Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4396 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 24 April 2009 - 22:36

νομιζω οτι ο μισος του pain ειναι λιγουλακι υπερβολικο,,,,8ελω να πω εντα3ει ,στου μισους στο ναρουτο εχουν πε8ανει οι γονεις και οχι μονο τωρα να 8ελει να σκωτωσει τους παντες γιαυτο ειναι λιγο παραλογο ,,, περιμενα στο flash back να αποκαλυπτεται κατι ποιο <αποκαλυπτικο :P>

Ο Pain δε θελει να σκοτωσει τοσο πολυ απ το μισος του απ οτι βλεπουμε.
Ενστερνιζεται την ιδεα του Yahiko οτι αν ειναι κατι σαν θεος θα μπορεσει να σταματησει τους πολεμους και τους θανατους...

Posted Image

#4397 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 April 2009 - 23:59

Και σε κανενα 5 μηνο να τελειώσει το naruto :hahaha:

σε αυτο συμφονω, καιρος ειναι. αλλα δεν το βλεπω, εχει ακομα...
μεχρι να δουμε και τι 8α γινει με τον sasuke.. ασε...

#4398 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 April 2009 - 21:28

Λοιπον παιδες ηρεμια σας λεω και γω και εχετε αδικο που λετε οτι δεν ειναι σημαντικο το τσαπτερ.Δλδ οταν εβγαιναν τα φλασμπακ για την ιστορια που εξηστορουσε ο μανταρα στον σασουκε μας ειχε γκαστρωσει.Αλλα το θεμα ειναι οτι δν εχει αλλα φλασμπακ...

Και τελικα αυτο που βγαινει απο τον πειν ειναι κατα καποιον τροπο βλακεια για μενα...
Καταλαβαινω εχει επηρεαστει απο το ονειρο του γιαχικο αλλα απο το θανατο των γονιων του και με πολεμο αντιμετωπιζει ολα αυτα (ειναι ψυχοπαθης ταρακουνημενος ).Περιμενω πως και πως το ταπωμα που θα φαει απο τον ναρουτο ...

Ηταν καλο τσαπτερ και εμενα με εκανε λιγο πιο "ενθουσιωδη"και κατα την γνωμη μου χρειαζοταν και ευτυχως που δν θα κρατησει πολυ .

Και πιστευω θα τελειωσει σε κανα 2 χρονια το μανγκα...:sleepy:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4399 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 26 April 2009 - 11:38

πιστευω οτι για 2 χρονια ειναι πολυ. μαλλον θα κανουν κατι του στυλ μερικα χρονια μετα και θα μας δειξουν οτι ο ναρουτο εγινε χοκαγκε. αλλα ολα αυτα μολις τελειωσει το ολο θεμα με πειν και δουμε ποιοι ζουν, ποιοι θα κανουν σχεσεις, ποιοι θα κλαινε ακομα για τους θανατους αλλων, αφου δωσει ο ναρουτο εξετασεις για να γινει chuunin και βεβαια αν θα ξαναφτιαχτει το ichiraku ramen!!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4400 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 26 April 2009 - 13:09

Λοιπον παιδες ηρεμια σας λεω και γω και εχετε αδικο που λετε οτι δεν ειναι σημαντικο το τσαπτερ.Δλδ οταν εβγαιναν τα φλασμπακ για την ιστορια που εξηστορουσε ο μανταρα στον σασουκε μας ειχε γκαστρωσει.Αλλα το θεμα ειναι οτι δν εχει αλλα φλασμπακ...

Και τελικα αυτο που βγαινει απο τον πειν ειναι κατα καποιον τροπο βλακεια για μενα...
Καταλαβαινω εχει επηρεαστει απο το ονειρο του γιαχικο αλλα απο το θανατο των γονιων του και με πολεμο αντιμετωπιζει ολα αυτα (ειναι ψυχοπαθης ταρακουνημενος ).Περιμενω πως και πως το ταπωμα που θα φαει απο τον ναρουτο ...

Ηταν καλο τσαπτερ και εμενα με εκανε λιγο πιο "ενθουσιωδη"και κατα την γνωμη μου χρειαζοταν και ευτυχως που δν θα κρατησει πολυ .

Και πιστευω θα τελειωσει σε κανα 2 χρονια το μανγκα...:sleepy:

Αφού είχε πει ότι θα τελειώσει φέτος:hahaha:
Posted Image

#4401 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 April 2009 - 13:14

Δεν θυμάμαι να είχε δηλώσει σε κάποια συνέντευξη κάτι τέτοιο ο mangaka (όχι ότι το θεωρώ απίθανο). Αν έχεις την καλοσύνη Nobody ψάξε και παρέθεσε το ανάλογο απόσπασμα. Μου φαίνεται όμως λίγο παράξενο από πλευράς χρόνου και ρυθμούς ιστορίας να τελειώσει φετος από την στιγμή που υπάρχουν τόσες εκρεμμότητες και από την στιγμή που μπήκαμε έμμεσα σε έναν ολοκαίνουριο κύκλο εξελίξεων με βάση αυτά που αποκάλυψε ο Minato.

#4402 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 26 April 2009 - 13:23

Νταξ τώρα είδα και εγώ το τσαπτεράκι....καλούτσικο ήταν....Ανέβασε αρκετά τον γιαχίκο στα μάτια μου,κατα κάποιο τρόπο έδειξε πως ο γιαχίκο ήταν ο αρχιγικός χαρακτήρας στην παρέα και όχι ο ναγκάτο,μου άρεσε αυτό ομολογώ...Θα δούμε τώρα,ο ναρούτο είναι έτοιμος να τον πάρουν τα ζουμια....
Posted Image
Spoiler:

#4403 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 April 2009 - 13:27

Δεν θυμάμαι να είχε δηλώσει σε κάποια συνέντευξη κάτι τέτοιο ο mangaka (όχι ότι το θεωρώ απίθανο). Αν έχεις την καλοσύνη Nobody ψάξε και παρέθεσε το ανάλογο απόσπασμα. Μου φαίνεται όμως λίγο παράξενο από πλευράς χρόνου και ρυθμούς ιστορίας να τελειώσει φετος από την στιγμή που υπάρχουν τόσες εκρεμμότητες και από την στιγμή που μπήκαμε έμμεσα σε έναν ολοκαίνουριο κύκλο εξελίξεων με βάση αυτά που αποκάλυψε ο Minato.

Ακριβως εκει ηθελα να καταληξω,και συμφωνω με την ιρι.Εγω παντως σιγουρα θεωρω λιγο τους πεντε μηνες και ειναι αν σκεφτειτε τι σεναρια μπορουν να βγαλουν(πραγματικα τα σκεφτομαι και οργιαζει η φαντασια μου )εχουμε τον μανταρα τον σασουκε και χιλια δυο αλλα θεματα που μπορουν να εξελιχτουν σε πολλους τομεις...

Και nobody δεν νομιζω ο κισι να περασει ετσι πραγματα ή οτι κανει για να δειξει τον ναρουτο χοκαγκε .Το οτι θα παει πανω απο 500 τσαπτερ μην πω 600( :king: )Θα παρει αρκετο χρονο και σιγουρα θα παρει χρονια(βεβαια ποτε δεν ξερεις, αλλα οχι και πεντε μηνες:stubborn:,με την καμια)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4404 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 26 April 2009 - 18:02

θα συμφωνησω και εγω στο οτι εχει ακομα αρκετο ψωμι το ναρουτο..δεν νομιζω να τελειωσει ετσι ξαφνικα..θα ξενερωσει πολυ κοσμο..και δεν μας συνη8ιζει σε τετοια ο μανγκακα..
Posted Image

#4405 y00r

y00r

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 26 April 2009 - 18:51

Ίσως να τελειώσει το Shippuuden φέτος,και μετά από ένα διάλειμμα, που θα συμπεριλαμβάνει την ανοικοδόμηση της Κοnoha (κάτι που όπως και να έχει θέλει χρόνο), να δούμε την συνεχεία της ιστορίας μετά από κάποια χρόνια .Ούτως η άλλος η μάχη με τον pain είναι στο τέλος της (από ότι φαίνεται) και αμφιβάλλω ότι ο Madara 8α κάνει την επόμενη κίνηση του anytime soon.

#4406 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 April 2009 - 20:39

νομιζω οτι ο μισος του pain ειναι λιγουλακι υπερβολικο,,,,8ελω να πω εντα3ει ,στου μισους στο ναρουτο εχουν πε8ανει οι γονεις και οχι μονο τωρα να 8ελει να σκωτωσει τους παντες γιαυτο ειναι λιγο παραλογο ,,, περιμενα στο flash back να αποκαλυπτεται κατι ποιο <αποκαλυπτικο :P>

ζητω συγγνώμη που αργό τόσο να απαντήσω, μα καλά με κοροϊδεύεις? εγώ θα έσφαζα τόσο κόσμο αν μπορούσα και χωρίς να έχουν πειράξει τους γονείς μου, φυσικά όλα αυτά είναι μια δικαιολογία για να κάνει ότι γουστάρει.

anyways, no chapter this week? :( inb4 suicide είναι πρώτη φορα που δεν βάζw τα κλάματα όταν δεν έχει naruto chapter..... σοβαρά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η emo ιστορία του πρώην θεού μου

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4407 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 28 April 2009 - 21:49

omg wtf bbq γιατι δεν θα βγει naruto chapter? Τι θα κανω παρασκευη πρωτη ωρα???

#4408 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 28 April 2009 - 23:25

δν το βρίσκω iri αλλά θυμάμαι 100% ότι κάπου είχε αναφερθεί στο forum παλιότερα
λέγαμε μάλιστα ότι ο kishi βιάζεται να το τελειώσει..Κ αν το καλοσκεφτούμε πιστεύω πάνω απο 3-4 μήνες ακόμα δεν έχει
Posted Image

#4409 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 April 2009 - 23:30

Η μετέπειτα εξέλιξη πως θα είναι, θα μαζευτούν οι εναπομείναντες Akatsuki και η Team Hawk και θα επιτεθούν στην Κονόχα ? Μπά !!!! Πίστευω πως έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση, μπορεί να δούμε ακόμα και έναν νέο πόλεμο των ninja.
Posted Image

#4410 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 28 April 2009 - 23:46

Η μετέπειτα εξέλιξη πως θα είναι, θα μαζευτούν οι εναπομείναντες Akatsuki και η Team Hawk και θα επιτεθούν στην Κονόχα ? Μπά !!!! Πίστευω πως έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση, μπορεί να δούμε ακόμα και έναν νέο πόλεμο των ninja.

Και εγω πιστευω οτι θα δουμε εναν ακομα μεγαλο πολεμο των ninja..Εχουν αναφερθει αρκετα στοιχεια απο τους προηγουμενους και εναν ακομα τον σηκωνει..Εξαλου η προφητια ειπε οτι ο Ναρουτο θα αλλαξει τον κοσμο των ninja..Δεν πιστευω αυτο να γινει χωρις καποιον μεγαλο πολεμο:tensai::tensai:.
BTW
Spoiler: