^ *Brands Goggeta SSJ6 as SLOWPOKE!!!
*Κοίτα και τα προηγούμενα post παιδάκι μου από χτες έχει βγεί το chapter.

Ουπς!!

Ενταξη μπρεεεεεε...

Παω να ψαρεψω κανα Shellder με την ελκιστηκη ουρατσα μου και τα θεσπεσια οπισθια μου

Τι να κανω ο ανθρωπας Παρασκευες ξερω Παρασκευες βλεπω!!!
Ελα μην κοροιντευεις μπρε εγω αθωο προβατακι

Γκουχ γκουχ !!!

ΕΕΕΕ να μωρε ηθελα να δω επιδη ειμαι και πολυ μαγκας ποσοι θα ψαρωσουν ξερεις τωρα εγω δεν ηξερα ποτε βγηκε το chapter...!!!!

Απλως σας τσεκαρα!!!

Μπραβο μπραβο παρακολουθητε βλεπω!!!!

Ω μουσα της μουσικης και εσυ Απολωνα βοηθηστεμε με ενα λαικον ασμα να πνιξω την ντροπη μου....

"Ανηξε πετρααα αααα...
Για να μπω....
Manga να μην με βλεπει....":wis:
Περναω σε γρηγορη τριπλα για να κανω το θεμα να ξεχαστη με την γνωστη φραση...:
On topicΠαρα πολυ ομορφο το chapter με μαχες, με εναν Gaara ετειμο για ολα και Sasuke ποιο evil και απο devil. Η τροπη των γεγονοτων εχει δοση μια πνοη παλιου καλου Kishimoto βελτιωμενης εκδοσης χωρις plot no jutsu (εαν και το lame με το χερι μου την εδωσε, καλα αυτος δεν νιωθει εστηλε το χερι στα μπαϊρια και αυτος ουτε εναν γ***νο μωρφασμο πονου)!!
Στον Sasuke μου αρεσε οτι δειχνει επιγωση της ψυχολογικης του καταστασης και αυτο ειναι το καλο ειναι ενας pure evil με αρχες και αξιες δεν αλλαξοπιστη... Το λεει αλωστε "Ειμαι evil και το κεφι μου θα κανωωωω / και θα φαω και 'να Kage παραπανωωωω".... Κατ εμε αυτο το καθηστα εαν οχι πρωτο εξιολογο αντιπαλο σιγουρα δευτερο λογο Madara!
Ο Rai ειναι ο John Rambo μαμαει και δερνει χωρις ικτο και φραγμους τα παιζει ολα για ολα και δεν νιαζετε!
Ε για τον Gaara τι να πω the god of manga απλα!!!
Ειναι ο μαγκας του manga τα υπολυπα ειναι περιτα και οι υποληποι απλα ειναι κομπαρσοι!!
Δεν ξερω τι γηνετε σε παγκοσμια κλημακα παντως εγω γουσταρω arc!!!(νταξ εστω και λιγο ποιο αργα απο τους αλλους)
Edited by Goggeta SSJ6, 18 September 2009 - 08:38.