Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6451 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 24 February 2010 - 17:26

Spoiler:

Posted Image

#6452 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 24 February 2010 - 17:37

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#6453 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 25 February 2010 - 02:20

Spoiler:

Posted Image

#6454 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 25 February 2010 - 02:23

http://mangastream.com/read/naruto/484-60/1
Posted Image

#6455 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 February 2010 - 02:29

Δε μπόρεσα να αντισταθώ:hahaha:

ΥΓ.Είμαι άσχετος στο Photoshop:canthelp:

Attached Files

• Attached File  15-2.jpg   144.17KB   57 downloads
  • Attached File  15-3.jpg   135.67KB   52 downloads

Edited by Jiraiya, 25 February 2010 - 02:50.

Posted Image

#6456 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 25 February 2010 - 02:53

κορυφη η remake photo...οσο για το τσαπτερ...ειναι ενας τελειος προλογος για το κυριως θεμα της επομενης εβδομαδας...νομιζω την επομενη εβδομαδα..θα ειναι πορωση...κατα τα αλλα..ο σασουκε το εχει χασει εντελως το παλικαρι..δεν ξερει τι λεει και τι κανει...και τα βλεπει ολα απ την χειροτερη οπτικη γωνια...τον παρουσιαζει λες και δεν εχει προσωπικοτητα...κριμα...
Posted Image

#6457 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2010 - 03:56

Ok είτε εμένα με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου είτε ο Kishimoto έβγαλε αρκετά tear jerking chapter αυτήν την εβδομάδα.

O Sasuke άρχισε να βιώνει τις παρενέργειες από το MS πράγμα λογικό γιατί του άλλαξε τα φώτα. Και ο φανατισμός του και η οργή του έχουν χτυπήσει critical επίπεδα σε σημείο που δεν βγάζουν νοημα τα όσα λέει. Εκεί που θυμήθηκε την παλιά του παρέα και φάνηκε σαν να αναπολεί καταστάσεις/επανέρχεται στην πραγματικότητα για μια στιγμή είχα την ελπίδα ότι θα νιώσει (αντανακλαστικό ήτανε το ξέρω ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μας κάνει ο mangaka τη χάρη) αλλά δεν...

Από την άλλη την Sakura παρά το όλο flashback και όλη την συγκίνηση εξακολουθώ να θέλω να την σφαλιαρίσω. Δεν λέω κατανοητός ο πόνος της και όλη η δυσκολία του εγχειρήματος σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά κατέληξε να κάνει ολόκληρη μανούρα και σχεδιο και αποστολή για να καταλήξει να είναι άλλη μια φορά εμπόδιο και να αφήσει ότι είχε αποφασίσει να κάνει μισό. Χωρις να αναφέρω το ότι εν ώρα μάχης κάθεται πίσω από τον αποτρελαμένο και σε rage mode Sasuke με το kunai στην πλάτη του να τον κοιτάει και να μυξοκλαίει. Ε συγγνώμη δεν είναι για σφάξιμο?

Για να δούμε τώρα που έφτασε ο Naruto τι θα γίνει.

PS1:Jiraiya epic pics, but i would drop the "dont" if I were you. :P
PS2: Karin's lack of boobs is disturbing.

#6458 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 25 February 2010 - 05:41

Καλά τα λεει ο Sasuke. Στην κατάσταση του δε νομίζω πως είναι υπερβολικός. Όσο για το επόμενο ch πιστεύω να έχει μπλα μπλα. Αν έχει ακόμα δυνάμεις μετά από όλα αυτά για να παίξει ξύλο με 3 άτομα (άντε ας βάλω και τη Σουλα μέσα) και μάλιστα μισογκαβος ε τοτε θα γίνει πολύ τραβηγμένο.
Also
Spoiler:

#6459 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 February 2010 - 11:40

Να πω ότι χάρηκα με τον τρόπο που η Karin είπε "Σταμάτα να κλαις, ανάθεμα!". Εάν ήταν αυτή η πρωταγωνίστρια, μάλλον δε θα είχαμε ΤΟΣΟ epic fail ηρωίδα. Βέβαια, με τον Kishimoto δε μπορείς να είσαι αισιόδοξη... Being a girl in this manga SUCKS.

Τώρα για τον Sasuke, ελπίζω να το βουλώσουν μερικές θεωρίες τύπου "Ο MADARA ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ!!" Ο Madara ποτέ δεν είπε στον Sasuke ότι το χωριό είναι χαρούμενο, μη ξέροντας τη θυσία του Itachi, ο Sasuke έφτασε σε αυτό το σκεπτικό μόνος του. Επίσης, η όλη τύφλωση το κάνει ενδιαφέρον.

Βλέπω μια επανάληψη της τελικής μάχης του 1ου μέρους, μόνο που αυτή τη φορά ο Naruto δε θα είναι μόνος του. Υπάρχουν φήμες ότι θα πάμε για 3ο μέρος... λογικό μου ακούγεται, μιας και βλέπω επανάληψη της μάχης στο Valley of the End. Και εχουμε πράγματα ακόμη να ξεκαθαρίσουμε...

Για τη Sakura, και μόνο που έφτασε στην απόφαση, καλά είναι για την ώρα. Κι εγώ ήθελα να κάνει κάτι παραπάνω, αλλά έχω εγκαταλείψει την ελπίδα με αυτόν τον mangaka...

Η είσοδος του Naruto ήταν εντυπωσιακή. Είχα σηκωθεί από την καρέκλα και φώναζα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!"

Περιμένω όμως τον Madara ξανά. Ειδάλλως, ο Sasuke πάει στα θυμαράκια, ή αιχμαλωτίζεται. Πράγμα που δε το βλέπω πιθανό τώρα.

Posted Image

#6460 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 February 2010 - 12:07

hohohoho! με ηδονίζει αυτή η υπόθεση. η suckura έκανε για ali μια φορα αισθητή την αδυναμία τις και το ποσο για τα μπάζα είναι, κατά τάλλα περιμένω να βλέπω τον sasuke να χειροτερεύει όλο και παραπάνω γιατί θέλω να δω μερικά άτομα να το παραδέχονται (iristella you are one of them :P). δεν αντέχω να τον βλέπω να έχει καταντήσει έτσι και να υπάρχουν άτομα που ακόμα λένε ποσο γαμάτος είναι... αν και πρέπει να παραδεχτώ πως το σημερινό post τις ιριστελλας με χαροποίησε πολύ.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6461 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 February 2010 - 12:25

Ενταξει το κλασσικο γνωστο πλεον fail sakura.Αμαν ποια με αυτη την κοπελα.Καποιος να πιασει την γομα και να αρχισει να την σβηνει.We need moar hinata.Τελοςπαντων επιτελους βλεπουμε και τις παρενεργεις των ματιων να περνουν μπροστα(αμην) και τον σασουκε πιο τρελο απο ποτε.Κριμα που στο επομενο θα αναλωθουμε σε μπλα μπλα, ηθελα ο κακασι να τον εσπαγε λιγο στο ξυλο πριν γινει αυτο...

Posted Image

#6462 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 February 2010 - 12:32

Μπορεί να την κατηγορούμε όλοι την Sakura που δεν μπόρεσε να μαχαιρώσει τον Sasuke αλλά πρέπει να έχουμε υπόψην πως ενώ είναι εύκολο να κάνεις σχέδια και πλάνα απο πρίν, όταν έρθει η στιγμή να σκοτώσεις έναν φίλο τότε παίζουν πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Η Σακούρα ήταν τελείως messed up ψυχολογικά απο πρίν, φανταστείτε εκείνη την στιγμή πως θα ήταν. Πολύ απλά είναι μια "ηρωίδα" όχι με την έννοια της αποφασιστικότητας και της τόλμης, αλλά περισσότερο "τραγική", δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα της καθόλου και οι "λανθασμένες" αποφάσεις που παίρνει την βαραίνουν ολοένα και πιο πολύ.

Το ίδιο και ο Sasuke βέβαια απο μια άλλη, πιο σκοτεινή πλευρά αν και αυτός έχει κάποια δικαιολογία. Ο Itachi ήταν αδερφός του και η αδερφική σχέση για μένα είναι μακράν η πιο δυνατή μαζί με αυτήν της μητέρας προς το παιδί.

Πάντως ελπίζω να είμαστε όλοι εδώ, να το θυμηθήτε πως θα είναι η Sakura αυτή που θα "τελείωσει" την δουλειά. Θα ξαναβρεί και άλλη ευκαιρία να μαχαιρώσει τον Sasuke απλά τότε μπορεί να έχουν χαθεί κάποια άτομα ακριβώς επειδή αυτή έχασε την πρώτη ευκαιρία της (I can't believe οτι την υπερασπίζομαι κάτα κάποιο τρόπο)

Για την μάχη θα συμφωνήσω πως δεν πρόκειται να τελειώσει καλά για τον Sasuke εκτός και αν κάπως διακοπεί. Αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό. Λέτε να επέμβει και πάλι ο Madara ? Πριν απο λίγο δεν ήταν εκεί αυτός ? Είναι πολύ κλισέ πια ακόμα και για τον Kishimoto. Η αιχμαλωσία που το ανέφερε κάποιος παίζει πολύ πάντως.

#6463 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2010 - 13:10

hohohoho! με ηδονίζει αυτή η υπόθεση. η suckura έκανε για ali μια φορα αισθητή την αδυναμία τις και το ποσο για τα μπάζα είναι, κατά τάλλα περιμένω να βλέπω τον sasuke να χειροτερεύει όλο και παραπάνω γιατί θέλω να δω μερικά άτομα να το παραδέχονται (iristella you are one of them :P). δεν αντέχω να τον βλέπω να έχει καταντήσει έτσι και να υπάρχουν άτομα που ακόμα λένε ποσο γαμάτος είναι... αν και πρέπει να παραδεχτώ πως το σημερινό post τις ιριστελλας με χαροποίησε πολύ.

Ηuh? :hmmm:
Mα τον θεωρώ γαμάτο (σαν χαρακτήρα σε σειρά και όχι σαν άτομο) τον Sasuke επειδή ακριβώς έχει καταντήσει έτσι. Και όσο πιο πολύ του στρίβει η βίδα τόσο πιο πολύ το χαίρομαι. Γιατί για μένα τουλάχιστον με βάση τις απίθανες καταστάσεις στις οποίες βρέθηκε είναι ο χαρακτήρας με τις πιο ρεαλιστικές και ανθρώπινες αντιδράσεις στην σειρά. Είναι ένα 17χρονο με τρομερά όπλα/ικανότητες, ανώριμος και με τρομερή και ως ένα βαθμό δικαιολογημένη οργή μέσα του και φέρεται ακριβώς σαν τέτοιο και όχι σαν τον Ιησού από την Nαζαρέτ. Και η όλη του πορεία από το παιδί με τα καθαρά μάτια που βλέπαμε στο προηγούμενο chapter στο άτομο που είναι τώρα, την οποία προέβλεψε εξαρχής ο Kakashi είναι από τα πιο ωραία κομμάτια της σειράς.

Nομίζω το έχω πει κιόλας ξεκάθαρα στο παρελθόν

Εμείς που τον αγαπάμε ακριβώς γιατί εξελίχθηκε στον μπάσταρδο που από μικρό υποψιαζόμασταν ότι θα γίνει, σας κάνουμε περήφανους ή και εμείς στην πυρά με τις ξενέρωτες? .

Οπότε sorry που στο χαλάω αλλά δεν βλέπω να λέω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.:hihi2:

Still a Sasuke fan here and I still hope that he ll butcher the living hell out of everything alive only to realise at some point the mess he made
.

Edit: Black Kaiser αυτό που λες περί δυσκολίας θα το δεχόμουν μόνο αν μπροστά στην Sakura υπήρχε ένα πλάσμα που θύμιζε έστω και αμυδρά τον παλιό Sasuke, τον φίλο της και το μέλος της Ομάδας 7. Πράγμα το οποιο δεν συμβαίνει γιατί μπροστά της βρίσκεται ένας ψυχοπαθής έτοιμος να σφάξει τους πάντες που δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε φίλο και εχθρό και τον οποίο τρόμαξε να αναγνωρίσει καλά καλά. Θα έπρεπε κανονικά να πάρει θάρρος από αυτό και όχι να αποτελέσει τροχοπέδη στο σχέδιο της.

Edited by iristella, 25 February 2010 - 13:16.

#6464 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 25 February 2010 - 13:15

αρχηγος του χωριου θα γινει η τσουναντε ξανα μαλον θα συνελθει.:smokingg:

#6465 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 February 2010 - 13:34

αρχηγος του χωριου θα γινει η τσουναντε ξανα μαλον θα συνελθει.:smokingg:

Huh?? καμια σχεση με το τσαπτερ, αλλα τεσπα....

Σχετικα με το τελευταιο τσαπτερακι μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα. Η γνωμη μου για την Suckura ( οπως λεει και ο φιλος μου ο Azathoth ) παραμενει ιδια και αμετακλητη καθως τα εκανε παλι σκατα. Επιτελους ηρθε η ωρα να δουμε τι ειπε και "εδωσε" ο Itachi στον Naruto και το αν θα το χρησιμοποιησει σωστα.
Ναι στο οτι θα υπαρχει πολυ και μπολικο μπλα μπλα στο επομενο τσαπτερ, λιγο δυσκολο εως καθολου να δουμε μαχη γιατι 1ον o Sasuke ειναι τερμα Dead meat ,2ον ο Naruto δεν θελει μαχη, αλλα να του μιλησει πρωτα και 3ον και ενα απο τα πιο πολυαναμενομενα σεναρια να εμφανιστει απο το πουθενα ο Madara και να εξαφανιστει μαζι με Sasuke αφου πρωτα πει καμια cool ατακα.
Αι να δουμε τι θα δουμε απο δω και περα και το πως θα εξελιχθει.

Υ.Γ.* ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ OROCHIMARU-KABUTO!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg