αναμενόμενο chapter αλλα δεν μπορώ να πω πως με δυσαρέστησε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 21:50
αναμενόμενο chapter αλλα δεν μπορώ να πω πως με δυσαρέστησε
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 23:20
άντε να δούμε και τη δύναμεις ενός σοβαρού samurai
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 10:11
απορία.... καταλάβατε κ εσείς να υπονοείται ότι ο Danzou πρόδωσε τους "akatsuki" στο Hanzou???
και γι αυτό είδαμε τη "συνεργασία Danzou - Hanzou στις αναμνήσεις του Nagato?
αν ναι... εκτός από την πολύ ωραία μάχη (άντε πολύ τύπου samurai έκαναν τους Κονοχαίους
μάθαμε και μια σημαντική λεπτομέρεια για το παρελθόν του Danzou
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...
All human Wisdom sums up in two words:
Wait and Hope
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 10:28
Βγήκε το καινούριο...
Ο Hanzo τρολλάθηκε και καμία έκπληξη με το ανότητο Ιαπωνικό popularity poll που ψηφίζουν δεκάχρονα...
+1
the greatest ninja of his time μας τελείωσε (μέσα από ωραία μάχη βέβαια ) από κάποιον σαμουράι ο οποίος στο meeting είχε αφήσει το sasuke να αλωνίζει και ήταν υπό την επήρεια του Danzou ...τα συμπεράσματα δικά σας
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 14:46
Γιατί δεν στέλνει κανείς την Chiyo στη μάχη;
Προς τι το ξαφνικό flashback με τον pein? Και τι εννοούσε ο Hanzou "this has happened before"?
Και το κομμάτι με τον Zabuza ήταν επίσης ακατανόητο κ άκυρο.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 17:36
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 17:41
επισης και εγω δν καταλαβα γιατι η γρια δν επιτιθεται..προφανως δν ελεγχεται πληρως απο τον γυαλακια αλλα μηπως αυτη ειναι και η στρατηγικη του??
p.s. ton zetsu και τον κακασι ποτε θα τους ξαναδειξει????
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 21:42
Ο Hanzo ήταν πεθαμένος τόσα χρόνια κ έχει χάσει την φόρμα του, ο Μifune είχε χρόνο να μάθει και άλλα πράγματα και να βελτιωθεί. Προσωπικά μου φαίνεται λογικό, παρ'ότι είναι γέρος...Πάντως ο Hanzo δεν πρέπει να καταστράφηκε εντελώς από τεχνικής απόψεως, τα ζόμπι ξανασυντίθενται αν τα κόψεις.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2011 - 22:32
Μια ότι ανακυκλώνει τους ήρωες. μια ότι βλέπουμε δευτερεύοντες χαρακτήρες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Εγώ τη βρίσκω κομπλέ τη ιστορία, και την μάχη με τους δίδυμους(με καλή εξέλιξη και ωραία ανατροπή), και το τωρινό τεύχος στο οποίο λογικά δεν έχει πεθάνει ο Hanzo μιας και λογικά πρέπει να τον κάνουν κάπως seal. Όσο για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες η άποψη μου είναι πως πάλι καλά που βλέπουμε και κανένα άλλο εκτός από τον Ναρούτο να κάνει Rasengan και τον Σάσουκε να σπαμάρει το Saringan.
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2011 - 13:41
Καίγομαι να δω Ino-Shika-Chu Vs Asuma!!!
Το μονο μου πρόβλημα είναι ότι έχει ξαφνικά πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες σε πρώτο πλάνο και δεν είμαι αρκετά hardcore fan για να τους θυμάμαι όλους. Τον Hanzo π.χ. τον θυμήθηκα αφού μπήκα στα forums.
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2011 - 14:59
Ο Hanzo ήταν πεθαμένος τόσα χρόνια κ έχει χάσει την φόρμα του
Epic.
Μου αρέσουν οι μάχες άλλα όχι τα αποτελέσματα τους. Λίγη balance θα έπρεπε να υπάρχει, ούτε οι arrancars στο Bleach τέτοια σφαγή.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2011 - 14:30
ωραίο το flashback ...δε τον είχα το Hanzo για τόσο ευαίσθητό...very nice ...άντε με τη lolita τον kabuto ..ακολουθεί auma τώρα