Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5536 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 September 2009 - 22:48

Βασικά τον "σκοτείνο" Sasuke τον βλέπουμε στο τελευταίο arc, στο κυνήγι του KillerB δεν είδαμε τίποτα σκοτεινές πτυχές της ψυχής του...

I tend to think otherwise....

Spoiler: Chapter 416 p 13 -16

Είναι πολύ ξεκάθαρος εκεί. Και μην ξεχνάμε ότι με το που βρήκε Cloud ninja την τοποθεσία του Sasuke τον σκοτώσανε, ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί.

Edited by iristella, 17 September 2009 - 23:02.

#5537 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 September 2009 - 22:55

The Dark Emo appeared...:hero:

Εντάξει έχει γίνει πια σκοτάδι τελείως η καρδιά του τύπου,αλλά το comment του Gaara "is this the power of Darkness?" ήταν lame as hell....

Berserk___Gatsu.jpg

#5538 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 18 September 2009 - 00:20

The Dark Emo appeared...:hero:

Εντάξει έχει γίνει πια σκοτάδι τελείως η καρδιά του τύπου,αλλά το comment του Gaara "is this the power of Darkness?" ήταν lame as hell....

Συμφωνώ.......
Αλήθεια γιατί είπε στο τέλος ότι αυτή την δύναμη μπορεί να την έχει κάποιος αν ελέγχει και τα 2 sharingan;;;; Από τι στιγμή που τα απέκτησε, θεωρητικά δεν τα ελέγχει;;;;;
Posted Image

#5539 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 posts

Posted 18 September 2009 - 00:38

Για τα σάρινγκαν δεν το κατάλαβα ούτε και εγώ πολύ καλά...

Πάντως ο Σάσουκε το έχει παρακάνει με το τριπάκι του. Είναι συνεχώς PAIN! ANGER! HATE! PAIN! REVENGE! POWER! HATE!...

Ελπίζω να εμβαθύνουν λίγο περισσότερο στον χαρακτήρα του, γιατί τον έχουν κάνει πολύ εκνευριστικό.

Συμφωνώ ότι η 'σκοτεινή' πλευρά του Σάσουκε υπήρχε κι άπο πριν, αλλά παρόλα αυτά άλλο είναι να είσαι απλώς emo και ανταγωνιστικός, και άλλο να διψάς για αίμα.

Δεν νομίζω ότι ο Σάσουκε έχει επαρκή κίνητρα για να αιτιολογήσει το killing spree που τον έχει πιάσει.

Edited by Lydia_Kitten, 18 September 2009 - 01:06.

Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Posted Image
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#5540 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 18 September 2009 - 01:11

Όταν πήγαινε η team Taka(takata) στο Konohagakure εμφανίστηκε μπροστά τους ο Madara και άρχισε να τους λέει τα σχετικά για το hachibi. Ο Sasuke ήταν διατεθειμένος να πάει να σφάξει τους χωριανούς του Konoha, 453 σελίδα 9 ο Madara λέει "Pain destroyed the village" και μετά λέει ότι οι 5 kages έχουν συνάντηση. Ποιός ο λόγος να πάει στο Konoha εφόσον ο πρώτος στόχος του είναι να εξοντώσει τον Danzo. Άλλωστε το σχέδιό του ήταν να του την πέσει όταν θα είναι μόνος του, πράγμα πιό εύκολο από το να τον κηνυγίσει μέσα στο χωριό (άσχετα που καταλήξαμε).

Ο Sasuke μέχρι και τον Itachi δεν σκότωνε ούτε αυτούς που του κάναν επίθεση (βλέπε τουρνέ στις βάσεις του Orochimaru) οπότε γιατί να σκότωνε τον Naruto και την Sakura;

Τέλος:
1)Team 7. "Sasuke δεν είναι το παν το μίσος, δεν πρέπει να τον κηνυγίσεις ακόμα, με τον καιρό θα γίνεις δυνατός,...κάτσε να πλάθουμε κουλουράκια, έλα να παίξουμε ποδόσφαιρο κλπ"
2)Team Taka. "Sasuke: Υο, θέλω να σκοτώσω τον αδερφό μου."
"Rest members of Taka: Ok, dude. Όπως γουστάρεις, όλοι μέσα μαζί σου."
(ενδόμυχες σκέψεις : "Θα έιμαι με τον Sasuke-kun :)" ,"Είναι ο μόνος που με εμποδίζει να γίνω μανιακός δολοφόνος" , "...")

Δεν πιστεύω ότι ο Sasuke ξέχασε ότι ο Madara βοήθησε να ψοφήσουν οι Uchiha, κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να του την φέρει.
Posted Image

#5541 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 18 September 2009 - 02:13

Συμφωνώ.......
Αλήθεια γιατί είπε στο τέλος ότι αυτή την δύναμη μπορεί να την έχει κάποιος αν ελέγχει και τα 2 sharingan;;;; Από τι στιγμή που τα απέκτησε, θεωρητικά δεν τα ελέγχει;;;;;

lol οχι να ελενχει τα 2 σαρινγκαν?! τις 2 τεχνικες του μσ αματερασου και το ιλουσιον πως λεγετε οταν τα μα8ει αυτα μπωρει να χρισιμοποιει και το σουσανο (αν ο ιτατσι του μετεφερε τις ιδιες τεχνικες λογικα το σουσανο 8α ειχε και το σπα8ι που παγιδεψε τον ορο)

το τσαπτερ δν μου πολυ αρεσε οχι πως ειχε κατι ασχημο αλλα σαν να κα8υστερει τοση ωρα εκει δν πειραν πρεφα ο κακασι οτι γεινετε μαχη και οτι εχουν διαλυσει το μερος? τεσπα

ασχετο η αμμος δν μπωρει να τον χτυπισει λογο του σουσανο? δλδ πως??

Edited by geo00, 18 September 2009 - 02:18.

#5542 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 September 2009 - 05:12

Τα λογια περισευουν...

http://www.onemanga.com/Naruto/464/01/

Οπως ηστε εξαφανιστητε για reading!!!...:tensai::wooi2:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5543 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 05:38

^ *Brands Goggeta SSJ6 as SLOWPOKE!!! :hahaha: *Κοίτα και τα προηγούμενα post παιδάκι μου από χτες έχει βγεί το chapter.:hihi2:

Αυτό με τα δύο Mangekyou Sharingan πιθανότατα αναφέρεται στο ότι για να επικαλεστείς και να χειριστείς το Susanoo απαιτούνται και τα δύο μάτια. Η Amaterasu και το Tsukoyomi χρειάζονται μόνο το ένα.

Κάτι που παρατήρησα έπειτα από μια επανάληψη του chapter 463 και δεν είδα να σχολιάζει κανείς. P.07 to be exact ---> Η επίθεση του Raikage έσπασε ένα από τα πλευρά του (ατελούς τότε) Susanoo. Έλεos πόσο δυνατός είναι ο τύπος? Και ο Sasuke κράτησε αρκετά καλά (meaning he is still breathing and stuff). Τώρα εάν εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί έτσι το Mangekyou και να πετάει Αmaterasu και Susanoo σαν στραγάλια δεν ξέρω για πόσο ακόμη.

Δεν νομίζω ότι ο Σάσουκε έχει επαρκή κίνητρα για να αιτιολογήσει το killing spree που τον έχει πιάσει.

Έμαθε ότι ο αδερφος του τον οποίο είχε κάνει σκοπό ζωής να σκοτώσει και τον θεωρούσε την ενσάρκωση του κακού στην γή, ήταν ένας ήρωας και παράλληλα "θύμα" μιας τεράστιας συνωμοσίας. Ακυρώθηκε σε λίγα λεπτά η μισή του ζωή και όλες οι θυσίες που έκανε για να πετυχει τον σκόπό του. (Όλα αυτά πέρα από το σοκ, τις τύψεις, και τα συναφή).

Μπορώ να πω με μία σχετική σιγουριά ότι ο Sasuke δεν χρειάζεται (και άλλα) κίνητρα. Απλά έχει σαλέψει.... Περί ρηχότητος etc δεν επανέρχομαι το έχω πεθάνει το θέμα και θα με βρίσουν δικαιολογημένα :hahaha:.[/uchiha supporter mode]
Sorry guys i dont mean to sound like Chris Crocker..."Leaaave sasuke alloooone... He's been through so much....bouhoouhou" but me has a soft spot for dark haired boys with issues and sharingan.:333333333

#5544 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 06:10

Παιδια πολυ ωραιαο το τσπατερ και πολυ χαρηκα που βγηκε ο Gaara και μιλησε στον Sasuke.

irri με την ιδια λογικη και ο Naruto θα επρεπε να αντιδρασει ασχημα γιατι εμαθε οτι πεθανε ο Jiraiya οτι ο Namikaze Minato ηταν ο πατερας του και πολλα αλλα. Δεν αντεδρασε ετσι. Γιατι δεν εχει μισος και "darkness" οπως λεει και ο Sasuke στη καρδια του ωστε να κανει κατι τετοιο.

Πολυ badass μας το παιζει ο Σασουκε λες και οι δυναμεις που χρησιμοποιει τωρα ειναι δικες του. O itachi τον εκανε αυτο που ειναι τωρα και ο Orochimaru ( αιντε ποτε θα τον δουμεεεε ) !!
Δεν παιζει να ξεπαστρεψει τοσα ατομ μαζι. Εξαλλου νομιζου πως ο Susano ειναι μονο defense jutsu αν δεν κανω λαθος. Αι να δουμε τι θα δουμε. O Danzo παντως για καποιο λογο δε θελει να παλεψει σε περιπτωση που ερθει ο Σασουκε. Για ποιο λογο αραγε θελει να διαφυγουν.?? Απο οτι μας εδειξε πρεπει να ειναι πολυ δυνατος και φοβαται να πολεμησει??

WTF??? oO

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5545 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 06:51

irri με την ιδια λογικη και ο Naruto θα επρεπε να αντιδρασει ασχημα γιατι εμαθε οτι πεθανε ο Jiraiya οτι ο Namikaze Minato ηταν ο πατερας του και πολλα αλλα. Δεν αντεδρασε ετσι. Γιατι δεν εχει μισος και "darkness" οπως λεει και ο Sasuke στη καρδια του ωστε να κανει κατι τετοιο.

Δεν συγκρίνονται οι δύο περιπτώσεις imo.Καταρχάς κανείς δεν πέθανε μπροστά στα μάτια του Naruto. Άκουσε για τον θάνατο του Jiraiya, άκουσε για το παρελθόν του, και το πιο βασικό δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάτι για το οποίο θα μπορούσε να έχει τύψεις. Γιατί και ο Shikamaru πχ που βίωσε first hand τον φόνο του Asuma, μετά βγήκε διψώντας για αίμα. Έναν Gaara είδε ψόφιο μέχρι στιγμής και μετά άρχισε να πετάει ουρές και έκανε αμαν ο Kakashi να τον κάνει ζάφτι. Για να μην θυμίσω το τι έγινε όταν ο Pain πλήγωσε την Hinata.... Nαι δεν αντιλέγω ότι ο Sasuke ήταν η ενσάρκωση των Care Bears ευθύς εξαρχής, και έχει τεράστια ευθύνη για τις επιλογές του, αλλά ας σκεφτούμε και λίγο τι θα έκανε ο μεσος άνθρωπος στην θέση του?

Πολυ badass μας το παιζει ο Σασουκε λες και οι δυναμεις που χρησιμοποιει τωρα ειναι δικες του. O itachi τον εκανε αυτο που ειναι τωρα και ο Orochimaru ( αιντε ποτε θα τον δουμεεεε ) !!

Kαι τον Νaruto τον βοηθά το Kyuubi και ο Jiraiya και η διδασκαλία από τα βατράχια και τον Kakashi, τον Neji το Byakugan, την Tsunade τα βυζι...,την Sakura η Tsunade, τον Gaara ο δεσμός που είχε με το Sukkaku, τον Kakashi το Sharingan του Οbito και η διδασκαλία του yondaime..... Your point being? Οι περισσότεροι έχουν και από κάτι. Που μεταξύ μας ο Sasuke δεν το ζήτησε κάν το MS. Aν το ήθελε τόσο πολύ ο Naruto αυτήν την στιγμή δεν θα έπαιζε στην σειρά.

Edited by iristella, 18 September 2009 - 06:57.

#5546 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 07:11

Damn i got pwnd so hard!! :P
you re right...
δεν το σκεφτηκα καθολου ετσι...

Παντως αυτο με το Danzo δεν το καταλαβα? Γιατι να μην πολεμησει? Τι στο καλο φοβαται ή δεν θελει να αποκαλυψει τα σχεδια του. Πιστευεις οτι ο Danzo εχει συναντηθει με τον Tobi (που προσωπικα δεν νομιζω να ειναι ο Madara γιατι το λεει και το ξαναλεει...αν εισαι ρε φιλε γιατι δε δειχνεις το προσωπο σου τοτε...αφου ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!)

Madara NOT!!!

Danzo what are you afraid off?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5547 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 September 2009 - 08:10

^ *Brands Goggeta SSJ6 as SLOWPOKE!!! :hahaha: *Κοίτα και τα προηγούμενα post παιδάκι μου από χτες έχει βγεί το chapter.:hihi2:

:fromabove:
Ουπς!!:OMG3::hot:
Ενταξη μπρεεεεεε...:himitsu:
Παω να ψαρεψω κανα Shellder με την ελκιστηκη ουρατσα μου και τα θεσπεσια οπισθια μου:lovulovu:
Τι να κανω ο ανθρωπας Παρασκευες ξερω Παρασκευες βλεπω!!!
Ελα μην κοροιντευεις μπρε εγω αθωο προβατακι:emptyonexg1::deadga6:

Γκουχ γκουχ !!!:kill4u:
ΕΕΕΕ να μωρε ηθελα να δω επιδη ειμαι και πολυ μαγκας ποσοι θα ψαρωσουν ξερεις τωρα εγω δεν ηξερα ποτε βγηκε το chapter...!!!!:tensai:
Απλως σας τσεκαρα!!!:ureshii:
Μπραβο μπραβο παρακολουθητε βλεπω!!!!:riiight:

Ω μουσα της μουσικης και εσυ Απολωνα βοηθηστεμε με ενα λαικον ασμα να πνιξω την ντροπη μου....

:wis:
"Ανηξε πετρααα αααα...
Για να μπω....
Manga να μην με βλεπει....":wis:

Περναω σε γρηγορη τριπλα για να κανω το θεμα να ξεχαστη με την γνωστη φραση...:

On topic

Παρα πολυ ομορφο το chapter με μαχες, με εναν Gaara ετειμο για ολα και Sasuke ποιο evil και απο devil. Η τροπη των γεγονοτων εχει δοση μια πνοη παλιου καλου Kishimoto βελτιωμενης εκδοσης χωρις plot no jutsu (εαν και το lame με το χερι μου την εδωσε, καλα αυτος δεν νιωθει εστηλε το χερι στα μπαϊρια και αυτος ουτε εναν γ***νο μωρφασμο πονου)!!
Στον Sasuke μου αρεσε οτι δειχνει επιγωση της ψυχολογικης του καταστασης και αυτο ειναι το καλο ειναι ενας pure evil με αρχες και αξιες δεν αλλαξοπιστη... Το λεει αλωστε "Ειμαι evil και το κεφι μου θα κανωωωω / και θα φαω και 'να Kage παραπανωωωω".... Κατ εμε αυτο το καθηστα εαν οχι πρωτο εξιολογο αντιπαλο σιγουρα δευτερο λογο Madara!
Ο Rai ειναι ο John Rambo μαμαει και δερνει χωρις ικτο και φραγμους τα παιζει ολα για ολα και δεν νιαζετε!
Ε για τον Gaara τι να πω the god of manga απλα!!!
Ειναι ο μαγκας του manga τα υπολυπα ειναι περιτα και οι υποληποι απλα ειναι κομπαρσοι!!

Δεν ξερω τι γηνετε σε παγκοσμια κλημακα παντως εγω γουσταρω arc!!!(νταξ εστω και λιγο ποιο αργα απο τους αλλους):wooi2:

Edited by Goggeta SSJ6, 18 September 2009 - 08:38.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5548 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 September 2009 - 08:58

Damn i got pwnd so hard!! :P
you re right...
δεν το σκεφτηκα καθολου ετσι...

αν εισαι ρε φιλε γιατι δε δειχνεις το προσωπο σου τοτε...αφου ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!)

Madara NOT!!!

Εντάξει, άμα δεν ήταν σταλήθεια ο Madara και ήταν π.χ. ο Obito δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει αυτά τα τρελά space/time jutsu, η να τα ήξερε όλα αυτά, απλά κάποιο plot twist παίζει με την φάτσα του :himitsu:

Όσων αφορά τη φράση που λέει ο Sasuke, εννοεί σχεδόν σίγουρα όπως μάλλον εννοούσε και η iristella, ότι ο sharingan user πρέπει να ελέγχει και τα δύο μάτια ΜΑΖΙ (όταν κάνει ο Sasuke όπως και ο Itachi amaterasu ή tsukiyomi, πάντα κλείνει το ένα μάτι)

btw πότε έμαθε ο Sasuke tsukiyomi? :bike::fromabove:

Φοβερό Chapter anyway, Gaara ftw! :hero:

(p.s. σε λίγο θα μας τον βγάλουν και super paladin τον Itachi, εντάξει, δεν θα μπορούσα να πω κάποιον που έχει σφάξει όλη την clan του (σχεδόν), ακόμα και τους ίδιους του τους γονείς ακριβώς ήρωα αλλά τέλος πάντων)

#5549 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 18 September 2009 - 10:34

Ενταξει καλο ηταν το chapter γιατι τωρα 8α δουμε επιτελους και τι δυναμη εχει ο γααρα χωρις το tailed beast tou

Τωρα αν τα βαλει ο σασουκε και με τους 2 καγκε απλα 8α πρεπει να καπανησουν λιγο τα κεφαλια τουσ να νιωσουν γιατι ελεος ολοι εχουν καποια δυναμη γενικα αλλα νταξει ειναι το πλεον op και ο neji εχει το byukagan αλλα νταξει δεν εχει δειρει κανα kage η ξερω γω το μισο πλανητη νιντζα

και βασικα ελπιζω να μην φυγει ο βρωμο danzo και να ψοφησει επιτελους:madtodeath: να τον πιασουν ολοι μαζι και να παει απο κει που ρ8ε:fromabove:
και παντως ειμαι σιγουρος οτι το susanoo 8α ειναι το υπερψεμα και στανταρ 8α βγαλει ο σασουκε το σπα8ι που εβγαλε και ιτατσι για να σφακσει τον οροτσι
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#5550 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 18 September 2009 - 13:49

για ποιο λογο να σαπακιασει ολο τον κοσμο ο Neji? Οτι ειχε να αποδειξει στην clan του , το απεδειξε.

Ο Σασκε εχει πολλα προβληματα στο κεφαλι του , εμαθε ξαφνικα πραγματα εντελως αντιθετα με αυτα που πιστευε τοσο καιρο... Ε ο καθενας θα μπορουσε να γινει μανιακος μετα απο αυτο.

Τρομερο τσαπτερ btw.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)