Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1651 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 October 2008 - 10:24

ευχομαι ο Danzou να πε8ανει.. :-)
πολυ κομπλεξικος τυπος παντως.. :P

#1652 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 11:53

μετριο προς καλο chapterγτελικα τα piercing ειναι κατι σαν αναμεταδοτες??????να δειτε που στο τελος 8α γινει καμια ******* και 8α στισουν κανα barier για να μπλοκαρουν το chakra που στελνει ο αλη8ινος pein απο μακρια.........

qzMHWHd.png

#1653 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 17 October 2008 - 12:09

ο danzou τελικα ειναι μεγαλη κουφαλα. αν ειναι ο tobi γιατι να σφαξει το βατραχακι αφου θελουν το kyubi??? αν παλι δεν ειναι ο tobi ποιο το κερδος του να μην ερθει ο naruto στην konoha???
Posted Image

#1654 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 October 2008 - 12:21

για να καταστραφει η Konoha και να κυριαρχισει ο Danzou

#1655 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 17 October 2008 - 12:48

Kατα τη γνώμη μου ο Danzou δεν θέλει να γυρίσεi ο Naruto για τον ίδιο λόγο που δεν ήθελαν και η advisors δηλαδή για να μην υπάρξει κίνδυνος να πάρουν οι akatsuki το kyubi. Επειδή ο Danzou είναι αναίσθητος και όσο πιο πρακτικός γίνεται και επειδή πιστεύει οτι ο Naruto δεν είναι ικανός να νικήσει τον Pein , πήρε αυτη την απόφαση. Αλλα πραγματικά θέλω να ανακαλύψει η Tsunade τι έκανε και να του σπάσει τα μούτρα:erk:
Posted Image
Going Merry

#1656 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 17 October 2008 - 13:47

Mέτριο προς αδιάφορο chapter.Πάει το βατραχάκι και μάλιστα νομίζω ήταν εκείνο που έκανε summon ο ναρούτο όταν δεν ερχόταν ο μεγάλος..κρίμααααα
Ο danzu πολύ σπαστικός θα μάθουμε πολλά γιαυτον στην συνέχεια.Όσο για kakashi ο pain κάνει πλάκα μαζί του η μάχη θα σοβαρέψει οταν ανοίξει ms και δοκιμάσει κάτι πραγματικά καλό πάνω του.

#1657 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 October 2008 - 14:11

Αυτό το chapter είχε μπόλικο "ηθικό-μπλα μπλα".
Θα μπορούσε να έχει τίτλο "The Boobs Have Spoken".

Τα κατάφερε πάντως ο σακάτης crappy-geezer. Τώρα αρχίζω να πιστεύω στον θάνατο κάποιου σημαντικού σε αυτή την επίθεση.

Next time please be mostly Kakashi-Pain.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1658 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 October 2008 - 14:20

Ε, λοιπόν, όσο κλισεδάδικο κι αν ήταν το όλο chapter, η τελευταία σελίδα με άφησε ξερή! :frozen:

Danzou, να πας να ψοφήσεις.

Posted Image

#1659 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 October 2008 - 14:26

Βασικά στο παλιό thread πολλοί ή μάλλον κάποιοι το είχαμε υποθέσει, ότι ο Danzou θα κάνει κάτι προκειμένου να βλάψει την Konohagakure ώστε με αυτό τον τρόπο να πραγματοποιηθεί το όνειρό του για την πολεμική προσέγγιση των χωριών.

Πάντως όντως, δεν έδειξε σχεδόν τίποτα χρήσιμο το chapter εκτός από τα αποτελέσματα της τεχνικής του Naruto.
Posted Image

#1660 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 17 October 2008 - 14:49

Νταξυ δεν ηταν και τοσο αχρηστο το chapter.Το οτι μαθαμε οτι τα piercings του Pein ειναι αναμεταδωτες chakra πιστευω ειναι κατι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που εχουμε δει στα τελευταια chapters γιατι μαθαινοντας τα μυστικα του σιγα σιγα μπορουν να βρουν και τροπους αντμετωπισης.Ακομα δεν την βλεπω καλα την Shizune...το κοβω να πεθαινει πριν απο την Tits queen του Naruto.Oσο για τον Danzou ειναι μεγαλυτερο φιδι απο τον Orochimaru και πιστευω πως ειναι και απο τους πιο δυνατους χαρακτηρες στο Naruto...Μακαρι ο Σασουκε να του σπασει τα μουτρα μια και καλη!!!!:burningbe3:
Στο επομενο chapter παντως πιστευω ο Κακασι θα σκοτωσει το Death Realm που φαινεται αρκετα κομπαρσικο,για το God Realm ουτε λογος......
Posted Image

#1661 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2008 - 15:41

ο danzou μαλλον δεν η8ελε το naruto στην κονοχα για να τον χρησιμοποιεισει ως διπλωματικο ατου με τους ακατσουκι οταν αυτος κυριαρχησει.....δηλαδη παρε kuybi και βοη8α να βγουν απο τη μεση οι ανταγωνιστες μου

qzMHWHd.png

#1662 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 October 2008 - 15:42

Απλα με πολυ λιγα λογιααααα
Spoiler:
μη το διαβασετε εχει λιγο flame μεσα :P ..
καιιιι οοοχχχ αμαννν δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥ η τελευταια σελιδα....απλα αυτο το τσαπτερ με αφησε σε αναμενα καρβουνα και με Πορωσεεε!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1663 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 17 October 2008 - 16:13

Να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου.Μάλλον ο Kishimoto το τραβάει σε μια φοβερή μάχη Kakashi VS Pein.Γιαυτο καθυστερει την εμφάνιση του Naruto,ειναι φως φανάρι....λογικά ο Kakashi πέθαινει και λυπάμαι που το λέω,είδη έφτασε η δεύτερη μορφή του Pein...αντε να δούμε στο επόμενο Chapter τι θα γίνει,μάλλον ο Kakashi κρύβει και αλλω χαρτί στο μανική του.
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#1664 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2008 - 16:54

το ναρουτο για άλη μια φορα απέδειξε πως έχει παραει τον καλό τον δρομο... τα τελεφτέα τσαπτερς είναι τρομερα και με πολυ αγωνεια.....

εγω μια παρατήρηση έχω να κάνω. σαν απορία δείτε το. υπάρχουν sage arts. Π.χ των βατράχων. υπάρχουν κιαλες? ή μονο των βατράχων? θα μπορούσαν να υπαρχουν των φιδιών π.χ που θα τις είχε ο οροτσιμαρου. αν υπαρχουν κιάλλες όπως του γυμνοσάλιαγκα η ότι είναι αυτο τις τσουνάντε πιθανότατα θα υπάρχουν και των γατων και σκυλιων και άλλες....αν υπάρχουν το σκυλιων λέτε να έχει κανας κακασι και να τρεχουμε?.....καλα στην περιπτωση όμως που κάτι τέτιο ισχυει εγω είμαι σιγουρος πως και ο σασκε θα έχει τον γατιων....
να ξεκαθαρίσω οτί είναι καθαρα υποθετικα όλα αυτα που λεω...για να μην πω φανταστικα...
Posted Image
Spoiler:

#1665 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 October 2008 - 18:11

Να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου.Μάλλον ο Kishimoto το τραβάει σε μια φοβερή μάχη Kakashi VS Pein.Γιαυτο καθυστερει την εμφάνιση του Naruto,ειναι φως φανάρι....λογικά ο Kakashi πέθαινει και λυπάμαι που το λέω,είδη έφτασε η δεύτερη μορφή του Pein...αντε να δούμε στο επόμενο Chapter τι θα γίνει,μάλλον ο Kakashi κρύβει και αλλω χαρτί στο μανική του.

κοιτα δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Κακασι θα πεθανει....
αν εχετε προσεξει ολοι οταν ο Κισι ετοιμαζει το νεκροκρεβατο καποιου χαρακτηρα εχει το συνηθεια να μας δειχνει φλαςμπακς με την ζωη του αλλα και πολλα αλλα τετοια...οπως το να δειχνει μανγκα μονο με αυτο το χαρακτηρα.....οποτε κατσε....αν κανει κατι τετοιο και με τον Κακασι τοτε ναι...θα πεθανει...και μαχη θα γινει τρομερη...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
εμενα με απασχολουν παλι τα σκουλαρικια που φοραν τα σωματα....αρα ΔΕΝ ειναι ΤΙΠΟΤΑ τυχαιο πανω στα σωματα....οπως επισης και αυτο το KΟΛΙΕ που φορανε ολα τα σωματα καποιο ρολο θα παιζει!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg