Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8896 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 00:10

ξενεροσα οτα απο sharigan etc εγινε Rinnegan :(
δηλαδη ο nagato ηταν uchiha?? wtf δηλαδη..
Imagination is the only limit!

#8897 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 00:30

Youtube Video

Its ok Gaara has plot shield :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8898 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 02:34

dazed and confused...srsl:blurah5::blurah5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8899 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 02:51

Απο την στιγμη που ο Madara χρησιμοποιησε rinnegan και ο Kabuto δεν ηξερε καν οτι μπορουσε να το κανει αυτο ο Μανταρα τοτε ναι,δεν ηξερε...Ασε που στο τελος ειναι σαν να του λεει"κανε μου τα μαγικα σου",δηλαδη με ελευθερη βουληση...Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω.

Ο καμπουτο προφανως και ηξερε για αυτο το λογο κι ολας ειπε "You have been completed beyond what you were in your prime"
O Madara ειπε ξεκαθαρα οτι το Rinnengan το αποκτησε λιγο πριν πεθανει και ο καμπουτο
τον ανεστησε με το σωμα που ειχε "in his prime" αλλα με τη δυνατοτητα του Rinnengan την οποια αποκτησε πολυ αργοτερα.
Ακομα μια αποδειξει πως ο Καμπουτο γνωριζε για το Rinnengan ειναι το οτι
ειπε πως ΜΑΖΙ με τον Orochimaru ειχαν αυτη τη θεωρια μετα απο ερευνα πως ο Madara ηταν Sage of the six paths που τελικα βγηκε αληθινη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8900 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 08:45

Youtube Video

Its ok Gaara has plot shield :hihi2:

Roflmao! EPIC win! All my internetz to the creator :congrats:

#8901 johnny_antonny

johnny_antonny

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 12:33

Ο ναγκατο το πιο πιθανο ειναι να ειναι καποια μετενσαρκωση του sage of the six paths , ο τομπι ειπε οτι ηταν ο 3ος Sage που υπηρξε και οτι αυτος τον δημιουργησε γιαυτο πιστευω οτι η αληθεια για τον τομπι βρισκεται στην εποχη του ρικουντο. Απο την αλλη η αληθεια για το σαρινγκαν που εξελλισεται σε ρινενγκαν βρισκεται στο tablet των uchiha. Αυτοι ομως δεν ηταν αμεσοι απογονοι του ρικουντο καθως ο uchiha anchestor ειχε ματια καπως ετσι:
http://naruto.wikia.com/wiki/Uchiha_Clan_Ancestor
Αρα μαλλον η ιστορια εχει μεγαλα κενα στο ενδιαμεσο. Αυτο που μου ηρθε φλασιά ειναι το ενδεχομενο ο τομπι να μην θέλει να βρει τον Naruto για να παρει απλα το Kyubi, αλλα να θέλει να συναντησει τον Ρικουντο στην διασταση του kyubi που ενδεχομενως να βρισκεται! :
http://www.mangafox.com/manga/naruto/v53/c499/14.html

#8902 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 12:39

Την επομενη εβδομαδα ο μετεωριτης καταστρεφει τα παντα.
7 χρονια αργοτερα ενα παιδι αγναντευει την θαλασσα.
H περιπετεια του Κονοχαμαρου ξεκινα...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8903 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 14:06

Την επομενη εβδομαδα ο μετεωριτης καταστρεφει τα παντα.
7 χρονια αργοτερα ενα παιδι αγναντευει την θαλασσα.
H περιπετεια του Κονοχαμαρου ξεκινα...

Spoiler:

Άμα γίνει αυτό σταματάω και Naruto και Fairy tail με την μια!!!:redcard2: :P
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#8904 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 15:45

ολα τα λευτα εκει που λεει "when tobi take the mask off,i won't be surprised when it's just goku with short hair"...γενικα ολο το video ηταν γαματο!

#8905 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 16:28

Άμα το καλοσκευτείς δεν είναι και τίποτα ο κομήτης. Ένα kamui να κάνει ο kakashi πάπαλα ο κομήτης :kakashithumbup::hero:

#8906 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 17:50

Καταρχάς:
1. Ο Madara ξέρει τον Tobi, άρα σίγουρα κάτι παίζει μ' αυτόν.

2. Το σχέδιο του Tobi φαίνεται να είναι γνωστό στον Madara.

3.Ο Nagato ήταν Uzumaki και αν το rinnegan προκύπτει πάντα με βάση το sharingan (αν και δεν το ξέρουμε σίγουρα αυτό) θα ήταν αδύνατο να αποκτήσει το rinnegan φυσιολογικά. Ίσως να έχει μια βάση αυτό που είπε ο Tobi ότι αυτός έδωσε το Rinnegan στον Nagato ή το "they were mine to begin with", αναφερόμενος στα μάτια του Nagato.
To θέμα είναι αν το εννοούσε σαν Madara ή σαν Tobi, και φυσικά μένει να δούμε τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο.

επισης ειναι η ιδεα μου ή ο καμπουτο οντως δεν μπορει να ελεγξει καθολου τον μανταρα??

Έχω την αίσθηση ότι ο Kabuto όταν ελέγχει κάποιον ξέρει τις τεχνικές που χρησιμοποιεί. Πιθανώς εφόσον για πολλά πράγματα δεν ήταν σίγουρος σχετικά με τον Madara, να τον αφήνει να κάνει ότι θέλει προς το παρόν για να δει τι μπορεί να κάνει. Αλλά αμφιβάλω ότι δεν μπορεί να τον ελέγξει αν θέλει. Αλλιώς δεν θα είχε και πολύ νόημα.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο Madara..

Παρόλα αυτά ο Ιtachi είπε ότι θα σταματήσει το edo tensei, άρα εγώ κοιμάμαι ήσυχος! :drink:

Υ.Γ. Εγώ αυτό που κατάλαβα πάντως, είναι ότι ο Sasuke σίγουρα θα μας πετάξει κανά rinnegan σε κάποια φάση.

#8907 AlucardISGodlike

AlucardISGodlike

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 19:08

ολα τα λευτα εκει που λεει "when tobi take the mask off,i won't be surprised when it's just goku with short hair"...γενικα ολο το video ηταν γαματο!

χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ σε αυτό το σημείο...ήταν άπαιχτη έμπνευση...καθώς και στο άλλο ''kissi really trolled us to hell this time'' γενικά όμως ήταν πολύ έξυπνο./....

#8908 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 19:35

Παρόλα αυτά ο Ιtachi είπε ότι θα σταματήσει το edo tensei, άρα εγώ κοιμάμαι ήσυχος! :drink:

αν και θελω να φυγει απο τη μεση ο καμπουτο, εχω την αισθηση οτι ι ιτατσι δεν θα καταφερει τιποτα..ειναι πολλα που δεν ξερειι και ο ιτατσι-ετσι νομιζω τουλαχιστον..

#8909 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 23:29

τωρα στο ασχετο μου ηρθε... αλλα ισως το sharingan για να εξελιχθει σε rinnegan να πρεπει πρωτα ο χρηστης του να αποκτησει EMS για αυτο και ο madara ειναι ο μοναδικος uchiha που το εχει μεχρι στιγμης. εκτος του madara ο μοναδικος που εχει EMS ειναι ο sasuke αλλα αυτος μολις απεκτησε EMS οποτε ακομα δεν εχει rinnegan (ισως και να μην αποκτησει ποτε)

#8910 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 09:01

Καλημέρα παίδες.Συμφώνα με το http://naruto.wikia.com/wiki/Madara_Uchiha

According to Madara, he awakened the Rinnegan shortly before his death and possesses the ability to switch between both it and his Eternal Mangekyō Sharingan at will!!

Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Madara έχει δυο διαφορετικούς τύπους dōjutsu kekkei genkai.Όχι ότι το sharigan εξελίχθηκε σε rinnegan..
:thatsit: