Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10171 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 15:53

Πολύ δυνατή η μάχη, μου άρεσε το χαοτικό της καταστάσεως, και παρότι ήταν chapter μάχης, ήταν τίγκα στις σκηνές και κράτησε αρκετά~ Δύο πράγματα βέβαια είναι λίγο κουλά:

1) Γιατί ο Gai δεν έχει βγάλει έστω και μια πύλη?? Μιλάμε ίσως για τον πιο δυνατό τυπά στο Naruto έτσι και ανοίξει τις πύλες (βγάζω τον Mazinkaiser aka Madara απ' έξω γιατί είναι cheat) και
κάθεται ο άνθρωπος και παίζει με nunchaku ενώ τον tobi έστω και με 3-4 πύλες τον είχε στο άνετο λόγω της ταχύτητας που θα είχαν τα χτυπήματα του..

2) Πότε στο καλό πρόλαβε ο Kakashi να πει "I'll take care of the shuriken naruto, you go on" ενώ το Shuriken ήταν καθοδών ούτε μισό μέτρο μακριά από τον Naruto και υποθετικά ήταν τόσο γρύγορο που
χρειάστηκε το Kamui για να το βγάλει απ' τη μέση? XD

Για το 1 που λες. Νομιζω ο Naruto ειχε πει να μην χρησιμοποιησουν οτι ποιο δυνατο εχουν τουλαχιστον μεχρι να αντιληφθουν πως μπορουν να χτυπησουν τον Tobi. Οποτε μαλλον τωρα θα το δουμε κι αυτο. Δεν ειαι και σιγουρος γι αυτο που σου λεω αλλα αυτη την αισθηση εχω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#10172 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 11:43

Ωραιο chapterακι μαθαμε διαφορα πραματα και τουλαχιστον αν οχι ολος το ματι του παντως ειναι του Obito :P

gVaaH5O.jpg

#10173 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 12:30

Το μάτι είναι του Obito σίγουρα... ο άνθρωπος που το έχει ΕΙΝΑΙ ο Obito; Δε νομίζω. Αν και με τις κοροϊδίες προς το χαρακτήρα του Kakashi, φάνηκε να τον ξέρει σε πιο προσωπικό επίπεδο...

Οψόμεθα, δε λέω τίποτε παραπάνω.

Μόνο κάτι άλλο να προσθέσω: μου άρεσε η εμφάνιση του Naruto στο τέλος. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10174 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 12:50

μαλλον ειναι ο obito αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος το ματι παντωςς ειναι σιγουρα του obito! στα επομενα θα γινει σφαγη!

#10175 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 19:59

Άσχετο:
Γιατί είναι o Kenshin πάνω δεξιά στο εξώφυλλο;; :blingeye2:

Σχετικά με το chapter, το να είναι κάποιος άκυρος που απλώς πήρε το μάτι του Obito αποκλείεται. Αν δεν είναι ο ίδιος ο Obito, τότε σίγουρα έχει κάποια σχέση με τον Obito στον βαθμό που να έχει βιώσει ένα κομμάτι από τα συναισθήματά του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 12 Αύγουστος 2012 - 20:18

#10176 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 22:33

Μαμα μαμα, δεν θα το πιστεψεις οπως εκανα βολτα στο δασος βρηκα κατω πεταμενο ενα sharingan.

O_o

gVaaH5O.jpg

#10177 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 00:18

Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιος που βρέθηκε στο μέρος που πέθανε ο Οbito αφού τους καθάρισε ο Υοndaime. Kάποιος που πιθανότατα είχε βασικό ρόλο στο παρασκήνιο και κατα την διάρκεια του προηγούμενου ninja war. Πιστεύω θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Τό είχε σχεδιάσει πολύ καιρό. Έχει ενδιαφέρον άμα θα είναι καμια επιλογή τελείως άκυρη η κάποιος για τον οποίο άφησε spoiler tags ολο αυτον τον καιρό.

P.S Παρεπιμπτοντως ακόμα ενα chapter απο τον kishi με αστείους διαλόγους... Καποιες φορές μου δίνει την εντύπωση οτι γράφει λες και απευθήνεται σε 5-10 χρονών άτομα.

#10178 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 01:22

επειδη εχει βιωσει δηλαδη ενα κομματι απο τα συναισθηματα του , αυτο του δινει και τις δυνατοτητες του ματιου του? Αφου ο Κακασι το ειπε ξεκαθαρα, πως οι διαστασεις που χρησιμοποιουν συνδεονται... και δεν ειναι τυχαιο...

#10179 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 01:51

παντως ο tobi πολυ οικεια μιλαει για τον kakashi σα να τον γνωριζει...τελικα μετα απο σκεψη παιρνω την αποφαση και λεω πως ειναι ο obito! και θα δοουμε στη συνεχεια!

#10180 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 02:16

αν δεν ειναι ο ομπιτο-ακομα παιζει να μην ειναι για μενα- ο τομπι θα εχει σχεση με τον αγαπημενο μου ακατσουκι!σιγουρα πολλα εχουν γινει απο τη μαχη εκεινη στη γεφυρα.

#10181 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 13:21

Παιδιά δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πια. Είναι σίγουρα ο Obito.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#10182 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 18:25

Εγώ ακόμα δεν νομίζω ότι είναι ο obito(βασικά ελπίζω να μην είναι γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς ακόμα και αν επέζησε τελικά μετά τον πόλεμο) απλά όπως είπε και ο Juda μπορεί να είναι κάποιος που βρισκόταν εκεί που πέθανε ο obito και του πήρε το μάτι. Πάντως είναι κάποιος που ήξερε τον kakashi και μάλλον και τον obito αλλά μου φαίνεται περίεργο ο kakashi να μην μπορεί να θυμηθεί ποιος είναι, οπότε μάλλον ο kakashi δεν τον ξέρει αλλά ο tobi ξέρει τον kakashi... Ελπίζω να μην μπέρδεψα κανέναν :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10183 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 18:49

Μια χαρά το chapter και είχαμε και αρκετές εξηγήσεις.Γιατί αν μην είναι ο Τόμπι??Μπορεί ο Μαντάρα να επιβίωσε από από την μάχη με τον πρώτο hokage.Η να βρηκε τον τόμπι πεθαμένο η μισοπεθαμένο και να πήρε το σώμα του με κάποιο body transfer jutsu
.θα δούμε τώρα σε λίγα chapter θα μάθουμε!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10184 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 19:45

Εγω εχω να πω οτι ειτε ειναι,ειτε δεν ειναι και παλι θα υπαρχουν ανεξηγητα σημεια στην ολη υποθεση...Υποτιθεται οτι το ματι του Obito,καταπλακωθηκε απο τον βραχο....Πως γινεται να μην εχει γινει πολτος?Αυτο θα ειναι παραξενο ειτε ειναι,ειτε δεν ειναι o Obito κατω απο την μασκα(καθως φαινεται οτι το ματι του Tobi ειναι το ιδιο με του Obito)...

image.jpg

#10185 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 20:21

Να πω την αληθεια αν ο Tobi ειναι οντως o Obito θα ψηλοξενερωσω γιατι θα ηθελα να μην ειναι κατι τοσο προβλεψιμο. Παντος αν θελει να κανει τον Obito να γινει κακος μπορει να το κανει. Αντε λιγες βδομαδες εμειναν, θα ξεδιαλύνθει επιτελους ενα απο τα μεγαλυτερα μυστηρια της ανθρωποτητας.

gVaaH5O.jpg