Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9646 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 21 March 2012 - 12:18

Βγήκε........ Naruto 579 - Read Naruto Chapter 579 Online - Page 1

#9647 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 21 March 2012 - 12:31

Great perceptual ability.. το γυαλακι γυαλακι όμως!! :P

#9648 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2012 - 12:46

Dafuq did I just read?

Και τι εννοεί ο Itachi το ήξερε? Τι δεν ξέρει αυτό το πτώμα? :canthelp: If you're awesome, you're awesome.

By the way, all Uzumaki have red hair...Naruto lvl: for ever and ever alone. Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9649 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 21 March 2012 - 12:49

Σκεφτόμουν, ο μοναδικός τρόπος να μου γίνει ο Sasuke έστω και λίγο συμπαθής ήταν τελικά(πέρα από το να αυτοκτονήσει), να πολεμήσει στο πλευρό του Itachi. Επίσης μου σπάει λίγο τα νεύρα ο Kabuto που υποτιμά τόσο πολύ τον Orochimaru. Αν ο Kishi είναι δίκαιος θα δούμε στο τέλος πως η εξέλιξη του Kabuto ήταν δική του δουλειά και δικό του σχέδιο.

#9650 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 21 March 2012 - 13:22

αναρωτιέμαι θα δούμε και
Spoiler:
κάποια στιγμή ή δε προβλέπεται;;
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#9651 Natsu

Natsu

Kageoni Takaoni

• Members
  • 73 posts

Posted 21 March 2012 - 13:22

έρχεται πλησιάζει orochimaru... Αναρωτιέμαι τ βρήκε ο suigetsu και ο juugo...που μπορεί να αλλάξει τη ροή του πολέμου...

♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫

#9652 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2012 - 13:45

O Orochimaru μακάρι να μην ξαναεμφανιστεί ποτέ, το γλοιώδες απαίσιο πλάσμα, κι ο Kabuto να πεθάνει επίσης αμέσως, που μου μπαίνει και σε sage dragon mode; wtf is that τέλος πάντων και γιατί το χέζουμε τόσο με τα super special awesome chocolate fudged power ups στο Naruto?

Εγώ δε θέλω να δικαιωθεί, ήταν άθλιος κακός ο Orochimaru, και ο μόνος λόγος που ήθελα να εμφανιστεί για οποιονδήποτε λόγο ήταν για τον Jiraiya, κι ενώσο εκείνος ζούσε. Τώρα να μείνει νεκρός, yes please?

Επίσης, η Tsunande έχει πάρει άλλο δρόμο τελείως από το sage path, έστω κι αν ειρωνικά αυτή είναι που είναι πιο κοντά στην φύση λόγω και του παππού της που ήταν και wood element. Ακριβώς αυτή η εμμονή της με τον παππού, που δε νομίζω να είχε sage mode, τη σταματάει απ'το να κάνει κάτι τέτοιο. Πάντως φαίνεται να ήξερε για το υπεργ@μάτο healing jutsu του Hashirama.

Dunno wth is going on, αλλά να ξεφορτωθούμε το καημένο, πραγματικά καημένο, πράγμα που λέγεται Kabuto και ας πάμε σ'άλλα όπως δεν ξέρω, να αλλάξουμε μυαλά στον Sasuke ή ό,τι άλλο μπορεί να έχει σκεφτεί ο Kishimoto.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9653 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 March 2012 - 13:56

By the way, all Uzumaki have red hair...Naruto lvl: for ever and ever alone. Πάντως ο Minato είχει πολυυυυυύ δυνατά γονίδια, μπράβο του!

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Για να πάρει ο Naruto το ξανθό του Minato, τα γονίδια του τελευταίου πρέπει να έδωσαν αιματηρή μάχη! :hihi2:

Τώρα εγώ αν πω ότι το chapter το βρήκα λίγο κωμωδία θα με μισήσετε...;

Κατ'αρχάς, ΤΙ μετάφραση είναι αυτή; "Dr. Snake"?? Από πότε ο Itachi μιλάει έτσι;;;;; :hahaha:

Κατά δεύτερον, "όλοι ο Uzumaki είναι κοκκινομάλληδες". Εντάξει ρε Kishi, με ΤΟΣΟΥΣ που έβγαλες Uzumaki, θα το ρίξουμε στη παράνοια και θα λέμε όλους τους κοκκινομάλληδες στο manga πιθανούς Uzumaki. Βρήκαμε από πού κρατάει η σκούφια του Gaara παιδιά! :hahaha:

Τρίτον (και γελοιότερον): ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ, ας εξηγήσουμε τα πάντα στον αντίπαλο κι ας απαντήσουμε σε ΟΛΕΣ του τις ερωτήσεις. Έτσι, να είμαστε ευγενικοί. Όχι ότι είναι καινούρια μόδα αυτή, αλλά δε χωνεύεται ούτε με σόδα. Άι σιχτίρ, δηλαδή.

Τέταρτον: από πότε οι Susanoo (sp?) έρχονται με αξεσουάρ;

Πέμπτον: ο Kabuto έχει αρχίσει να μου ακούγεται σα χίπης: "Να γίνουμε ένα με τη φύση!" XD

Θα έλεγα ψέμματα όμως αν έλεγα ότι δε μου άρεσε: μου άρεσε, κυρίως λόγω του Kabuto. Το διασκεδάζω με τον τύπο.

Κατά τα άλλα, το εξώφυλλο ήταν πολύ σουρεάλ. :P

Posted Image

#9654 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2012 - 14:02

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Για να πάρει ο Naruto το ξανθό του Minato, τα γονίδια του τελευταίου πρέπει να έδωσαν αιματηρή μάχη! :hihi2:

Τώρα εγώ αν πω ότι το chapter το βρήκα λίγο κωμωδία θα με μισήσετε...;

Κατ'αρχάς, ΤΙ μετάφραση είναι αυτή; "Dr. Snake"?? Από πότε ο Itachi μιλάει έτσι;;;;; :hahaha:

Κατά δεύτερον, "όλοι ο Uzumaki είναι κοκκινομάλληδες". Εντάξει ρε Kishi, με ΤΟΣΟΥΣ που έβγαλες Uzumaki, θα το ρίξουμε στη παράνοια και θα λέμε όλους τους κοκκινομάλληδες στο manga πιθανούς Uzumaki. Βρήκαμε από πού κρατάει η σκούφια του Gaara παιδιά! :hahaha:

Τρίτον (και γελοιότερον): ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ, ας εξηγήσουμε τα πάντα στον αντίπαλο κι ας απαντήσουμε σε ΟΛΕΣ του τις ερωτήσεις. Έτσι, να είμαστε ευγενικοί. Όχι ότι είναι καινούρια μόδα αυτή, αλλά δε χωνεύεται ούτε με σόδα. Άι σιχτίρ, δηλαδή.

Τέταρτον: από πότε οι Susanoo (sp?) έρχονται με αξεσουάρ;

Πέμπτον: ο Kabuto έχει αρχίσει να μου ακούγεται σα χίπης: "Να γίνουμε ένα με τη φύση!" XD

Θα έλεγα ψέμματα όμως αν έλεγα ότι δε μου άρεσε: μου άρεσε, κυρίως λόγω του Kabuto. Το διασκεδάζω με τον τύπο.

Κατά τα άλλα, το εξώφυλλο ήταν πολύ σουρεάλ. :P

Right? Right!? Κι αν σκεφτούμε πόσο badass ήταν η Kushina, σου βγάζει τέτοια κυριολεκτικότητα...!

Επίσης, you mad? Itachi has a sense of humour, he always did :3

Kαι είχαμε δει ξανά τον Susano'o να βγάζει αξεσουάρ, θυμάσαι το παθί που sealαρε τον Orochimaru?

Τέλος, τι να πεις κανείς? Ο Kabuto είναι ο druid του DnD αλλιώς δεν εξηγείται. Αλλά μακάρι να το χαιρόμουν όσο εσύ, ειλικρινά το βρήκα άθλιο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9655 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 21 March 2012 - 14:07

Επίσης, you mad? Itachi has a sense of humour, he always did :3

This is news to me! :oo:

Kαι είχαμε δει ξανά τον Susano'o να βγάζει αξεσουάρ, θυμάσαι το παθί που sealαρε τον Orochimaru?

Μωρέ καλά σπαθί, δεν αποκόπτεται από το υπόλοιπο σώμα! Αλλά το βέλος; Αυτό φεύγει μακρυά από την πηγή, πώς κρατάει, με wireless; ( Ομολόγα ρε, πόσο καμμένη είσαι και το θυμάσαι αυτό;;; )

Spoiler:

Posted Image

#9656 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 21 March 2012 - 14:10

Τι στο διαολο γινεται.O Kabuto πραγματικα τον ξεπερασε.Ωραιος.

Spoiler:

#9657 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2012 - 14:16

Γιατί είναι νέο ότι έχει χιούμορ? Ο ίδιος ο Sasuke το είχε πει και μας το είχε δείξει μέσα από τα τόοοοοσα flashbacks! Τον πείραζε όλη την ώρα...όταν μπορούσε -βέβαια αυτό μας δείχνει πως έχει μια σαδιστική αίσθηση του χιούμορ αλλά αυτό τον ανεβάζει στα μάτια μου-.

Επίσης, το σπαθί μπορεί να το κρατούσε αλλά φάνηκε ότι ήταν ξεχψριστό κομμάτι και το είχε βγάλει απ'το πουθενά, σαν ειδική ability των ματιών του Itachi. Μπορεί τα μάτια του Sasuke να ναι ranged βρε παιδί!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9658 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 March 2012 - 14:32

Τι σας νοιαζουν τα μαλλια των ουζουμακι και τα γυαλια του καμπουτο?ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?Ξεκολωθηκα στο γελιο οταν το δα.Χτυπιομουν κατω απο την γελιοτητα αυτου του πλασματος.Δηλαδη ο αρχηγοςτων σαλιγκαριων πως θα ναι?Με πουεντ και ζαρτιερες?:canthelp:

+1 στη γελοιοτητα των εξηγησεωντ ου καμπουτο.Καλα που δεν ειπε "και εχω μοναχα μια αδυναμια.Κριμα που δεν θα μαντεψετε πουτε πως ειναι να πατησετε την ουρα μου χαχαχα.......ουπς".Seriously guys?Seriously?:rofl:

sc5bab.jpg

#9659 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 21 March 2012 - 14:35

Δεν ξέρω τι να πω...από την μία χάρηκα γιατί ο Kishimoto μας έδειξε και 2 sages που δεν έχουν σχέση με βατράχια...αλλά δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με το pawer-up του Kabuto...πάντως θέλω πολύ να δω μια sage battle!!!!(Naruto Vs Kabuto):if:Άραγε σε Sage Mode ο Naruto να έχει καλύτερα αντανακλαστικά από τον Kabuto?:unsure:

#9660 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2012 - 14:40

Νaruto Vs Kabuto?????

I think I just burned my inner eye from the image you gave me. No. Με τίποτα για μένα, δεν κολλάει και δεν πρέπει! Ο Sasuke το έχει περισσότερο το όλο θέμα της εξαπάτησης, ο Kabuto είναι απείρως καλύτερος εχθρός γι αυτόν απ'ότι ο φοράω-πορτοκαλί-και-κόκκινο-και-Ifreakingglow! Naruto. Του χαλάει το stealth βλέπεις...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai