ναι οντος2) εννοεις ο αληθινος madara. fake ειναι ο tobi, o μασκοφορος.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 12 March 2012 - 23:15
Posted 13 March 2012 - 23:49
1) δεν ειναι απο το ακυρο αλλα απο το kyoubi
άκου κι kuybbi έχει όνομα η αλεπουδίτσα λέγεται kurama
Posted 14 March 2012 - 13:22
Posted 14 March 2012 - 13:26
Θεός o Ιtachi εδώ έτσι? Τον τάπωσε κανονικότατα...και όποιος είπε ότι ήθελε να δει τα δύο αδέρφια να πολεμάνε μαζί ενταντίων του Kabutomaru, τότε ορίστε! Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Παράξενο και που δεν "έπεσε" από τις μ@λακίες του Φιδίσιου ο Sasuke, γιατί συνήθως αυτό ακριβώς έκανε...αλλά τώρα με τον αδερφό του εκεί θα με πεις, είναι πάλι παιδί.
Η σκηνή που του είπε ότι "όλο αργότερα λες, κι όλο ψέματα είναι" πραγματικά βγάλανε μια αθωότητα που καιρό είχα να δω απ'τον συγκεκριμένο και μέχρι που τον συμπάθησα εκείνη τη στιγμή. Αν τον έλεγε και nii-san δηλαδή θα ταν κομπλέ.
Και το πρώτο για το τέλος...πάλι καλά που όντως δεν πέθανε η Tsunande έτσι με το καλημέρα και πάλι καλά που δεν τον σκότωσε τον Μadara με τον ίδιο τρόπο. Αλλά dude, Madara went all Naruto on us, με τόσους κλώνους!
Αν και πόσο το φχαριστήθηκα...! Ειδικά εκεί που τους είπε, "Ε, είστε πέντε και είμαι ένας" και έβγαλε πέντε ακόμα για τον καθέναν...έτσι, να δούνε πως είναι να παίζουν με τις δικές του πιθανότητες. Μ'άρεσε που τους την είπε κανονικά δηλαδή -"Μη μας θεωρείς δειλούς" "ΟΚ, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά τώρα πάρτε κι εσείς άλλους τέσσερις"- κι άιντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω.
Δεν ξέρω, είμαι κακιά που θέλω να χάσουν οι 5 αλλά να νικήσoυν οι Itachi-Sasuke και να εξαφανιστεί ο Μadara επειδή τέλειωσε το jutsu εν τέλη.
Και σαν πολλά μας τσαμπουνάει το καημένο το αποστυχημένο μπότοξ για το "τέλειο jutsu"...
Posted 14 March 2012 - 13:33
Posted 14 March 2012 - 13:37
Και ναι, η Tsunande ζει. No surprise here, σιγά μη πέθαινε στο έτσι. Είναι και ο χαρακτήρας που ο Kishi θα ήθελε να είναι αν βρισκόταν στο manga, οπότε...
ΟΚ, τί στο καλό τρέχει με αυτό το wood element;;;;;; Τί ΔΕΝ έχει και τί ΔΕ μπορεί να κάνει αυτός που το ελέγχει;;;;; Τί φωτιά, τί αέρας, τί... όλα τα νικάει! Σιχτίρ δηλαδή!
Και τώρα πήγαμε πάλι 5 εναντίων 1... από την ανάποδη. Κι επειδή δε θυμάμαι, οι wood clones είναι πιο ανθεκτικοί; Δε θα μπορούσαν και οι Kage να βγάλουν κλώνους και να το πάνε ίσα-ίσα;
Αν πω ότι κατάλαβα τί είπε ο Itachi θα πω ψέμματα. Αλλά δεν ασχολούμαι με Uchiha anyway, so...
Μέτριο chapter, απλά προχωράει η ιστορία. Πάντως, αυτό το "τρία μέτωπα" στον πόλεμο δεν μου αρέσει και τόσο. Θα προτιμούσα ένα μεγάλο για το climax. Oh, well.
Έχετε κι εσείς πρόβλημα να φορτώσουν οι σελίδες, or it's just me?

Posted 14 March 2012 - 13:39
Δεν ειναι πολεμος αυτος ρε παιδια..Σας παρακαλω μην αποκαλειτε αυτο το πραγμα πολεμο.
Posted 14 March 2012 - 13:40
1st page was a happy break from everything else man...
Θεός o Ιtachi εδώ έτσι? Τον τάπωσε κανονικότατα...και όποιος είπε ότι ήθελε να δει τα δύο αδέρφια να πολεμάνε μαζί ενταντίων του Kabutomaru, τότε ορίστε! Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Παράξενο και που δεν "έπεσε" από τις μ@λακίες του Φιδίσιου ο Sasuke, γιατί συνήθως αυτό ακριβώς έκανε...αλλά τώρα με τον αδερφό του εκεί θα με πεις, είναι πάλι παιδί.
Η σκηνή που του είπε ότι "όλο αργότερα λες, κι όλο ψέματα είναι" πραγματικά βγάλανε μια αθωότητα που καιρό είχα να δω απ'τον συγκεκριμένο και μέχρι που τον συμπάθησα εκείνη τη στιγμή. Αν τον έλεγε και nii-san δηλαδή θα ταν κομπλέ.
Και το πρώτο για το τέλος...πάλι καλά που όντως δεν πέθανε η Tsunande έτσι με το καλημέρα και πάλι καλά που δεν τον σκότωσε τον Μadara με τον ίδιο τρόπο. Αλλά dude, Madara went all Naruto on us, με τόσους κλώνους!
Αν και πόσο το φχαριστήθηκα...! Ειδικά εκεί που τους είπε, "Ε, είστε πέντε και είμαι ένας" και έβγαλε πέντε ακόμα για τον καθέναν...έτσι, να δούνε πως είναι να παίζουν με τις δικές του πιθανότητες. Μ'άρεσε που τους την είπε κανονικά δηλαδή -"Μη μας θεωρείς δειλούς" "ΟΚ, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά τώρα πάρτε κι εσείς άλλους τέσσερις"- κι άιντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω.
Δεν ξέρω, είμαι κακιά που θέλω να χάσουν οι 5 αλλά να νικήσoυν οι Itachi-Sasuke και να εξαφανιστεί ο Μadara επειδή τέλειωσε το jutsu εν τέλη.
Και σαν πολλά μας τσαμπουνάει το καημένο το αποστυχημένο μπότοξ για το "τέλειο jutsu"...
αυτα ακριβως! καλυμμενος ^_^
@Marios MP too much hate?
Posted 14 March 2012 - 13:42
Posted 14 March 2012 - 13:48
Παρόλαυτα, το mangainn δεν κολλούσε και κατάλαβα ακριβώς τι είπε ο Ιtachi: "είμαι imba, και το κέφι μου θα κααααάνω και θα καταστρέψω, ένα jutsu παραπαααάνω" nuff said! xD Τώρα το ότι από Uchiha αξίζουν μόνο τέσσερις ακριβώς...ε, τι να κάνουμε.
Επίσης, προφανώς το wood element είνει too sexy for the rest, αν σκεφτούμε ότι ο Harishama, ο πρώτος και μάλλον ο τελευταίος που πραγματικά το είχε, νίκησε τον overpowered Madara που είχε και Kurama υπό τον έλεγχό του, ΚΑΙ sharingan, ε τότε it's a very big effing deal να το έχεις και γι αυτό ο Orochi είχε τέτοια ψύχωση μ'αυτό-καλά και με το sharingan είχε αλλά you know what I mean-.
Posted 14 March 2012 - 14:03