Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8341 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 May 2011 - 22:35

At first i was like
Spoiler:

And then i was like...
Spoiler:

Κάπως έτσι. Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλό το τσάπτερ. Μ'άρεσε.
Ξέρω ότι κάτι άλλο παίζεται, αλλά πρώτον γιατί ο Neji, και δεύτερον ο άλλος μάλλον θα κατάλαβε τον Neji. Άκου ραβασάκι στην Sakura...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#8342 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 May 2011 - 22:50

At first i was like

Spoiler:

And then i was like...
Spoiler:

Κάπως έτσι. Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλό το τσάπτερ. Μ'άρεσε.
Ξέρω ότι κάτι άλλο παίζεται, αλλά πρώτον γιατί ο Neji, και δεύτερον ο άλλος μάλλον θα κατάλαβε τον Neji. Άκου ραβασάκι στην Sakura...

Συμφωνώ απολύτως! Απολύτως! Απολύτωωωωωως! Τι τον έπιασε τον άνθρωπο? Δηλαδή αυτό το γιατί-γιατί-ΓΙΑΤΙ παραμένει!

Αλλά ήταν καλό το chapter!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8343 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 18 May 2011 - 23:07

κάτι που θυμήθηκα και δεν ειπώθηκε, σα να μου φαίνεται πως ο Kishimoto προσπαθεί να περάσει σιγά σιγά πως η αλεπού θα γίνει κολλητάρι με το Naruto.. Αν το κάνει αυτό θα είνια πανμέγιστο fail για μένα

Μα έτσι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να έχει το Kyuubi ως πραγματικό σύμμαχό του.......όπως το 8-tails......
Έτσι , δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί sharingan εναντίον του......:blingeye2:
Posted Image

#8344 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 18 May 2011 - 23:19

αυτο με τον neji ακυρο,προφανως δεν ειναι σε genjitsu αρα καποιος τον ελενχει το οποιο ειναι εξισου απιθανο καθως δεν πολεμησε κανεναν που εχει rinnegan η sharingan.

στο επομενο προβλεπω οτι οτι θα εχει και screen time ο rock lee που θα σωσει την sakura απο τον αδιστακτο neji:kill4u:

o naruto καποια στιγμη θα γινει "φιλαρακι" με την αλεπου οπως εκανε και ο bee με το χταποδι του.((αυτο ομως δεν θα ειναι ευκολο))

Τελος θελω να δω kakashi:kakashithumbup: δεν θα ειχα κανενα προβλημα αμα πηγαινε πιο αργα την ιστορια και εδειχνε σε 2-3 chapters μονο την μαχη kakashi-gai-rock lee...vs 7swordman.

τωρα που το σκευτομαι,,,η sakura τι δουλεια εχει εκει δεν υποτηθεται οτι ειναι με την ομαδα του kakashi?

αντε να τελειωσει η νυχτα ωστε την δευτερη μερα του πολεμου να δουμε λιγο naruto-bee-tsunade-raikage....

#8345 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 18 May 2011 - 23:39

εγώ δε θέλω να γίνουν φίλοι...δε με νοιάζει
αν χαθεί και το kyubi τότε θα έχουμε σοβαρή έλλειψη από μούλους στο manga ,δε γίνεται χωρίς κάποιον μούλο.Δε θέλω κακούς με παρελθόν και κλάματα(ναι ξέρετε για ποιον λέω) θέλω κάποιον μπάσταρδο.Ενας υπήρχε και εξαφανίστηκε αλλά εύχομαι να κάνει το comeback

#8346 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 May 2011 - 23:46

στο επομενο προβλεπω οτι οτι θα εχει και screen time ο rock lee που θα σωσει την sakura απο τον αδιστακτο neji:kill4u:

Ποσο δικιο εχειιιιιιςςςς.Επιτελους να δειξει και καποιον της προκοπης.
Respect Lee-kun.:respect:

image.jpg

#8347 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 19 May 2011 - 00:00

Μάλλον τον ελέγχει κάποιος ή είναι ο Zetsu. Να το κάνει με την θέλησή του το ψιλοαποκλείω.

Nagato - Itachi επιτέλους!! :nanana: Btw, τότε που ο Itachi έλεγε στον Nagato ότι μαζί μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, η εικόνα έδειξε το φεγγάρι.. θυμίζει κάτι από Moons Eye Plan, ίσως να μπορούν να κάνουν μια μικρή version του. Ίσως και να έχει να κάνει με τον Neji.

Θα δούμε..

Ερώτηση - γρίφος: ποιον εννοούσε η Sakura όταν είπε "there is someone else?" :P

#8348 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 May 2011 - 00:17

ο άλλος μάλλον θα κατάλαβε τον Neji.

Δεν νομιζω. Αυτον μας τον εδειχνε να παρακολουθει για να πιστεψουμε οτι αυτος θα ειναι ο Spy αλλα ουσιαστικα αυτος παρακολουθουσε την σακουρα γτ την καψουρευτηκε. Δεν νομιζω να ξερει οτι ειναι ο Neji xD

2bbd14fc.jpg

#8349 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 19 May 2011 - 08:46

Δεν νομιζω. Αυτον μας τον εδειχνε να παρακολουθει για να πιστεψουμε οτι αυτος θα ειναι ο Spy αλλα ουσιαστικα αυτος παρακολουθουσε την σακουρα γτ την καψουρευτηκε. Δεν νομιζω να ξερει οτι ειναι ο Neji xD

-αν ισχύει- Και αυτός ο κακομοίρης ο νίτζας τη Σάκουρα βρήκε να καψουρευτεί?? really?? Καημένο παλικάρι! xP

Τον Itachi και τον Pein μπορεί να τους κρατάει ο (super θεός)Kabuto για να κάνει counter το moon's eye plan του madara με κάποιο τρόπο? Αυτή την εντύπωση μου έδωσε..

#8350 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 May 2011 - 09:36

Nagato - Itachi επιτέλους!! :nanana: Btw, τότε που ο Itachi έλεγε στον Nagato ότι μαζί μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, η εικόνα έδειξε το φεγγάρι.. θυμίζει κάτι από Moons Eye Plan, ίσως να μπορούν να κάνουν μια μικρή version του. Ίσως και να έχει να κάνει με τον Neji.

Θα δούμε..

Ερώτηση - γρίφος: ποιον εννοούσε η Sakura όταν είπε "there is someone else?" :P

A φυσικά.Μα πως ξέχασα να σχολιάσω την επιστροφή του Itachi? Ντροπή στο ψευδώνυμό μου! Λοιπόν, σίγουρα έχουν κάτι να κάνουν μ'αυτό το σχέδιο του Madara οι δύο ειδικά οι συγκεκριμένοι αλλά δεν έχω ιδέα τι. Μπορούν κάλλιστα όπως είπε κι ο φίλος Six Winged Angel να είναι οι ρεζέρβες, τα fail safe του Kabuto σε περίπτωση που ακόμα και το άλλο πτώμα που έδειξε στον Madara κι ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, δεν είναι αρκετό για να μην κάνει του κεφαλιού του. Ή μπορεί πολύ απλώς από την αρχή να σκόπευε να τον προδώσει. Ή μπορεί πολύ απλώς να έβγαλε τους συγκεκριμένους μόνο και μόνο για να ασκήσει πίεση στους κοινούς εχθρούς τους ή να θέλει να τον βοηθήσει κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις! Δηλαδή, είπαμε, ακόμα και το foreshadowing δεν πέφτει χωρίς λόγο. Λέτε να έχει ολοκληρώσει το σχέδιό του ο Madara κι κεί που είναι έτοιμος να κάνει και το evil laugh of triumph ο Kabuto να στείλει αυτούς να του το χαλάσουν? :kakaka: γέλιο θα χει αν γίνει κάτι τέτοιο...!

Όσο για την ερώτηση γρίφο...αν δεν έλεγε ψέματα για να τον ξεφορτωθεί τον τύπο κι αν δεν είναι τόσο χαζή όσο μπορεί να την κάνει ο Kishimoto, τότε παραδόξως πιστεώ ότι εννοεί τον Naruto...γιατί μετά από τον παρολίγο χαμό της στα χέρια του Sasuke δε νομίζω να τον θέλει ακόμα, γιατί μέχρι και η Sakura έχει λίγη τσίπα πάνω της. Βέβαια ο Kishimoto δεν έχει όσον αφορά θηλυκούς χαρακτήρες αλλά ας ελπίσουμε για καλύτερες μέρες. Παρόλαυτα εγώ νομίζω ότι το π έτσι για να μην τον πληγώσει, και είναι μόνο στο 50% αλήθεια ότι υπάρχει άλλος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8351 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 19 May 2011 - 10:48

γιατί μέχρι και η Sakura έχει λίγη τσίπα πάνω της.

Θα απογοητευτείς :P

#8352 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 May 2011 - 14:45

Ha ha ha ha! Λες ε? Λεσ να εννοεί ακόμα τον παπιοκέφαλο? Κρίμα, κρίμα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ακόμα και οι επιφανειακοί άνθρωποι σαν την Sakura κάποια στιγμή "βαθαίνουν" και μπορούμε να δούμε πως δεν είναι άλλο το εντελώς χαζοχαρούμενο που ήταν. Εντελώς είπα, έστι?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8353 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 19 May 2011 - 14:47

Εμενα μου αρεσε αλλα μου φανικε περιεργο με τον Itachi . Υποτιθετε οτι ο Σασυκε δεν του πιρς τα ματια? Πως τα ειχε εκει?
The Suraido Project

Posted Image

#8354 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 May 2011 - 15:00

Τι ήταν τούτο ρε παιδιά :kakaka:
Posted Image

#8355 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 19 May 2011 - 15:02

Εμενα μου αρεσε αλλα μου φανικε περιεργο με τον Itachi . Υποτιθετε οτι ο Σασυκε δεν του πιρς τα ματια? Πως τα ειχε εκει?

και ο madara πηρε τα ματια του nagato...
τα ματια ειναι ανθρωπινο οργανο μαζι με την τεχνικη αναγεννιούνται οπως και τα αλλα ανθρωπινα οργανα,δεν ειναι περιεργο.

το περιεργο ηταν γιατι ο nagato και ο itachi ηταν αγκαλια:lovulovu:

Τι ήταν τούτο ρε παιδιά :kakaka:

manga?