Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8926 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 26 October 2011 - 20:23

FAKE FAKE FAKE FAKE ΄τα ποπάνω
Σύνοψη πραγματικών

Spoiler:

Πωπω μετα το προηγουμενο prediction περι Sasuke και Itachi, αυτο το τσαπτερ αν ειναι οπως το λες με ξενερωνει...μα τι κανει ο ιτατσι τοση ωρα?κρυφτο με τον καμπουτο παιζει?:nanteee:

#8927 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 October 2011 - 20:50

Εγώ πάλι χάρηκα που δεν θα φάμε στην μάπα fanfiction με τα δύο κωλοαδέρφια :ballumad:
Posted Image

#8928 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 October 2011 - 12:19

Βγήκε στο mangastream.
Καλό chapter o Naruto έδειξε την δύναμη του κι ο Κίσι δεν το παράκανε και καλώς άφησε τον Μαντάρα στον Ονόκι.

Edited by D.Dragon, 27 October 2011 - 12:29.

Posted Image

#8929 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 October 2011 - 12:34

Xμ...μου άρεσε αρκετά. Περίεργο...χάρηκα τον Madara, το shinobi λέει τρελά! Δεν ξέρω αν είναι το γεγονός ότι είναι κάθαρμα και after death αλλά ευχαριστήθηκα την assholeness του όταν έκανε τις τεχνικές του καθώς και τη συνέργασία του με τον Kabuto. Bastard you are, but cool bastard Madara! Επίσης ήταν ωραία και η συμμαχία μεταξύ αλεπούς-μικρού υπερκνητικού ninja! ^^ Παρόλαυτα, wow cool jiji Onoki! Go go go! Λείψανα εναντίων λειψάνων, seems appropriate, no? :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8930 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 27 October 2011 - 12:37

Εγώ γούσταρα την αλεπού ! "i hate Mandara" χαχαχαχα το γατάκι!
ΑΛλά από την η γριά θα πάει να πολεμήσει; ρε δε μας χέζει λέω γω

#8931 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 27 October 2011 - 12:50

Καλο το chapter ακετά ωραία η φάση με την Kyubi και το naruto.Αλλα πιστεύω όχι αλλα power up στους uchiha.:thatsit:

#8932 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 27 October 2011 - 12:54

Πολύ ωραίο το chapter. Ευτυχώς που τελικά θα αναλάβει την μάχη ο Onoki. Επίσης απο τον διάλογο Madara-Kabuto κατάλαβα οτι έχει παιχτεί μεγάλη συνομωσία(κάτι σας είπα τώρα :P). Απο ότι φαίνεται ο Madara είχε super σχέδιο και μέσα σε αυτό μάλλον εμπλέκεται και ο Orochimaru. Επίσης θέλω να δω τι ακριβώς εννοεί με το: "Do you know our plan as well?"

Πάντως αυτό που συμπεραίνω μέχρι στιγμής είναι οτι όποιος και αν είναι ο Tobi, σίγουρα τον ξέρουν Kabuto και Madara.
Posted Image

#8933 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 October 2011 - 13:07

Νταξει,πολλα κιλα epicηλας σε αυτο το chap.
Ο Madara απλως αστειευετε με τους αντιπαλους του.Και επιτελους,η αλεπου συνεργαζεται με τον Naruto!

Να δουμε και τι εστι ο παππουλης...:thatsit:

image.jpg

#8934 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 October 2011 - 13:08

Καλο το chapter ακετά ωραία η φάση με την Kyubi και το naruto.Αλλα πιστεύω όχι αλλα power up στους uchiha.:thatsit:

You noticed, too right? Those Uchiha bastards always get the good stuff! Επίσης, δεν κάθομαι να σκεφτώ ποιον εννοούσε ο Madara με το "σχέδιό μας" επειδή κάθε φορά που προβλέπουμε κάτι,το επιβεβαιώνει και μετά μας trollάρει, βλέπε Tobi. Ευτυχώς δε μας trollαρε για το ποιος ήταν ο πατέρας του Naruto.

By the way, sorry κιόλας αλλά τώρα το θυμήθηκα. Βγαίνει η Godaime να πολεμήσει. Φφφφ, συγκλονίστηκα! Και ο Raikage πότε θα βγει να πολεμήσει ξανά? Όταν έχουν σχεδόν χάσει έτσι για να κάνει είσοδο? Ρε Kishi...βάζεις το meat tank να κάτσει στις base of operations? Δε λέω κάποιος πρέπει να προσέχει κι εκεί αλλά μου λες ότι αφήσαμε τον πιο δυνατό πίσω σε περίπτωση που ξαφνικά κάποιος κάνει επίθεση-έκπληξη στα αρχηγεία? Και πόσοι θα ναι που έχουμε αφήσει τον πιο δυνατό εκεί? Τεσπα, εντάξει ως ένα σημείο το καταλαβαίνω αλλά ως ένα άλλο χτυπάω το κεφάλι μου που κρατάμε μια από τις δυνατότερες κάρτες πίσω. Κι έχουμε αφήσει το kyuubi να αλωνίζει για τον ίδιο λόγο. Χμ...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 27 October 2011 - 13:18.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8935 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 October 2011 - 13:16

Καλούτσικο το chapter, αν και δε τρελάθηκα. Ποτέ δε τρελαίνομαι όταν υπάρχουν Uchiha στην ιστορία. Το highlight για μένα ήταν η συνεργασία Kyuubi-Naruto. Εάν αυτοί οι δύο συνεργάζονταν από την αρχή, ο Naruto δεν θα είχε αντιπάλους.

Επίσης, μου άρεσε που η Τsunande πάει να πολεμήσει. Α, και έχει όνομα. Tsunande. Ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα, τον Tsunderekage (or however the old man is called) τον έχω σίγουρο να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Δε πρόκειται να νικήσει τον Madara, που να χτυπιέται κάτω. Είναι και παλιάς γενιάς, οπότε να κάνουμε κηδεία από τώρα.

Α και κάτι τελευταίο: αναρωτιέμαι τί είδε ο Madara κάτω από τη μπλούζα του και είπε ότι ο Kabuto πήρε προφυλάξεις. Κανένα είδος καταστροφικού seal, φαντάζομαι.

Posted Image

#8936 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 27 October 2011 - 13:24

ΑΛλά από την η γριά θα πάει να πολεμήσει; ρε δε μας χέζει λέω γω

^This. Που πας βρεεεεεεε! Μακράν η πιο αδύναμη Kage. Αλήθεια η Μιζουκάγκε που είπαμε ότι είναι?:hmmm:
Από την άλλη αυτό το πράγμα που γίνετε συνέχεια στο Ναρούτο δεν υποφέρετε. Μας λέει ότι Μοκτούν μπορούσε να κάνει μόνο ο πρώτος Hokage και έχει καταντήσει και η κουτσή Μαρία να βγάζει δέντρα. Αυτά τα κύτταρα του Πρώτου, μόνο πάγκο στην Ερμού δεν έχουνε βγάλει να τα πουλάνε!
Η αυτό το πράγμα με τους Uchiha. Υποτίθεται ότι τους σκότωσε όλους ο Ιτάτσι και δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε καινούργιούς χαρακτήρες με Σαρινγκαν. Που να μην τους σκότωνε δηλαδή!
Πάντως το τεύχος ήτανε πολύ καλό. Περιμένουμε power up γέρου:8):

#8937 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 October 2011 - 13:28

ninja'd by ^ Lawl για τα κύτταρα ρε συ!

Kαλή η Godaime δε λέω (:P) αλλά όταν αυτό που κάνει καλύτερα είναι heal και νίκησε με το ζόρι σε συνεργασία με τον -αιωνία σου η μνήμη- Jiraiya τον Orochimaru που δεν είχε τις τεχνικές που έχει τώρα ο Madara ή ο Kabutomaru κι εφόσον δε μας την έχει δείξει ποτέ να κάνει μία μέρα training και ακόμα και τότε με τον Pain κατάφερε...μαλλιά, -από επιθετικής απόψεως μιλάω- δεν ξέρω πόσο μεγάλη βοήθεια θα ναι τώρα.

Μακάρι να διαψευστώ και να κόψει κ%λους βέβαια...χρειαζόμαστε κι άλλες female badasses στο Naruto.

Επίσης, oh the dirty jokes I can come up with για το τι είδε ο Madara όταν κοίταξε μέσα από τα ρούχα του...αλλά joking aside, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι κι εγώ αυτό που σκέφτηκα πρώτα ήταν καμιά super duper seal ή καμιά μετάλλαξη στο σώμα. Άντε να το δούμε κι αυτό.

+στο ότι αν η αλεπού κι ο περκινητικός ninja συνεργάζονταν κι άλλο και από πιο παλιά, ο jinchuuriki τώρα θα έκανε "φου" από μακρυά και θα πεφταν μόνοι τους οι εχθροί.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8938 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 October 2011 - 13:40

γεια σου ρε kishi εκει που ο πολεμος ηταν γαματος αν και με προβλεπομενο σεναριο,δεν αρκεστηκες και αλλαξες τα δεδομενα κανοντας τον απροσμενο και ακομα πιο γαματο...me likes loads,καιγομαι να δω τι παιζει με το plan στο οποιο αναφερεται ο μαδαρας καθως και ποιοι συμμετεχουν(για orochimaru παντως δεν το πολυβλεπω :/)

ps αμα ο kabuto ακολουθει το σχεδιο των αλλων
Spoiler:

#8939 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 27 October 2011 - 13:51

me likes loads,καιγομαι να δω τι παιζει με το plan στο οποιο αναφερεται ο μαδαρας καθως και ποιοι συμμετεχουν(για orochimaru παντως δεν το πολυβλεπω :/)

ps αμα ο kabuto ακολουθει το σχεδιο των αλλων

Spoiler:

Νομίζω ότι κατάλαβα ποιο είναι το σχέδιο του Uchiha Madara......The resurrection of the Uchiha clan and in a way i am sure of it:Crying2:

MbcN7u5.png

#8940 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 October 2011 - 13:59

Νομίζω ότι κατάλαβα ποιο είναι το σχέδιο του Uchiha Madara......The resurrection of the Uchiha clan and in a way i am sure of it:Crying2:

καραπροβλεπομενο και lame,δεν παιζει να το χρησιμοποιησει...

ασε που κατα τα λεγομενα του tobi,ο real g madara μετα τις π*υστιες που του'παιξαν οι uchiha εχασε το ενδιαφερον του στην clan...