Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 November 2008 - 00:45
Προσωπικά μ'άρεσε το chapterάκι. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά προετοιμάζεται το έδαφος για πολλά πράγματα και βλέπουμε και κάτι πρωτότυπο...
Όσον αφορά την τεχνική την οποία δίδαξε ο Naruto στον Konohamaru δεν πιστεύω ότι είναι άλλη από το Sexy no jutsu. Αν παρατηρήσετε, στο συγκεκριμένο καρέ ο Ναρούτο είναι ο "μικρός" (πριν τα Shipuuden δηλαδή) που σημαίνει ότι ο Konohamaru είναι ακόμα πολύ χαμηλά σε επίπεδο εμπειρίας για να μάθει μια τεχνική σαν το rasengan. Από την άλλη, kage bunshin ξέρει ήδη, οπότε αποκλείεται...
Νομίζω ότι απλά θυμάται μια ακόμα ευχάριστη στιγμή που είχαν περάσει μαζί. Άλλωστε, στην τελευταία σελίδα, αν ήταν κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι η ερώτηση κάτω κάτω θα ήταν σαν "Next issue: What technique is Konohamaru talking about ?!?" or sth.
Επίσης, έχω το προαίσθημα ότι η μάχη Pain+Ebisu Vs Konohamaru θα είναι πάρα πολύ σοβαρή μάχη (εννοείται ότι κάποιος θα έρθει να τους σώσει φυσικά, δεν λέω ότι θα νικήσουν τον Pain!) και ότι ο Kishi θα αφιερώσει αρκετές σελίδες απο το επόμενο chapter (εκτός αν μας δείξει Kakashi που από τον τίτλο του επόμενου δεν το βλέπω). Κάτι μου λέει ότι θα είναι σε στυλ Naruto Vs Zabuza, για να μας δείξει και την ωρίμανση του Konohamaru σαν χαρακτήρα...όλο και κάποιο combo θα κάνουν με τον Ebisu, δεν μπορεί...
Posted 30 November 2008 - 01:33
Όχι και Kyuubi ο Konohamaru!! Δεν γίνονται αυτά...
μη το λες.....μπορει να του αφησε ο sora το δικο του
ωραιο το Chapteraki, Μου αρεσε...
το επομενο ομως απο τον τιτλο και μονο καταλαβαινουμε οτι θα ειναι τελειο
Posted 30 November 2008 - 04:15

Posted 30 November 2008 - 11:58
Μαλλον αυτο που λεει ο ptomahawk συνβαινει, δηλαδη η πρπονηση του Ναρουτο ειναι και καποιες μερες πριν
Δηλαδη οι Akatsuki βγαζανε το Bijou απ τον Gaara απο την ωρα που τον γυρισε ο Deidara στο κρυσφηγετο τους, μεχρι να μαθει η Konoha γι οτι εγινε και να παει η Team 7 εκει?

Posted 30 November 2008 - 12:30

Posted 30 November 2008 - 13:18
Σχετικα με τον Konohamaru τωρα....πιστευεται πραγματικα οτι θα μπορουσε να μαθει το rasengan μονος του....γτ δεν υπαρχει καποιος που το ξερει για να του το δειξει. Ο Jiraiya ετρεχε περα δωθε για πληροφοριες και ο naruto ολο στην προπονηση ηταν για καινουργιες τεχνικες. Η τεχνικη του ισως να ειναι κατι για να κανει counter τα illusion για να μπορεσει να αντισταθει εστω και κατι ψιλα στον Pain.
Σχετικα με αυτο με τον gaara που ειπε ο φιλος μας παραπανω και εγω θα ηθελα πολυ να τον δω αλλα πρωτα πρεπει να παρει το sukaku πισω και μετα να ορμηξει στην μαχη. Αλλιως, συγνωμη στους fun του gaara που το λεω αλλα, δεν θα κλασει μια.
Looking forward for the next chapter.
Posted 30 November 2008 - 14:24
Συμφωνω μαζι σου σε καποια πραγματα....τωρα οσο για τον Κonohamaru εν νομιζω να πεθανει για τους απλους εξης λογους:
1ον Το παλικαρι μας σιγουρα ακουσε κατι απο αυτα που ελεγε ο Danzo στους Anbu.
2on Ειναι ενα χαρακτηρας που βασιζεται στον Ναρουτο...τι θελω να πω...ειναι ενας Φαβλος Κυκλος το ολο Story...βλεπε orochimaru,jiraiya,tsunade,....μετα Βλεπε Ναρουτο,Σασουκε,Σασκουρα....ετισ παειι....ολα επαναλαμβανονται με την μορφη διαφορετικων χαρακτηρων...οποτε ο χαρακτηρας του Κονοχαμαρου βασιζεται στου Ναρουτο με μικρες διαφορες!!
3ον Ειναι εγγονος του 3ου και γιος του αδερφου του Asuma.Ολη η φαμιλια αυτη εξαφανιστηκε,εκτος απο το πιτσιρικι μας.Δεν παιζει να τον σκοτωσει.
Τωρα οσο αφορα την μαχη ολο και καποιο κολπακι θα ξερει...μην τον υποτιματε.Δε θα του εδειξε τιποτα ο Ναρουτο?!?
Καποιος θα πεταχτει εκεινη την ωρα και ειτε θα τον σωσει ειτε θα βοηθησει την μαχη.
Ασχετη παρατηρηση!?? Ρε παιδια....γινεται να ξαναξινει implant στο σωμα καποιου ενα Bijuu!?
Μετριο το τσαπτερακι...πιο πολυ φλασμπακ και αναμνησεις.Αι να δουμε στο επομενο.
Που ειναι ο Neji,Gai,Rock Lee klp....ειναι πολυ δυνατοι ρε γμτ και δεν τους δειχνει!?!? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο GAARA!!!?
Posted 30 November 2008 - 22:03
δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα!!!
ειναι μακραν ο πιο αγαπημένος χαρακτηρας απ'ολους γενικα
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 30 November 2008 - 23:06
ρε παιδια διαβαζω παντου στο διαδυκτιο οτι πιθανον ο κακασι έχει πεθανει!!!!!!!
δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα!!!
ειναι μακραν ο πιο αγαπημένος χαρακτηρας απ'ολους γενικα
μπαντ φορ γιου.....
ο κακάσι και να μην έχει πεθάνει τώρα,κάποια στιγμή θα πεθάνει..και θα είναι πολύ σύντομα....το υβρίδιο δεν έχει θέση πια στην ελιτ του ναρούτο..

Posted 01 December 2008 - 01:20

Posted 01 December 2008 - 02:51
Posted 01 December 2008 - 04:45
και όσο για τον κακάσι...ούτε εγώ πιστεύω πως είναι νεκρός....κριμα...

Posted 01 December 2008 - 19:43
ποιος δίνει πια σημασία στον γκάαρα??τι τις έχει τι δεν τις έχει το ίδιο είναι....εδώ έχουμε τον θεό να σπάει το κονόχα. ο γκάαρα μας μάρανε..
και όσο για τον κακάσι...ούτε εγώ πιστεύω πως είναι νεκρός....κριμα...
ρε σεις υποστιριζετε τον Πειν μονο κ μονο επειδη ειναι κακος και εχει και ενα ωραιο στυλακι?
Ο Μανταρα μαλιστα, ειναι και *^&%($ τους κακους... Ελεγχει ολη την κατασταση απο την αρχη χωρις να εχει καταλαβει κανεις τους σκοπους του. Δεν κυκλοφορει γυρω γυρω να λεει I am God και αλλες μπουρδες.
Posted 01 December 2008 - 20:00
Kοιτα στο 8εμα του madara δε διαφωνω ουτως ηα λλως αυτο φαινεται και απο το αβαταρ μου λολεν.Απο κει και περα νομιζω οτι στρο 8εμα του παιν εισαι πολυ αυστηρος.Φυσικα και ο τυπας ειναι παρα πολυ καλος γτ οπως και ο uchiha madara χρειαζεται @@ για να προκαλεσεις μια ολοκληρη πολη shinobi μονος σου και μαλιστα την καλυτερη οπως εχουμε δει μεχρι στιγμης.Παραλληλα μεσα σε μια ωρα εχει διαλυσει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει μεσα σε αυτην-εχει καταφερει να νικησει πολλους καλους shinobi και μεχρι στιγμης δεν εχει πα8ει ουτε 1 χτυπημα.Απο αυτο και μονο βλεπεις γτ τον 8αυμαζουμε.Μα το λεει και ο ιδιος come and see the 6 paths of pain (godmode on)ρε σεις υποστιριζετε τον Πειν μονο κ μονο επειδη ειναι κακος και εχει και ενα ωραιο στυλακι?
Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα ψωνιο που την εχει δει θεος επειδη εχει το ρινεγκαν και αλλα 5 σωματα.
Ο Μανταρα μαλιστα, ειναι και *^&%($ τους κακους... Ελεγχει ολη την κατασταση απο την αρχη χωρις να εχει καταλαβει κανεις τους σκοπους του. Δεν κυκλοφορει γυρω γυρω να λεει I am God και αλλες μπουρδες.

Posted 01 December 2008 - 22:33
Λες να ερθει ο naruto μετα τον χαμο και να ορκιστει εκδικηση ?Παραλληλα μεσα σε μια ωρα εχει διαλυσει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει μεσα σε αυτην
Ο Pain ειναι υπερβολικα δυνατος, δηλαδη ο madara ποσο καλυτερος μπορει να ειναι ?
Εμενα με στεναχωρησε το γεγονος της υποβαθμισης των παλιων δυνατων οπως ο orochimaru ,ο jiraya οι οποιοι τωρα μοιαζουν φτερα στον ανεμο.
Αντε να δουμε τι upgrade θα κανει ο naruto...βεβαια αποκλειεται ποτε να νικησει τον pain αν δεν βρεθει το μυστηκο του jutsu που χρησιμοποιει.
Υ.Γ.
Αμα σκοτωθει και ο kakashi το manga θα παει ακλαφτο...