Tenshi dear, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουνε τ'αδέρφια. Αν σκεφτούμε ότι ο Sasuke είναι αυστηρώς αποπροσανατολιμός έτσι όπως το δείχνει, ο Itachi τον έχει τον άλλον επειδή και ο πραγματικός Orochimaru δεν είναι, αλλά κι επειδή αν το σκεφτούμε κι ο Orochimaru που του είχε επιτεθεί μια φορά για τα μάτια, τον είχε.
Σίγουρα και οι δύο εξελίχθηκαν αρκετά από τότε βέβαια...
Θέμα είναι πως κι εμένα μου φάνηκε ΚΑΡΑ άκυρη η ιστορία με το αγριογούρουνο. Από πότε έχουν και τέτοιες αναμνήσεις τα δύο αδέρφια μαζί? Και γιατί το combo τους είναι τόσο αδύναμο?
Και δηλαδή μου λέτε πως μόλις τελειώσουν όλα, θα σηκωθεί ο Sasuke και θα πάει με το μέρος της Konoha? "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε" ?
Άσε που είναι τελείως τούβλο: αν εξαφανιστεί το edo tensei or whatsitcalled, o Itachi θα φύγει επίσης...αυτό δεν το σκέφτηκε? tactical facepalm in effect.
το αγριογουρουνο δεν ηταν ακυρο. με την ιδια ακριβως τακτικη και συνεργασια προσπαθησαν να νικησουν τον kabuto. επισης ηθελε να μας δειξει τον αδερφικο δεσμο των 2 αδερφων (lol) whatever κατι τετοιο...
για τον Sasuke δεν μπορουμε να ξερουμε με τιποτα για το τι θα κανει μολις τελειωσουν ολα και ειναι απο τα πραγματα που με βαζουν σε σκεψη πιο πολυ. παντως σιγα μην γινει ετσι: "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε"

και οσο για το τελευταιο, αμα σταματησουν το edo tensei ο Itachi δεν θα φυγει γιατι ειναι "ελευθερος" απο το edo tensei λογω του koto amatsukami ή κατι τετοιο τελος παντων. αμα ηταν ο Kabuto θα σταματουσε το edo απο την αρχη (για τον Itachi μονο)
PS: εκτος αν ισχυει το οτι αμα σταματησει το edo (o kabuto) τοτε σταματανε ολα τα "zombie" μαζι και δεν γινεται να τους σταματησει ξεχωριστα ενα ενα.