Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9241 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 25 January 2012 - 13:54

Υπέροχο το chapter. Μου αρέσει η καινούργια μορφή του Naruto. Πάντως παρόλο που τώρα είναι πανίσχυρος δεν νομίζω να τα βγάλει πέρα μονος του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Άλλωστε πρέπει πρώτα να συνηθήσει αυτή την μορφή.

Πάντως απορώ...τι θα μπορούσε να κάνει ο Gai αν ενεργοποιούσε την όγδοη πύλη?:hmmm:

Και τι δεν θα μπορούσε να κάνει απλά το θέμα είναι οτι θα πέθαινε μετά...
Posted Image

#9242 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 25 January 2012 - 14:02

Just Epic. Το Naruto στα καλύτερά του! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

#9243 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 January 2012 - 14:07

καλο τσαπτερ-ού
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#9244 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 January 2012 - 14:24

Είναι λίγο μάχη πόκεμον η όλη φάση....
Posted Image

#9245 manosfox

manosfox

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 25 January 2012 - 15:04

αν δεν σου αρεσε κι αυτο το φοβερο τσαπτερ ο κισι δεν μπορει να κανει τιποτα για σενα...
ολοι αυτο περιμεναμε,τον naruto να συνεργαζεται με την αλεπου

#9246 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 25 January 2012 - 15:17

**** ήταν το chapter, μεταξύ μας δεν περίμενα τίποτε λιγότερο.. βασικά έπρεπε να τον είχε boost-άρει λίγο ακόμα το Ναρούτο ο Kishi...Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι ο Naruto x2 wtf???
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9247 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 25 January 2012 - 15:19

δε μου αρεσε....

#9248 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 25 January 2012 - 15:29

Πολύ καλό τσάπτερ indeed:riiight:
Η καινούργια αμφίεση του Ναρούτο όπως και της αλεπούς είναι απλά φοβερή (ειδικά η καπαρντίνα που εμφανίστηκε από το πουθενά καθαρά για λόγους ποζεριάς ήταν όλα τα λεφτά!:P). Εγώ περίμενα να πάρει απλά την μορφή της αλεπούς όπως κάνει π.χ ο killer B αλλά έτσι είναι σίγουρα καλύτερα!
Και θα συμφωνήσω επίσης με τον Fandom ότι η σκηνή με τον kakashi να λέει Sensai ήταν πολύ ωραία!:kakashithumbup: Άντε να δούμε επιτέλους και τον tobi να πολεμάει με τις δικές του δυνάμεις να δούμε τι ψάρια πιάνει.

#9249 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 25 January 2012 - 15:34

Συμπαθητικό αλλά δεν μου έκανε και εντύπωση , μόνο μέτριας έντασης δράση είχε (πιο πολύ ήταν chapter ποζεριάς).

true
Posted Image

#9250 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 25 January 2012 - 15:42

Δε με ξετρελανε.Οκ καλη φαση το νεο look του naruto(αν και στα τελευταια 150 chaps εχει αλλαξει γυρω στα 3,bleach το καταντησαμε με τις ποζεροστολες μετα τα power ups :hahaha:)
αλλα δε διαβαζω naruto για να βλεπω μαχες με τερατακια και δρακομπολικες ακτινες :/

#9251 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 January 2012 - 16:05

αν δεν σου αρεσε κι αυτο το φοβερο τσαπτερ ο κισι δεν μπορει να κανει τιποτα για σενα...
ολοι αυτο περιμεναμε,τον naruto να συνεργαζεται με την αλεπου

Εγώ πάλι περιμένω 100000 κλώνους να gangbangάρουν τον Sasuke.:hahaha:
Όχι μάχες τεράτων που πετούν υπερακτίνες .
Δεν λέω καλό ήταν αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Πχ στο παρτ 1 δεν μου άρεσε η παρόμοια μάχη των sennins, αλλά μου αρέσανε όλες οι μάχες που έκανε ο ίδιος ο Ναρούτο.
Posted Image

#9252 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 January 2012 - 16:14

Δε με ξετρελανε.Οκ καλη φαση το νεο look του naruto(αν και στα τελευταια 150 chaps εχει αλλαξει γυρω στα 3,bleach το καταντησαμε με τις ποζεροστολες μετα τα power ups :hahaha:)
αλλα δε διαβαζω naruto για να βλεπω μαχες με τερατακια και δρακομπολικες ακτινες :/

+1Πολυ ποζερικο το chap.Απλως καλο....

Πολύ καλό τσάπτερ indeed:riiight:
Η καινούργια αμφίεση του Ναρούτο όπως και της αλεπούς είναι απλά φοβερή (ειδικά η καπαρντίνα που εμφανίστηκε από το πουθενά καθαρά για λόγους ποζεριάς ήταν όλα τα λεφτά!:P). Εγώ περίμενα να πάρει απλά την μορφή της αλεπούς όπως κάνει π.χ ο killer B αλλά έτσι είναι σίγουρα καλύτερα!
Και θα συμφωνήσω επίσης με τον Fandom ότι η σκηνή με τον kakashi να λέει Sensai ήταν πολύ ωραία!:kakashithumbup: Άντε να δούμε επιτέλους και τον tobi να πολεμάει με τις δικές του δυνάμεις να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Ελεος η εμφανιση...Δεν λεω,γαματη αλλα γιατι ειδικη αφμιεση στο naruto και στην αλεπου,γιατι 2 naruto και γιατι η αλεπου μονη της εχει ολα τα υπολοιπα tail beast?:hmmm:Ξερω ξερω,η αλεπου ειναι το δυνατοτερο beast,αλλα οχι και....nine tails>>>>ALL!! lol
Γενικα,πολυ ποζερια και υπερβολικο boost στην δυναμη του nt...

image.jpg

#9253 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 January 2012 - 16:42

Δεν συμφωνώ ούτε καταλαβαίνω αυτήν την αρνητική διάθεση σας προς τη συνεργασία αλεπούς-Naruto και καταδεικνύω την προκατάληψή σας! xD

Μου άρεσε αρκετά. Ωραία η νέα μεταμόρφωση και για μένα το highlight του κεφαλαίου είναι το σημείο που ο Κakashi μπερδεύει τον Naruto για τον πατέρα του, όπως επισήμανε κι ο Fandom. Αχου το μωρέ που μεγάλωσε. Ειλικρινά όμως, φαίνεται πως έχει μεγαλώσει κάτι μέσα του και αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Επίσης, μας άφησε να καταλάβουμε ότι για να δούμε τον επικό Gai-sensei πρέπει αμέσως μετά να τον δούμε να πεθαίνει.
Νot cool man.

Τέλος, πιστεύω ότι ο Sasuke θα εμφανιστεί conveniently την τελευταία στιγμή για να δώσει πχ το καθοριστικό αλλά τελειωτικό χτύπημα στον μασκοφόρο που μας τα πρηξε και μετά θα αρχίσει το νταλαβέρι μεταξύ των δύο "φίλων". Άποψή μου βέβαια.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9254 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 25 January 2012 - 16:46

Η δική μου άποψη είναι ότι ο ξανθούλης φίλος μας δεν θα πρέπει να στηρίζεται στην αλεπού -όχι το'κανε ποτέ- απλά θα πρέπει να είναι γαμάοταο just as Minato was...αυτό επειδή αναφέρθηκε η ξανθιά αστραπή.
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9255 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 January 2012 - 16:53

Η δική μου άποψη είναι ότι ο ξανθούλης φίλος μας δεν θα πρέπει να στηρίζεται στην αλεπού -όχι το'κανε ποτέ- απλά θα πρέπει να είναι γαμάοταο just as Minato was...αυτό επειδή αναφέρθηκε η ξανθιά αστραπή.

Υοu mad?? Why not? Του το λέγανε αυτό επειδή και καλά η αλεπού θέλει το κακό του, θέλει να ξεφύγει, δε θα τη σταματήσει τίποτα κλπ κλπ. Αν αυτός τα βρήκε όντως με την αλεπού γιατί να μην είναι υπερ-γ@μάτος με το να την χρησιμοποιεί? Ήδη είναι τούμπανο από μόνος του. Αλλά ε, τώρα που έχει να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα 6 bijuu άσε τον να στραφεί στον εννιάουρο συγκάτοικο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai