Έφτασα και εγώ up to date.
Μετά από τις ομολογουμένως κουραστικές μάχες εδώ και εκεί με την αποκάλυψη του πραγματικού Madara "shit just got real". Και ναι ο Madara είναι πλέον σε άλλο επίπεδο που ξεπερνάει όλους τους υπόλοιπους, και επιπλέον είναι και σε unpsofable mode. Αν νικηθεί σίγουρα αυτό θα γίνει με συνδυαστική προσπάθεια και όχι από ένα άτομο μόνο. Τώρα από ποιών την συνδυαστική προσπάθεια, είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε. Όμως οι τελευταίες αναμετρήσεις ήταν όντως πραγματικά ενδιαφέρουσες και οι σελίδες έφευγαν νεράκι (όταν λέω εγώ ότι όποτε εμφανίζονται οι Uchiha αλλάζει το manga με λέτε fangirl XD).
Στα των Naruto - Kurama. Έχω mixed feelings on this one. Ναι ήταν powerful και συγκινητικό όπως χτίστηκε. Ναι ήταν πορωτικό και δημιουργεί ένα "go go go team" feeling.
ΑΛΛΑ όταν κάτσεις να το καλοσκεφτείς λίγο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.

Κατανοώ το δράμα του Kurama και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκαν τα γεγονότα, αλλά το γεγονός ότι παραμένει υπαίτιος για αρκετούς φόνους, και έκανε την ζωή του Naruto ζωντανή κόλαση δεν αλλάζει. Ως εκτούτου ο Naruto με την εσκεμμένη αυτή του αφέλεια μου αφήνει μια πολύ μονόπλευρη εντύπωση. Και o Kurama από μια giant ball of evil μετεξελίχθηκε σε giant ball of ~tsun!~( B-b-baka naruto it's not like i wanna help you or anything like that!tsun!).
Πάντως το power up είναι ομολογουμένως σημαντικό. Δηλαδή λέγαμε για τα plot no jutsu του Sasuke αλλά αν το καλοσκεφτούμε δεν συγκρίνονται μπροστα σε αυτά του Naruto. Σε λίγο για να επαληθευτεί το hard work surpasses talent θα πρέπει να νικήσει ο Sasuke σε μια αναμέτρηση μεταξύ τους.

Για να πούμε όμως το κατά πόσο ξεπερνάει τον Sasuke θα πρέπει πρώτα να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Sasuke με το EMS. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανό το ΕΜS του Sasuke να καταλήξει και αυτό σε Rinnegan και τότε κλαίμε.
Btw δεν είχαμε μόνο αναφορά στον Godzilla, αν παρατηρήσουμε τα νυχάκια τις Yugito μια χαρά αναφορά έχουμε και στους X-Men (βλ Wolverine), Και αυτό το " Ι am nobody" του Tobi παραπέμπει σε Οδύσσεια.
Edit: Moe Kyuubi is moe.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Ιανουάριος 2012 - 17:30