Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1891 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 October 2008 - 23:45

Whaaaaaaaat? Chapter την Πεμπτη??????? Η μαχη ηταν απλά τέλεια!!! Μου αρεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποιο παρουσιαστηκε. Ο Kakashi πανέξυπνος και ετοιμος πραγματικά για τα πάντα. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι η δυναμη του God realm ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη. Εχω τρομερή αγωνία για το επόμενο κεφάλαιο. Αν και το αποτελεσμα φαίνεται να δικαιωνει τον Pein κατ εμε ο Kakashi κερδίζει στα σημεία. Μου φαίνεται ότι ο Pain Πάει για θανασιμο τραύμα. Και όχι για να τον τραυματίσει η να του αχρηστεύσει απλά το Sharingan. To είπε και μόνος του εξάλου. Το να αφήσει κάποιον σαν τον Κakashi ζωντανό θα ηταν κακό μακροπροθεσμα. Επιπλέον πρεπει να διασφαλίσει ότι δεν θα μεταδώσει τις πληροφοριες που απέσπασε απο την μεταξύ τους μαχη....... Πωπω αντε να περιμενουμε αλλες 8 ημέρες τώρα.

#1892 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 31 October 2008 - 00:07

Μολις διαβασα το 423.Ο Kakashi ειναι πολυ καλος για να ειναι αληθινος.Μου τη σπαει που ο Πειν ειναι τοσο δυνατος!Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι ο Kakashi δεν πεθανε.Συμφωνω οτι παιζει να δειξει τη μαπα του.Finally!!!

Posted Image

#1893 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 31 October 2008 - 00:07

ο kakashi φοβερος οπως παντα. μια ερωτηση??? το σωμα με τα μακρια αυτια προστατεψε το god realm γιατι ειναι το δυνατοτερο η κατι παιζει με αυτο το σωμα??? ο kakashi δεν γινεται να πεθανε. μαλλον στο επομενο chapter θα τον δουμε με MS.
Posted Image

#1894 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 31 October 2008 - 00:14

πραγματτι μαχη που πιστευω θα αξιζει πολλα κ στο ανιμε
κακασι νουμερο 1 τυπας
βασικα να ρωτησω το αλλο σωμα του πειν πρεπει να το διαπερασε ο κακασι αν δε κανω λαθος
κ δευτερον απο οτι φαινεται σημαδεψε το σαρινγκαν του κακασι

#1895 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 31 October 2008 - 00:46

Η μαχη ηταν απλα κορυφαια,ο Κakashi απεδειξε ποσο θεος ειναι και οτι οι αντιδρασεις του ειναι οι καλυτερες που εχουμε δει στη σειρα και πλεον τον αναγνωρισε και ο θεος σαν ιμπα σινομπι.Εγω προσωπικα δεν πιστευω πως ο kakashi τα τιναξε παντως τοσο ευκολα,ολο και 8α εχει εναν ασσο στο μανικι του,συν το οτι δεν χρησιμοποιησε το MS του ακομα το οποιο απ'οτι θυμαστε εχει την ικανοτητα να μεταφερει αντικειμενα στον χωροχρονο,τι θα λεγατε οποτε αν μεταφερε το καρφι καπου αλλου??:tensai:
Posted Image

#1896 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 October 2008 - 00:51

Ναι αλλα δεν βλεπουμε στο τελευταιο καρέ ότι τον χτύπησε? Εκει που τιναζεται το κεφαλι του προς τα πισω και φεύγουν κηλιδες αιματος(?)

#1897 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 October 2008 - 01:17

τα σπασε το chapter.Αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα,πολυ μαζευτικαμε στον ερημο shinobi world.

Παντως κατι δε μου παει καλα.Να αχρηστευτει το sharingan χωρις να μας δειξει καποια κινηση?Μαλλον παιζει να πετυχε το αλλο ματι

qzMHWHd.png

#1898 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 31 October 2008 - 01:35

Ωραιο chapter....Ο Kakashi εγραψε !!!! Ο Pein (δυστυχως) κ αυτος !!!! Εγω να ρωτησω κατι αλλο ??? Γιατι πρεπει ντε κ καλα να τον πετυχε σε ενα ματι ??? Ο ιδιος ο Pein ειπε "failing to kill someone like you would mean trouble for me in the long run"...Aρα γιατι να του βγαλει καποιο ματι κ οχι να προσπαθησει να τον σκοτωσει ???
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1899 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 31 October 2008 - 01:39

luffy_89 αν γινει αυτο που λες στο spoiler παει τελειωσε το Naruto για εμενα.

Οσον αφορα το chapter,ηταν παρα πολυ καλο.Σε κρατουσε σε συνεχη αγωνια,οπως γινεται σε παρα πολυ chapter βεβαια.
Posted Image

#1900 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 31 October 2008 - 01:40

Ωραιο chapter....Ο Kakashi εγραψε !!!! Ο Pein (δυστυχως) κ αυτος !!!! Εγω να ρωτησω κατι αλλο ??? Γιατι πρεπει ντε κ καλα να τον πετυχε σε ενα ματι ??? Ο ιδιος ο Pein ειπε "failing to kill someone like you would mean trouble for me in the long run"...Aρα γιατι να του βγαλει καποιο ματι κ οχι να προσπαθησει να τον σκοτωσει ???

Πολυ σωστα τα λες,κανενας δεν ξερει τι εχει γινει,ειναι απο τις περιπτωσεις που πρεπει να περιμενουμε γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα,μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε

Οι μερες μεχρι το επομενο τσαπτερ μοιαζουν παρα πολλες :if:

#1901 LuX

LuX

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 31 October 2008 - 01:47

The last thing left for Kakashi is?

Mangekyou Sharingan?

#1902 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 31 October 2008 - 01:52

Mangekyou Sharingan?

Για να το αποκτησεις,δεν πρεπει να σκοτωσεις καποιο αγαπημενο σου προσωπο?
Posted Image

#1903 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 October 2008 - 01:57

CALM DOWN PEOPLE
Τίποτα δεν έγινε (ακόμα)

Ωραίο chapter αλλά όντως με ξενέρωσε άγρια....

Αυτή την στιγμή θεωρώ κάπως περίεργο το να μπορέσει να σωθεί ο Kakashi με Mangekyou. Είναι δηλωμένος χτικιάρης και με λιγότερο από το μισό του chakra το MS θεωρείται αυτοκτονία.
Θα δούμε πως θα τα μαστορέψει τα πράγματα στο επόμενο ch

Έλα ρε Naruto να σώσεις την κατάσταση (λέμε τώρα)....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1904 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 31 October 2008 - 02:04

Ασε HAtake που κ η συγκεκριμενη ατακα "The last thing left for Kakashi is ?" με βαζει σε σκεψεις οτι ισως κ να μην πετυχε η επιθεση του Pein οπως θα ηθελε εκεινος...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1905 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 31 October 2008 - 02:08

Πάντως 7 άτομα και τους έχει κάνει τουλούμι μόνος του ενώ στον Jiraiya χρειάστηκαν 6 για να τον κάνουν καλά(και με πισώπλατο χτύπημα):kakaka:

Posted Image