Πολυ καλο chapter....ειδικα στο σημειο που αφησαν το dragonball z style που εχει κυριευσει σε αυτο το Arc, and they literally came back down to earth. Η μαχη προχωρα παρα πολυ γρηγορα το οποιο ειναι φυσικό μιας και τον άλλο μήνα τελειώνει..........(
) αλλά εγώ αυτή τη μάχη θέλω να την χορτάσω.....το ξέρω ότι έχουν μείνει εκτός chakra αλλά εδω είναι το καλύτερο σημείο για να δείξουν το ποσo έχουν αλλάξει In terms of fighting style over the years, να χρησιμοποιήσουν αρκετό ninjutsu, hand seals και ένα δημιουργικό τρόπο μάχης, για τον ακριβώς λόγο που άρχισε να μας αρέσει το Naruto in the first place. Μας έδωσε μια καλή ΑΛΛΑ μικρή γεύση of a fast pacing μαχη, με μια δόση flashback και καλό σχέδιο....please Kishi καλλιο αργά, παρά ποτέ just do it!
....αν και όπως βλέπω τα πράγματα, δεν το κόβω.
Όσο για το αν θα πεθάνει κάποιος από τους δυο, δύσκολο το βλέπω (θα ήταν ένα ιδανικό τέλος για τη σειρά anyway) μιας και ετοιμάζονται για την ταινία Νaruto: The last. Τα οποία πρέπει να έχουν μια συνοχή.....Speaking of that, πιστεύω οτι θα αρχίσουν ένα νέο project όπως έκαναν με το GT για το Dragonball. Μακάρι να το κάνουν.......δεν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ το Naruto just yet............
Here's the link of the new character designs.......and they look pretty good!
Edited by ssjchris, 25 October 2014 - 16:49.