Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4081 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 March 2009 - 16:32

lol τι θα τους κανει η Konan???και ο madara Τι ρολο βαραει??αφου ολλοι πλεον ξερουν οτι ειναι ο πραγματικος leader

qzMHWHd.png

#4082 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 March 2009 - 16:43

α ναι,sumimase,τον ξεχασα εντελος.οντως ο madara (θα) ειναι ο leader

#4083 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 27 March 2009 - 17:03

Καλο τσαπτερ με πολυ λιγες στγμες μαχη ομως:frozen::frozen:.Ετσι πως εσκυψε η Τεν Τεν πανω απο την Χινατα νομιζα πως και αυτη εχει γινει medical ninja:oo::oo::oo:.
Spoiler:

#4084 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 27 March 2009 - 17:30

Τώρα που σταμάτησε το Berserk, η κίνηση στο Ναρούτο μάνγκα θα αυξηθεί σημαντικά. Κάπου πρέπει να πάνε όλοι αυτοί που το διαβάζανε.

πραγματικα... για να τραβηξεις σχολια τα πετας τα τουβλα αυτα?

μιλας για εναν τιτλο που πλεον βγαζει 3 κεφαλαια το χρονο και αν... με ενα εβδομαδιαιο...
εκτος του οτι το Onemanga δεν εχει το Berserk... :hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#4085 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 March 2009 - 18:38

Μην ξεχνατε κ την αλεπου με το ονομα Danzo...
που θελει να γινει και Hokage. Ελπιζω την επομενη φορα που θα τον δειξει να ειναι νεκρος.

Και θα χαρω ακμ πιο πολυ αν αυτος που θα τον νικησει να ειναι ο Sai...

#4086 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 March 2009 - 19:01

Δεν νομιζω ο danzo εχει να εμφανιστει εδω και καιρο ,δν ξερω αλλα κατι δν μου κολλαει ετσι..

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4087 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 March 2009 - 20:19

Ένα αρκετά καλό chapter Που έλυσε ορισμένες απορίες και άφησε κάποιες άλλες στην θέση τους. Ακόμη δεν μου κατάλαβα το πως ο Naruto επανήλθε τόσο γρήγορα σε μη τραυματισμένη μορφή αλλά τουλάχιστον μας αιτιολογήθηκε το πως μπήκε αυτόματα σε Sage mode.

Συγχαρητήρια btw και σε όσα παιδιά είχαν προβλέψει ότι θα χρησιμοποιούσε το sage mode o Νaruto για να εντοπίσει τον Nagato. ΌΣο για το επόμενο κεφάλαιο δεν ξέρω αλλά κάτι το ότι μας δείχνει το rasenshuriken ένα δεύτερο πριν χτυπήσει το God Realm κάτι ο περίεργος τίτλος μου δημιούργησαν πολλές απορίες. Σύντομα μου φαίνεται θα βλέπουμε flashback με τον Nagato τον Yahiko Και την Conan για να μάθουμε τελικά τι έγινε και έφτασαν εκεί που έφτασαν.

#4088 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 27 March 2009 - 20:35

Πολυ καλο το σχεδιο!

#4089 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 March 2009 - 20:47

Δεν νομιζω ο danzo εχει να εμφανιστει εδω και καιρο ,δν ξερω αλλα κατι δν μου κολλαει ετσι..

τελεφταια φορα που εμφανιστηκε ηταν στο Chapter 421 Page 17 "Call Naruto Back" οταν σκοτωσε τον βατραχο που θα ειδοποιουσε τον Naruto να ερθει πίσω. Δεν ειναι κ πολυς καιρος...

Ιδη ξερουμε λειτουργει αυτονομα συμφωνα με τις προσδοκιες του κ οτι εχει υπο τις διαταγες του δυνατους κ ιδικα εκπαιδευμενους ninja οπως ο Sai. τεσπα εκεινο που φοβαμαι ειναι οτι θα εκμεταλλευτει το χαος κ θα κανει την δικη του επανασταση εναντιον της Tsunade.

#4090 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 March 2009 - 21:49

Εννοω για πιο "ενεργητικες" ενεργιες ... βασικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ντε και καλα να κανουμε τον ντανζου εναν που θα παιξει τρομερο ρολο στην παρουσα φαση...δεν ξερω μου φενεται πολυ παραξενο,αν σκεφτειτε οτι ο σκοπος του ειναι να παρει την θεση του χοκαγκε...,ενω τωρα με εναν σασουκε να ερχεται με τους ακατσουκι και με τον μανταρα ...να ειναι με πιους και να κανει τι???(αυτο ειναι λιγο :ill2:)τεσπα παντως και στα επομενα τσαπτερ να δουμε και καλες μαχες ....αντε ανυπομωνω (να διακιωθουν και οι αδικιμενοι παικτες...)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#4091 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 27 March 2009 - 22:02

ομορφο ηταν αντε σιγα σιγα να μπαινουν τα πραγματα στην ταξη τους. δν "στεναχωρι8ηκα" για την μαμα βατραχινα που εζισε αλλα για τον πα που πε8ανε. κατα 99% ο πειν εχει πε8ανει αφου δν μπωρει να χρισιμοπιοισει την τεχνικη του ποιο γρυγορα απο 5 σεκ και σιγουρα το 2ο ρασεν(κατι) ηταν ποιο φαστ απο 5 σεκ διαφορα απο το 1ο. (και αυτο αλλα και το κολπο για να ανακαληψη τιν 8εση του ναγκατο και οχι του γιαχικο ωπος καποιοι λενε, ηταν εξυπνες κινισεις που οσο χαζουλης και αν ειναι εχει καποιες καλες ιδεες οταν χριαζετε το εχει αποδιξει σε αρκετες μαχες)
τωρα η κοναν οταν ο ναρουτο πηγενει προς το μερος τους 8α φυγει μιπως και σωσει τον ναγκατο και τον εαυτο της η 8α κατσει να παλεψει? και ο ναρουτο δν 8α εχει πολες αντοχες λογικα (8α ειναι ειδη και εκτος σατζε μοντ επειδη χρισιμοπιοισε 2 ρασενκατι)

Μην ξεχνατε κ την αλεπου με το ονομα Danzo...
που θελει να γινει και Hokage. Ελπιζω την επομενη φορα που θα τον δειξει να ειναι νεκρος.

Και θα χαρω ακμ πιο πολυ αν αυτος που θα τον νικησει να ειναι ο Sai...

και γω αυτο 8ελω μειτ, τον ειχαμε δει τελευτεα φορα στο 424 τσαπτερ που ελεγε τις μλκιουλες του οι οποιοες ηταν αντι8ετες με τις ταχτικες του υπο8ετω αφου δν τον νοιαζει αν 8α πε8ανει καποιος η ποσο σκλιρες αποφασεις περνοντε αρκει να προστατευετε το χωριο ενω τωρα ελεγε οτι η καταστροφη του χωριου ειναι απαρετιτη 8υσια για να γινει χοκαγκε και η καταστροφη του χρεωνετε στην τσουναντε (8υμι8ικα τιν περιεργη 8εωρια μιπως και σινεργαζετε με μανταρα επειδη οι τεχνικες για την εκπαιδευσει τον ρουτ ηταν ιδιες με τις τεχνικες που μα8εναν στο χωριο που ηταν καγκε ο μανταρα)

Καλο τσαπτερ με πολυ λιγες στγμες μαχη ομως:frozen::frozen:.Ετσι πως εσκυψε η Τεν Τεν πανω απο την Χινατα νομιζα πως και αυτη εχει γινει medical ninja:oo::oo::oo:.

Spoiler:

αλο κουλο και αυτο, αν ελεγε οτι ο νετζι μπωρεσε να δει το πωσο τραβματισμενη ειναι 8α ηταν ποιο πιστευτο. και ο μπρους λι Οο βρηκα ενα βατραχακι χοχοχο 8εοχαζος.

Ακόμη δεν μου κατάλαβα το πως ο Naruto επανήλθε τόσο γρήγορα σε μη τραυματισμένη μορφή αλλά τουλάχιστον μας αιτιολογήθηκε το πως μπήκε αυτόματα σε Sage mode.
Σύντομα μου φαίνεται θα βλέπουμε flashback με τον Nagato τον Yahiko Και την Conan για να μάθουμε τελικά τι έγινε και έφτασαν εκεί που έφτασαν.

το πως επανηλ8ε ειχε δωσει καποιος μια ωραια εξηγιση σε προηγουμενες σελιδες που βαριομουν να το ψαξω :P οταν ειναι μεχρι 4 ουρες χρισιμοποιει το τσακρα της αλεπους για να φτιαχτει αυτο που ονομασε ο j demon cloac η fox cloac ενω ο ναρουτο πηγε κατευτιαν στις 6 ουρες που δν ηταν τσακρα αλα φαινοταν σαν σαρκα και καλα σαν να αρχιζει η μεταμορφοση γιαυτο και ειχε τα κοκαλα. ωπος ειναι κανονικα μονο σε μινιατουρα (δεν το εξηγω ισος αρκετα καλα ωπος αυτος που το πρωτοειπε αλα τεσπα :P)
οσο αφορα τις αναδρομες σε γιαχικο και ναγκατο και πως πειρε το ρινενγκαν η αλες τετιες αποριες που εχουμε ελπιζω να μην το παρατραβηξει και να ειναι λιτος ωπος με τιν συζιτιση του 4ο με τον ναρουτο (που ακομα νομιζω πως δν ηταν η τελευτεα φορα που τον βλεπουμε απλα δν μπωρει να ξανα φτοιαξει το σεαλ.... το αλλο μισο τσακρα της αλεπους σε ποιον η που το εκανε σεαλ?!!)
σορρι αν σας κουρασα για το μεγαλο ποστ, ειχα μερες να γραψω και επειδη σας ελειψαν τα ποστ μ ειπα να επανορ8οσω :P

#4092 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 March 2009 - 23:08

Ο Ντάνζο θέλει να γίνει Hokage, για να κυβερνήσει την Κονόχα με τους τρόπους του , δεν έχει ωστόσο κακές προθέσεις απέναντι στους πολίτες....

#4093 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 March 2009 - 23:46

Ωραίο chapter, έξυπνος Naruto, ζωντανή Hinata.
(Μπορώ να προσθέσω και Pein-υποψήφιος πελάτης :P)

Γενικά μου άρεσε. Την Hinata την περίμενα ζωντανή οπότε δεν μου έκανε εντύπωσή. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο κομπάρσικη ήταν η team Guy. Δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα γιατί τους επέστρεψε ο Kishimoto...

Τέσπα, αντε να τελειώνουμε με την μάχη και να μπούμε πάλι συζήτηση mode...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#4094 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 March 2009 - 00:04

Μα ρε ριντελουμπ καποιο ρολο θα παιξουν ...τι κομπαρσοι(ποσο ακομα θ μπιξετε το μαχαιρι στην καρδια σε εναν φαν του νετζι?και οχι μονο...:if:)

Edited by Night_Wizard_Seal, 28 March 2009 - 15:05.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#4095 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 March 2009 - 00:41

Οπως καταλαβατε ο Naruto δεν θα νικησει τον pein αλλα σαν σωστος μελλοντικος hokage θα παει και θα δειξει στον pein τον σωστο τροπο υπαρξης της ειρηνης (η αγαπη, ο σεβασμος, κ.λ.π) κανοντας τον να παρει εν τελει το μερος του.

Αυτο ελλειπε να νικησει και καποιον... κριμα και εγω ηθελα λιγο βρωμοξυλο...