Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1171 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 12:41

με προλαβες ρε naruto 6th hokage αυτο θα εγραφα εστι και αλλιως ο minato ξερει την τεχνικη του death god που πρεπει να πεθανεις για να σκοτωσεις τον αλλον
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1172 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 17:13

μου φαινετε οτι υποτιματε τον pein....το rinegan ειναι το καλυτερο eye-technique που το ειχαν μονο 2 σε ολλη την ιστορια και ο πρωτος ηταν ο sage tων 6 paths.Ο pein μικρος οταν πρωτοενεργοποιεισε το rinegan εχωσε εναν chunin ,εχωντας μηδενικη στρατιωτικη εκπαιδευση,ουτε kunai δεν ηξερε να πεταει.Επισης εχωσε τον hanzo ο οποιος ειχε χοσει τους 3 sannin μαζι.Γενικα απο οτι εχω δει σε κατι forums με ενα random google search παρα πολλοι 8εωρουν τον pein δυνατοτερο του madara.Οσο για τον minato δεν εχω την παραμικρη ιδεα,ειμαι στο σκοταδι οπως ολλοι σας

qzMHWHd.png

#1173 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 18:08

ναι αλλα ο pain θυμασαι τι ειχε πει ευτυχως που κρατησαν το μυστικο τους κρυφο γιατι δεν θα ειχαν νικησει ποτε αρα κατι παιζει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1174 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 21:26

Για μενα το πιο πιθανο να παιζει ειναι να εχει κρυμενο καπου το πραγματικο του σωμα ο Πειν.

Αν και οπως πολυ ευστοχα ειπατε, ο Μανταρα ακομα δεν εχει παλεψει (αν εξαιρεσουμε τον Πρωτο) και θεωρω οτι εχει πολλες ακομα ικανοτητες, οπως και ο Πειν ο οποιος επισης πιστευω οτι δεν εχει τελικιασει με κανεναν. Ειναι γεγονος οτι το rinnegan ειναι ισχυροτερο απο το sharingan αλλα οπως πολυ ευστοχα ειπε ο Zetsu ειναι μια τεχνικη που εξαρταται απο τις ικανοτητες του εκαστοτε shinobi.

Συγκριτικα δεν μπορεις να πεις οτι Pein>Madara λογω των ποιων νικησαν ο καθενας τους. Θα ειναι σαν να λες οτι Naruto>Kakuzu>Shodai>Madara... Ελεος...

Οτι και να λετε ομως ο Μινατο ηταν θεος!!! Και επειδη ειναι απο τους "καλους" και ηθικους χαρακτηρες, ασχοληθηκε με (ψιλο)στανταρ τεχνικες και οχι σκοτεινα και απαισια forbidden jutsus και γιαυτο δεν εγινε τοσο εντυπωσιακος οπως ο Πειν ο Οροτσιμαρου ή ο Μανταρα και οι αλλοι βλαμ... Την παλευε και μονος του και χωρις να χρειαζεται να επιστρατεψεις τρελες τεχνικες και τα εβαζε για πλακα με ενα ολοκληρο στρατοπεδο....

Αλλα και εγω δεν ξερω ποιος ηταν πιο δυνατος. Και ο Κισιμοτο δηλωσε οτι (μαλλον) ειναι ο πιο δυνατος (μαζι με τον Τριτο) απο τους πεθαμενους χαρακτηρες και οτι υπαρχουν δυνατοτεροι απο αυτον πλεον. Μονο αυτο το στοιχειο εχουμε!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1175 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19

Bασικα γιατι εχω την αισθηση οτι η τελευταια τεχνικη του Μινατο με την οποια σφραγισε το kyuubi εντασσεται στα πλαισια του kinjutsu? εν ολιγοις τους ειχε και αυτος τους ασσους του,,,,,,Και μολις μου περασε απο το μυαλο το εαν αυτη ειναι η τεχνικη που απαγορευσε ο τζιραια στον ναρουτο να χρηησιμοποιησει,,, θα ειναι τρελη ειρωνια αν αναγκαστει να την εφαρμοσει στον Σασουκε

#1176 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 00:13

Bασικα γιατι εχω την αισθηση οτι η τελευταια τεχνικη του Μινατο με την οποια σφραγισε το kyuubi εντασσεται στα πλαισια του kinjutsu? εν ολιγοις τους ειχε και αυτος τους ασσους του,,,,,,Και μολις μου περασε απο το μυαλο το εαν αυτη ειναι η τεχνικη που απαγορευσε ο τζιραια στον ναρουτο να χρηησιμοποιησει,,, θα ειναι τρελη ειρωνια αν αναγκαστει να την εφαρμοσει στον Σασουκε

*Ninjutsu Sensei mode on*:tensai:

Βασικα το τζουτσου που χρησιμοποιησε ο Μινατο ειναι το Hakke no Fuuin Shiki το οποιο ειναι μια παραλλαγη του Shiki Fuujin (αυτο που χρησιμοποιησε ο Σαρουτομπι εναντιον του Οροτσιμαρου). Ο 4ος συνδιασε το Shiki Fuujin του Τριτου με το Shishou Fuuin (το οποιο δεν επιτρεπει στο Κιούμπι να αναμειξει τη τσάκρα του με του Ναρουτο. Γιαυτο ειναι κλεισμενο σε κλουβι :knock-knock:) και ειχε σαν αποτελεσμα το τζουτσου που σφραγισε την Αλεπου στον Ναρουτο αλλα να χασει και τη ζωη του μιας και χρησιμοποιησε το Shiki Fuujin...
Το τζουτσου του Μινατο δεν εχει καποιο επιπεδο,αλλα το shiki Fuujin ειναι επιπεδου S οποτε και αυτο ειναι επιπεδου S λογικα (αυτο το λεω εγω ΧΡ).Επισης ειναι στην κατηγορια των Fuiin jutsu που αφορουν φυσικα Sealing Techniques.

*Ninjutsu Sensei mode off*
:smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1177 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 02:05

Ξέρεις τι είναι να βλέπεις ένα rasengan σε απόσταση 50 μέτρων και μέσα σε ένα δεύτερο να έχει πεταχτεί ο yondaime και να το εφαρμόζει πάνω σου? Ήταν πολύ τρελός χαρακτήρας ο 4os και μετά τον Naruto για εμένα ο 2ος καλύτερος χαρακτήρας γενικά σε manga είναι ο minato!!!! Ήταν αλάνι ο τυπάς όπως και να το κάνουμε!!!! Αλλά sorry κιόλας εγώ έχω αμφιβολίες στο ότι έχει πεθάνει!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 02:41
greeklish convertion

#1178 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 03:08

3ereis ti einai na blepeis ena rasengan se apostash 50 metrwn kai mesa se ena deutero na exei petaxtei o yondaime kai na to efarmozei panw sou?? htan polu trelos xarakthras o 4os kai meta ton naruto gia emena o 2os kalhteros xarakthras genika se manga einai o minato!!!!! htan allani o tupas opws kai na to kanoume!!!! alla sorry kiollas egw exw amfibolies sto oti exei pe8anei!!!

Αφου τα ειδες οτι δεν τα εγραψες στα ελληνικα,ας τα διορθωνες κιολας...Τεσπα...

*wears his glasses again*:tensai: *Ninjutsu-sensei mode on"

Ναι,ο 4ος χοκαγκε ειναι γνωστος ως "The Yellow Flash of Konoha"...ΑΛΛΑ!!! Τι ειναι αυτο που του δινει τη δυναμη να "τηλεμεταφερετε" εκει που θελει? Η απαντηση βρησκετε στον 27 τόμο του μάνγκα ,στο Κακασι Γκαϊντεν. Ο Μινατο,για να καταφερει να βρεθει διπλα στον εχθρο με την ταχυτητα του φωτος χρησιμοποιει το Hiraishin no Jutsu! Για να πετυχει ομως υπαρχει μια προυποθεση: Να μαρκαρει ένα αντικειμενο ή ακομα και εναν ανθρωπο. Μονο ετσι θα καταφερει να μεταφερθει απο το ενα μελος στο αλλο. Στο μανγκα υπηρχαν 2 παραδειγματα:1) αγγιξε με το χερι του το ποδι του αντιπαλου νιντζα
2) αυτο που ηδη ειπατε,οταν αποδεκατισε ολοκληρο στρατο,που το εκανε χαρη στα ειδικα του κουναϊ...αυτα του επετρεψαν να τους σκοτωσει ευκολα.

Χωρις αμφιβολια ειναι απο τους πιο δυνατους νιντζα,αλλα καθως προχωραμε στο στορυ εμφανιστηκαν πιο δυνατοι,οπως ο Μαντάρα (που δεν ξερουμε πως ζει ακομα) και ο Πεϊν...

Ε δεν νομιζω ο Μινατο να κοροϊδευε ολοκληρο το χωριο του και να επαιζε τον νεκρο ΤΟΣΑ χρονια...Ασε που ο Shinigami περνει την ψυχη του,οποτε δεν γινετε να ειναι ζωντανος

*Ninjutsu-sensei mode off":smokingg:

ΥΓ:Ναι εχω κεφια >:3

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1179 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 10:56

και ο παιν και ο μανταρα πιστευω κρυβουν ενα μυστικο,και οπιος το ξερει εχει ελπιδες να τους νικησει.Ο μινατο ενει πολυ respect charachter ,αλλα για τις δυναμεις του δεν ξερω,απλα κρινω οτι το rinegan εχει παρα πολλα ακομα να μας δειξει.

ps:εσεις που μα8ατε για τις δυναμεις του μινατο?τα λεει το manga?εγω αρχισα το μανγκα απο εκει που τελιωνε το ανιμε,ειχε πληροφοριες για αυτον πιο πριν??

qzMHWHd.png

#1180 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:44

Πληροφοριες για τον Τεταρτο εχει στο Kakashi Gaiden το οποιο ειναι το 239ο chapter στο manga. Διαβασε το ειναι πολυ ενδιαφερον!

Και εγω τον εχω πολυ respect τον Τεταρτο, αλλα αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ειδικα ο Pein ειναι δυνατοτερος και οτι ο Ναρουτο μπορει να γινει πολυ δυνατοτερος. Μην ξεχνατε οτι ο Μινατο σφραγισε το Kyuubi στο Ναρουτο με το σκοπο να βρει ο Ναρ. τον τροπο να το εκμεταλευτει...!

Και ακομα δεν εχουμε δει τι χρησιμευει το κλειδι που αφησε ο Jiraya στο μακροστενο βατραχι, αν και μας εχει δωσει μια μικρη ιδεα...

Παντως πολυ θα γουσταρω αν μαθει και ο Ναρουτο αυτη τη τεχνικη με την τηλεμεταφορα...! Ειναι οτι πρεπει!!! Θα εχει και τους κλωνους του και θα ειναι respect μετα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1181 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 15:55

ρε παιδια δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Naruto & Sasuke θα γινουν οι πιο δυνατοι μαλλον ο Sasuke θα νικησει τον Mandara και ο Naruto τον Pain ετσι πιστευω θα εξελιχθουν τα πραματα και επισης ο Naruto θα φτασει επιπεδο Jiaraiya στα 16 αρα θα γινει κατα πασα πιθανοτητα και ο δυνατοτερος shinobi
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1182 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 19:11

οντως διαβασα το gaiden και ο 4ος ηταν πολυ καλος,αλλα αρχιζω και εγω να θιο8ετω την ιδεα οτι τα τελικα ζευγαρια 8α ειναι ναρουτο-πειν,σασουκε-μανταρα,ελπιζω ομως ο κυριος κισι να μας εκπληξει

qzMHWHd.png

#1183 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 22:58

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να νικήσει τον Madara αυτή τη στιγμή.. Και ο Sasuke το συζητάμε αν πάρει eternal... Είναι πολλά επίπεδα παραπάνω και δεν μας έχει δείξει τίποτα από τη δύναμη του. Δηλαδή αυτό το time-space bending και μόνο... Και είναι και Kage... Εγώ πιστεύω στο τέλος θα ζεί ακόμα... Ο Pain ναι μπορεί να είναι και αυτός Kage ίδιας συνομοταξίας με τον Madara αλλά γι αυτόν υπάρχει το κόλπο και ο Naruto έχει ήδη επιλεγεί και είναι σίγουρο ότι θα τον νικήσει. O Madara από την άλλη μου φαίνετε διαφορετική ιστορία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1184 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 06:15

τι να πω??? εγω δεν 3ερω καν αν ο ναρουτο κανει τον πειν ντουλουμι παντωσ οτι ο σασυκε με τν ναρουτο 8α 3αναπαι3ουν 3υλο το εχω συγουρο γιατι το ειπε οι αλεπου!!!!

#1185 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 08:19

και μου φενεται οτι το rematch sasuke-naruto 8α το δουμε αρκετα συντομα

qzMHWHd.png