Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4846 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 06 June 2009 - 11:07

Επισης, ο Τομπι εχει και τα 2 του χερια ενω απο οτι φαινεται ο Ντανζο εχει μονο ενα..οχι;

Ο Tobi-Madara εχει μηχανικο δεξι χερι οποτε φανταζομαι οτι το κρυβει για να μην φαινεται και τον καταλαβουν. Το οτι κρυβει το δεξι του ματι ειναι επισης περιεργο.
Ακομα και το μαλλι ειναι ιδiο, και επισης

Naruto manga chapter 397

αν και δεν ειναι ακραδαντο επιχειρημα, νομιζω οτι ακομα και εμφανισιακα μοιαζουν. Τουλαχιστον δεν εχουν καποια σημαντικη διαφορα.

Παντως αν και το chapter μου αρεσε παρα πολυ, μου την εδωσε που σε ενα σημειο ο Madara λεει "We have to look for another pawn to help with Gedo Mazo".

Ελεος ρε φιλε. Show some respect. This is the Rinnegan we are talking about!!!
Posted Image

#4847 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 June 2009 - 14:24

Εμενα μου φενεται παντως πολυ πραξενο να ειναι ο μανταρα-τομπιο ντανζο.Βασικα ποιος ο σκοπος να μας το δειξει ετσι τωρα.Εγω προσωπικα δεν το καταλαβαινω.Αλλα αφου ο μανταρα ηταν μαζι με τους ακατσουκι,τι εκανε διακτινηστηκε???
Αλλα και κατι αλλο ο μανταρα οταν αποκαλυψε τον εαυτο του στον κισαμε δεν ειπε οτι ηταν ο μιζουκαγκε ή θυμαμαι λαθος???

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4848 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 06 June 2009 - 14:35

Αλλα και κατι αλλο ο μανταρα οταν αποκαλυψε τον εαυτο του στον κισαμε δεν ειπε οτι ηταν ο μιζουκαγκε ή θυμαμαι λαθος???

Μια χαρά θυμάσε!
Πολύ τρελό σενάριο το παραπάνω ρε παιδιά! Κάτι άλλο πρέπει να παίζετε..

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#4849 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 June 2009 - 14:41

Ο Danzou και ο Madara για μένα είναι 2 διαφορετικά πρόσωπα, καθώς έχουν διαφορετικούς στόχους. Όπως είπα πριν λόγο ηλικίας του προσώπου του Madara μου κάνει περισσότερο να έχει πάρει το σώμα του Obito.
Posted Image

#4850 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 June 2009 - 15:50

Ο Tobi-Madara εχει μηχανικο δεξι χερι οποτε φανταζομαι οτι το κρυβει για να μην φαινεται και τον καταλαβουν. Το οτι κρυβει το δεξι του ματι ειναι επισης περιεργο.
Ακομα και το μαλλι ειναι ιδiο, και επισης

Naruto manga chapter 397

αν και δεν ειναι ακραδαντο επιχειρημα, νομιζω οτι ακομα και εμφανισιακα μοιαζουν. Τουλαχιστον δεν εχουν καποια σημαντικη διαφορα.

Παντως αν και το chapter μου αρεσε παρα πολυ, μου την εδωσε που σε ενα σημειο ο Madara λεει "We have to look for another pawn to help with Gedo Mazo".

Ελεος ρε φιλε. Show some respect. This is the Rinnegan we are talking about!!!

για w8 μια τι έχασα? που λέει πως το χέρι του μαντάρα είναι μηχανικό? και αυτή η εικόνα δεν αποδεικνύει τίποτα απόλυτος :Σ
όσο για το respect, στο λέω εγώ που είμαι fan του rin'νεγαν, για πιο λόγο να το σεβαστεί? he is stronger, και κουμάνταρε τον πέιν λες να κάτσει και να βάλει τα κλάματα? σκουπίδι θα τον ανεβάσει μαλακα θα τον κατεβάσει

danzou CANNOT be madara it would be plain stupid, i prefer the tobi/oobito theory >_>

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4851 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 June 2009 - 16:18

Αν δεν ειναι ο madara o danzou, τοτε σιγουρα συνδεονται στενα.Διαβαστε τα Post που Linkare ι piou-piou μια σελιδα πριν.

qzMHWHd.png

#4852 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 June 2009 - 16:23

Ο Tobi στρέφει τον Sasuke εναντίον των Elders (και του Danzou) λέγοντας του την ιστορία των Uchiha. Γιατί να το κάνει εάν είναι ο ίδιος ο Danzou:erk: Το πιο πιθανό είναι απλά πως ο Danzou είναι μαθητής του Madara.

Edited by D.Dragon, 06 June 2009 - 17:01.

Posted Image

#4853 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2009 - 16:49

Θα μπορούσε να το κάνει αν ήθελε να δώσει στην Konoha το αίσθημα της διαρκούς απειλής η οποία θα οδηγούσε τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις υπήρχαν σχετικά με την εκλογή του Danzou ως Ηokage να σωπάσουν.

Θα μπορούσε επίσης να το κάνει έτσι ώστε να σκηνοθετήσει τον θάνατο του Danzou να εκθέσει την σκευωρία των συμβούλων στο φώς και να κυριαρχήσει πλέον στο Konoha ως Uchiha φέρνοντας την Clan στην θέση την οποία όφειλε να είχε.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Και προσωπικά δεν θεωρώ τυχαίο ότι έχουμε τρεις χαρακτήρες (obito, madara , danzou) που επικαλύπτουν ο ένας τον άλλο σε πολλά σημεία (από άποψη εξωτερικής εμφανισης).

Όπως είχε πει και ο Hatake_kakashi σε προηγούμενο ποστ το όνομα Danzo παραπέμπει σε υπαρκτό πρόσωπο της Ιαπωνικής ιστορίας με κύριο χαρακτηριστικό την τέχνη της παραίσθησης. Δεν θεωρώ κανέναν από τους συνδετικούς κρίκους τυχαίο ούτε επίσης και το γεγονός ότι το Tobi αποτελεί αναγραμματισμό του Obito. Δεν θα με ξάφνιαζε καθόλου αν στο τέλος ΚΑΙ οι τρείς χαρακτήρες συνδέονταν κάπως (θα έδινε και στο Kakashi Gaiden έναν ιδιαίτερο ρόλο πέρα από εμβάθυνση στον χαρακτήρα του Kakashi και παράλληλα θα εξηγούσε το γιατί ο mangaka επέλεξε να μην τον σκοτώσει ακόμη).

#4854 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 08 June 2009 - 12:43

Σοβαρα ομως τωρα..γιατι λετε οτι το χερι του Τομπι ειναι
Spoiler:

#4855 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 08 June 2009 - 14:35

Σοβαρα ομως τωρα..γιατι λετε οτι το χερι του Τομπι ειναι
Spoiler:

Who knows.....:erk:
Anyway....συμφωνω με το οτι ο Madara εχει το σωμα του Obito και το οτι ο αναγραμματισμος του ονοματος του Obito (dld Tobi) εχει καποια σχεση με την ολη υποθεση αλλα διαφωνω καθετος με το οτι ο Danzou και ο Madara ειναι το ιδιο προσωπο. Ομως θα συμφωσα αν λεγατε οτι εχουν καποια σχεση και ισως ακομα και να συνεργαζονται.
Τεσπα στην αναμονη παλι για τον ερχομο του Sasuke...αν και δεν νομιζω οτι θα δωθει μαχη σε τοσο υψηλο επιπεδο οσο με τον Nagato.(Sorry sasuke funs ^^)
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#4856 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2009 - 20:01

Actually μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Sasuke δεν χρειάζεται να πιάσει κανέναν ζωντανό, έχει τα νεύρα του και στην μάχη θα μπει full power (σε αντίθεση με το Nagato που ήθελε τον Naruto ζωντανό) είναι ενδεικτικό για το αντίθετο.

#4857 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 08 June 2009 - 21:15

Ίσα ίσα, όταν πρόκειται να πιάσεις κάποιον είναι πιο δύσκολη η μάχη.

Αλλιώς δεν θα είχε προλάβει καν να βγάλει ουρές ο Naruto, θα τον είχε σκοτώσει αμέσως με το που του κάρφωσε τα χέρια και θα είχαμε χάσει την υπόλοιπη μισή, επική μάχη.
Posted Image

#4858 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 June 2009 - 12:38

Tobi=Obito=Mizukage=Danzo=Madara= :hahaha:Μαντάρα τα καναμε!!!
Το φοβομουν απο το προηγουμενο chapter... ο Kishi θα μου εκανε τα μυαλα μαντάρα:oo:!! Και τα καταφερε. ΑΞΙΟΣ!

Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω ποιος ειναι ποιος, γιατι αν το κανω σιγουρα θα πεσω εξω... Γιατι? Γιατι θα ρθει ο κισιμοτο και θα μας καψει παλι με κατι αναλογο οπως την εκλογη του Danzou ως 6ου Hokage. Απλα θα αναλυσω μερικα facts...

1ον: Απ το πρωτο chapter προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο Hokage ειναι ο δυνατοτερος shinobi τoυ χωριου
2ον: Επισης οτι ο Hokage θα ειναι μπροσταρης σε μια πιθανη επιθεση στο χωριο, και θα το προστατεψει θετοντας την ζωη του σε κινδυνο, αψηφοντας και τον θανατο
3ον: Ειναι λοιπον ο Danzou αυτος?
- Ο εν λογω ninja δεν εχει ενα ματι, αρα ελλειψη προοπτικης (πολυ σημαντικο για εναν πολεμιστη)
- Επισης δεν εχει ενα χερι, αρα αδυναμια εκτελεσης τεχνικων (αυτο και αν ειναι σημαντικο)
- Που ηταν οταν η Konoha διαλυοταν? Μαλλον επεινε τσαγακι με τους παπουδες στην λεσχη των αποστρατων αξιοματικων των ANBU...
4ον: Η προηγουμενη εκλογη Hokage που ειδαμε ηταν της Tsunade. Αποφασισαν οι δυο γηραιοι για τον Jiraiya, αυτος αρνηθηκε και υστερα προτιναν στην Tsunade η οποια δεχτηκε
- Γιατι λοιπον τωρα αλλαξε αυτο και αποφασισε με το ετσι θελω και βιαστικα ο daimyo, αλλαζοντας γνωμη μεσα σε δυο δευτερολεπτα?
- Επισης γιατι συμμετειχε στην διαδικασια ο Danzou οντας ενας απο τους υποψηφιους τελικα? Αυτο καθιστα την διαδικασια εκλογης ακυρη κατα την γνωμη μου. Δεν εδωσαν διακαιωμα σε κανεναν αλλο να επιχειρηματολογησει παρα στον Danzou που πηρε τον λογο μονος του. Μπορει ο Kakashi να ειχε να πει κατι (Αν και δεν πιστευω οτι θα δεχονταν)
-τελος θα μου αρεσε καλυτερα αν ο Κισιμοτο το εθετε ως εξης, με δημοκρατικα κριτηρια επιλεγουν Kakashi, αυτος αρνειται και τελικα επιλεγουν Danzou
5ον: Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις μαζι μου οτι στην Konoha αυτη την στιγμη ο δυνατοτερος ninja ειναι ο Ναρουτο. Γιατι δεν του εδωσαν μια ευκαιρια οπως εκανε το Hidden Sand με τον Gaara. Και αν πει καποιος οτι ειναι ακομα ανωριμος... θα μπορουσαν να ορισουν ενα συμβουλιο που θα τον υποστηριζε (πχ Jiraiya, Kakashi, πατερας Shikamaru). Νομιζω οτι καπως ετσι ειναι και στο Sand...
6oν: Κατα τα αλλα λογικη εκλογη του Danzou... Η ακροδεξια ανεβαινει συνεχως στα ευρωπαικα κρατη. Σκεπτικισμος επικρατει... Φασισμος και στην Konoha λοιπον, γιατι οχι? Το δαμε και αυτο!
7ον: Θα εχει δικιο ο Danzo οταν θα διακαιολογειται λεγοντας: Δεν φταιω εγω! Παρελαβα καμενη γη απο την προηγουμενη κυνερνηση! Αν και υποτιθεται οτι ηταν το πιο δημοκρατικο χωριο, αλλα ισως παλι οχι...
8ον: Εμφυλιους στην Konoha μετα απο την μεγαλη καταστροφη βλεπω... Θυμιζει κατι απο Ελλαδα
9ον: Θα γουσταρα μια συμμαχια Naruto-Sasuke να νικησει Danzo και τους γερους, και μετα να τσακοθουν για το ποιος θα κυβερνησει (τρελα σεναρια)

Αυτα τα ολιγα ειχα να πω, ελπιζω να σας εβαλα σε προβληματισμο:bahhh: (καλα μην καειτε κιολας:hot:). Περιμενω σχολια...

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 09 June 2009 - 12:52.

Posted Image

#4859 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 June 2009 - 12:52

Tobi=Obito=Mizukage=Danzo=Madara= :hahaha:Μαντάρα τα καναμε!!!
Το φοβομουν απο το προηγουμενο chapter... ο Kishi θα μου εκανε τα μυαλα μαντάρα:oo:!! Και τα καταφερε. ΑΞΙΟΣ!

Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω ποιος ειναι ποιος, γιατι αν το κανω σιγουρα θα πεσω εξω... Γιατι? Γιατι θα ρθει ο κισιμοτο και θα μας καψει παλι με κατι αναλογο οπως την εκλογη του Danzou ως 6ου Hokage. Απλα θα αναλυσω μερικα facts...

1ον: Απ το πρωτο chapter προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο Hokage ειναι ο δυνατοτερος shinobi τoυ χωριου
2ον: Επισης οτι ο Hokage θα ειναι μπροσταρης σε μια πιθανη επιθεση στο χωριο, και θα το προστατεψει θετοντας την ζωη του σε κινδυνο, αψηφοντας και τον θανατο
3ον: Ειναι λοιπον ο Danzou αυτος?
- Ο εν λογω ninja δεν εχει ενα ματι, αρα ελλειψη προοπτικης (πολυ σημαντικο για εναν πολεμιστη)
- Επισης δεν εχει ενα χερι, αρα αδυναμια εκτελεσης τεχνικων (αυτο και αν ειναι σημαντικο)
- Που ηταν οταν η Konoha διαλυοταν? Μαλλον επεινε τσαγακι με τους παπουδες στην λεσχη των αποστρατων αξιοματικων των ANBU...
4ον: Η προηγουμενη εκλογη Hokage που ειδαμε ηταν της Tsunade. Αποφασισαν οι δυο γηραιοι για τον Jiraiya, αυτος αρνηθηκε και υστερα προτιναν στην Tsunade η οποια δεχτηκε
- Γιατι λοιπον τωρα αλλαξε αυτο και αποφασισε με το ετσι θελω και βιαστικα ο daimyo, αλλαζοντας γνωμη μεσα σε δυο δευτερολεπτα?
- Επισης γιατι συμμετειχε στην διαδικασια ο Danzou οντας ενας απο τους υποψηφιους τελικα? Αυτο καθιστα την διαδικασια εκλογης ακυρη κατα την γνωμη μου. Δεν εδωσαν διακαιωμα σε κανεναν αλλο να επιχειρηματολογησει παρα στον Danzou που πηρε τον λογο μονος του. Μπορει ο Kakashi να ειχε να πει κατι (Αν και δεν πιστευω οτι θα δεχονταν)
5ον: Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις μαζι μου οτι στην Konoha αυτη την στιγμη ο δυνατοτερος ninja ειναι ο Ναρουτο. Γιατι δεν του εδωσαν μια ευκαιρια οπως εκανε το Hidden Sand με τον Gaara. Και αν πει καποιος οτι ειναι ακομα ανωριμος... θα μπορουσαν να ορισουν ενα συμβουλιο που θα τον υποστηριζε (πχ Jiraiya, Kakashi, πατερας Shikamaru). Νομιζω οτι καπως ετσι ειναι και στο Sand...
6oν: Κατα τα αλλα λογικη εκλογη του Danzou... Η ακροδεξια ανεβαινει συνεχως στα ευρωπαικα κρατη. Σκεπτικισμος επικρατει... Φασισμος και στην Konoha λοιπον, γιατι οχι? Το δαμε και αυτο!
7ον: Θα εχει δικιο ο Danzo οταν θα διακαιολογειται λεγοντας: Δεν φταιω εγω! Παρελαβα καμενη γη απο την προηγουμενη κυνερνηση!
8ον: Εμφυλιους στην Konoha μετα απο την μεγαλη καταστροφη βλεπω... Θυμιζει κατι απο Ελλαδα
9ον: Θα γουσταρα μια συμμαχια Naruto-Sasuke να νικησει Danzo και τους γερους, και μετα να τσακοθουν για το ποιος θα κυβερνησει (τρελα σεναρια)

Αυτα τα ολιγα ειχα να πω, ελπιζω να σας εβαλα σε προβληματισμο:bahhh: (καλα μην καειτε κιολας:hot:). Περιμενω σχολια...

Καλά πέρα από το πόστ σου,που νομίζω είναι απίστευτο(πόση ώρα έκανε??:hahaha:)Εγώ θα σχολιάσω το εξής.Επίσης πιστεύω ότι μέσα σε ένα τσάπτερ να μας δείχνει έτσι στο ντούκου τον ντάνζου να γίνεται χοκάγκε,είναι λίγο έως πολυ παράξενο.Πρέπει πρώτα να γίνουν τόσες ετοιμασίες ,έτσι γίνεσε χοκάγκε??Πού πάς ρε φίλε????Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις...
Εκτός αυτό,ο σάσουκε θέλει να πάρει εκδίκηση από το top του κονόχα(με τον χοκάγκε μάλλον γιατί αύτος έφταιγε.(Φαντάζεστε να μην ξέρει ότι πέθανε ο τρίτος,να του έρθει ταμπλάς????
Τώρα για τα υπόλοιπα περί συμβουλίου και γενικώς αυτής της κατάστασης είναι λίγο "ομιχλώδη"ακόμα ,κανεις δεν ξέρει πώς θα μας έρθει...

+
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4860 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 June 2009 - 13:11

Εκανε αρκετη ωρα η αληθεια ειναι:hiding_something:!!! Αλλα ειχα τοσα πολλα μες το μυαλο μου οταν διαβασα το chapter... που ηθελα καπου να τα πω! Να ξεσκασω:burningbe3:!!!
ΥΓ. Την κινηση της Sakura αμεσως μολις εμαθε οτι Hinata γουσταρει τον Naruto, να τρεξει να τον καβατζωσει (τωρα που εγινε ηρωας και εσωσε το χωριο) δεν την σχολιαζω! Κλασσικες γυναικες :canthelp:!!
ΥΓ2: Hinata θα τα καταφερεις ειμαστε ολοι μαζι σου, με τον Ναρουτο μαζι θα κυβερνησετε τουτο δω τον τοπο (Konoha)