Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10216 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 August 2012 - 17:23

Ήρεμα παιδιά. Μια βδομάδα είναι, θα περάσει. :P

Animanga fan, όχι διπλά και τριπλά ποστ, παρακαλώ. Κάνε edit στο πρώτο σου ποστ αν θες να πεις κι άλλα.

Λίγο βαρετό σαν chapter, αλλά καλό "στήσιμο" για την αποκάλυψη. Άι, να δούμε ποιός είναι επιτέλους...

Posted Image

#10217 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 22 August 2012 - 19:49

Μετράω μέρες αντίστροφα!
Today I got lost on the road of life

#10218 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 22 August 2012 - 19:51

Posted Image

και συγκριντε το με αυτο:

Posted Image

Edited by iamthe earth, 22 August 2012 - 19:55.

#10219 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 August 2012 - 00:02

O Tobi είναι ο πρώτος Hokage xd Calling it now :P

Edited by Six Winged Angel, 23 August 2012 - 00:02.

#10220 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 23 August 2012 - 00:03

Κατι μου λεει πως την ταυτοτητα του τομπι θα μας την φυλαξει για το chapter 600 ,οποτε μαλλον sasuke εχει την αλλη εβδομαδα.Και που να ειναι κανας sage of the six paths πισω απο τη μασκα

Edited by siathana, 23 August 2012 - 00:04.

#10221 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 23 August 2012 - 03:13

Η μεγαλύτερη εκπληξη στο manga θα είναι αυτή δεν χωρεί αμφιβολία. Πίσω απο τον Τοbi κρύβεται τεράστιο story line. Oσων αφορά το chapter τον Tobi τον δείρανε μέν, κατανοητό δέ, ο χαρακτήρας έχει συνδεθεί με το space jutsu, δεν πιστεύω να έχει συνηθήσει να μάχεται χωρίς αυτό. Ακόμα και στα πράματα που μπορεί να κάνει avoid physically προτιμάει να κλέβει οπώτε κανα δυο ξυλιές τώρα επιβαλόταν να φάει.To rinegan βέβαια ούτε να το χρησιμοποιήσει, τι λεμε τώρα. Ο τύπος δικαιολογήται μόνο αμα δεν είναι Uchiha.Για να δικαιολογήσει και σχολιάκια του τύπου είμαι ο Μadara, τώρα τελευταία δεν έιμαι καλά όμως, δεν είμαι παρα η σκιά του εαυτού μου,έχω ζαλάδες τάση για έμετο κλπ κλπ... Με το που δούν πρόσωπο το πρώτο πράμα που θα πούνε....... μα αυτός μοιάζει στον τάδε.... αλλα δεν μπορέι να είναι ο τάδε ετσι δεν είναι?..η μήπως μπορει.....

#10222 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 23 August 2012 - 03:41

Ωραίο τσαπτερ. Αν και πιστεύω ότι είναι ο όμπιτο ή τουλάχιστον το σώμα του, πιστεύω επίσης ότι κάποιο σημαντικό ρόλο παίζει ο ζέτσου που δεν έχει δείξει ακόμα...

#10223 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 August 2012 - 03:56

Το σώμα του Ομπίτο το θεωρώ στανταράκι, για το εαν είναι ο ίδιος σε αυτό το σώμα παίζεται...
Posted Image

#10224 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 23 August 2012 - 04:08

Εγώ λέω Uchiha Shisui. Αλλιώς ο αδερφός του madara (Izuna?)
Today I got lost on the road of life

#10225 mitsos

mitsos

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 23 August 2012 - 07:04

σιγουρα παιζει για αδερφος του madara (τουλαχιστον αυτο αφηνει να ενοειθει ο ποιητης) αλλωστε ειναι το μονο σωμα απο τους δυνατους που δεν εχει βρει ο kabuto επισης γνωριζει το story του madara απο πρωτο χερι.

#10226 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 23 August 2012 - 08:31

εγω δεν μπορω να καταλαβω ομως ρε παιδια... πως γινεται , εαν ειναι καποιος απο αυτους τους λεουρες ο τομπι... να γνωριζει τοσο προσωπικα δεδομενα του κακασι και να τον χτυπαει με τετοιο τροπο στην ψυχολογια του.

#10227 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 August 2012 - 08:47

Μόνο εγώ λυπάμαι που θα μάθουμε τελικά ποιός είναι ο Tobi; Εδώ και χρόνια είχαμε συνδιάσει τον χαρακτήρα με την μάσκα του, με την απουσία χαρακτηριστικών και εκφράσεων, το σπειροειδές pattern στο πρόσωπο με τις τρύπες για μάτια που τόσο αγαπήσαμε. Και τώρα, όλα αυτά τέλος. Θα ακολουθήσει μια δακρύβρεχτη ιστορία του παρελθόντος για τον χαρακτήρα πίσω από την μάσκα και όλο το μυστήριο θα εξαφανιστεί. Έτσι απλά. Έπειτα από την επική φράση "I am No one" είναι κρίμα τώρα να μάθουμε ποιός είναι. :P

O Tobi είναι ο Minato :P

#10228 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 23 August 2012 - 09:09

Τελως παντων καλα τα εμπλεξε ο Kishimoto.

Αποκλείεται να είναι ο Obito με αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής....
Πουρέ λαχανικά τα έχει κάνει αν είναι ο Obito να δω τι fail δικαιολογία θα δείξει τότε
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#10229 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 23 August 2012 - 11:18

O Tobi είναι ο Minato :P

Ο Minato???Θα ταν η απολυτη καφριλα!
Εγω λεω να βαλετε κανενα poll σ αυτο το topic "ποιος ειναι ο Tobi?" χαχαχαχαχαχα Στ facebook γινεται χαμος μ αυτα!!
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#10230 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 August 2012 - 12:06

Μπορει να ειναι ο Danzo κατω απο την μασκα!ή ο Kagami!

image.jpg