Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8911 manosfox

manosfox

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 22 October 2011 - 11:50

καλημερα παιδες...δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ πιθανο ο tobi να ειναι ο αδερφος του madara..εσεις τι λετε?

#8912 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 22 October 2011 - 12:06

Καλή σκέψη όμως δεν θα τον είχαν αναφέρει??Μονο τον Izuna έχουν αναφέρει.Ο Orochimaru είχε μια τεχνική να μεταφέρει τον εαυτό του από το ένα σώμα στο άλλο.Μπορεί και ο Maadara να έχει μια ίδια τεχνική και μάλιστα αρκετά καλύτερη από του Orochimaru!

#8913 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 October 2011 - 12:12

καλημερα παιδες...δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ πιθανο ο tobi να ειναι ο αδερφος του madara..εσεις τι λετε?

εο ιδιο εχω πει και εγω. βασικα απο ολα αυτο μου φαινεται πιο πιθανο.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#8914 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 22 October 2011 - 13:34

Λοιπον παιδια πιστευω οτι υπαρχει σχεση αναμεσα στην Uzumaki Clan και Uchiha Clan.Ακομα και συγγενια θα ελεγα... Καταρχας το συμβολο τους μοιαζει παρα πολυ με το Dojutsu του Uchiha Ancestor.Ειναι σχεδον ολοιδια.
:8):

#8915 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 22 October 2011 - 13:40

Βασικα το γεγονος ο τοbi να μην ειναι kαν Uchiha δεν παιζει?

#8916 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 22 October 2011 - 13:43

Για να εχει το Sharingan συνεχεια ενεργοποιημενο μαλλον ειναι.

#8917 Raisama

Raisama

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 22 October 2011 - 13:57

Αλλα και παλι μπορει οχι γιατι δεν τον εχει δειξει να το απενεργοποιει.Αλλα αυτο μπορει να οφειλεται οτι εχει Senju DNA...

#8918 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 October 2011 - 14:03

Το πιο πιθανό πλέον είναι αδερφός Madara-Izuna σε σώμα Ομπίτο.
Γιατί για να κάνει τα sharingan του eternal και μετά Rinnegan o Madara πήρε τα μάτια του αδερφού του, και έπειτα ο Τόμπι πήρε πίσω το rinnegan από τον Pain, και είπε ήταν δικά μου εξαρχής.
Και το σώμα Ομπίτο, το στηρίζω στο Tobitobitobitobito:hihi2:
Posted Image

#8919 manosfox

manosfox

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 23 October 2011 - 11:15

Το πιο πιθανό πλέον είναι αδερφός Madara-Izuna σε σώμα Ομπίτο.
Γιατί για να κάνει τα sharingan του eternal και μετά Rinnegan o Madara πήρε τα μάτια του αδερφού του, και έπειτα ο Τόμπι πήρε πίσω το rinnegan από τον Pain, και είπε ήταν δικά μου εξαρχής.
Και το σώμα Ομπίτο, το στηρίζω στο Tobitobitobitobito:hihi2:

τοτε ο tobi δεν θα πετουσε καποια σποντα στον kakashi για το sharingan του?βεβαια το kamui δεν ειχε καποια επιδραση πανω οταν το χρησιμοποιησε ο kakashi και αυτο με μπερδευει...

#8920 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 23 October 2011 - 16:33

αν και θελω να φυγει απο τη μεση ο καμπουτο, εχω την αισθηση οτι ι ιτατσι δεν θα καταφερει τιποτα..ειναι πολλα που δεν ξερειι και ο ιτατσι-ετσι νομιζω τουλαχιστον..

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό που λες, αλλά μη μου το χαλάς τώρα, άσε με να ονειρεύομαι! :P

Το λογικό βέβαια θα ήταν ο κάμπουτο να μην μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι στον Itachi αν ο δεύτερος τον πετύχει μόνο του, αλλά ίσως θα πήγαινε πολύ να σώσει για δεύτερη φορά την κατάσταση ο Itachi.

Από την άλλη ο Itachi δεν είναι από αυτούς που κάνουν ντου χωρίς να σκέφτονται. Άμα λέει "I have a plan", κάτι πάει να πει αυτό.

Μακάρι ο Kishi να μας κάνει την χάρη σε εμάς τους Itachi fans για δεύτερη φορά! :nanana:

#8921 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 October 2011 - 12:22

561 confirmed spoiler:

the stone is madara's jutsu 'izanami.' it is rinnegan's final and strongest ability.

rikudou sennin once used this to fight against juubi.

cover is madara.very awesome..

madara made a chibaku tensei.way bigger then nagato's.

kabuto is shocked and didnt thought it would be this big.

naruto's body is somehow changing.

scene changes to itachi meets sasuke.

So, Itachi vs. Sasuke next week?

χμμμ
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#8922 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 26 October 2011 - 14:14

Σχολιο για το απο πανω

:kill4u::oo::congrats::dazed::burningbe3::gotit::head:

#8923 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 26 October 2011 - 14:55

scene changes to itachi meets sasuke.

:oo::oo::oo:
Too good to be true.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#8924 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 26 October 2011 - 14:56

Πολλά θέλω να πω, αλλά επειδή την έχω ξαναπατήσει, θα περιμένω να βγει το chapter καλού κακού.

#8925 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 October 2011 - 16:50

FAKE FAKE FAKE FAKE ΄τα ποπάνω
Σύνοψη πραγματικών
Spoiler:

Posted Image