Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9736 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 05 April 2012 - 09:41

Ωραίο κεφάλαιο!Μάθαμε το παρελθόν του Kabuto και σε μια βδομάδα θα μάθουμε και μια άλλη τεχνική του Itachi-san! :nbleed:(Αλλά ρε γαμώτο μετά θα κλείσει το ένα του μάτι και θα χάσει το Susano 'o και ή το Tsukuyomi ή το Amaterasu...)Επίσης αφού είπε ο θεός ότι "it forms a pair with Izanagi" πιστεύω ότι αφού το Izanagi έλεγχε το μέλλον του χρήστη το Izanami θα ελέγχει το μέλλον του εχθρού!Α ρε Itachi...αν ήθελες να τον σκοτώσεις θα μπορούσες και μόνος σου και ας είναι ο άλλος Sage...Ο Sasuke πάλι...απέκτησε αιώνιο Mangekyo Sharingan αλλά πάλι τον αδερφό του δεν τον ξεπέρασε :bleh: Τέλος...μου φαίνεται λογικό οι Uchiha να είναι τόσο δυνατοί αφού στην εποχή του Hashirama ήταν η μόνοι που μπορούσαν να τα βάλουν με τους Senju και ας μην είχαν όλοι Mangekyo Sharingan!

#9737 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 April 2012 - 20:54

Θεωρητικά, ενδέχεται να αναγεννιέται το μάτι, λόγω του edo tensei.

#9738 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 05 April 2012 - 23:46

Τα τελευταία chapters με την μάχη Kabuto και αδελφών Uchiha δεν μπορώ να πω πως που άρεσαν ιδιαίτερα. Δεν ήταν άσχημα βέβαια αλλά όχι και αυτό που περίμενα.
Περισσότερο βέβαια με έχει απογοητεύσει ο Kabuto. Τον περίμενα έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα με δικές του τεχνικές και στιλ και όχι μια σούμα "ότι μας βολεύει δυνάμεων". Εκεί που λέγαμε ότι θα δούμε μια φοβερή μάχη με τα δύο αδέλφια να πολεμάνε μαζί ξαφνικά προκύπτει ότι καμία τεχνική τους δεν μπορεί να κάνει κάτι στον Kabuto :wth: Και ως δια μαγείας βγάζει ο Itachi από το πουθενά μια καινούργια uber τεχνική που θα γυρίσει την μάχη? Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Είχα περισσότερες προσδοκίες από αυτήν την μάχη :canthelp:

#9739 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 April 2012 - 00:13

Πλακα κανεις?Σε ολο αυτο το αρκ παιζει να εχουμε δει ΜΙΑ καλη μαχη.Οτι θα υπηρχε και izanami δυστυχως το περιμενα και προβλεπεται να ειναι πιο lame κια απο τις υπολειπες δυναμεις του sharingan.Μονο το tsukuyomi αξιζε τελικα...

Και κατι ακομα,οταν βλεπετε τον itachi να μιλα με αυτο τον πατρικο τροπο στον sasuke δεν σας ερχεται αμεσα στο μυαλο η σκηνη που τον εκανε τοπι στο ξυλο και τον αναγκασε να βλεπει την οικογενια του να σφαζεται για 24 ωρες?Τον εχουν κανει οτι να ναι τον itachi.Ο kabuto δε απαραδεκτος.Ελα να φερνουμε orochimaru πισω και να μην το κουραζουμε αλλο :redcard2:

sc5bab.jpg

#9740 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 April 2012 - 01:54

Πλακα κανεις?Σε ολο αυτο το αρκ παιζει να εχουμε δει ΜΙΑ καλη μαχη.

Μια καλη μαχη ε? σοβαρα τωρα.. αμα δεν σου αρεσουν οι μαχες τοτε παρατα το το manga... δεν θα χασεις τιποτα αλλα ισα ισα θα κερδισεις χρονο απο την ζωη σου. Απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν οι μαχες στο naruto τοτε δεν σου αρεσει γενικως ολο το manga. Αμα ειναι αληθεια το τελευταιο τοτε απορω γιατι κανεις posts στο συγκεκριμενο thread εβδομαδιαια :o

φιλικα παντα :) και αμα εννοουσες κατι αλλο τοτε συγγνωμη :S

#9741 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 April 2012 - 09:47

Δεν καταλαβαίνω τη μανία με τον Orochimaru; αυτός κι αν ήταν ο πιο άθλιος όλων! Είχε χειρότερο λόγο από...τον Kabuto σίγουρα για να κάνει όλες τις μ@λακίες που έκανε. Καλά, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν τον μπορώ, εκνευρίζομαι και μόνο που τον βλέπω τον φιδομούρη. Μπρρρρρ, να μείνει για πάντα πτώμα ή γονίδια ή ότι είναι τέλος πάντων.

Παρόλα αυτά, δεν εννοεί τις μάχες του Naruto γενικώς, αλλά του συγκεκριμένου arc. Ε, κι εδώ που τα λέμε έχει ένα μικρό δίκιο, ναι? Δεν έχει δείξει και την τέλεια μάχη ο Kishimoto--μας έχει πήξει στις μικρές και άθλιες. Τώρα ακόμα κι αυτή, κάπως έχει βρει ένα τρόπο να πάει να την χαλάσει. Εγώ μόνο θέλω να δω μια καλή μάχη στο μέτωπο του Naruto Vs Tobi αλλιώς, αν την χαλάσει κι εκεί...tableflip. Κι αν το συνεχίσει έτσι, βλέπουμε να ξαναεμπφανίζεται ο Madara μόνο και μόνο για να μπει στο χώμα. XP Not cool, man, ήθελα να τον δω εν δράση να την λέει στους πέντε Kages.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9742 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 April 2012 - 10:38

Δεν καταλαβαίνω τη μανία με τον Orochimaru; αυτός κι αν ήταν ο πιο άθλιος όλων! Είχε χειρότερο λόγο από...τον Kabuto σίγουρα για να κάνει όλες τις μ@λακίες που έκανε. Καλά, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν τον μπορώ, εκνευρίζομαι και μόνο που τον βλέπω τον φιδομούρη. Μπρρρρρ, να μείνει για πάντα πτώμα ή γονίδια ή ότι είναι τέλος πάντων.

Αυτο δειχνει οτι εκανε καλα την δουλεια του σαν κακος.. :P

image.jpg

#9743 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 April 2012 - 10:46

^ Μην το λες. Ίσα ίσα, όταν οι κακοί είναι καλοί κακοί μ'αρέσουν περισσότερο...αυτός ήταν χάλιας. :canthelp:

Για μένα πάντα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9744 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 April 2012 - 13:23

@Fallen_Angel_Itachi Για εμενα το τελευταιο arc ειναι ολος ο πολεμος :hihi2:. Στο naruto δεν μπορω να ξεχωρισω τα arcs :P

#9745 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 09 April 2012 - 14:12

Ειρήνη αδέρφια και αδερφές ο jesus Naruto θα μας ενώσει όλους.Τώρα πέρα από την πλακα θα μπορούσε κάποιες μάχες να τις κάνει πιο ωραίες ο κισίι αλλα τώρα enatksei.Όσο για τον Orotsimaru FAI σύντομα θα είναι και πάλι κοντά όπως το βλέπω!!

Posted Image

#9746 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 April 2012 - 14:21

Nα πω και μια αληθεια,η μονη καλη μαχη για μενα σε αυτον τον πολεμο ηταν με τα Tailed beasts.Τουλαχιστον οσο εδειξε.
Οταν ειδε τον Naruto να εχει τετοια ταχυτητα,περιμενα να κανει speedblitz σε πολλους αλλα εχουμε τις παναργες μαχες με τα Jutsu να περνουν μιση ωρα.

Spoiler:

#9747 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 April 2012 - 22:33

@fallen angel itachi:Δεν ξερω πως να εξηγησω το γιατι ο οροτσιμαρου ειναι ο καλυτερος κακος του ναρουτο αλλα νομιζω πως ο βασικος λογος ειναι οτι με το που μεφανιζεται παγωνει το αιμα σου.Οταν μιλαει νιωθεις τη φρικη.Οταν ακους αυτα που εκανε καις απο μισος.Οταν τον βλεπεις να γκρεμιζει το Konohagure νιωθεις οτι ο ιδιος ο διαβολος θα υποκλινοταν στην κακια του.Ειναι η προσωποποιηση της φρικης και ο πιο πρωτοτυπος κακος της σειρας.Τον προτιμω χιλιες φορες απο εναν ανεκφραστο μασκοφορο που το μονο που κανει ειναι exposition.

@Stam:Φυσικα και μου αρεσουν οι μαχες του ναρουτο.Αυτο δεν αλλαζει το οτι ο κισι εχει στερεψει απο ιδεες και ολες οι προσφατες μαχες ειναι για το αντρικο μοριο.Και οσο για το οτι αν δε μου αρεσουν οι μαχες δε μου αρεσει το μανγκα ελπιζω να μην το πιστευεις.Ευτυχως το ναρουτο εμενα μου προσφερε πιο πολλα πραγματα απο πορωση με εντυποσιακο ξυλο....

@Marios MP Και εγω αυτην εννοουσα. :riiight:

sc5bab.jpg

#9748 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 April 2012 - 23:24

Αν ηταν κατι που δεν μου αρεσε στις μαχες του Naruto ειναι οτι δεν υπαρχει μεγαλη ταχυτητα σε αυτες οπως του OP και του Bleach.
Σχετικα οι χαρακτηρες του Naruto εκτος Aπο τον Α και τον Naruto δεν μπορουν να σου δωσουν μαχη με ταχυτητα.

Spoiler:

#9749 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 11 April 2012 - 12:54

Νεο chapter.

http://www.mangareader.net/naruto/582

Spoiler:

#9750 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2012 - 13:15

Δεν την αντέχω αυτή την μάχη άλλο ειλικρινά...
Ξεκίνησε και το καθιερωμένο φλάσμπακ πριν τον ψόφο...και οι γνωστές παπαριές τύπου "είμαι αυτός που αγγίζει τον θεό Ρικούδο".. που δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως.
Είναι εντελώς καταδικασμένος ο Kabuto ενώ ταυτόχρονα ο Itachi δείχνει κάθε εβδομάδα πόσο ψύχραιμος και "γαμάτος" είναι....
Λείπει το σασπένς λίγο κατά την γνώμη μου...
Posted Image