Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:41

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 17:13
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 18:08

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 21:26
Αν και οπως πολυ ευστοχα ειπατε, ο Μανταρα ακομα δεν εχει παλεψει (αν εξαιρεσουμε τον Πρωτο) και θεωρω οτι εχει πολλες ακομα ικανοτητες, οπως και ο Πειν ο οποιος επισης πιστευω οτι δεν εχει τελικιασει με κανεναν. Ειναι γεγονος οτι το rinnegan ειναι ισχυροτερο απο το sharingan αλλα οπως πολυ ευστοχα ειπε ο Zetsu ειναι μια τεχνικη που εξαρταται απο τις ικανοτητες του εκαστοτε shinobi.
Συγκριτικα δεν μπορεις να πεις οτι Pein>Madara λογω των ποιων νικησαν ο καθενας τους. Θα ειναι σαν να λες οτι Naruto>Kakuzu>Shodai>Madara... Ελεος...
Οτι και να λετε ομως ο Μινατο ηταν θεος!!! Και επειδη ειναι απο τους "καλους" και ηθικους χαρακτηρες, ασχοληθηκε με (ψιλο)στανταρ τεχνικες και οχι σκοτεινα και απαισια forbidden jutsus και γιαυτο δεν εγινε τοσο εντυπωσιακος οπως ο Πειν ο Οροτσιμαρου ή ο Μανταρα και οι αλλοι βλαμ... Την παλευε και μονος του και χωρις να χρειαζεται να επιστρατεψεις τρελες τεχνικες και τα εβαζε για πλακα με ενα ολοκληρο στρατοπεδο....
Αλλα και εγω δεν ξερω ποιος ηταν πιο δυνατος. Και ο Κισιμοτο δηλωσε οτι (μαλλον) ειναι ο πιο δυνατος (μαζι με τον Τριτο) απο τους πεθαμενους χαρακτηρες και οτι υπαρχουν δυνατοτεροι απο αυτον πλεον. Μονο αυτο το στοιχειο εχουμε!
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 00:13
Bασικα γιατι εχω την αισθηση οτι η τελευταια τεχνικη του Μινατο με την οποια σφραγισε το kyuubi εντασσεται στα πλαισια του kinjutsu? εν ολιγοις τους ειχε και αυτος τους ασσους του,,,,,,Και μολις μου περασε απο το μυαλο το εαν αυτη ειναι η τεχνικη που απαγορευσε ο τζιραια στον ναρουτο να χρηησιμοποιησει,,, θα ειναι τρελη ειρωνια αν αναγκαστει να την εφαρμοσει στον Σασουκε
*Ninjutsu Sensei mode on*

Βασικα το τζουτσου που χρησιμοποιησε ο Μινατο ειναι το Hakke no Fuuin Shiki το οποιο ειναι μια παραλλαγη του Shiki Fuujin (αυτο που χρησιμοποιησε ο Σαρουτομπι εναντιον του Οροτσιμαρου). Ο 4ος συνδιασε το Shiki Fuujin του Τριτου με το Shishou Fuuin (το οποιο δεν επιτρεπει στο Κιούμπι να αναμειξει τη τσάκρα του με του Ναρουτο. Γιαυτο ειναι κλεισμενο σε κλουβι

Το τζουτσου του Μινατο δεν εχει καποιο επιπεδο,αλλα το shiki Fuujin ειναι επιπεδου S οποτε και αυτο ειναι επιπεδου S λογικα (αυτο το λεω εγω ΧΡ).Επισης ειναι στην κατηγορια των Fuiin jutsu που αφορουν φυσικα Sealing Techniques.
*Ninjutsu Sensei mode off*

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 02:05
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 02:41
greeklish convertion
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 03:08
3ereis ti einai na blepeis ena rasengan se apostash 50 metrwn kai mesa se ena deutero na exei petaxtei o yondaime kai na to efarmozei panw sou?? htan polu trelos xarakthras o 4os kai meta ton naruto gia emena o 2os kalhteros xarakthras genika se manga einai o minato!!!!! htan allani o tupas opws kai na to kanoume!!!! alla sorry kiollas egw exw amfibolies sto oti exei pe8anei!!!
Αφου τα ειδες οτι δεν τα εγραψες στα ελληνικα,ας τα διορθωνες κιολας...Τεσπα...
*wears his glasses again*

Ναι,ο 4ος χοκαγκε ειναι γνωστος ως "The Yellow Flash of Konoha"...ΑΛΛΑ!!! Τι ειναι αυτο που του δινει τη δυναμη να "τηλεμεταφερετε" εκει που θελει? Η απαντηση βρησκετε στον 27 τόμο του μάνγκα ,στο Κακασι Γκαϊντεν. Ο Μινατο,για να καταφερει να βρεθει διπλα στον εχθρο με την ταχυτητα του φωτος χρησιμοποιει το Hiraishin no Jutsu! Για να πετυχει ομως υπαρχει μια προυποθεση: Να μαρκαρει ένα αντικειμενο ή ακομα και εναν ανθρωπο. Μονο ετσι θα καταφερει να μεταφερθει απο το ενα μελος στο αλλο. Στο μανγκα υπηρχαν 2 παραδειγματα:1) αγγιξε με το χερι του το ποδι του αντιπαλου νιντζα
2) αυτο που ηδη ειπατε,οταν αποδεκατισε ολοκληρο στρατο,που το εκανε χαρη στα ειδικα του κουναϊ...αυτα του επετρεψαν να τους σκοτωσει ευκολα.
Χωρις αμφιβολια ειναι απο τους πιο δυνατους νιντζα,αλλα καθως προχωραμε στο στορυ εμφανιστηκαν πιο δυνατοι,οπως ο Μαντάρα (που δεν ξερουμε πως ζει ακομα) και ο Πεϊν...
Ε δεν νομιζω ο Μινατο να κοροϊδευε ολοκληρο το χωριο του και να επαιζε τον νεκρο ΤΟΣΑ χρονια...Ασε που ο Shinigami περνει την ψυχη του,οποτε δεν γινετε να ειναι ζωντανος
*Ninjutsu-sensei mode off":smokingg:
ΥΓ:
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 10:56
ps:εσεις που μα8ατε για τις δυναμεις του μινατο?τα λεει το manga?εγω αρχισα το μανγκα απο εκει που τελιωνε το ανιμε,ειχε πληροφοριες για αυτον πιο πριν??
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:44
Και εγω τον εχω πολυ respect τον Τεταρτο, αλλα αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ειδικα ο Pein ειναι δυνατοτερος και οτι ο Ναρουτο μπορει να γινει πολυ δυνατοτερος. Μην ξεχνατε οτι ο Μινατο σφραγισε το Kyuubi στο Ναρουτο με το σκοπο να βρει ο Ναρ. τον τροπο να το εκμεταλευτει...!
Και ακομα δεν εχουμε δει τι χρησιμευει το κλειδι που αφησε ο Jiraya στο μακροστενο βατραχι, αν και μας εχει δωσει μια μικρη ιδεα...
Παντως πολυ θα γουσταρω αν μαθει και ο Ναρουτο αυτη τη τεχνικη με την τηλεμεταφορα...! Ειναι οτι πρεπει!!! Θα εχει και τους κλωνους του και θα ειναι respect μετα...
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 15:55

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 19:11
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 22:58
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 06:15
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 08:19