[quote name='plotolp']Αυτό ακριβώς.
Και από εκείνο το σημείο και μετά δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο που να δικαιολογεί την απότομη αλλαγή στάσης που μας έδειξε, εκτός από τις γνωστές ατάκες του Ναρούτο "θα σώσω όλο τον κόσμο", "θα σβήσω το μίσος που υπάρχει" και τα υπόλοιπα γνωστά Ναρουτίστικα τα οποία λέει από το πρώτο chapter.
Όπως έγραψα και πιο πάνω όλοι ξέραμε πως κάποια στιγμή θα το έπαιρνε με το μέρος του αλλά όχι ξαφνικά να αρχίσανε τα yo bro κόλα το.

[/QUOTE]
[quote name='Viceversa']1ον)
Το γεγονός ότι χαρακτηρίζω κάτι με τη λέξη μα**κια ή οποιαδήποτε άλλη προσβλητική για κάποιους εδω μέσα φράση είναι κάτι που προκύπτει από τα τόσα χρόνια επιρροής που έχω από αυτή τη κοινωνία την ελληνική που στη καθημερινότητα της οι λέξεις μα**κας, πο**της και άλλες τέτοιες ωραίες φρασούλες είναι σαν το λεγόμενο ψωμοτύρι.
Εγώ απλά έχω τα κότσια να το λέω λίγο πιο φωναχτά σε σχέση με άλλους υποκριτές που προσβάλλονται μόλις ακούνε μια τέτοια λέξη ενώ από μέσα τους κατεβάζουν χριστοπαναγιες, γιατί αν και ένα άτομο εδω μέσα μπορεί να παραδεχτεί ότι δεν έχει βρίσει ποτέ στη ζωή του είτε φωναχτά είτε όχι εε... τότε τι να πω αυτό δεν είναι Forum για manga και Anime με απλούς καθημερινούς ανθρώπους αλλά με αγίους και αγίες

.
2ον)
Ουδέποτε είπα ότι όποιος διαφωνεί μαζί μου ή έχει άλλη άποψη λέει μα**κιες, σταματήστε αυτό το χαλασμένο τηλέφωνο. Το λάθος μου ήταν τελικά ότι έγραψα το πως ένιωθα για την όλοι κατάσταση επειδή μέσα στη συζήτηση πετάγονται 2 ή 3 και λένε ξαφνικά εκεί που όλοι είναι σε μια κατάσταση "πωωω ρε φίλε τώρα αρχίζει το καλύτερο!!!!!!!" ένα σπαστικό "Εγώ νομίζω ότι το KYUUBI θα προδώσει το Naruto " στο όλο θέμα και το κάνουν χωρίς να δίνουν μια δικαιολογία ή να κάνουν ένα reference σε προηγούμενο chapter ή σημείο του manga ώστε να το στηρίξουν και να μην είναι απλά αερολογία ή σπάσιμο στους άλλους μέσα στο forum γιατί έτσι τι βρίσκουν...θα μου πεις τα παιδία εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη ρε αδελφέ και πολύ καλά πράττουν και εύγε...αλλά για κάτσε και το ότι τα λόγια τα δικά τους σε εμένα ακούγονται ως μα**κιες με το τρόπο που το κάνουν προσωπική άποψη δεν είναι?? Ή μήπως σας προσέβαλε το πρόστυχο σχόλιο???
Κάτι τελευταίο, και μιλώ σε εσένα iristella "Global Mod":hehehe: :
[Quote\]Viceversa προσωπική άποψη γράφει ο καθένας μας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γράφεις με τρόπο και εκφράσεις που θίγουν τους υπόλοιπους χρήστες. Το "άποψη μου είναι αυτή και όποιος προσβάλλεται πρόβλημά του" δεν βρίσκει εφαρμογή εδώ. Θεώρησε την παρατήρηση αυτή επίσημη προειδοποίηση και άλλαξε πορεία πλεύσης παρακαλώ. [/QUOTE]
[QUOTE]Τις προειδοποιήσεις και άλλα τέτοια κουραφέξαλα κράτα τες για τον εαυτό σου γιατί εγώ συνεχίζω την ίδια γραμμή πλεύσης αλλά απ' ότι φαίνεται με άλλο πλοίο και αν νομίζεις ότι το να λες τι γνώμη σου με ευγενικό τρόπο, παρόλο που το νόημα παραμένει καυστικό ως προς την προσωπικότητα και το άτομο του άλλου, είναι καλύτερο και σε κάνει πιο πολιτισμένο...ε τότε τι να πω ζήσε στον κόσμο σου, δικαίωμα σου είναι άλλωστε. Μόνο κάνε μου μια χάρη επειδή μετά από αυτό δε μου κάνει κόπος να ασχοληθώ παραπάνω με το forum αυτό, κάνε ένα DELETE στο προφίλ μου...έτσι για να απομακρύνεις τις κακές επιρροές από αυτό το forum και να το κάνεις μια μικρή ουτοπία σιγά σιγά, πριν το New World Order έρχεται το New Forum Order

σωστά!!!!!!!

.
Υ.Γ. Θα έπρεπε να έχω απαντήσει σε όλους όσους λεγαν "Θεωρώ πως το KYUUBI άλλαξε στάση πολύ γρήγορα και θα ρίξει πισώπλατη μαχαίρια κτλ" χωρίς να το στηρίξουν κάπου και απλά το είπαν επειδή τους φάνηκε ή τους ήρθε η θεια φώτιση, κάπως έτσι :
"ρε μήπως να πάρει σύνταξη ο Kishimoto και να αρχίσεις να γράφεις εσύ το Naruto????":erk:
γιατί εδω μέσα απ'οτι φαίνεται είμαι ο μόνος που επιδίδεται σε αμαρτίες,

στα warnings μη ξεχάσετε να βάλετε μια επιπλέον προειδοποίηση :
"Κάντε τον σταυρό σας 3 φορές πριν μπείτε στο Forum":mador2:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .-[/QUOTE]
[quote name='Viceversa']Δεν ειναι Rage, ισα ισα προσπαθω να βαλω σαρκασμο και λιγο humor σε αυτα που λεω με ολα αυτα τα Smiles, ομολογω πως μαλλον δε τα καταφερα αλλα και παλι ποτε δεν ημουν καλος στο γραπτο λογο, φαινεται αλλωστε απο την ορθωγραφεια μου

!!!!!!!!!!!
Ο τροπος που εκανες την υποδειξη σου ηταν μετρημενος και καθολου προσβλητικος και με εκανε να κατσω να σκεφτω αυτα που θα πω καλυτερα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το νταιλικη του στυλ "προειδοποιηση", τι να με προειδοποιησεις δηλ. οτι θα με πεταξεις εξω? Καντο, εσυ θα χασεις αλλωστε Forum του ιδιου ειδους υπαρχουν πολλα οποτε.....? Θες να γυρισω εδω ή να παω αλλου δηλαδη...?
Anyway, το κουρασαμε πολυ το θεμα, το Anime.gr το παρακολουθω εδω και 1 χρονο περιπου και συγκεκριμενα καποια posts/reply συγκεκριμενων χριστών γιατι τα βρισκω αστεια και εξυπνα με χιουμορ. Οταν ομως υπαρχει καποιος/καποια που σπαει το mood με σχολια του τυπου 'εγω θεωρω..' ή 'πιστευω οτι...' χωρις να το στηριζει και εγω κανω το ιδιο ειδος comment χωρις να το στηριζω απλα επειδη ετσι πιστευω και πεφτουν ολοι επανω μου επειδη ειχα αλλη γνωμη και δεν τη στηριξα και την εξεφρασα τοσο χυδαια, τοτε sorry αλλα τσιναω ασχημα.
Οπως ειπα συνεχιζω ιδια γραμμη πλευσης μαλλον με αλλο πλοιο, ειμαι ατομο με εντονο χαρακτηρα και ζωντανος και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να κανω αλλους να νιωθουν αβολα "γυρω μου", συνεχιστε την γαληνια και ηρεμη ατμοσφαιρα.[/QUOTE]