Tobi=Obito=Mizukage=Danzo=Madara=

Μαντάρα τα καναμε!!!
Το φοβομουν απο το προηγουμενο chapter... ο Kishi θα μου εκανε τα μυαλα μαντάρα

!! Και τα καταφερε. ΑΞΙΟΣ!
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω ποιος ειναι ποιος, γιατι αν το κανω σιγουρα θα πεσω εξω... Γιατι? Γιατι θα ρθει ο κισιμοτο και θα μας καψει παλι με κατι αναλογο οπως την εκλογη του Danzou ως 6ου Hokage. Απλα θα αναλυσω μερικα facts...
1ον: Απ το πρωτο chapter προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο Hokage ειναι ο δυνατοτερος shinobi τoυ χωριου
2ον: Επισης οτι ο Hokage θα ειναι μπροσταρης σε μια πιθανη επιθεση στο χωριο, και θα το προστατεψει θετοντας την ζωη του σε κινδυνο, αψηφοντας και τον θανατο
3ον: Ειναι λοιπον ο Danzou αυτος?
- Ο εν λογω ninja δεν εχει ενα ματι, αρα ελλειψη προοπτικης (πολυ σημαντικο για εναν πολεμιστη)
- Επισης δεν εχει ενα χερι, αρα αδυναμια εκτελεσης τεχνικων (αυτο και αν ειναι σημαντικο)
- Που ηταν οταν η Konoha διαλυοταν? Μαλλον επεινε τσαγακι με τους παπουδες στην λεσχη των αποστρατων αξιοματικων των ANBU...
4ον: Η προηγουμενη εκλογη Hokage που ειδαμε ηταν της Tsunade. Αποφασισαν οι δυο γηραιοι για τον Jiraiya, αυτος αρνηθηκε και υστερα προτιναν στην Tsunade η οποια δεχτηκε
- Γιατι λοιπον τωρα αλλαξε αυτο και αποφασισε με το ετσι θελω και βιαστικα ο daimyo, αλλαζοντας γνωμη μεσα σε δυο δευτερολεπτα?
- Επισης γιατι συμμετειχε στην διαδικασια ο Danzou οντας ενας απο τους υποψηφιους τελικα? Αυτο καθιστα την διαδικασια εκλογης ακυρη κατα την γνωμη μου. Δεν εδωσαν διακαιωμα σε κανεναν αλλο να επιχειρηματολογησει παρα στον Danzou που πηρε τον λογο μονος του. Μπορει ο Kakashi να ειχε να πει κατι (Αν και δεν πιστευω οτι θα δεχονταν)
-τελος θα μου αρεσε καλυτερα αν ο Κισιμοτο το εθετε ως εξης, με δημοκρατικα κριτηρια επιλεγουν Kakashi, αυτος αρνειται και τελικα επιλεγουν Danzou
5ον: Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις μαζι μου οτι στην Konoha αυτη την στιγμη ο δυνατοτερος ninja ειναι ο Ναρουτο. Γιατι δεν του εδωσαν μια ευκαιρια οπως εκανε το Hidden Sand με τον Gaara. Και αν πει καποιος οτι ειναι ακομα ανωριμος... θα μπορουσαν να ορισουν ενα συμβουλιο που θα τον υποστηριζε (πχ Jiraiya, Kakashi, πατερας Shikamaru). Νομιζω οτι καπως ετσι ειναι και στο Sand...
6oν: Κατα τα αλλα λογικη εκλογη του Danzou... Η ακροδεξια ανεβαινει συνεχως στα ευρωπαικα κρατη. Σκεπτικισμος επικρατει... Φασισμος και στην Konoha λοιπον, γιατι οχι? Το δαμε και αυτο!
7ον: Θα εχει δικιο ο Danzo οταν θα διακαιολογειται λεγοντας: Δεν φταιω εγω! Παρελαβα καμενη γη απο την προηγουμενη κυνερνηση! Αν και υποτιθεται οτι ηταν το πιο δημοκρατικο χωριο, αλλα ισως παλι οχι...
8ον: Εμφυλιους στην Konoha μετα απο την μεγαλη καταστροφη βλεπω... Θυμιζει κατι απο Ελλαδα
9ον: Θα γουσταρα μια συμμαχια Naruto-Sasuke να νικησει Danzo και τους γερους, και μετα να τσακοθουν για το ποιος θα κυβερνησει (τρελα σεναρια)
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω, ελπιζω να σας εβαλα σε προβληματισμο

(καλα μην καειτε κιολας

). Περιμενω σχολια...
Edited by Hyuuga_Nikorasu, 09 June 2009 - 12:52.