Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4561 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2009 - 11:38

Λοιπόν το chapter ήταν πολύ καλό και απορώ πως σε μετρικούς δεν αρέσει και λέτε μεγαλύτερη μάπα δεν μπορούσε να σκεφτεί με το ο Nagato να πιστεύει τον Naruto κτλ… Έλεος δηλαδή και τι θα ήταν καλό «ναι ωραία τα λες τώρα ψοφά»? Συγνώμη αλλά μήπως ξεχνάτε ότι ο Nagato ψαχνή την απάντηση πώς να φέρει την ειρήνη στον κόσμο!!! Δεν είναι ο Madara είναι ένα άτομο που κάποτε ήταν σαν τον Naruto και λόγω κάποιον τραγικών συμβάντων κατέληξε να μισή τον κόσμο και να βλέπει σαν σωστό ότι μέσου του πόνου μπορεί να φέρει την ειρήνη στις ψίχες. Αυτό που θέλει να μας δήξη ο Kishimoto είναι ότι δεν είναι ένας κάκιστος χαρακτήρας αλλά μια πνιγόμενη ψυχή με μια δόση τρέλας βεβαία αλλά το ότι πιστεύει στον Naruto είναι ότι κατάλαβε πως ίσος να υπάρχει και άλλος τρόπος να φέρει την ειρήνη στον κόσμο. Ένας δρόμος που αυτός τον ξέχασε ενο τον ακολουθούσε. Και ας μην συγκρίνουμε την κουφά που λέγετε Bleach με το Naruto καμιά σχέση τα δυο μετάξι τους … άμα μου λεγάτε One Pice να συμφωνήσω αλλά όχι και το Bleach που είναι μονό ξύλο και τίποτα άλλο χορείας μια ωραία ιστορία. Συγνώμη αλλά το Bleach δεν είναι αυτό που ήταν έχει πέσει παρά πολύ.

#4562 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 May 2009 - 11:57

Ριν δεν ειπα οτι εβρισες καποιον ελπιζω να διαβασες ολο το ποστ μου ,σου λεω οταν δεν συμφωνουμε με καποιον μπορουμε και εμεις να εκφρασουμε την αποψη μας οχι να λεμε στον αλλον ντε και καλα ειναι χαλια αυτο λεω και τελος(απλος να εκφραζεστε πιο "ομαλα"αυτο και nothing else.)

Τωρα επειδη εχουμε φτασει σε σημειο που μας φενεται οτι προχωραει αργα αν καποιος που τα διαβαζει ολα μαζι θα του φανει κανονικο(ποτε ενα τσαπτερ δεν ηταν τεραστιο και παντα οταν γινοταν κατι τρομερο το διαβαζαμε πιο γρηγορα και λεμε "ποτε τελιωσε δν το καταλαβα".
Το θεμα παντως που βγαζει ο ναρουτο ειναι να σταματησει τον ναγκατο αλλα χωρις να τον εκδικηθει με τον ιδιο τροπο(ο πονος του προς την κονοχα ανταποδοθηκε ετσι,καταστρεψε ολοκρηρο κονοχα)Αλλα αυτο ειναι που θελει να σπασει .Και αυτο που παιζει ρολο ειναι το τι θα κανει τωρα ο ναγκατο.Δν εγιναν καλυταρια και παε για καθε,κανεις δεν ειπε οτι υπαρχει εμπιστισυνη,και εγω νομιζω πως δν ειναι κατι που θα κρατησει.

Για την κινηση του πειν εγω γιατιπιστευω οτι θα κανει σαμον το στατιου με τα μπιζου και θα τα αφησει ελευθερα η θα τα βαλει πισω(?) Δν ξερω αλλα μπορει να εχει σχεση με τα μπιζου(τι αλλο μπορει να κανει?)Αυτο παντως να του δωσει τα ματια του αποκλειεταιποσες διασταυρωσεις θα εχει πια(μια τα σειτζ μοουντ μια της αλεπους και μια που ειναι ενωμενα(πολυ γμτα)θελουμε και ρινενγκαν τωρα??)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4563 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 23 May 2009 - 12:08

[Για όσους λένε, ότι η πλοκή δεν προχωράει] - Κατά την άποψή μου, μέσα σε μερικά chapter συνοψίστηκε και έγινε ακόμη πιο φανερό το νόημα και ο συμβολισμός του Naruto ως χαρακτήρα. Είναι, για μένα, από τα πιο περιεκτικά chapter του Naruto ever.

Το ποιός έδειρε ποιόν, ποιός θα δείρει ποιόν και ποιός θα γίνει power up και power down με τα οποία ασχολούνται πολλοί, δεν λέω μπορεί να είναι διασκεδαστικά για κάποιους, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που φαίνεται ότι εκτιμούν περισσότερο άλλα πράγματα στο Naruto.
Και μια μικρή λεπτομέρεια είναι πως μάλλον ένας από αυτούς είναι και ο ίδιος ο Κίσιμότο.

Αν δεν σας άρεσαν αυτά τα chapter τότε δεν σας αρέσει η ραχοκοκαλιά του νοήματος του Naruto από την αρχή του. Το οποίο είναι OK, αλλά δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεται συνέχεια.

#4564 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 May 2009 - 12:17

Έλεος δηλαδή και τι θα ήταν καλό «ναι ωραία τα λες τώρα ψοφά»?

ναι. αυτό θα ήταν ότι καλύτερο. για έναν πέιν fan το να δει τον πέιν να πεθαίνει έχοντας γίνει καλός και μπλα μπλα. από την στιγμή που μας άρεσε ο πέιν όσο ήταν "κακός" όσο μας λένε σιγά σιγά πως το κάνει για καλο και τέτοια ξενερώνουμε. προσωπικά θέλω να δω τον πέιν να πεθαίνει ως κακός, ως ξεροκέφαλος που μέχρι το τέλος θα πιστεύει πως όσα έκανε είναι σωστά και που θα κάνει struggle till the end για τον "ναρουτο", όχι να τον δω έτσι απλά να πει: ήμουν βλάκας τελικά έχεις δίκιο, ας σε βοηθήσω πριν ψοφήσω. το όλο πράγμα μου φέρνει αναγούλα. γιατί? γιατί θέλω έναν γνήσιο κακό, πως το λένε? θέλω έναν κακό που να είναι cool και να αποδειχθεί κακός μέχρι το τέλος. ο Sasori, τρελάρας υποτίθεται στο τέλος χωρίς λόγο είπε να βοηθήσει τα καλά παιδιά. in my place we call that plot no jutsu. ο Itachi μας βγήκε good. ο Deidara μας βγήκε με ψυχολογικά προβλήματα. ο kabutochimaru βοηθησε τους δικούς μας με το βιβλιαράκι. ο χιντάν μας βγήκε αναγκασμένος να σκοτώνει ώστε να ζήσει, με αλλα λόγια όχι όσο ποροτικος φαινόταν και ψυχάκιας. στο μέλλον σίγουρα ο sasuke θα καταλάβει τα λάθη του και θα γυρίσει με τους καλους. όπως είχα πει και σε ένα προηγούμενο post δεν θα αντέξω να δω και τον kisame με ψυχολογικά προβλήματα σκοτωμένους γονείς να καταλαβαίνει πως ήταν βλάκας και να πεθαίνει καλός. η γενικά να βοηθάει τους καλους χωρίς λόγο.
χθες είχα μια ωραία και μεγάλη συζήτηση με την ιριστελλα περί του θέματος. το ναρουτο είναι ένα ιδεολογικό manga, το βασικό πράγμα δεν είναι η μάχες μεταξύ ενός και αλλου, λυπάμαι που δεν μπορείτε να το καταλάβετε μερικοί από εσάς αλλα έτσι είναι. είναι ένας πόλεμος ιδεολογιών. και ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου την βαράει να βλέπω τις ideologies χαρακτήρων που μου αρέσουν να χαλάνε προς το τέλος της ninja καριέρας τους. σε έναν κόσμο σαν αυτόν των ninja ειδικά συμφωνώ με πολλά "evil" πράγματα. in my humble opinion ο πέιν, που κάποτε ήταν ο καλύτερος μου χαρακτήρας έπρεπε να πεθάνει, δεν είχα ποτε πρόβλημα με το να πεθαίνουν η villains που μου αρέσουν. αλλα να πεθάνει ως evil, να τον σφάξει ο naruto τώρα μετά από όσα έκανε. και αν όχι, επειδή η ιδεολογία του naruto όπως είδαμε του απαγορεύει να το κάνει, τότε ο ίδιος ο πέιν να πάει σε final rampage προσπαθώντας να τον σφάξει και να πεθάνει.

τέλος θέλω να πω κάτι σε εσένα, νεύρο και σε όλους τους άλλους που κάθε παρασκευή άσχετα με το τι γίνετε στο chapter λένε ποσο γαμάτο ήτανε. ο πέιν ήταν ο καλύτερος μου χαρακτήρας, τον ida βεβηλωμένο μετά την μάχη που μπορούσε να νικήσει αλλα αναγκάστηκε να χάσει (έπρεπε να τον κρατήσει ζωντανό) αυτό δεν μου αρέσει, το μισώ και έχω δίκιο να το μισώ. είναι, νεύρο σαν ας πούμε ο neji είναι ο καλύτερος σου char και πάει να κάνει μάχη με τον juugo και τρελαίνεται πριν χάσει και γίνετε evil και σφάζει τον juugo σφάζει τα πάντα μέχρι να ψοφήσει, όλη του η ιδεολογία γίνετε putanized (ζητω συγγνώμη για την λέξη) χάνονται τα πάντα για εσένα αν ο neji σου αρέσει για την ιδεολογία του και όχι για το coolness και τις κινήσεις του. αν είσαι σαν τα 12άχρονα και ο neji σου αρέσει επειδή κάνει αυτές τις cool κινήσεις τότε λογικά στα @@ σου εφόσον ούτος η άλλος τις κάνει και ως τρελός, αλλα αν σου άρεσε η ιδεολογία του τότε άστα να πάνε. eh εμενα μου άρεσε η ιδεολογία του πέιν, μου άρεσε που ήταν ο akatsuki leader, ο main enemy, ο κακός. και σιγά σιγά μέσα σε 15 chapters τον βλέπω να αλλάζει, να γίνετε τελικά ένας που πολεμάει για το καλο απλά με λάθος τρόπο. αρχικά το αντέχω, αλλα στο επίπεδο που έφτασε τώρα, που κατάλαβε και πως ο τρόπος του ήταν λάθος (φυσικά είναι σχετικό το λάθος, είναι υποκειμενικό) θέλω σοβαρά να αρχίσω να βρίζω τα πάντα.

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4565 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 23 May 2009 - 12:18

Δέν είναι οτι δεν καταλαβένουμε απλα δεν μπορει ο νους μας να χωρέσει αυτο το απλό πράγμα που αφου σκότωσε τον jaraiya και μπορει τον kakashi ο Naruto δεν ειναι καθόλου νευριασμένος...το ίδιο μας προβληματίζει και με τον nagato αφού είταν ruthless και δεν ηθελε κανένα να ακούσει και προσπαθουσε να επιβάλει την ειρήνη στα ξαφνικά να πιστευει στον naruto
EDIT:theflamealchemist +10000000000000

Edited by olesos, 23 May 2009 - 12:24.

MbcN7u5.png

#4566 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 23 May 2009 - 13:20

[Για όσους λένε, ότι η πλοκή δεν προχωράει] - Κατά την άποψή μου, μέσα σε μερικά chapter συνοψίστηκε και έγινε ακόμη πιο φανερό το νόημα και ο συμβολισμός του Naruto ως χαρακτήρα. Είναι, για μένα, από τα πιο περιεκτικά chapter του Naruto ever.

Το ποιός έδειρε ποιόν, ποιός θα δείρει ποιόν και ποιός θα γίνει power up και power down με τα οποία ασχολούνται πολλοί, δεν λέω μπορεί να είναι διασκεδαστικά για κάποιους, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που φαίνεται ότι εκτιμούν περισσότερο άλλα πράγματα στο Naruto.
Και μια μικρή λεπτομέρεια είναι πως μάλλον ένας από αυτούς είναι και ο ίδιος ο Κίσιμότο.

Αν δεν σας άρεσαν αυτά τα chapter τότε δεν σας αρέσει η ραχοκοκαλιά του νοήματος του Naruto από την αρχή του. Το οποίο είναι OK, αλλά δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεται συνέχεια.

ΣΥμφωνώ μαζί σου ότι όσον αφορά το νόημα ωραία ήταν, απλά δεν ήταν κάτι .... διασκεδαστικό να διαβάζεις... ίσως να είχαν οργανωθεί λίγο καλύτερα τα τεύχη και οιθ σελίδες.
Εκεί πιστεύω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα κάποιων

και μην συγκρίνουν κάποιοι Bleach με Naruto . Είναι σαν να μου συγκρίνεις Lada Niva (4x4 καθραρόαιρμο jeep) με την Ferrari Enzo (αγωνιστό δρόμων!!!)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4567 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 23 May 2009 - 14:40

eh εμενα μου άρεσε η ιδεολογία του πέιν, μου άρεσε που ήταν ο akatsuki leader, ο main enemy, ο κακός. και σιγά σιγά μέσα σε 15 chapters τον βλέπω να αλλάζει, να γίνετε τελικά ένας που πολεμάει για το καλο απλά με λάθος τρόπο. αρχικά το αντέχω, αλλα στο επίπεδο που έφτασε τώρα, που κατάλαβε και πως ο τρόπος του ήταν λάθος (φυσικά είναι σχετικό το λάθος, είναι υποκειμενικό) θέλω σοβαρά να αρχίσω να βρίζω τα πάντα.

Αφού δέν είδαμε την συνέχεια , γιατί προκαταλαμβάνεις ?:erk:
Άμα του την φέρει και βγάλει το τέρας που είχε βγάλει παλιότερα θα σε χαλασει ?

Να δούμε πρώτα το επόμενο chapter και μετα το συζηταμε :nosey:...

Btw o Madara είναι ο leader των Akatsuki.
Spoiler:

#4568 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 May 2009 - 15:57

Αφού δέν είδαμε την συνέχεια , γιατί προκαταλαμβάνεις ?:erk:
Άμα του την φέρει και βγάλει το τέρας που είχε βγάλει παλιότερα θα σε χαλασει ?

Να δούμε πρώτα το επόμενο chapter και μετα το συζηταμε :nosey:...

Btw o Madara είναι ο leader των Akatsuki.

δεν ξέρω αν το εxeiς προσέξει αλλα ο μαντάρα εμφανίστηκε ως leader των akatsuki πάνω από 2 χρονια μετά το πρώτο cameo του πέιν. τον πέιν τον έχει δείξει ως hologram και τον αποκαλεί akatsuki leader εδώ και παρα πολύ καιρό. το ότι ο τόμπι είναι ο μαντάρα και είναι ο real akatsuki leader μας ήρθε πριν λίγο καιρό. ο πέιν μου άρεσε πολύ πριν καν εμφανιστεί ο μαντάρα. so μην τα μπλέκεις. μου λες πως στα αλήθεια πιστεύεις πως τώρα θα βγάλει το τέρας μέσα του και θα κάνει χαμό? δεν ξέρεις ποσο θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο αλλα το μυαλό μου μου λέει να μην το πιστεύω τώρα πια, δεν έχει νόημα

Edited by the.flame.alchemist, 23 May 2009 - 16:19.

#4569 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 May 2009 - 16:11

Άμα πάντως η akatsuki είναι συνέχεια της οργάνωσης που είχαν φτιάξει ο Yahiko, o Nagato και η Konan (που είναι), τότε ο Pein θεωρήται τουλάχιστον ο Founder της :P

#4570 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 23 May 2009 - 16:21

Εδω κανει λαθος αγαπητε μου!!!
Ο Founder σε αυτη τη περιπτωση θεωρειται ο Yahiko ο οποιος ηταν ο Leader και της προηγουμενης οργανωσης....τωρα μη κοιτας που πεθανε και αναλαβε ο Nagato...Παλι το σωμα του Yahiko ειχε σαν κυριο σωμα...(GOD REALM)

και θα συμφωνησω με τον Seraphimon...2 σελιδες πριν...εκει που λεει οτι ο Ναγκατο χαμογελασε....οποτε δεν πιστυεω οτι θα του κανει κατι κακο....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4571 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 May 2009 - 16:22

http://naruto.wikia.com/wiki/Akatsuki_Leader

θέλετε να με βγάλετε έξω από τα ρούχα μου eh? >_> ο πέιν είναι ο akatsuki leader, έτσι τον φωνάζανε έτσι τον φωνάζουνε. απλά ο μαντάρα πετάχτηκε σα μην πω τι καλύτερα 2-3 χρονια μετά την εμφάνιση του akatsuki leader

EDIT:

• Chapter 238 (Hologram)
cameo appearance of the akatsuki leader AKA pein.

του μαντάρα μονο το όνομα ξέραμε. όλοι οι άλλοι στην akatsuki τον αποκαλούνε leader. άσχετο αν τον κουμαντάρει ο μαντάρα, ο πέιν ήταν/είναι ο leader τις akatsuki

#4572 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 23 May 2009 - 16:31

Boy relax.... ;D

Φυσικα και ειναι ο Πειν...ποιος λεει το αντιθετο....ο Μανταρα δεν εχω ιδεα πως μπηκε και το πως τα εμαθε ολα αυτα...και το ποσο μπορει να επηρεασει τον Πειν....κανεις δεν ξερει πολλα γιαυτον ακομα...οτι ειπε στον Σασουκε παιζει να ειναι ψεματα......
Προς το παρων μαθαινουμε το παρελθον του Πειν...το οποιο εξηγει παρα μα παρα πολλα πραγματα!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4573 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2009 - 16:36

Σχετικά με τον Pain.

Το ότι ο Nagato/Pain είχε περάσει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις το έχουμε ήδη καταλάβει από το chapter 372 και μετά όπου έχουμε το πρώτο flashback για την ζωή του και λέει χαρακτηριστικά η Konan στο 373 " You have no idea what happened to us after you left sensei". Μέχρι και ο ίδιος ο Jiraiya αναφέρει στο 372 ότι υπήρχαν φήμες που τους ήθελαν νεκρούς. Στο chapter 374 p 11 ο Pain αναφέρει εν ολίγοις το σχέδιο του που κύριος στόχος του είναι να δώσει το υπερόπλο στα κράτη για να φέρει την ειρήνη. Οπότε οι βασικές γραμμές του χαρακτήρα έχουν τραβηχτεί ήδη από τότε και είναι σε πλήρη αρμονία με αυτό που είδαμε στο flashback. Δεν βλέπω πως το ότι απέκτησε μια πιο ανθρώπινη πλευρά μειώνει τον χαρακτήρα του αναφορικά με την σκληρότητα του. Το γεγονός ότι πέρασε άσχημα δεν αναιρεί τα τέρατα που έκανε καθ όλα αυτά τα χρόνια ούτε την σκληρότητα που επέδειξε (όπως δεν αναιρεί σε ανάλογες περιπτώσεις και όλα τα άσχημα που έχουν διαπράξει χαρακτήρες - πχ ο Itachi αν και είχε καλούς σκοπούς εξακολουθεί να είναι δολοφονος και προδότης μιας ολόκληρης clan) . Απλά του δίνει περισσότερες διαστάσεις ως χαρακτήρα. Στο κάτω κάτω αυτό είναι και το ζήτημα της σειράς. ¨Οτι σε έναν πόλεμο δεν υπάρχει δίκιο και άδικο από μια μόνο πλευρά. Ο Nagato δεν έχει λανθασμένο συλλογισμό επειδή στρέφεται ενάντια στο Konoha αλλά επειδή δεν σεβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής. Αναφορικά με το πόσο επηρεάστηκε από τον Naruto ο επηρεασμός δεν ήταν μονόδρομος. Αυτά που είπε αλλαξαν τον τρόπο σκέψης του ίδιου του πρωταγωνιστή. Υπήρξε ουσιαστικός διάλογος όπως πρέπει να υπάρχει και όχι μονομερής επιβολή μιας άποψης παρά το γεγονός ότι ο Naruto από άποψη μάχης είχε το πάνω χέρι. (Plus δεν ήταν η επιχειρηματολογία του naruto αυτή που άλλαξε το σκεπτικό του Nagato παρά τα ίδια τα λόγια του Nagato κάτι χρόνια πριν. Η μάχη ιδεολογιών Naruto vs Nagato μετατράπηκε σε Νagato πριν Vs Nagato μετά.)
To να πέθαινε σε Killing rage ήταν κάτι το οποίο μείωνε τον χαρακτήρα όχι τον εξύψωνε γιατί ευθύς εξαρχής ο Pain, όσο twisted και να ήταν δεν ήταν χαρακτήρας με rage breaks παρά με ψυχρή λογική.

Για την αλλαγή αρχηγού στους Akatsuki θα πω ότι πρόκειται για σεναριακή ανατροπή. Στα 2 χρόνια που ο Pain παρουσιαζεται ως αρχηγός δεν ξέραμε τόσα και τόσα πράγματα για την δομή της υπόθεσης. Δεν είναι λάθος της υπόθεσης είναι ξεκαθάρισμα του τοπίου. Όπως τώρα βγαίνει σταδιακά ότι πίσω από τους Akatsuki δεν κρύβεται μόνο ένα πρόσωπο αλλά ολόκληρος οργανισμός.Και σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες ανατροπές και εκπλήξεις στο μέλλον το οποίο είναι επί το πλειστον καλό στοιχείο γιατί διατηρεί το ενδιαφέρον και την αγωνία.

Κατανοητό ότι ίσως κάποιοι να περίμεναν διαφορετική εξέλιξη της υπόθεσης και να μην είναι τόσο ικανοποιημένοι από την τροπή, αλλά αν αφήσουμε στην άκρη τις αδυναμίες για έναν χαρακτήρα και δουμε το πόσο συμβαδίζουν οι εξελίξεις με το ευρύτερο πνεύμα της σειρας, θα δούμε ότι το Manga βαδίζει σε πολύ καλούς ρυθμούς. Έχει συνέχεια, ροή και αρκετά ανεπτυγμένη υπόθεση με πολλές προεκτάσεις.

Kαι εγώ προσωπικά διαφωνώ με κάποια σημεία , αλλά από την άλλη ο δημιουργός είναι αυτός που αποφασίζει και ο θεατής αν θέλει να έχει αντικειμενική άποψη επί του έργου θα πρέπει να παραμένει ευέλικτος και όσο γίνεται περισσότερο αντικειμενικός.

#4574 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 May 2009 - 16:39

Φιλέ tenshi δίκαιο έχεις αλλά και ο ίδιος ο Nagato θεωρείται founder της Akatsuki γιατί οι τρεις μαζί την φτιάξανε οπότε ναι, μετά τον Yahiko (του οποίου το σώμα ελέγχει), σίγουρα ο Nagato είναι ο founder

Τώρα, θα συμφωνίσω με τον flame, ο Madara μπορεί να είναι ο true leader της Akatsuki, αυτός που μπορεί να κάνει τον Pein ότι θέλει, αλλά αυτό δεν αναιρεί τον Pein σαν leader, στο κάτω κάτω διαφορετικό σκοπό έχει ο καθένας

#4575 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 May 2009 - 16:47

Ο Nagato δεν έχει λανθασμένο συλλογισμό επειδή στρέφεται ενάντια στο Konoha αλλά επειδή δεν σεβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής.

dont make me laugh iri-chan :D πια είσαι εσύ που θα πεις ότι είναι λανθασμένο αυτό? όπως το θεωρείς εσύ λανθασμένο εγώ μπορεί να το θεωρώ σωστό. η σειρά είναι σε έναν κόσμο ninja στον οποιο γίνετε πόλεμος. το να μην σέβεται την αξια τις ζωής είναι κάτι απόλυτος λογικό. το μη λογικό είναι πως ακόμα έχουμε βρει ελαχιστους χαρακτήρες που να κάνουν έτσι. είμαστε σε πόλεμο και όλοι κοιτάνε τα ωραία λιβάδια και τους φίλους τους? no. κοιτάνε πως να σφάξουν τους αντιπαλους, με sneaky τρόπο ειδικά, after all είναι και ninja, είναι assassins. και με ιστορικό τρόπο να το πάρουμε οι ninjas και η assassins μονο την ζωή τον άλλον δεν σέβονται. οι περίεργοι στην όλη υπόθεση, και οι λανθασμένοι είναι οι άλλοι, όχι ο πέιν. αν θέλουνε να είναι όλοι τους καλά παιδιά ας σταματήσουνε να είναι ninja. ο πέιν φερόταν σα γνήσιος ninja και τώρα τον "σκότωσαν"