Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 September 2009 - 12:14
Posted 10 September 2009 - 15:30
Ελπιζω να κρατηση η μαχη να μην νικηθει ευκολα αντε να νιοσουμε λιγο εποχες απο το αρχικο Naruto!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 11 September 2009 - 00:42
Posted 11 September 2009 - 09:23

Posted 11 September 2009 - 11:19

Πάντως ο Raikage είναι άνιωθος όπως θα λέγε και μια ψυχή

Posted 11 September 2009 - 14:03
Sucksuke: "CHIDORI!"
Raikage: "ELBOW!!!!"
ROFL!!

Σε αυτή τη σελίδα σηκώθηκα κι άρχισα να χορεύω. Τις τρώει το κwλwπ@!δο, ναι τις τρώει! Κάν'του τα κόκαλα αλοιφή, Raikage!

Νομίζω ότι αυτή η ιστορία με τη μοίρα είναι πραγματικά παραμύθια. Ο ίδιος ο Madara είπε "ΕΓΩ θα σε κάνω να πολεμήσεις τον Sasuke". Αγαπητέ γέρο μου, όταν κάτι το κάνει κάποιος, δε λέγεται μοίρα. Παρέμβαση λέγεται!
Και ξανά η τελευταία σελίδα με λίγωσε, ειδικά η φάτσα του Sucksuke. Σα παραμορφωμένο καρτούν από παιδάκι νηπιαγωγείου είναι!

Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στο επόμενο.

Υ.Γ. Ο Raikage είναι εντελώς Super Sayan και μου θυμίζει τον Brolly...

Edited by Tea-chan, 11 September 2009 - 14:36.
Ορθογραφία... -_-;
Posted 11 September 2009 - 14:21

Posted 11 September 2009 - 14:49

Anyway αυτο που φανηκε και απο τη μαχη γενικοτερα ειναι πως και ο Raikage δεν πολεμαει τοσο με τακτικη, αφου ηταν προθυμος να θυσιασει το χερι του στις φλογες του Amaterasu, μηπως και χτυπησει τον Sasuke. Οποτε εκει η μαχη θα κριθει μαλλον στο ποιανου το μισος για τον αλλον ειναι μεγαλυτερο, και επισης ποιος θα κανει την πρωτη λαθος κινηση.
Eπισης ο Kishi μας προιδεασε (αν και το ψιλοξερουμε) πως ο Sasuke θα ειναι ο winner, καθως φανηκε πολυ καθαρα το σημειο οπου ο Shi λεει πως ο Sasuke φαινεται να ειναι πιο δυνατος απο τον αδερφο του. Eπισης ψιλοφαινεται και απο το γεγονος οτι ο Sasuke μπορει ανετοτατα να διαχειριζεται τις φλογες του Amaterasu και μαλιστα να τις κατευθυνει πολυ καλυτερα καθως και να τις προσαρμοζει ετσι ωστε να προοριζονται για defense και οχι μονο για offense. Eπιπλεον ανν και δεν ειναι ακομα σε θεση να κανει control του Susano, πιστευω πως πολυ συντομα θα μπορει κανονικα να εκτελεσει και αυτην την technique του MS και αν το καταφερει στη μαχη του με τον Raikage, την εχει βαψει ασχημα ο τυπος.
Ωραια επισης η end of discussion scene Νaruto/Madara. Μενει να δουμε ποια θα ειναι η επομενη κινηση του Madara, που τελικα φαινεται για μια ακομα φορα παρεπιμπτοντως οτι βαζει και αυτος το χερακι του παλι για να κατευθυνει τον Sasuke να πολεμησει τον Naruto. Επιπλεον ουσιαστικα παραδεχτηκε ο ιδιος οτι χρησιμοποιει τον Sasuke απο την στιγμη που λεει στον Naruto οτι για να ελεγξει καποιος ενα αλλο ατομο πρεπει να χρησιμοποιησει και το σκοταδι που υπαρχει στην ψυχη του. Οπως ακριβως εκανε και στην περιπτωση του Sasuke. Kαι μετα μας λεει οτι η μοιρα θα ειναι αυτη που θα οδηγησει τους 2 τους στο να συγκρουστουν...... Μπαρουφες

Posted 11 September 2009 - 15:55
Και ναι ο Raikage είναι πολύ μορφή. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τι πάει ο Sasuke να του ξεριζώσει την καρδιά, τι πάει να τον κάνει barbeque ο Raikage το βιολί του. Sasuke really needs to come up with a plan fast if he wants to stay alive. Κάτι μου λεει οτι πάλι το Susannoo θα χρησιμοποιήσει για να βγει από την δύσκολη θέση.
Σαν μάχη γενικότερα όμως είναι πάρα πολύ ωραία. Θα ήθελα βέβαια λίγο περισσότερο μυαλό και όχι ξερό κλωτσομπουνίδι αλλά τουλάχιστον έχει μια μεταδοτικότητα.
Όσον αφορά τον Madara μου φαίνεται ότι και πάλι δεν λέει τους πραγματικούς του σκοπους σε Naruto και Kakashi. Δεν θα εκπλησσόμουν αν στο τέλος αποδεικνυόταν ότι δεν νοιαζόταν για το όνομα των Uchiha από την πρώτη στιγμή και το μόνο το οποίο ήθελε ήταν εξουσία για τον εαυτό του.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλα τα περί μοίρας στο προηγούμενο chapter αποδεικνύονται σιγά σιγά οι δικές του παραισθήσεις και δεν ήταν κάτι πιο "απτό" να το πω έτσι.
Posted 11 September 2009 - 16:03

Posted 11 September 2009 - 16:25
Εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσαΦαίνεται ότι είμαι Sasuke hater?

Posted 11 September 2009 - 16:59
Παντως εχω τη εντυπωση οτι το τραβαει λιγο παραπανω...
Posted 11 September 2009 - 17:07