Spoiler:
H διαφορά της Sakura με τον Naruto είναι πως μπορεί μεν να έχει τις καλύτερες των προθέσεων αλλά αφενώς δεν χρησιμεύει σε πολλά και αφετέρου αντι να βοηθαει τα κάνει χειρότερα. Για παράδειγμα τι έκανε η Sakura όταν επιτέθηκε ο Orochimaru στη Konoha? καρφιτσώθηκε σε ένα δέντρο κ ήρθε ο Naruto να τους ξελασπώσει. Tι έκανε όταν επιτέθηκε ο Pain στην Konoha? Δεν έχω ιδέα, ούτε που θυμάμαι και για ακόμη μια φορά ο Naruto τους έσωσε όλους. Aκόμα και ο Konohamaru ήταν πιο χρήσιμος σκότωσε κ ένα από τα σώματα του Pain. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι βαρετοί με εξαίρεση ίσως την Tsunade.
Όσο για το spoiler, μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ να διαβάσω το νέο chapter που θα βγει! Το βλέμμα του Naruto είναι όλα τα λεφτά! Ελπίζω να γίνει μια ωραία μάχη και ο Naruto να δώσει στον Sasuke ένα γέρο ξυλο μπας και ξυπνήσει γιατί πολύ την ψώνισε! Αν και πιστεύω οτι όλο και κάποια στιγμή θα ξεπροβάλλει και ο Mandara.
Όσο για το spoiler, μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ να διαβάσω το νέο chapter που θα βγει! Το βλέμμα του Naruto είναι όλα τα λεφτά! Ελπίζω να γίνει μια ωραία μάχη και ο Naruto να δώσει στον Sasuke ένα γέρο ξυλο μπας και ξυπνήσει γιατί πολύ την ψώνισε! Αν και πιστεύω οτι όλο και κάποια στιγμή θα ξεπροβάλλει και ο Mandara.