Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9496 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:56

Πολύ καλό το σημερινό chapter!
Εντάξει ούτε να γυρίσει να τον κοιτάξει ο Itachi! Γράψιμο κανονικό. Όλος ο διάλογος μπορεί να συμπυκνωθεί στο "Τράβα κάνε ότι κόβει η κούτρα σου και μην με ζαλίζεις. Έχω σοβαρότερα θέματα από το να ασχολούμαι μαζί σου!":P
Ο Madara επίσης άρχισε τις μεγάλες δηλώσεις (όχι ότι δεν τους έχει όλους μαζί αλλά λέμε τώρα).
Τώρα για την Tsunade ένα έχω να πω!

Spoiler:

Να πει δυο σύμφωνα στον Kabuto!

thx! υπάρχει μηπως η αναλογη σελιδα απο το μανγκα που το λεει?

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#9497 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 17:04

πραγματικα πολυ ωραιο το σημερινο chapter! η συζυτησητων δυο αδερφων μου αρεσε παρα πολυ!

#9498 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 17:20

Kαι μένα μου άρεσε πάρα πολύ το ότι επιτέλους συναντήθηκαν τα δύο αδέρφια με όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί. Ο Sasuke και αυτήν την φορά του μιλάει με την αυτοπεποίθηση του "I can see through your genjutsu" πράγμα που εν μέρη με κάνει να πιστεύω ότι ίσως και να υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουμε δει. Εν πάση περιπτώση η βεβαιότητα με την οποία ο Sasuke διακυρήσσει κάθε φορά ότι ξέρει τι βλέπει και τι πιστεύει είναι διασκεδαστική και δίνει έντονη την αίσθηση της ειρωνίας. Όπως full of irony ήταν και το comment "Δεν μου είπες να έρθω να τα πούμε όταν θα έχω τα ίδια μάτια με σένα? Λοιπόν τα έχω...κυριολεκτικά XD".

Από εκεί και πέρα ο χαρακτήρας του Itachi είχε δεχτεί κριτική στο παρελθόν για τον τρόπο με τον οποίο διάλεξε να "ενθαρρύνει" τον αδελφό του, κριτική την οποία στο συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να δέχεται. Το ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ως άγγελο τιμωρό είναι άλλο ένα + για μένα. Όλες οι ενοχές και η αναγνώριση των λαθών από μέρους του έδιναν μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Αν και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό ο Sasuke παραλογίζεται με το "θέλω να καταστρέψω το χωριό για πάρτη σου" δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι είναι πλήρως δικαιολογημένα κάποια ερωτήματα (και κάποια παράπονα) που του θέτει. Νομίζω τα παράλληλα flashbacks μεταδίδουν αρκετά καλά την οπτική γωνία και των δύο αδερφών. In fact νομίζω ότι ήταν ο πιο ανθρώπινος Sasuke που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό, με την τελευταία φορά να αφορά πάλι τον αδερφό του.

Τέλος απαντώντας σε αυτό το οποίο ειπώθηκε πιο πάνω, δεν νομίζω ότι ήταν "σε φάση έχω σημαντικότερες δουλειές να κάνω, χέσε μας" αυτό που του έλεγε ο Itachi του Sasuke. Nαι μεν υπάρχουν πράγματα τα οποία επείγουν και ξέροντας τον Itachi δεν πρόκειται να βάλει τις προσωπικές του υποθέσεις πάνω από το γενικό συμφέρον, αλλά παράλληλα δεν νομίζω ότι θεωρεί τον εαυτό του αξιο να δώσει συμβουλές στον Sasuke από την στιγμή που αναγνωρίζει την ευθύνη του για τν κατασταση στην οποία βρίσκεται τώρα (πέρα από τις προσωπικές επιλογές που όντως έκανε). Άσχετο όλο αυτό βέβαια με το αν είναι το μοναδικό άτομο που ίσως και να ακούσει.

Και κάπου είχαμε και τον μισογυνιστικό λόγο του Madara και την βλάμμενη την Tsunade που το δέχτηκε. :P Go die in a fire pls ρε Tsunade..

Για να καταλάβω θα έχουμε Madara Sasuke Itachi στην ιδια περιοχή σε λίγο? XD That's nice. Θέλω να δω με ποιανού το μέρος θα πάει ο καθένας.

#9499 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 18:02

http://www.mangareader.net/naruto/576/13

"I have to stop the edo tensei"...

@iristella Εγω νομιζω οτι παει να συναντισει τον Kabuto και να σταματησει το tensei...Αλλα θα ειχε περισσοτερη φαση να πηγαινε για τον Madara,ουσιαστικα θα εδινε ενα τελος στην trump card του Kabuto και μετα θα εμενα μονο ο Tobi.

image.jpg

#9500 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 19:21

Και κάπου είχαμε και τον μισογυνιστικό λόγο του Madara και την βλάμμενη την Tsunade που το δέχτηκε. :P Go die in a fire pls ρε Tsunade..

αυτό είναι γενικότερο φαινόμενο με τον Kisshimoto, δεν είναι χαρακτηριστικό του Madara

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9501 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 19:48

Naruto 576 - Read Naruto 576 Online - Page 13

"I have to stop the edo tensei"...

@iristella Εγω νομιζω οτι παει να συναντισει τον Kabuto και να σταματησει το tensei...Αλλα θα ειχε περισσοτερη φαση να πηγαινε για τον Madara,ουσιαστικα θα εδινε ενα τελος στην trump card του Kabuto και μετα θα εμενα μονο ο Tobi.

Βασικη προυποθεση για να γινει το 2ο μερος αυτου που λες , δν ειναι να τον εχει? Πραγμα που ειναι απιθανο...

#9502 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 22:45

Καλούτσικο τσάπτερ για μένα, ο διάλογος μεταξύ itachi-sasuke δεν μου άρεσε αλλά γενικά κινήθηκε σε ικανοποιητικά πλαίσια υποθέτω. Η tsunade λέει για will of fire αλλά τη βλέπω στο επόμενο τσαπ να τρώει το ξύλο της ζωής της:P . Πάντως το χει παρακάνει λίγο ο kishi με αυτή την φαλλοκρατική στάση του, αναρωτιέμαι γιατί έβαλε και γυναίκες στο μάνγκα άμα ήταν να τις θάβει έτσι? Respect στον hashirama πάντως ο τύπος έκανε heal χωρίς seals:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9503 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 00:08

Toν είχε κάνει αν θυμάσαι ο Οrochimaru μαζί με τους άλλους δύο κι ο Τρίτος τους είχε κάνει όλους μαζί seal με εκείνον τον τεράστιο ωραίο Shinigami για να μη μπορούν να ξαναβγουν όπως και τον εαυτό του.

Συμφωνώ αλλα όμως τον 4ο Hokage δεν πρόλαβε να τον βγάλει ο Orochimaru άρα δέν εχει κάνει seal αυτον. Ας φέρει τον 4ο να δούμε λιγο ξύλο:terror2:

MbcN7u5.png

#9504 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 00:19

Δεν είναι ότι δεν πρόλαβε απλά δε δούλεψε το Jutsu αν θυμάμαι καλά λογικά επειδή ήταν sealed.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9505 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 00:22

^ Nαι ο Jiraiya έχει δίκιο. Αν θυμάσαι ο 4ος έκανε μόνος του seal τον εαυτό του και τη γυναίκα του για να βάλει τον Kurama μέσα στον Νaruto και να αποφύγει την κρίση.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9506 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 00:30

Το είχε αναφέρει και πριν χωριστούν με τον Ναρούτο. link

Τέλος απαντώντας σε αυτό το οποίο ειπώθηκε πιο πάνω, δεν νομίζω ότι ήταν "σε φάση έχω σημαντικότερες δουλειές να κάνω, χέσε μας" αυτό που του έλεγε ο Itachi του Sasuke. Nαι μεν υπάρχουν πράγματα τα οποία επείγουν και ξέροντας τον Itachi δεν πρόκειται να βάλει τις προσωπικές του υποθέσεις πάνω από το γενικό συμφέρον, αλλά παράλληλα δεν νομίζω ότι θεωρεί τον εαυτό του αξιο να δώσει συμβουλές στον Sasuke από την στιγμή που αναγνωρίζει την ευθύνη του για τν κατασταση στην οποία βρίσκεται τώρα (πέρα από τις προσωπικές επιλογές που όντως έκανε). Άσχετο όλο αυτό βέβαια με το αν είναι το μοναδικό άτομο που ίσως και να ακούσει.

Προφανώς το είπα με μια δόση υπερβολής αλλά κάπως έτσι βγήκε. Δεν νομίζω να θεωρεί τον εαυτό του ανάξιο να δώσει συμβουλές απλά με τον τρόπο του θέλει να βάλει τον Sasuke προ των επιλογών και ευθυνών του. Μην ξεχνάμε πως είδη έφτιαξε ολόκληρο σχέδιο με το κοράκι, ώστε να αλλάξει τον Sasuke σε περίπτωση που στραφεί ενάντια στην Konoha (το οποίο δεν το γνωρίζει καν ο Sasuke).

Πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει τώρα ο Sasuke. Θα τον ακολουθήσει ενάντια στον Kabuto ή θα χωριστούν?

#9507 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 14:16

Ο Sasuke και αυτήν την φορά του μιλάει με την αυτοπεποίθηση του "I can see through your genjutsu" πράγμα που εν μέρη με κάνει να πιστεύω ότι ίσως και να υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουμε δει.

Με κανει να το συνδυασω με αυτο το σκηνικό Naruto 550 - Read Naruto 550 Online - Page 8

Ο Ιτατσι είναι σε θεση να μην ελεγχεται απο το Εντο Τενσει λόγω καποιου γκενζουτσου απο το κορακι. Ο Σασουκε ισως εννοεί ότι μπορει να δει μεσα απο αυτο, αν και ακόμα και ετσι δε βγαζει πολυ νοημα του τι ακριβως εννοει.

#9508 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 17:05

O Hashimara μπορούσε να γιατρέυεται χωρίς να κάνει seals και είχε και το mokuton...xmmm εγώ ξέρω ένα που μπορεί να κάνει το πρώτο και να αντιδρά στο δεύτερο. Is that a clue?

#9509 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 19:01

^ Nαι ο Jiraiya έχει δίκιο. Αν θυμάσαι ο 4ος έκανε μόνος του seal τον εαυτό του και τη γυναίκα του για να βάλει τον Kurama μέσα στον Νaruto και να αποφύγει την κρίση.

Thanks γιατι δεν το θυμώμουν....:stubborn::nosey: Ελπίζω το σχέδιο του Orochimaru που ανακάλυψε η ομάδα taka να έχει σχέση με το edo tensei

MbcN7u5.png

#9510 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2012 - 03:59

Θα είναι ******* άμα τις φάει η tsunade...εδώ η σακούρα νίκησε τον sasori
ωστόσο αυτό που με απασχολεί είναι τι είχε βρει ο suigetsu με τον jugo...:canthelp:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 02 Μάρτιος 2012 - 23:18
greeklish converted

Can you see through me?