Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8281 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 06 May 2011 - 22:08

βασικα ο orochimaru προσπαθησε να παρει το σωμα του sasuke δεν τα καταφερε (αλλα παραμεινε seal στο σωμα του sasuke),μετα,ο abuto πειρε cells απο το το νεκρο σωμα του oro (δεν μπορω να βρω το κοματι,ξερω που ειναι αλλα δεν θυμαμε chapter)

ακομα ο madara παραδεκτηκε οτι εχει ενοθει με zetsu η κατι παρομοιο το οποιο εχει cells απο τον 1 hokage.και σιγουρα ενας λογος που ζει τοσο καιρο ειναι τα cells του zetsu/1st hokage

Αυτό με τον madara δεν το θυμάμαι, σχετικά με orochimaru ισχύουν αυτά που είπες να προσθέσω οτι ο itachi κατάφερε να σκοτώσει τον οροτσιμάρου πού είχε μέσα του ο sasuke.

ξαναδιαβασα thn μαχη deidara-sasuke (πως την πατησε ετσι ο deidara)το μονο που εσωσε τον sasuke ηταν οτι ειναι απο τους main-characters.

btw

βγηκαν spoilers?διαβασα κατι spoilers σημερα, νομιζω πως ισχυουν αλλα ειναι πολυ νωρις για να τα δημοσιευσουν.

ναι καλή μάχη σώθηκε λόγο main character και orochimaru.
θέλω να δω madara να απελευθερώνει όλα τα tailed beasts που κατέχει.

#8282 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 06 May 2011 - 23:42

ξαναδιαβασα thn μαχη deidara-sasuke (πως την πατησε ετσι ο deidara)το μονο που εσωσε τον sasuke ηταν οτι ειναι απο τους main-characters.

btw

βγηκαν spoilers?διαβασα κατι spoilers σημερα, νομιζω πως ισχυουν αλλα ειναι πολυ νωρις για να τα δημοσιευσουν.

επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Ακόμη και ο ίδιος ο deidara παραδέχτηκε ότι ο Sasuke είχε παρατηρήσει και σχεδιάσει τα πάντα.. ακόμη και plan B σε περίπτωση που όντως δε βοηθούσε το chidori (raiton vs doton). Αυτό που δέχομαι είναι ότι είχε πλεονέκτημα element + ότι ο Tobi ήθελε απλά να παρακολουθήσει την ανάπτυξή του και τον έλεγχό του στο sharingan. Επίσης, ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι στόχος του Sasuke δεν ήταν να σκοτώσει τον Deidara (όπως ήταν ο στόχος του Deidara) αλλά να του αποσπάσει πληροφορίες! (in a way, ήταν άτυχος που "διάλεξε" να "καθαρίσει" πρώτα τον Tobi και να πάρει πληρ απ τον Deidara-- απ' την άλλη he couldn't face Madara yet)
Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope

#8283 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 May 2011 - 23:55

Dediara vs Sasuke. Μεχρι εκει ο Sasuke ηταν Cool.
Μετα πηρε τον κατηφορο...

2bbd14fc.jpg

#8284 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 07 May 2011 - 09:08

χμμμ... επέτρεψέ μου να διαφωνήσω! τον "κατήφορο" (για να κρατήσω τον όρο σου) τον πήρε όχι απλά μετά τη μάχη με τον Itachi-san και τη "συζήτηση" με τον Madara, αλλά και μετά τον Bee! Και αυτό λόγω του emotional Amaterasu. Επιμένω βέβαια ότι θα έχει comeback....

Wait and Hope

#8285 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 07 May 2011 - 13:24

και εγώ θα διαφωνήσω οτι πήρε τον κατήφορο ο Sasuke μου αρέσει που τώρα είναι εκδικητής, ξαναδιάβασα τη μάχη με Danzo και εκεί βλέπεις τον ψυχισμό του, στο τέλος λέει thats one down niisan.

επίσης πέτυχα αυτό σε ξένο φόρουμ δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ, με λίγα λόγια είναι το τι έδωσε ο Itachi-san στον ναρούτο και είναι η δύναμη να βγάλει το rinnegan.

#8286 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 07 May 2011 - 14:10

και εγώ θα διαφωνήσω οτι πήρε τον κατήφορο ο Sasuke μου αρέσει που τώρα είναι εκδικητής, ξαναδιάβασα τη μάχη με Danzo και εκεί βλέπεις τον ψυχισμό του, στο τέλος λέει thats one down niisan.

επίσης πέτυχα αυτό σε ξένο φόρουμ δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ, με λίγα λόγια είναι το τι έδωσε ο Itachi-san στον ναρούτο και είναι η δύναμη να βγάλει το rinnegan.

I'm not one to talk as there are just a few moments that I came not to like Sasuke-kun :P
αλλά ομολογώ οτί με τον Danzou μ' άρεσε τρελά! ειδικά η στιγμή που περιγράφεις (πλησιάζει κ στο ανιμε).

θα ήθελα όμως να σχολιάσω ότι αυτό περί της δύναμης του Itachi είναι κθαρά υποκειμενική συζήτηση . Δεν έχουμε δεδομένα! απλά εικάζουμε!

θα μπορούσε να εμφανιστεί το rinnengan μόνο με την έννοια της ένωσης του αίματος των uchiha με των senju αλλά αμφιβάλλω ότι this is the case!

btw μιας κ βρεθήκαμε σ αυτή την κουβέντα, θυμάστε τον Madara να λέει στη Konan ότι μπορεί κανείς να πει ότι το rinnengan ήταν ένα πείραμά του? εικάζω ότι θα μπορούσε ο πατέρας του nagato να είναι uchiha και η μητέρα του uzumaki, που ακόμη κ αν δεν είχαν οι ίδιοι εκδηλωμένα τα γονίδια, οι γενετικές τους πληροφορίες "πέρασαν" στον απόγονο

Wait and Hope

#8287 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 07 May 2011 - 14:14

Αρα ο naruto μπορει να εχει τη δυναμη rinnegan:oo:;Νταξει τωρα μπορω να φανταστω πως θα τα βαλει ο naruto με τον madara.Ενας συνδιασμος kyuubi power και rinnegan θα ειναι θανατηφορος.
Αμα γινει αυτο θα τις φαει αγρια ο madara:beaten:.

image.jpg

#8288 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 May 2011 - 16:12

μακάει να γίνει και αυτό...αλλά δε θέλω τίποτα του στυλ ο Naruto μπορεί να το χρησιμοοπιήσει περιορισμένα klp εντάξει Kishi????????

#8289 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 07 May 2011 - 16:55

Έτσι , ή τελείως badass ή καθόλου ! :P
Posted Image

#8290 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 17:08

Και γω θα απαντήσω πως σε εκείνη την στιγμή δεν μου θύμισε εκδικητή αλλά κλόουν.
Posted Image

#8291 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 07 May 2011 - 17:18

σε ποιον αναφέρεσαι dragon d?

Wait and Hope

#8292 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 07 May 2011 - 17:25

Στον Sasuke μάλλον, αφού ο Danzou είναι η αγάπη του :P

Εμένα μ' αρέσει πως πήγε το πράγμα με τον Sasuke από πλευράς τροπής πάρα πολύ. Αλλά ντάξει έχει σαλτάρει λίγο το παιδάκι δεν μπορείτε να πείτε. :kakaka:

Edited by Gilmaru, 07 May 2011 - 17:56.

#8293 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 17:30

Posted Image
Posted Image

#8294 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 07 May 2011 - 17:55

Don't get me wrong though, I really hated Danzou :erk:

Τόσο πολύ που συμπάθησα τον Sasuke τότε. :hehehe:

#8295 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 17:59

I know :kakaka: δεν σε παρεξήγησα, απλά για μένα η στάση του Sasuke με το όλο σκότος του στην μάχη και στην φάση με την Karin ξεπέρναγε τα όρια της γελοιότητας
Posted Image