Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8866 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 16:57

Επικό chapter!!!!!Όσον αφορά τον κομήτη πιστεύω ότι θα πάει ο Itachi στον Kabuto και με genjutsu θα τον βάλει να κάνει τον Madara να ακυρώσει την τεχνική:hmmm:

#8867 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 17:07

Uchiha madara's Pwnage:respect:

MbcN7u5.png

#8868 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 18:56

Γαματος ο πανισχυρος μεγιστανας των Νιντζα ! :8):
To Rinnegan ηταν asspull βεβαια..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 19 Οκτώβριος 2011 - 19:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8869 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:27

Posted Image

Posted Image

Τί έγινε ρε παιδιά; Ο Sephiroth ξανακάλεσε το Meteor; Και δεν έχουμε ούτε έναν/μια Cetra για προσευχή...

In all seriousness, τα έχω παίξει λιγάκι. Από τη μία δεν είναι ο Madara αυτός που νομίζαμε, από την άλλη μας βγήκε με Rinnegan, κι από τη παράλη, ο τύπος έχει σχέδιο το οποίο συνεχίζει μετά θάνατον; Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Madara ΞΕΡΕΙ το Nagato...

Να μου το θυμηθείτε, o Tobi είναι ο αδερφός του Μadara, ο οποίος έδωσε τα μάτια με τη θέλησή του και ήταν στο πλάι του, κρυφά από την αρχή.

Άντε να δούμε πώς θα γλιτώσει το σύμπαν τώρα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8870 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:29

Το Sharingan όταν φτάνει στο maximum γίνεται Rinningan άλλα αυτο που δε ξέρετε ακόμα είναι οτι όταν το Rininngan φτάσει στο maximum γίνεται Byakugan !!! :yellowcard:

Πόλυ καλό chapter. Το anime θα σπασει κόκαλα ! :8):

#8871 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:35

Λογικα θα θυσιαστει ο γερο-ονοκι για να διαλυσει τον μετεωριτη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8872 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 19:35

it all the great plan of orochimaru

#8873 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:29

εκει που λεει ο Madara "his doing" και ο Kabuto "i am his assistant"....hmm λετε?!:congrats:

yayayayayayayayayayayayayayayayayay τη στιγμη που ειπε ο kabuto i am also his follower(mangareader translation)εβγαλα εναν ηχο που ουτε εγω δεν καταλαβα πραγματικα τα'χω παιξει αμα μας κανει τετοιο χατιρι ο kishi θα του αναψω 8 λαμπαδες!!!!!!

o nagato τελικα ηταν απλα η θυριδα τραπεζας του madara και τιποτα αλλο απ'οτι καταλαβα...

ps διαβασα λιγο και την εκδοση του mangastream και ειδα αρκετες διαφορες,τελικα ποια αξιζει να προτιμησεις?

#8874 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:40

στο narutopedia διαβασα οτι το sharingan προερχεται απο το byakugan. οποτε byakugan->sharingan->mangekyou sharingan->rinnegan επισης ειναι ολα τα doujutsu που υπαρχουν, εστω που εχουμε δει (δεν νομιζω να υπαρχουν αλλα) που σημαινει οτι ειναι ολα μερος του rinnegan και συσχετιζονται. προγονος των senju "πηρε" το "σωμα" του rikudou sage και προγονος των uchiha "πηρε" τα ματια του (δηλαδη το rinnegan) αλλα εμεις τους uchiha μεχρι τωρα τους ξεραμε ως "sharingan" και οχι "rinnegan" που θα επρεπε να εχουν. οποτε εγω το βρισκω λογικο το rinnegan να ειναι εξελιξη του sharingan

ελπιζω να εγινα κατανοητος

ps διαβασα λιγο και την εκδοση του mangastream και ειδα αρκετες διαφορες,τελικα ποια αξιζει να προτιμησεις?

εγω παντως διαβαζω και τις 2 εκδοσεις για καλυτερα αποτελεσματα :P

#8875 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:51

το byakugan ειναι το ξεχασμενο dojutsu....και μετα θα ερθει η Hinata με eternal byakugan και θα pawnarei τον Madara και το τελειωτικο χτυπημα θα το δωσει η Ten Ten

#8876 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:55

το byakugan ειναι το ξεχασμενο dojutsu....και μετα θα ερθει η Hinata με eternal byakugan και θα pawnarei τον Madara και το τελειωτικο χτυπημα θα το δωσει η Ten Ten

trololol
αφου μονο ο ninja jesus (naruto) μπορει να τα βαλει με τον Ninja devil (madara)

ναι μη πολυ....

#8877 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:58

μια ερωτηση το impure resurrection του Θεου ηταν πιο αδυναμο απο το τωρινο? Ο λερας λεει οτι ο Madara ειναι οπως ηταν στις δοξες του, αρα ο Sarutobi πολεμησε με αποδυναμωμενους 1st,2nd? Α ρε και να ηταν εκει οι παλιοι Hokage....

#8878 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 20:59

εκει που λεει ο Madara "his doing" και ο Kabuto "i am his assistant"....hmm λετε?!:congrats:

Δεν νομίζω να μιλάνε για τον Orochimaru αλλά για τον Tobi.
Ο Madara είχε σκοπό να επιστρέψει στην ζωή αλλά το ότι αναβίωσε μέσω του Edo Tensei φαίνεται να του χαλά τα σχέδια. Φυσικά πίστεψε πως αυτή η ενέργεια ήταν σχεδιασμένη από τον Tobi και γι'αυτό μάλλον αναρωτιέται αν είναι "his doing". (Και μάλλον γι'αυτό είχε θορυβηθεί τότε ο Tobi όταν ο Kabuto του έδειξε εκείνο το φέρετρο. Η αναβίωση του Madara μέσω του Edo Tenser χαλά τα σχέδια τους)

Να δω πως θα γλιτώσουν. Έχω μια υποψία πως ο Tobi θα φτάσει εκεί και θα διακόψει την μάχη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 19 Οκτώβριος 2011 - 21:05

#8879 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 21:07

μια ερωτηση το impure resurrection του Θεου ηταν πιο αδυναμο απο το τωρινο? Ο λερας λεει οτι ο Madara ειναι οπως ηταν στις δοξες του, αρα ο Sarutobi πολεμησε με αποδυναμωμενους 1st,2nd? Α ρε και να ηταν εκει οι παλιοι Hokage....

σιγα μην νικουσε τα αδερφια senju εχοντας την πραγματικη τους δυναμη :P

Δεν νομίζω να μιλάνε για τον Orochimaru αλλά για τον Tobi.

Και εγω ετσι πιστευω. θα απογοητευτουν πολλοι παντως αμα δεν ειναι ο orochimaru (οχι εγω παντως :P)

#8880 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 21:35

Ποιος orochmaru ρε. Με φλώρους θα ασχολούμαστε; Σίγουρα κάτι άλλο παίζει που δεν μας το λέει ο kishimoto. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν ξαναζωντάνεψε ο 4oς hokage και τα υπόλοιπα τουμπάνια;