Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 March 2012 - 12:18
Posted 21 March 2012 - 12:31
Posted 21 March 2012 - 12:46
Και τι εννοεί ο Itachi το ήξερε? Τι δεν ξέρει αυτό το πτώμα?
By the way, all Uzumaki have red hair...Naruto lvl: for ever and ever alone. Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του!
Posted 21 March 2012 - 12:49
Posted 21 March 2012 - 13:22

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 21 March 2012 - 13:22
♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫
Posted 21 March 2012 - 13:45
Εγώ δε θέλω να δικαιωθεί, ήταν άθλιος κακός ο Orochimaru, και ο μόνος λόγος που ήθελα να εμφανιστεί για οποιονδήποτε λόγο ήταν για τον Jiraiya, κι ενώσο εκείνος ζούσε. Τώρα να μείνει νεκρός, yes please?
Επίσης, η Tsunande έχει πάρει άλλο δρόμο τελείως από το sage path, έστω κι αν ειρωνικά αυτή είναι που είναι πιο κοντά στην φύση λόγω και του παππού της που ήταν και wood element. Ακριβώς αυτή η εμμονή της με τον παππού, που δε νομίζω να είχε sage mode, τη σταματάει απ'το να κάνει κάτι τέτοιο. Πάντως φαίνεται να ήξερε για το υπεργ@μάτο healing jutsu του Hashirama.
Dunno wth is going on, αλλά να ξεφορτωθούμε το καημένο, πραγματικά καημένο, πράγμα που λέγεται Kabuto και ας πάμε σ'άλλα όπως δεν ξέρω, να αλλάξουμε μυαλά στον Sasuke ή ό,τι άλλο μπορεί να έχει σκεφτεί ο Kishimoto.
Posted 21 March 2012 - 13:56
By the way, all Uzumaki have red hair...Naruto lvl: for ever and ever alone. Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Για να πάρει ο Naruto το ξανθό του Minato, τα γονίδια του τελευταίου πρέπει να έδωσαν αιματηρή μάχη!
Τώρα εγώ αν πω ότι το chapter το βρήκα λίγο κωμωδία θα με μισήσετε...;
Κατ'αρχάς, ΤΙ μετάφραση είναι αυτή; "Dr. Snake"?? Από πότε ο Itachi μιλάει έτσι;;;;;
Κατά δεύτερον, "όλοι ο Uzumaki είναι κοκκινομάλληδες". Εντάξει ρε Kishi, με ΤΟΣΟΥΣ που έβγαλες Uzumaki, θα το ρίξουμε στη παράνοια και θα λέμε όλους τους κοκκινομάλληδες στο manga πιθανούς Uzumaki. Βρήκαμε από πού κρατάει η σκούφια του Gaara παιδιά!
Τρίτον (και γελοιότερον): ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ, ας εξηγήσουμε τα πάντα στον αντίπαλο κι ας απαντήσουμε σε ΟΛΕΣ του τις ερωτήσεις. Έτσι, να είμαστε ευγενικοί. Όχι ότι είναι καινούρια μόδα αυτή, αλλά δε χωνεύεται ούτε με σόδα. Άι σιχτίρ, δηλαδή.
Τέταρτον: από πότε οι Susanoo (sp?) έρχονται με αξεσουάρ;
Πέμπτον: ο Kabuto έχει αρχίσει να μου ακούγεται σα χίπης: "Να γίνουμε ένα με τη φύση!" XD
Θα έλεγα ψέμματα όμως αν έλεγα ότι δε μου άρεσε: μου άρεσε, κυρίως λόγω του Kabuto. Το διασκεδάζω με τον τύπο.
Κατά τα άλλα, το εξώφυλλο ήταν πολύ σουρεάλ.

Posted 21 March 2012 - 14:02
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Για να πάρει ο Naruto το ξανθό του Minato, τα γονίδια του τελευταίου πρέπει να έδωσαν αιματηρή μάχη!
Τώρα εγώ αν πω ότι το chapter το βρήκα λίγο κωμωδία θα με μισήσετε...;
Κατ'αρχάς, ΤΙ μετάφραση είναι αυτή; "Dr. Snake"?? Από πότε ο Itachi μιλάει έτσι;;;;;
Κατά δεύτερον, "όλοι ο Uzumaki είναι κοκκινομάλληδες". Εντάξει ρε Kishi, με ΤΟΣΟΥΣ που έβγαλες Uzumaki, θα το ρίξουμε στη παράνοια και θα λέμε όλους τους κοκκινομάλληδες στο manga πιθανούς Uzumaki. Βρήκαμε από πού κρατάει η σκούφια του Gaara παιδιά!
Τρίτον (και γελοιότερον): ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ, ας εξηγήσουμε τα πάντα στον αντίπαλο κι ας απαντήσουμε σε ΟΛΕΣ του τις ερωτήσεις. Έτσι, να είμαστε ευγενικοί. Όχι ότι είναι καινούρια μόδα αυτή, αλλά δε χωνεύεται ούτε με σόδα. Άι σιχτίρ, δηλαδή.
Τέταρτον: από πότε οι Susanoo (sp?) έρχονται με αξεσουάρ;
Πέμπτον: ο Kabuto έχει αρχίσει να μου ακούγεται σα χίπης: "Να γίνουμε ένα με τη φύση!" XD
Θα έλεγα ψέμματα όμως αν έλεγα ότι δε μου άρεσε: μου άρεσε, κυρίως λόγω του Kabuto. Το διασκεδάζω με τον τύπο.
Κατά τα άλλα, το εξώφυλλο ήταν πολύ σουρεάλ.
Right? Right!? Κι αν σκεφτούμε πόσο badass ήταν η Kushina, σου βγάζει τέτοια κυριολεκτικότητα...!
Επίσης, you mad? Itachi has a sense of humour, he always did :3
Kαι είχαμε δει ξανά τον Susano'o να βγάζει αξεσουάρ, θυμάσαι το παθί που sealαρε τον Orochimaru?
Τέλος, τι να πεις κανείς? Ο Kabuto είναι ο druid του DnD αλλιώς δεν εξηγείται. Αλλά μακάρι να το χαιρόμουν όσο εσύ, ειλικρινά το βρήκα άθλιο.
Posted 21 March 2012 - 14:07
Επίσης, you mad? Itachi has a sense of humour, he always did :3
This is news to me!
Kαι είχαμε δει ξανά τον Susano'o να βγάζει αξεσουάρ, θυμάσαι το παθί που sealαρε τον Orochimaru?
Μωρέ καλά σπαθί, δεν αποκόπτεται από το υπόλοιπο σώμα! Αλλά το βέλος; Αυτό φεύγει μακρυά από την πηγή, πώς κρατάει, με wireless; ( Ομολόγα ρε, πόσο καμμένη είσαι και το θυμάσαι αυτό;;; )

Posted 21 March 2012 - 14:10
Posted 21 March 2012 - 14:16
Επίσης, το σπαθί μπορεί να το κρατούσε αλλά φάνηκε ότι ήταν ξεχψριστό κομμάτι και το είχε βγάλει απ'το πουθενά, σαν ειδική ability των ματιών του Itachi. Μπορεί τα μάτια του Sasuke να ναι ranged βρε παιδί!
Posted 21 March 2012 - 14:32
+1 στη γελοιοτητα των εξηγησεωντ ου καμπουτο.Καλα που δεν ειπε "και εχω μοναχα μια αδυναμια.Κριμα που δεν θα μαντεψετε πουτε πως ειναι να πατησετε την ουρα μου χαχαχα.......ουπς".Seriously guys?Seriously?
Posted 21 March 2012 - 14:35
Posted 21 March 2012 - 14:40
I think I just burned my inner eye from the image you gave me. No. Με τίποτα για μένα, δεν κολλάει και δεν πρέπει! Ο Sasuke το έχει περισσότερο το όλο θέμα της εξαπάτησης, ο Kabuto είναι απείρως καλύτερος εχθρός γι αυτόν απ'ότι ο φοράω-πορτοκαλί-και-κόκκινο-και-Ifreakingglow! Naruto. Του χαλάει το stealth βλέπεις...