Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10066 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 04 July 2012 - 17:55

Προφανως ο πιο επικος ,για μενα τουλαχιστον,ειναι ο Tobi.Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εβλεπα μονο το Ανιμε και ο μονος λογος που αρχισα το μανγκα ειναι γιατι ηθελα να μαθω την ταυτοτητα του.Ειδικα αυτες τις μερες με τα γεγονοτα που συμβαινουν εχω πορωθει οσο ποτε με το Naruto.Αν και ειναι πιο αδυναμος απο τον Madara (οταν ειδε το Edo Tensei του ,ειπε πως θα ηταν πολυ δυσκολο να διωξει τον Kabuto και αρα φοβηθηκε να πολεμησει τον Madara) το γεγονος οτι δεν ξερουμε την ταυτοτητα του,οτι εχει τη δικη του διασταση και οτι μπορει να καλεσει εστω και προσωρινα το Ten-Tails (αν καταλαβα καλα στο τελευταιο manga ) τον κανει τον πιο σημαντικο antagonist που εχει περασει απο ολη τη σειρα.Επισης δεν εχουμε δει τις δυναμεις του αφοτου πηρε το Rinnegan και δεν ξερουμε τι αλλες δυναμεις εχει στην κατοχη του.

Ναι οκ δεν αντιλέγω αλλά δεν λέω ο πιο επικός από άποψη power level, εννοώ ο πιο επικός γιατί κατά την άποψη μου δίνει πραγματική υπόσταση στο ρόλο του villain πολύ καλύτερα από τον Tobi. Πάντως ναι ο Tobi είναι όντως πιο αινιγματικός και σίγουρα πιο δυνατός σαν χαρακτήρας
Posted Image

#10067 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2012 - 18:16

Μπορεί ο Tobi να έχει το plotkai αλλά ο Madara είναι πιο δυνατός, τι να κάνουμε. Πφφφφφφ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10068 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 July 2012 - 18:50

Ο Tobi ειναι φλορος. :P .Πιο πολυ θα ηθελα να ηταν ο Μadara πισω απο τη μασκα.Δεν ξερω οταν φανταζομαι τον Tobi δεν μου ερχεται στο μυαλο ως δυνατος χαρακτηρας (παροτι ειναι).
Αλλα ελεος ποσο ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?Ελπιζω να μην αυτοκτονισω με αυτο που θα δω.Αντε γιατι τοσο καιρο μας εχει πριξει εδω και κανα χρονο θελουμε να δουμε πιος ειναι ο Tobi (παροτι στην αρχη ελεγε οτι ειναι ο Madara)

Edited by Itachi Akatsuki, 04 July 2012 - 18:51.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10069 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 04 July 2012 - 19:20

Ο Tobi ειναι φλορος.

Κρίνοντας από τα φίλερ, σίγουρα. Από αλλού, σίγουρα όχι.

Δεν ξερω οταν φανταζομαι τον Tobi δεν μου ερχεται στο μυαλο ως δυνατος χαρακτηρας (παροτι ειναι).

Πολλοί που δεν σου γεμίζουν το μάτι μπορεί να είναι πανίσχυροι...

Αλλα ελεος ποσο ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

Όσο χρειαστεί. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Κρατιόμαστε σε αγωνία και το μάνγκα γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Ελπιζω να μην αυτοκτονισω με αυτο που θα δω.

Αν είναι κανένας Ichiraku, ή το δισέγγονο της ανεψιάς του ξαδέρφου του μαντάρα, σίγουρα τότε θα αυτοκτονήσουμε όλοι ομαδικώς. :P

Πάντως ναι ο Tobi είναι όντως πιο αινιγματικός και σίγουρα πιο δυνατός σαν χαρακτήρας

Οι αινιγματικοί χαρακτήρες είναι πάντα πολύ πιο δυνατοί από όσο επιφανειακά φαίνεται, ή αφήνουν αυτοί να φανεί. :kill4u:

Πάντως χάρηκα πολύ με το ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, να επιστρέψει ο Οροτσίμαρου! Παλιά τον μισούσα και τον σιχαινόμουν, στην πρώτη σαιζόν, όμως όταν κατάλαβα ποιος ήταν πραγματικά (εξυπνάδα, στρατηγική, περιέργεια για γνώση, θέληση να μάθει τα πάντα -από τεχνικές τουλάχιστον-, συμπόνοια -που ήθελε να σκοτώσει τα ορφανά για να μην υποφέρουν αργότερα, αλλά και τη σχέση που είχε με τον κάμπουτο-, σχέδια έτη φωτός μπροστά από την εποχή που τα κατέστρωνε, αθανασία -ένας αυτός κι ένας ο χίνταν- κτλ), πολύ τον συμπάθησα. Villain, αλλά κορυφαίος. Για μένα ως Villain, αντικαθιστά τον Ιτάτσι, που αποδείχτηκε όχι μόνο καλός, αλλά και αφανής ήρωας/μάρτυρας. Για μένα, ό,τι μεγαλείο θα είχε ο Ιτάτσι αν ήταν αυτός διεστραμμένος και κακός, αυτό έχει τώρα (και τότε) ο Οροτσίμαρου στη θέση του. :confused:

Και την καλύτερη απαγορευμένη κιόλας τεχνική σε όλο το άνιμε, με κανένα ρίσκο και κανένα εφέ: http://www.youtube.com/watch?v=LHvqxehHEjM :hehehe:

Edited by IAMNOONE, 04 July 2012 - 19:23.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#10070 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2012 - 19:27

Dafuq dude? O Orochimaru είναι ένα σαδιστικό καθίκι με όλα τα άλλα που είπες και ένας creepy stalker/manipulator/corrupter whatever. Μην τον χρωματίζεις με τόσο ωραία επίθετα, δεν τα αξίζει. Είναι ένας αηδιαστικός creeper που κάνει τα πάντα για τους προσωπικούς του σκοπούς. Κι έχεις κάθε δικαίωμα να σ'αρέσει επειδή είναι ψυχωτικός κλπ αλλά όχι να σ'αρέσει για λόγους που δεν υφίστανται. Σοβαρά τώρα.

Πέρα απ'αυτό, λέτε ό,τι θέλετε για τον Tobi, δε μπορώ να το δω αντικειμενικά γιατί τον θεωρώ πανάθλιο και παραλίγο να αντιπαθήσω τον θεό Madara, με τα κόμπλεξ του και το man-crush του με τον Hashirama εξαιτίας του. Οπότε, εγώ για πάντα θα τον θεωρώ δειλό έξυπνο ηλίθιο που χαίρεται μόνος του με αφελής ιδέες περι παγκόσμιας ειρήνης κλπ κλπ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10071 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 04 July 2012 - 19:36

γεια σου ρε Fa-tsa με τα γαλλικά σου.

Παντως ο Oro ειναι ολα αυτα που ειπατε και οι δυο. Για αυτο τον αγαπαμε.

Και για την υπεροχη φωνη φυσικά. Ενας απο τους λογους που δεν εχανα επεισοδιο γινταμα, για να παιρνω τη δοση μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#10072 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2012 - 19:42

You like my French friend?

H φωνή είναι ο βασιλιάς των perverts, έτσι? Να πω την αλήθεια μου όμως, πάντα διασκέδαζα να την ακούω γιατί με έκανε να γελάω. Too obvious to be true.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10073 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 04 July 2012 - 20:18

Δεν ήταν το seal του Sasuke αυτό που έδειξε, αλλά της Anko.

You, my friend, definitely have a point there

Edited by fotitsas, 04 July 2012 - 20:18.

gVaaH5O.jpg

#10074 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 04 July 2012 - 20:38

Παντως εγω καταλαβα οτι θα παει να συναντησει τον μανταρα μετα.ισως για αυτο θα παει να ρωτησει τον γλειωδη περι τροπο εξοντωσης!!

#10075 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2012 - 21:02

Πάει να βρει τον Orochimaru ώστε να σταματήσει τους δύο τύπους που σκεφτόταν, εμένα έτσι μου φάνηκε. Και φυσικά ο λαιμός με την Seal ήταν της Anko. Του Sasuke έκανε τόσα ο Itachi για να τη διαγράψει, λέτε να παράμεινε?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10076 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 04 July 2012 - 21:21

λογικα το σιλ εφυγε με το που "χαθηκε" ο οροτσιμαρου... εφοσων το σιλ το ειχε μεταδωσει με δαγκωμα στα ατομα αυτα...

για να υπαρχει τωρα το σιλ στην Ανκο , λογικα θα επεστρεψε και του σασκε? Θυμαται κανεις εαν της Ανκο ειχε χαθει οπως του Σασκε?

#10077 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2012 - 21:28

Της Anko ποτέ δεν είχε χαθεί. Για να χαθεί του Sasuke, o Itachi κίνησε γη και ουρανό ώστε όλο το chakra του Οrochimaru να φύγει από μέσα του, πράγμα που έγινε. Και προφανώς, δε μπορεί να επιστρέψει πλέον.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10078 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 04 July 2012 - 22:24

Παντως αυτος ο Orochimaru τον απεθαντο εχει, παντου βρισκεται πια, μεσα σε ολους, λογικα και μεσα στο τσιρακι του Sasuke με το curse seal, του οποιου μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να ειναι. Να δειτε οτι και πισω απ τη μασκα του Tobi ο Orochimaru θα ναι.

Δηλαδη αν ξεπεταχτει απο ολα αυτα τα seal και το DNA του Kabuto και οπου αλλου βρισκεται πια θα εχουμε καμια δεκαρια Orochimaru????

Edited by fotitsas, 04 July 2012 - 22:25.

gVaaH5O.jpg

#10079 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 July 2012 - 23:10

Παντως αυτος ο Orochimaru τον απεθαντο εχει, παντου βρισκεται πια, μεσα σε ολους, λογικα και μεσα στο τσιρακι του Sasuke με το curse seal, του οποιου μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να ειναι.

O Jugo

Γενικα ο Orochimaru δεν μου αρεσε ποτε ως χαρακτηρας.Αντιθετα μου ηταν πολυ μισητος.Ακομη και οταν πεθανε παρεμενε κακος.Ειχαμε συνηθισει πολλους villans να καταλαβαινουν το λαθος τους οταν νικουνταν (Nagato,Sasori,Kimimaro,Zabuza).Επησεις εκανε ενχειρισεις σε ποσα ατομα ,εβγαζε ολην ωρα εξω τη γλωσσα και ηταν καλο παραδειγμα ψυχακια.(μην μιλησω γιατις κινησεις που στις μαχες ηταν την περισσοτερη ωρα καλλημενος με σαλια)
Posted ImagePosted Image

#10080 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 July 2012 - 08:41

Παντως αυτος ο Orochimaru τον απεθαντο εχει, παντου βρισκεται πια, μεσα σε ολους, λογικα και μεσα στο τσιρακι του Sasuke με το curse seal, του οποιου μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να ειναι.

Όχι. Ο Jugo δεν έχει cursed seal, ο Orochimaru τον χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το cursed seal. Αυτός είναι η "πηγή" όλων των cursed seal κατά κάποιο τρόπο. The original.

Edited by Gilmaru, 05 July 2012 - 08:41.