Ναι, κι εγώ έλεγα θα γίνει ο καμικάζι των akatsuki. Αυτοκαταστροφή-αναγέννηση-αυτοκαταστροφή-κτλ. Παρόλα αυτά ξεμπέρδεψαν μαζί του γρήγορα, όπως και με τον Sasori. Κι εγώ παραξενεύτηκα που σε 1 μόνο chapter τελείωσε μια τέτοια μάχη, αλλά:
Όταν τα χωριά συμμάχησαν εναντίον των Akatsuki, το πρώτο πράγμα που θα έκαναν είναι να μοιραστούν ό,τι ήξεραν για τους Akatsuki, ζωντανούς ή νεκρούς (αφού είδε και o Tsitsukage ότι έχουν έρθει πίσω). Άρα βρίσκονταν σε πλεονέκτημα. Μετά αν το σκεφτούμε, δεν θα μπορούσαν να κάνουν εκείνες τις χρονοβόρες μάχες που κάναν στο παρελθόν. Ο Deidara ό,τι μυρμήγκι, πουλί, κάμπια και να έκρυβε για sneak attack, ο Hyouga με το buakugan που έχουν στην ομάδα θα το έβλεπε αμέσως. Ύστερα, ούτε ο Sasori με το απλό του σώμα και χωρίς τον 3ο Kazekage, τις 100 μαριονέτες του, τα όπλα μέσα στα όπλα και τα δηλητήριά του μπορεί να κάνει πολλά. Οπότε είχαν περιορισμένες κινήσεις. Και φαίνετε τώρα ο Kankuro που ξέρει με ποιόν έχει να κάνει, δεν κάθεται να τις φάει όπως την προηγούμενη φορά.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλό τεύχος. Επιτέλους είδαμε μια μάχη της προκοπής με στρατηγικές, ανατροπές και θυμηθήκαμε λίγο τι εστί Naruto. Ο Kankuro απλά τα έσπασε!! Μαριονέτα Sasori ftw και τα νήματα chakra. Ο Sasori δεν κατάλαβε από που του ήρθε!! Ξέρει κανείς τι είναι η "red technique" και "red technique" που λέγανε; Δηλαδή τη διαφορά έχει η τεχνική του Kankuro από του Sasori;
Τέλος και ο Sai με τον αδερφό του πολύ καλό. Ο Sai σοβάρεψε και νομίζω είδαμε γιατί ανήκει στους Anbu!!! Επίσης το οτι ο αδερφός του ελευθερώθηκε από το σκίτσο ήταν κορυφαίο. Βέβαια γενικά το concept με τα zombie που "ελευθερώνονται" όταν μου φαίνεται αρκετά κλισέ και δεν μου πολυαρέσει. Τώρα όμως θα μπορούσε να έχει στηθεί αλλιώς.
Θα μπορούσε ο Orochimaru να μπορεί να πάρει μόνο τις ψυχές αυτές που επιθυμούν να επιστρέψουν. Δηλαδή τις ψυχές που θέλουν να κάνουν κάτι ακόμα στον κόσμο (άλλο που όταν φτάνουν γίνονται μαριονέτες). Σαν μια τελευταία εκρεμότητα που περιμένει να τακτοποιηθεί. Όταν αυτός ο σκοπός εκπληρωθεί, η ψυχή να μην επιθυμεί να παραμείνει περετέρω και να επιστρέφει. Με λίγα λόγια, η τεχνική αναβίωσης να είναι σαν μια καρφίτσα που επιτρέπει σε μια ψυχή να παραμένει στον κόσμο όσο, υποσυνείδητα πάντα, επιθυμεί αυτή! Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο αδερφός του Sai ήθελε να δει το σκίτσο που του είχε υποσχεθεί ο αδερφός του. Ακόμα και όταν τον πολεμούσε, δεν μπορούσε να ελευθερωθεί ο ίδιος επειδή κατά βάθος δεν ήθελε να φύγει πριν εκπληρώσει τις επιθυμίες που είχε πριν πεθάνει. Άρα όταν αυτό έγινε, να του έφυγε αυτό το βάρος, άρα να μπόρεσε να αναπαυτεί ήρεμα. Με την ίδια λογική, ο Asuma μπορεί να ελευθερωθεί όταν δει το παιδί του. Έτσι λίγο λίγο θα δούμε όλους τους χαρακτήρες να ξετυλίγονται μέσα από αυτή την αναζήτηση των ανεκπλήρωτων πόθων, μεσω πάντα της φυλακής στην οποία είναι καταδικασμένοι να "ζουν"!!!
Αν παίξει κάτι τέτοιο, έστω και εν μέρει, θα μου αρέσει!!!
Edited by Getekid, 25 November 2010 - 16:13.