Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5416 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 10 September 2009 - 12:14

Spoiler:

Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5417 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 September 2009 - 15:30

Αντε και λιγο σοβαρο ξηλο να γουσταρουμε!!

Ελπιζω να κρατηση η μαχη να μην νικηθει ευκολα αντε να νιοσουμε λιγο εποχες απο το αρχικο Naruto!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5418 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 September 2009 - 00:42

Ωραιο chapter επιτελους κ το καλητερο χαχαχα ο σασυκε εφαγε το ξυλο της χρονιας του!!

Posted Image

#5419 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 September 2009 - 09:11

Ποιός τον σώζει τώρα ! κανένας Killerbee ? ή θα θυσιαστεί κανένας Taka...

Raikage is based on Hulk Hogan....Ότι να ναι.
Posted Image

#5420 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2009 - 09:23

πολύ ωραίο chapter! Τον βλέπω τον Sasuke σε λίγο στην ομόνοια ξυλοδαρμένο και παράλυτο με γυαλάκια σε φάση ελεήστε τον τυφλό :hahaha: Ε όχι έχει χαλάσει το παλικάρι, αν και το σουσάνο με εξέπληξε! (άμα το χρησιμοποιήσει σωστά θα έχουμε pwnage) Από εκεί που ήταν ο favorite μου έχει πέσει αρκετά πάντως, μου θυμίζει τον Shinn από το gundam seed destiny :frozen: Δεν τον πολυβλέπω να ζει στο τέλος του manga αλλά θα δείξει

#5421 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 11 September 2009 - 11:00

oι προσευχες μου εισακουστηκαν!!! ο sasuke τρωει ξυλο!!! η χαρα ειναι απεριγραπτη. ελπιζω μονο να μην κανει κανενα αναμενομενο comeback στην μαχη και νικησει τελικα τον raikage γιατι θα ειναι πολυ ξενερωτο
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#5422 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 September 2009 - 11:19

Καλά γενικά στις τελευταίες του μάχες τρώει ξύλο αλλά μετά κάνει ένα plot no jutsu ο Kishimoto και νικάει:wet2:Αυτή τη φορά βέβαια απ'ότι φαίνεται η μόνη ελπίδα του είναι να το βάλει στα πόδια.Ακόμα και να νικούσε τον Raikage είναι γεμάτο εχθρούς το μέρος.Αναρωτιέμαι αν θα επέμβει ο Madara.

Πάντως ο Raikage είναι άνιωθος όπως θα λέγε και μια ψυχή:hahaha:

Posted Image

#5423 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 September 2009 - 14:03

Πρώτη σελίδα και σκάω στα γέλια:

Sucksuke: "CHIDORI!"
Raikage: "ELBOW!!!!"

ROFL!!:hahaha:

Σε αυτή τη σελίδα σηκώθηκα κι άρχισα να χορεύω. Τις τρώει το κwλwπ@!δο, ναι τις τρώει! Κάν'του τα κόκαλα αλοιφή, Raikage!:congrats:

Νομίζω ότι αυτή η ιστορία με τη μοίρα είναι πραγματικά παραμύθια. Ο ίδιος ο Madara είπε "ΕΓΩ θα σε κάνω να πολεμήσεις τον Sasuke". Αγαπητέ γέρο μου, όταν κάτι το κάνει κάποιος, δε λέγεται μοίρα. Παρέμβαση λέγεται!

Και ξανά η τελευταία σελίδα με λίγωσε, ειδικά η φάτσα του Sucksuke. Σα παραμορφωμένο καρτούν από παιδάκι νηπιαγωγείου είναι! :hahaha: Ο Raikage θυσιάζει το χέρι του για να τσακίσει τον βλάκα που νόμιζε ότι ο τίτλος του Kage είναι ένα τίποτα. Εμ, δε δίνονται οι τίτλοι στο έτσι!

Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στο επόμενο. :Blissfull:

Υ.Γ. Ο Raikage είναι εντελώς Super Sayan και μου θυμίζει τον Brolly...:burningbe3:

Edited by Tea-chan, 11 September 2009 - 14:36.
Ορθογραφία... -_-;

Posted Image

#5424 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 11 September 2009 - 14:21

Καλα ο Raikage ειναι βγαλμενος απο το WWE τελος!!Τι Ninjutsu και χαζομαρες,raiger bomb και αντε στο καλο κλαψουκε:drink::drink:...Παντος εχω ενα πολυ κακο προαισθημα για την εκβαση αυτης της μαχης:nosey::nosey:..Γνωριζοντας οτι ο Sucksuke ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Κισι μαλλον θα βρει ενα πολυ lame τροπο να γλιτωσει τον raikage(αν μπορεσει και τον νικησει κιολας τι να πω..WTF??):unlucky::unlucky:..H ολη φαση με τους Uchiha μου θυμιζει τους saiyan απο το DBZ..Μονο αυτοι μετρανε στο ανιμε..Ειδικα ο Sucksuke την εχει δει *****Ταο και δεν λογαριαζει ουτε kage ουτε τπτ..ελεος σαμουαν στοπ χιμ!!!:madtodeath::madtodeath:

#5425 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 11 September 2009 - 14:49

Λοιπον....... περα απο τα τυπικα οτι το chapter ειναι παρα πολυ καλο κτλ, κτλ, κτλ, στεκομαι στο σημειο οπου ο Raikage κανει το Raiger Bomb στον Sasuke...... καλα η σκηνη αυτη ολα τα λεφτα:hahaha:. Θυμιζε απιστευτα smackdown. Kαι ελεγα θα μπει, δν θα μπει τωρα κανενας Undertaker να κανει team-up με Raikage για βοηθεια στο matchακι με τον Sasuke.:hahaha:
Anyway αυτο που φανηκε και απο τη μαχη γενικοτερα ειναι πως και ο Raikage δεν πολεμαει τοσο με τακτικη, αφου ηταν προθυμος να θυσιασει το χερι του στις φλογες του Amaterasu, μηπως και χτυπησει τον Sasuke. Οποτε εκει η μαχη θα κριθει μαλλον στο ποιανου το μισος για τον αλλον ειναι μεγαλυτερο, και επισης ποιος θα κανει την πρωτη λαθος κινηση.

Eπισης ο Kishi μας προιδεασε (αν και το ψιλοξερουμε) πως ο Sasuke θα ειναι ο winner, καθως φανηκε πολυ καθαρα το σημειο οπου ο Shi λεει πως ο Sasuke φαινεται να ειναι πιο δυνατος απο τον αδερφο του. Eπισης ψιλοφαινεται και απο το γεγονος οτι ο Sasuke μπορει ανετοτατα να διαχειριζεται τις φλογες του Amaterasu και μαλιστα να τις κατευθυνει πολυ καλυτερα καθως και να τις προσαρμοζει ετσι ωστε να προοριζονται για defense και οχι μονο για offense. Eπιπλεον ανν και δεν ειναι ακομα σε θεση να κανει control του Susano, πιστευω πως πολυ συντομα θα μπορει κανονικα να εκτελεσει και αυτην την technique του MS και αν το καταφερει στη μαχη του με τον Raikage, την εχει βαψει ασχημα ο τυπος.

Ωραια επισης η end of discussion scene Νaruto/Madara. Μενει να δουμε ποια θα ειναι η επομενη κινηση του Madara, που τελικα φαινεται για μια ακομα φορα παρεπιμπτοντως οτι βαζει και αυτος το χερακι του παλι για να κατευθυνει τον Sasuke να πολεμησει τον Naruto. Επιπλεον ουσιαστικα παραδεχτηκε ο ιδιος οτι χρησιμοποιει τον Sasuke απο την στιγμη που λεει στον Naruto οτι για να ελεγξει καποιος ενα αλλο ατομο πρεπει να χρησιμοποιησει και το σκοταδι που υπαρχει στην ψυχη του. Οπως ακριβως εκανε και στην περιπτωση του Sasuke. Kαι μετα μας λεει οτι η μοιρα θα ειναι αυτη που θα οδηγησει τους 2 τους στο να συγκρουστουν...... Μπαρουφες:puke:. Για να δουμε, τι θα δουμε και στο επομενο chapter.........

#5426 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2009 - 15:55

Τεχνικά μιλώντας μέχρι στιγμής έχουμε δεί μόνο τον Raikage να έχει προβάδισμα στην μάχη. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό στις ιστορίες του Kishimoto (aka ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει).

Και ναι ο Raikage είναι πολύ μορφή. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τι πάει ο Sasuke να του ξεριζώσει την καρδιά, τι πάει να τον κάνει barbeque ο Raikage το βιολί του. Sasuke really needs to come up with a plan fast if he wants to stay alive. Κάτι μου λεει οτι πάλι το Susannoo θα χρησιμοποιήσει για να βγει από την δύσκολη θέση.

Σαν μάχη γενικότερα όμως είναι πάρα πολύ ωραία. Θα ήθελα βέβαια λίγο περισσότερο μυαλό και όχι ξερό κλωτσομπουνίδι αλλά τουλάχιστον έχει μια μεταδοτικότητα.

Όσον αφορά τον Madara μου φαίνεται ότι και πάλι δεν λέει τους πραγματικούς του σκοπους σε Naruto και Kakashi. Δεν θα εκπλησσόμουν αν στο τέλος αποδεικνυόταν ότι δεν νοιαζόταν για το όνομα των Uchiha από την πρώτη στιγμή και το μόνο το οποίο ήθελε ήταν εξουσία για τον εαυτό του.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλα τα περί μοίρας στο προηγούμενο chapter αποδεικνύονται σιγά σιγά οι δικές του παραισθήσεις και δεν ήταν κάτι πιο "απτό" να το πω έτσι.

#5427 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 11 September 2009 - 16:03

Πόσο πολύ το απόλαυσα αυτό το chapter! Φαίνεται ότι είμαι Sasuke hater? :hihi2:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#5428 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 11 September 2009 - 16:25

Φαίνεται ότι είμαι Sasuke hater? :hihi2:

Εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσα:nosey::nosey::nosey:

#5429 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 11 September 2009 - 16:59

Ωραιο το τσαπτερακι αλλα αυτος ο σκελετος που εσωσε τον Σασκε τι ηταν; Του φιδιου;

Παντως εχω τη εντυπωση οτι το τραβαει λιγο παραπανω...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#5430 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2009 - 17:07

To Susannoo ήταν πιου πιου chan. Θυμήσου ότι και στον Itachi έτσι είχε αρχίσει να σχηματίζεται.