Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 September 2009 - 10:25
Posted 25 September 2009 - 11:16
Mizukage vs Sasuke στο επόμενο λοιπόν. Ενδιαφέρουσα μάχη αλλά βάζω στοίχημα πως η μάχη θα διακοπεί όπως και οι προηγούμενες. Τώρα που ο Danzo έφυγε απο το council και τρέχει να "σωθεί" είμαι σίγουρος πως ο Sasuke θα τον πιάσει τελικά, και θα έχουμε κάποια αποκάλυψη η κάτι τέτοιο. (one can hope!).
Πάντως για να φανεί ο Σασούκε πιο
Άντε να δούμε.
ΥΓ : I wanted more Gaara αλλά τουλάχισρτον όσο δεν παίζει ο Naruro η σειρά παίρνει τα πάνω της.

Posted 25 September 2009 - 12:32

H πλοκή είναι απίστευτη.Το τσάπτερ όπως έιπα απλά άπαιχτο.Η μιζουκάγκε έγραψε

I am so happy

Posted 25 September 2009 - 13:03

Εχω μια απορια σχετικα με τον σασυκε...θα τα καταφερει εναντιον κ τον 5 καγκε η θα χρειαστει την βοηθεια των ακατσυκι

Posted 25 September 2009 - 13:56
Πάντως για να φανεί ο Σασούκε πιο darth "dark" τετοια chapter σαν το σημερινό πρεπει να φτιάξει ο Kishimoto. Είδαμε πώς δεν δίνει damn για τους συντρόφους του ο νεαρός Uchiha. Έτσι γίνεσαι κάθαρμα όχι με ταμπελίτσες τύπου "getting into darkness etc".
+666
Θελουμε πραξεις, comments του στυλ "sasuke is at the dark side" ειναι μονο για γελια,really hope kishimoto understood this.
Η mizukage αν και μου φαινετε slut, εχει πολυ ωραια δυναμη, lava Ρε, αυτα ειναι, not sissy flames!
Naruto can be really cool when naruto is absent......
Posted 25 September 2009 - 14:31
I loved her comment about the Uchiha clan men though. xD The girl has got taste!
Πέρα από αυτό ο Sasuke φέρεται επιτέλους σαν το αξιομίσητο καθαρματάκι που όλοι υποψιαζόμασταν οτι είναι. Μου σπάει τα νεύρα μεν αλλά σαν χαρακτήρας όσο πάει μου αρέσει όλο και περισσότερο (not sure if i am making any sense but w/e).
Posted 25 September 2009 - 15:05
Προβλέπω πως ο Naruto θα σώσει τον Sasuke την τελευταία στιγμή...και θα δραπετεύσουν μαζί προς το ηλιοβασίλεμα...
Εμένα το σημερινό μου φάνηκε μικρο κ όχι με κάποια ουσιώδη εξέλιξη στον κορμό τησ ιστορίας ...άντε να ξεκινήσει κ να τελειώσει κοιλας κάποια μάχη .... Κ πολύ με εκνευρίζει το υφακι του Σασουκε...αλλά περισσότερο με εκνευρίζει που ο Mr bandage = Danzo τρέχει να ξεφύγει όπως γνωστοί αθλητές του στίβου στα 100 μ....
I would like for a pet...
Posted 25 September 2009 - 15:41
+666
Θελουμε πραξεις, comments του στυλ "sasuke is at the dark side" ειναι μονο για γελια,really hope kishimoto understood this.
Ε νομίζω υπερβάλετε λιγάκι.. δηλαδή όταν ήταν έτοιμος να σκάσει το Kirin στον Naruto, τον Yamato και τους άλλους και τον σταμάτησε ο Oro, μια χαρά παιδάκι ήταν ακόμη;
Η μήπως το γεγονός ότι εδώ και λίγα chapter σφάζει όποιον βρεθεί μπροστά του επειδή θέλει εκδίκηση δε λέει τπτ.
Πάντως εμένα δε με ξάφνιασε καθόλου αυτό που έκανε, για την ακρίβεια το περίμενα κάποια στιγμή έτσι όπως πήγαιναν τα τελευταία chapter.
Αν και δε νομίζω ότι δεν νοιάζεται γενικά για τους συντρόφους του, αλλά στη συγκεκριμένη φάση, δεδομένης της ψυχικής του κατάστασης, ήταν κάπως αναμενόμενο.
Posted 25 September 2009 - 16:22
και ο ντανζο λογικοτατα εφυγε δν ειναι οτι ντε και καλα φοβατε τον σασκε αλιως ισος ειχε προτινει να πανε ολοι εναντιων του απλα επειδη ο ΑΟ του χαλασε τα σχεδια στο σινβουλειο δν 8ελει να αποκαλιφθει αυτο στιν κονοχα και καταλαβουν πως εγινε χοκαγε και πολυ σωστα πηγε ο ΑΟ να τον κινιγισει και πι8ανοτατα ο ντανζο με τους αλλους 2 να τον σκωτοσουν και μ φενετε δυσκολο να μαθουν οι της κονοχα ολα σχετικα με αυτον
γενικα δυσκολο να μα8ουν ολη την ιστορια κ τα μιστικα που εχουν οι χαρακτηρες (8υμιζει ελλινικο σειριαλ βερα στο δεξι κλπ λοολ)
Posted 25 September 2009 - 17:15
Απλά δεν μου άρεσε

Posted 25 September 2009 - 19:03

το μονο κακο ειναι οτι ηταν πολυ "μικρο".δλδ δεν καταλαβες ποτε αρχισε και ποτε τελειωσε.
νταξει, ειπαμε ωραιες ειναι οι καινουριες εξελιξεις,αλλα να μην εχει ουτε ενα διαλογο ρε παιδι μου??
κι αυτος ο κλαψουκε πωσ την εχι δει ο ultimate ninga που τους πλακωνει ολους??
ειπαμε τον οδηγει το μισος αλα ποσο ηλιθιο μπορει να ειναι αυτο τ παιδι??θα τα βαλει με τους καγκε και τους βοηθους τους και μετα νομιζει οτι θα χει τσακρα να πλακωσει και τον danzo?κ μαλιστα χωρις την υπολιπη team τον βοηθησει ?γιατι ακομα κ αν υποθεσουμε οτι τον πλακωνει τελικα(που αυτο αποκλιεται να γινει)ποιος θα αναλαβει τα τσιρακια του η καριν??
ειμαι περιεργος να δω που θελει να καταληξει ο kishimoto...
Posted 25 September 2009 - 22:26
το καινουριο τσαπτερ απλα εκισε!!
το μονο κακο ειναι οτι ηταν πολυ "μικρο".δλδ δεν καταλαβες ποτε αρχισε και ποτε τελειωσε.
νταξει, ειπαμε ωραιες ειναι οι καινουριες εξελιξεις,αλλα να μην εχει ουτε ενα διαλογο ρε παιδι μου??
κι αυτος ο κλαψουκε πωσ την εχι δει ο ultimate ninga που τους πλακωνει ολους??
ειπαμε τον οδηγει το μισος αλα ποσο ηλιθιο μπορει να ειναι αυτο τ παιδι??θα τα βαλει με τους καγκε και τους βοηθους τους και μετα νομιζει οτι θα χει τσακρα να πλακωσει και τον danzo?κ μαλιστα χωρις την υπολιπη team τον βοηθησει ?γιατι ακομα κ αν υποθεσουμε οτι τον πλακωνει τελικα(που αυτο αποκλιεται να γινει)ποιος θα αναλαβει τα τσιρακια του η καριν??
ειμαι περιεργος να δω που θελει να καταληξει ο kishimoto...
Πρεπει να φαει ξυλο απο Μιζουκαγκε. Να ησυχασουμε ολοι.
Νταξει εχει κουρασει ο Ναρουτος. Κατι πρεπει να κανει ο Κισι γιατι ολο τα ιδια κ τα ιδια ειμαστε. Ελπιζω μονο η Μιζουκαγκε να μην εχει κανα Σαρινγκαν πισω απο τη φρατζα