Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 09:41
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 20:54
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 23:46
Περισσότερο βέβαια με έχει απογοητεύσει ο Kabuto. Τον περίμενα έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα με δικές του τεχνικές και στιλ και όχι μια σούμα "ότι μας βολεύει δυνάμεων". Εκεί που λέγαμε ότι θα δούμε μια φοβερή μάχη με τα δύο αδέλφια να πολεμάνε μαζί ξαφνικά προκύπτει ότι καμία τεχνική τους δεν μπορεί να κάνει κάτι στον Kabuto
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 00:13
Και κατι ακομα,οταν βλεπετε τον itachi να μιλα με αυτο τον πατρικο τροπο στον sasuke δεν σας ερχεται αμεσα στο μυαλο η σκηνη που τον εκανε τοπι στο ξυλο και τον αναγκασε να βλεπει την οικογενια του να σφαζεται για 24 ωρες?Τον εχουν κανει οτι να ναι τον itachi.Ο kabuto δε απαραδεκτος.Ελα να φερνουμε orochimaru πισω και να μην το κουραζουμε αλλο
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 01:54
Πλακα κανεις?Σε ολο αυτο το αρκ παιζει να εχουμε δει ΜΙΑ καλη μαχη.
Μια καλη μαχη ε? σοβαρα τωρα.. αμα δεν σου αρεσουν οι μαχες τοτε παρατα το το manga... δεν θα χασεις τιποτα αλλα ισα ισα θα κερδισεις χρονο απο την ζωη σου. Απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν οι μαχες στο naruto τοτε δεν σου αρεσει γενικως ολο το manga. Αμα ειναι αληθεια το τελευταιο τοτε απορω γιατι κανεις posts στο συγκεκριμενο thread εβδομαδιαια
φιλικα παντα
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 09:47
Παρόλα αυτά, δεν εννοεί τις μάχες του Naruto γενικώς, αλλά του συγκεκριμένου arc. Ε, κι εδώ που τα λέμε έχει ένα μικρό δίκιο, ναι? Δεν έχει δείξει και την τέλεια μάχη ο Kishimoto--μας έχει πήξει στις μικρές και άθλιες. Τώρα ακόμα κι αυτή, κάπως έχει βρει ένα τρόπο να πάει να την χαλάσει. Εγώ μόνο θέλω να δω μια καλή μάχη στο μέτωπο του Naruto Vs Tobi αλλιώς, αν την χαλάσει κι εκεί...tableflip. Κι αν το συνεχίσει έτσι, βλέπουμε να ξαναεμπφανίζεται ο Madara μόνο και μόνο για να μπει στο χώμα. XP Not cool, man, ήθελα να τον δω εν δράση να την λέει στους πέντε Kages.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 10:38
Δεν καταλαβαίνω τη μανία με τον Orochimaru; αυτός κι αν ήταν ο πιο άθλιος όλων! Είχε χειρότερο λόγο από...τον Kabuto σίγουρα για να κάνει όλες τις μ@λακίες που έκανε. Καλά, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν τον μπορώ, εκνευρίζομαι και μόνο που τον βλέπω τον φιδομούρη. Μπρρρρρ, να μείνει για πάντα πτώμα ή γονίδια ή ότι είναι τέλος πάντων.
Αυτο δειχνει οτι εκανε καλα την δουλεια του σαν κακος..
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 13:23
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 14:12

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 14:21
Οταν ειδε τον Naruto να εχει τετοια ταχυτητα,περιμενα να κανει speedblitz σε πολλους αλλα εχουμε τις παναργες μαχες με τα Jutsu να περνουν μιση ωρα.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 22:33
@Stam:Φυσικα και μου αρεσουν οι μαχες του ναρουτο.Αυτο δεν αλλαζει το οτι ο κισι εχει στερεψει απο ιδεες και ολες οι προσφατες μαχες ειναι για το αντρικο μοριο.Και οσο για το οτι αν δε μου αρεσουν οι μαχες δε μου αρεσει το μανγκα ελπιζω να μην το πιστευεις.Ευτυχως το ναρουτο εμενα μου προσφερε πιο πολλα πραγματα απο πορωση με εντυποσιακο ξυλο....
@Marios MP Και εγω αυτην εννοουσα.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 23:24
Σχετικα οι χαρακτηρες του Naruto εκτος Aπο τον Α και τον Naruto δεν μπορουν να σου δωσουν μαχη με ταχυτητα.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 13:15
Ξεκίνησε και το καθιερωμένο φλάσμπακ πριν τον ψόφο...και οι γνωστές παπαριές τύπου "είμαι αυτός που αγγίζει τον θεό Ρικούδο".. που δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως.
Είναι εντελώς καταδικασμένος ο Kabuto ενώ ταυτόχρονα ο Itachi δείχνει κάθε εβδομάδα πόσο ψύχραιμος και "γαμάτος" είναι....
Λείπει το σασπένς λίγο κατά την γνώμη μου...