Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#466 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 July 2008 - 12:09

LMAO!!!

Ο Naruto έγινε μισός βατράχι! Πετυχημένο!:hahaha: Ωραία, εάν κολλήσει σε αυτή τη μορφή, ξέρουμε τί θα γίνει: θα έρθει η Sakura να τον φιλήσει για να ξαναγίνει κανονικός. Είδατε πώς τα φέρνει ο Kishi;:thatsit:

Πιο σοβαρά τώρα. Η νέα φάτσα μ'αρέσει πολύ. Μου θυμίζει τους Αφροαμερικανούς ο τρόπος που φέρεται. Epic WIN. Και κάτι μου λέει ότι με αυτή τη μάχη ο Kishi θα μας παρουσιάσει τις δυνάμεις του MS του Κλάψουκε. Να δούμε, εκτός από το να κάνει κάποιον χίπυ, έχει και τίποτε άλλο;

Posted Image

#467 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 26 July 2008 - 22:31

Αχ αυτο το τρελο αγορι με το ονομα Sasuke παλι θελει να κλεψει την παρασταση και να μας δειξει ποσο αντρας ειναι.

ενα μπραβο κοριτσαρα μου απο εμενα

Υ. οσο με βαζεις negative reputation τοσες μ@λ@κιες θα γραφω
Απαντηση δημοτικου αλλα τι να κανουμε

Posted Image

#468 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 26 July 2008 - 22:38

αλλη μια φορα θα δουμε ποσο imba εχει γινει ο σασκε. απλα ελεος αλλα τουλαχιστον θα δουμε το 8-tailed beast οπου ειμαι περιεργος να δω τις δυναμεις και το τι τερας ειναι.

ps: α και welcome at the forum aphroditechan
Posted Image

#469 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 26 July 2008 - 23:38

Μεχρι ενα σημειο μπορεις να επιστρεψεις στην κανονικη ανθρωπινη μορφη αλλα εαν το παρακανεις οχι......

Με αφησε λαλακα.....

Δλδ σε εκεινη την φαση ο j τη δυναμη ειχε???

Αυτο με εξηταρη αι να δω Naruto ντερεκι και τη στον κοσμο μου!!!Κριμα βεβαια που δεν αφησαν τον j να δηξει την δυναμη του οσο επρεπε:(

Εχει να πεσει flashback και αποκαλυψεις που θα ταραξουν ολην την ροη!!!

Βατραχος: Aχ μου θυμηζεις τον πατερα σου....!!!
Ναρουτο:.........
Τι?????
Βατραχος:...μεχρι εκεινος να καταλαβει την τεχνικη ο μικρος j ειχε γραψει 5τομους ιτσα-ιτσα!!!
Ναρουτο: Ηξερες τον πατερα μου???
Βατραχος: Μα και βεβαια ο 4ος ηταν καταπληκα γρηγορος και δυνατος ασε που ο j τον εκπαιδευσε και του εδοσε την ιδεα για το ονομα σου απο το βιβλιο του!!!
Ναρουτο: Κουαξ....κουαξ.....
Σακουρα(ακυρο): Αχ τι γλυκο βατραχακι μαυρο με πορτοκαλη βουλες πρωτη φορα βλεπω!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#470 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 27 July 2008 - 13:33

ΕΛΕΟΣ ΦΦΣ το έχουμε καταλάβει ότι ο Naruto είναι βλαξ, ζώον, απάλευτος, γκαντέμης και μπάζο, ενώ ο Sasuke είναι imba, θεός, γ@μάτος, απόλυτος Έλληνας σταρ και bishonen.
Μπορεί τώρα να προχωρήσει λίγο η υπόθεση αφού τα έχουμε εμπεδώσει αυτά?

#471 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 27 July 2008 - 13:44

αλλη μια φορα θα δουμε ποσο imba εχει γινει ο σασκε. απλα ελεος αλλα τουλαχιστον θα δουμε το 8-tailed beast οπου ειμαι περιεργος να δω τις δυναμεις και το τι τερας ειναι.

ps: α και welcome at the forum aphroditechan

Βασικά νομιζω δειχνει ι τερας ειναι...Χταποδι αν δεν κανω λαθος!!!
Και πολυ τον παω τον τυπά...Εχει παρα πολυ πλακα!!!
Κορυφη...αλλα κλασσικα η μαχη πιστευω να τελειωσει πολυ γρηγορα...απλα θα κρατησει λιγο παραπανω απο οτι οι αλλες μαχες που καναν οι Ακατσουκι με τα Beast!!!
Εγω περιμενω να δω τι δυναμεις θα αποκτησει ο Naruto...Λετε να μας βγαλει κανα Rinnengan ετσι στο ασχετο!?!?(Βλακειες λεω αλλα ποτε δεν ξερεις)
Παντως θα γινει πολυ imba με τις sange τεχνικες.
Γιατι κατι μεσα μου λεει πως ο Orochimaru θα βοηθησει Naruto and the others.....??
Τεσπα περιμενουμε να δουμε για αλλη μια φορα τον Σασουκε να νικαει κλασσικα....

Ο Πειν θα σφαξει ολο τον κοσμο τωρα που δεν θα βρει το Ναρουτο...
και οταν γυρισει ο τελευταιος και δει το Κονοχα κατεστραμενο εχει να γινει....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#472 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 27 July 2008 - 13:45

Θα ηταν σεναριακα εξυπνο παντως αν σταματαγε να μας δειχνει την προπονηση του naruto και να μας τον παρουσιασει ανενεωμενο στην μαχη με τον pain.

Ενα time-skip σιγουρα θα τονωνε το ενδιαφερον για τον πρωταγωνιστη !

Μαλλον οι ομαδα των eagles παλι θα ειναι κομπαρσοι και την βρωμοδουλια θα την κανει παλι ο sasuke !

#473 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 27 July 2008 - 14:15

Βασικά νομιζω δειχνει ι τερας ειναι...Χταποδι αν δεν κανω λαθος!!!
Και πολυ τον παω τον τυπά...Εχει παρα πολυ πλακα!!!
Κορυφη...αλλα κλασσικα η μαχη πιστευω να τελειωσει πολυ γρηγορα...απλα θα κρατησει λιγο παραπανω απο οτι οι αλλες μαχες που καναν οι Ακατσουκι με τα Beast!!!
Εγω περιμενω να δω τι δυναμεις θα αποκτησει ο Naruto...Λετε να μας βγαλει κανα Rinnengan ετσι στο ασχετο!?!?(Βλακειες λεω αλλα ποτε δεν ξερεις)
Παντως θα γινει πολυ imba με τις sange τεχνικες.
Γιατι κατι μεσα μου λεει πως ο Orochimaru θα βοηθησει Naruto and the others.....??
Τεσπα περιμενουμε να δουμε για αλλη μια φορα τον Σασουκε να νικαει κλασσικα....

Ο Πειν θα σφαξει ολο τον κοσμο τωρα που δεν θα βρει το Ναρουτο...
και οταν γυρισει ο τελευταιος και δει το Κονοχα κατεστραμενο εχει να γινει....

Νομίζω πως ο Mashasi θα βάλει κλασσικά άσχετους να νικήσουν τον Pain (του τύπου Sakura, Tsunade κτλ). Ο Naruto πιστεύω πως θα έρθει πίσω στην Konoha όταν θα έχει μπουκάρει κι ο sasuke με τους άλλους και αρχίζουν να σφάζουν.

#474 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 July 2008 - 14:55

Θα ηταν σεναριακα εξυπνο παντως αν σταματαγε να μας δειχνει την προπονηση του naruto και να μας τον παρουσιασει ανενεωμενο στην μαχη με τον pain.

Ενα time-skip σιγουρα θα τονωνε το ενδιαφερον για τον πρωταγωνιστη !

Μαλλον οι ομαδα των eagles παλι θα ειναι κομπαρσοι και την βρωμοδουλια θα την κανει παλι ο sasuke !

Να που ηρθε η ωρα και συμφωνούμε σε κατι ΧΡ συμφωνω με το οτι πρεπει να σταματησει να μας δειχνει την εκπαιδευση και να μας εμφανισει τα αποτελεσματα αργοτερα (αν κ θελω να την δω).
Επισης το λογικο θα ηταν να μης δείχνει την μαχη για να ξεχαστουμε λιγο απο τον Σασουκε (ναι μεχρι κ εγω που ειμαι fan i fed up XD). Προτιμώ να δω τσαπτερς αποκλειστικά για την εκπαιδευση/κονοχα παρα μισο-μισο με την μαχη του Σασουκε. Ένα απο τα 2,οχι και τα 2 ΧΡ

Νομίζω πως ο Mashasi θα βάλει κλασσικά άσχετους να νικήσουν τον Pain (του τύπου Sakura, Tsunade κτλ). Ο Naruto πιστεύω πως θα έρθει πίσω στην Konoha όταν θα έχει μπουκάρει κι ο sasuke με τους άλλους και αρχίζουν να σφάζουν.

Ο Σασουκε ειπε οτι δεν θελει να σκοτωσει του πολίτες αλλα μονο τους γηραιούς. Και πιστεψε με,δεν ειναι δυσκολο να μπουν στο κονοχα ΧΡ απορω γιατι εχει τοιχο γυρω-γυρω..:hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#475 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 27 July 2008 - 15:06

Συμφωνω απολυτα

Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιει τον Ναρουτο για να μας εξηγησει τα παντα για το senjutsu,καλυτερα να βλεπαμε τα αποτελεσματα,οντως το ενδιαφερον για τον πρωταγωνιστη θα μεγαλωνε

Θα προτιμουσα να εβλεπα Pain για μενα εκει ειναι ολο του ζουμι

#476 SinDeepMyWickedAngel

SinDeepMyWickedAngel

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 27 July 2008 - 23:48

pff κανετε λαθος ο naruto δεν θα επιστρεψει στην konoha. Θα μεταμορφωθει σε βατραχο απο την εκπεδευση μετα θα κανει henge jutsu και θα ξαναγινει naruto με τις sage techniques:)
παντως δν νομιζω να πεθανει καποιος αλλος... αυτο με τον Jiraya ηταν αρκετο πιστευω.. απλα θα κανουν μερικα flashback θα κλαψουν λιγο παραπανω και θα γινουν πιο δυνατοι. Γτ τα flashback ειναι αυτα π δυναμονουν ολους τους ηρωες απο τα anime

#477 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 27 July 2008 - 23:53

εγω παλι προβλεπω ο naruto να φαει καμια σαβουρα και να πεσει καταλαθος μες την λιμνη και να γινει ολοκληρωτικα βατραχος και εκει που τον εχουν τελειωμενο να γινει το θαυμα και στο τελος να καταφερει να ελενξει το sage chakra, power η οπως αλλιως λεγεται.
Posted Image

#478 SinDeepMyWickedAngel

SinDeepMyWickedAngel

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 28 July 2008 - 00:08

kai θα εχει 3 chakra τωρα? niiiiice
να τα κατοστισει :P
λες να πεσει στιν λιμνη και να την πιει σαν τον ovelix? και μετα να ειναι imba? χμμ παιζει.. αλλωστε λενε η ιστορια επναλαμβανετε xD

#479 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 28 July 2008 - 01:12

Ο Σασουκε ειπε οτι δεν θελει να σκοτωσει του πολίτες αλλα μονο τους γηραιούς. Και πιστεψε με,δεν ειναι δυσκολο να μπουν στο κονοχα ΧΡ απορω γιατι εχει τοιχο γυρω-γυρω..:hahaha:

Παιδιά, το βλέπω καιρό τώρα και πραγματικά δεν αντέχω άλλο. Ο Sasuke ποτέ δεν είπε οτι θέλει να σκοτώσει μόνο τους γηραιούς. Τις ελάχιστες φορές που μιλάει πλέον (γιατί κάποιος είπε στον Mashasi οτι οι cool χαρακτήρες είναι οι μουγκοί χαρακτήρες) το μόνο που λέει ειναι destruction of the leaf. Συγκεκριμένα παραθέτω κάθε σχετική ατάκα που βρήκα απο το 400 chapter στο οποίο ο Itachi πεθαίνει.

Sasuke chapter 401: "Hawk" has one purpose, one goal. The complete and utter destruction of the leaf

Kisame chapter 404 : So, you want to destroy the leaf, but do you have a plan?
Sasuke chapter 404 : We eliminate the top tier. That's all I've come up with
Kisame chapter 404 : When you strike at the top, they defend themselves with the bottom

Τέλος. Αυτά ήταν. Ουσιαστικά, το μόνο που είπε κοντά σε αυτό που λέτε ήταν οτι θέλει να καταστρέψει το βασικό πράγμα που ενώνει την leaf (σε σχετικά ακριβή μετάφραση του top tier) μα δεν αναιρεί ποτέ την προηγούμενη του δήλωση. Θέλει να δει το leaf να καταστρέφεται.

#480 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 July 2008 - 01:58

@ Νerethil............. Βασικα αν επιτεθει στους τρεις κυριοτερους θεσμους του Konoha στην ουσια προκαλει τεραστιο πληγμα.... Οποτε αυτο που λες complete και Utter destruction δεν ειναι απαραιτητα το να καταστρεψει τα παντα και να μην αφησει ψυχη ζωσα,,,, Πολυ απλα θα πραγματοποιησει το σεναριο που φοβοταν πιο πολυ ο Itachi ενα ισχυρο χτυπημα σε καιριο Θεσμικα σημειο και ολο το οικοδομημα του Konoha Θα καταρρευσει.
Οσο για αυτο που λες για την στιχομυθια Kisame sasuke νομιζω το αναιρει ακριβως μετα......και παραθετω την σελιδα

Spoiler:

αλλα και μονο απο αυτο που λες το οτι θα χτηπησει τα υψηλα κλιμακια αυτοματως δεν εξαιρει ολους τους υπολοιπους???? Γιατι αν ηθελε να σκοτωσει τους παντες θα ηταν διαφορετικη η διατυπωση της φρασης.......