Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7906 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 November 2010 - 02:36

http://mangastream.com/read/naruto/58994877/1

edit: Ωστε ο τροπος για να τους νικησουν ειναι να τους ''χτυπησουν'' συναισθηματικα...

Θα δουμε πολλα δραμα καρε ετσι... Nice :)

Sai creepy face
http://mangastream.com/read/naruto/58994877/13

Edited by didimakia, 25 November 2010 - 02:44.

2bbd14fc.jpg

#7907 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 25 November 2010 - 07:09

Δε ξερω. Κατι με ξενερωνει σε ολο αυτο το ''you set my soul free *tear*'' Πολυ προβλεψιμο θα γινει ετσι

#7908 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 November 2010 - 10:41

εκτος από τα clichè που ανέφερα και στα προηγούμενα chapters, δηλαδή ότι έχουνε βρεθεί όλοι οι παλιοί φιλαρες μαζί etc, εκτος από μερικές γελοιότητες μεταξύ sai και αδερφού του (όπως ανέφερε και ο tragic prince) εμενα το chapter μου άρεσε πολύ :D επιτέλους βλέπουμε γνήσια μάχη στο ναρουτο, και τουλάχιστον εμενα με κρατάει τσιτωμένο, με τον ευχάριστο τρόπο.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7909 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 25 November 2010 - 12:28

γενικα μου αρεσε αλλα 8α πρωτιμουσα οι μαχες να ηταν λιγο μεγαλυτερες τουλαχιστον σε ατομα σαν σασορι κλπ μου φανικε πως τελειωαν πολυ γρυγορα, ευκολα, αλλο 1 τσαπτερ δεν 8α εβλαπτε.

αυτο ωμος δεν σημενει πως 8ελω να δω ασχετους που δεν γνοριζουμε η την μαζα γενικα 3453453 τσαπτερ.

μαλον ειναι ωπος ειχα πει λιγο παλιωτερα βγιαζετε να το τελειωσει το μανγκα

#7910 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 November 2010 - 13:51

Ήταν λογικό και αναμενόμενο εκ των προτέρων πως θα παλέψουν χαρακτήρες με άτομα με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένοι η έστω σχετίζονται, δηλαδή πως ο Κισιμότο θα πατούσε πάνω σε αυτό... δεν έχω λοιπόν ιδιαίτερο παράπονο.
και επιτέλους πήραν χρόνο και οι άλλοι χαρακτήρες της σειράς, αλλά με χάλασε που οι Ακατσούκι νικήθηκαν τόσο έυκολα από τον Sai και τον Κάγκουρο, ήμαρτον παιδάκια είναι...

Edited by D.Dragon, 25 November 2010 - 14:03.

Posted Image

#7911 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 November 2010 - 15:15

καθόμουν το πρωί και σκεφτόμουν για τον deidara, από την στιγμή που μπορεί να κάνει suicide bombing όλη την ώρα χωρίς να πεθάνει θα έπρεπε να είναι ο πιο δυνατός εκεί πέρα. απλά να τον στείλουνε πετώντας πάνω από τον στρατό και να αρχίσει την δουλειά. am i wrong? :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7912 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 25 November 2010 - 16:07

Ναι, κι εγώ έλεγα θα γίνει ο καμικάζι των akatsuki. Αυτοκαταστροφή-αναγέννηση-αυτοκαταστροφή-κτλ. Παρόλα αυτά ξεμπέρδεψαν μαζί του γρήγορα, όπως και με τον Sasori. Κι εγώ παραξενεύτηκα που σε 1 μόνο chapter τελείωσε μια τέτοια μάχη, αλλά:

Όταν τα χωριά συμμάχησαν εναντίον των Akatsuki, το πρώτο πράγμα που θα έκαναν είναι να μοιραστούν ό,τι ήξεραν για τους Akatsuki, ζωντανούς ή νεκρούς (αφού είδε και o Tsitsukage ότι έχουν έρθει πίσω). Άρα βρίσκονταν σε πλεονέκτημα. Μετά αν το σκεφτούμε, δεν θα μπορούσαν να κάνουν εκείνες τις χρονοβόρες μάχες που κάναν στο παρελθόν. Ο Deidara ό,τι μυρμήγκι, πουλί, κάμπια και να έκρυβε για sneak attack, ο Hyouga με το buakugan που έχουν στην ομάδα θα το έβλεπε αμέσως. Ύστερα, ούτε ο Sasori με το απλό του σώμα και χωρίς τον 3ο Kazekage, τις 100 μαριονέτες του, τα όπλα μέσα στα όπλα και τα δηλητήριά του μπορεί να κάνει πολλά. Οπότε είχαν περιορισμένες κινήσεις. Και φαίνετε τώρα ο Kankuro που ξέρει με ποιόν έχει να κάνει, δεν κάθεται να τις φάει όπως την προηγούμενη φορά.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλό τεύχος. Επιτέλους είδαμε μια μάχη της προκοπής με στρατηγικές, ανατροπές και θυμηθήκαμε λίγο τι εστί Naruto. Ο Kankuro απλά τα έσπασε!! Μαριονέτα Sasori ftw και τα νήματα chakra. Ο Sasori δεν κατάλαβε από που του ήρθε!! Ξέρει κανείς τι είναι η "red technique" και "red technique" που λέγανε; Δηλαδή τη διαφορά έχει η τεχνική του Kankuro από του Sasori;

Τέλος και ο Sai με τον αδερφό του πολύ καλό. Ο Sai σοβάρεψε και νομίζω είδαμε γιατί ανήκει στους Anbu!!! Επίσης το οτι ο αδερφός του ελευθερώθηκε από το σκίτσο ήταν κορυφαίο. Βέβαια γενικά το concept με τα zombie που "ελευθερώνονται" όταν μου φαίνεται αρκετά κλισέ και δεν μου πολυαρέσει. Τώρα όμως θα μπορούσε να έχει στηθεί αλλιώς.

Θα μπορούσε ο Orochimaru να μπορεί να πάρει μόνο τις ψυχές αυτές που επιθυμούν να επιστρέψουν. Δηλαδή τις ψυχές που θέλουν να κάνουν κάτι ακόμα στον κόσμο (άλλο που όταν φτάνουν γίνονται μαριονέτες). Σαν μια τελευταία εκρεμότητα που περιμένει να τακτοποιηθεί. Όταν αυτός ο σκοπός εκπληρωθεί, η ψυχή να μην επιθυμεί να παραμείνει περετέρω και να επιστρέφει. Με λίγα λόγια, η τεχνική αναβίωσης να είναι σαν μια καρφίτσα που επιτρέπει σε μια ψυχή να παραμένει στον κόσμο όσο, υποσυνείδητα πάντα, επιθυμεί αυτή! Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο αδερφός του Sai ήθελε να δει το σκίτσο που του είχε υποσχεθεί ο αδερφός του. Ακόμα και όταν τον πολεμούσε, δεν μπορούσε να ελευθερωθεί ο ίδιος επειδή κατά βάθος δεν ήθελε να φύγει πριν εκπληρώσει τις επιθυμίες που είχε πριν πεθάνει. Άρα όταν αυτό έγινε, να του έφυγε αυτό το βάρος, άρα να μπόρεσε να αναπαυτεί ήρεμα. Με την ίδια λογική, ο Asuma μπορεί να ελευθερωθεί όταν δει το παιδί του. Έτσι λίγο λίγο θα δούμε όλους τους χαρακτήρες να ξετυλίγονται μέσα από αυτή την αναζήτηση των ανεκπλήρωτων πόθων, μεσω πάντα της φυλακής στην οποία είναι καταδικασμένοι να "ζουν"!!!

Αν παίξει κάτι τέτοιο, έστω και εν μέρει, θα μου αρέσει!!!

Edited by Getekid, 25 November 2010 - 16:13.

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#7913 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 November 2010 - 21:53

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ειδικά οι μάχες που είναι σήμα κατατεθέν στην σειρά και το πόσο καλά οργανώνονται.

Ωστόσο χαλάστηκα λίγο που οι Akatsuki, που τους είχαν προβληματίσει τόσο στο παρελθόν τώρα νικήθηκαν τόσο απλά, αλλά θα συμφωνήσω με Getekid ότι αυτή τη φορά είχαν intel πάνω στις επιθέσεις τους και οπότε ήταν πιο προετοιμασμένοι, όπως και επίσης έλειπαν διάφορα όπλα στον Sasori και φυσικά δεν γινόταν να έχουν το ίδιο length με παλιά οι μάχες.

Ο Kankuro επιβεβαιώθηκε επιτέλους ότι είχε πάρει το σώμα του Sasori, από την συνάντηση των 5 Kages είχε δώσει αυτό το hint και έδειξε πολύ καλά τις ικανότητες του ως leader. Μου άρεσε πολύ και η εικόνα όπου ο Sasori είπε ότι επιτέλους έχει γίνει ο κυριολεκτικός ορισμός μιας μαριονέτας, ενώ και ο Deidara με την artistic τρέλα του μου είναι πάντα συμπαθής.

Τώρα για το όλο θέμα με το ότι όταν "ολοκληρώνονται" οι σκοποί/επιθυμίες των ψυχών μπορούν να φύγουν μου άφησε ανάμεικτα αισθήματα, από την μια βγαίνει ελαφρώς κλισέ, αλλά από την άλλη δεν υπήρχε και άλλος τρόπος για κάποιους φαντάζομαι και επίσης εκτελέστηκε σωστά. Επίσης να προσθέσω και ότι δεν νομίζω πως όλοι όσοι αναστήθηκαν μπορούν να νικηθούν έτσι, καθώς αμφιβάλλω αν έχουν όλοι τους κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με κάτι (πχ Deidara, Kakuzu) και ακόμη μένει και το γεγονός ότι ο Kabuto οποιαδήποτε στιγμή θέλει μπορεί να τους διαγράψει και τις προσωπικότητες.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι πολλοί Akatsuki είχαν "φύγει" με πολύ εντυπωσιακούς τρόπους (Itachi, Sasori, Deidara κλπ) και με αυτό το round 2 φοβάμαι μην χαλάσει η γενική εικόνα τους. Είναι νωρίς για να το πω αυτό όμως, ίδωμεν. :thumbup:

#7914 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 26 November 2010 - 12:17

It's bitching time! < : D

Ξενέρωσα αρκετά με τον τρόπο που ξεφτιλίστικαν ουσιαστικά ο deidara και ο Sasori.
Αν είναι να γίνει το ίδιο πράγμα με όλους αυτούς που αναγενήθηκαν τότε να μου λείπει!
(π.χ. Zabuza τι θα φύγει? Οne shot overkill?)
Για τον αδελφό του Sai ασχολίαστο, ο Naruto θα τους αγκαλιάσει όλους και θα τους κάνει καλούς :kakaka:

#7915 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 03 December 2010 - 02:24

βγηκε το 519 http://mangastream.com/read/naruto/23579541/1 ο ναρουτο με νεα τεχνικη.. αλλα δειτε το πριν χαρειτε λολ

#7916 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 December 2010 - 02:37

WTF IS THAT SHIT? Sasori: ''awww you re right. my art will live through the people, i can go now'' BLERG!

Rest of chapter was kinda cool :P

#7917 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 03 December 2010 - 02:40

i loled! X"3 απλα αυτο εχω να πω ελιωσα στα γελια οταν το ειδα... οχι πως ειναι κατι σπουδεο anyway... αντε good luck Naruto!!! :D
Imagination is the only limit!

#7918 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 December 2010 - 16:18

WTF IS THAT SHIT? Sasori: ''awww you re right. my art will live through the people, i can go now'' BLERG!

Rest of chapter was kinda cool :P

Βασικά θυμίθηκα πως ο sasori είχε κάνει μια μικρή στροφή και πριν πεθάνει οπότε δεν μου'κατσε τελείως άσχημα..

καλό τσαπτεράκι!

#7919 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 December 2010 - 00:17

Κι εμένα μου άρεσε πως κατέληξε με τον Sasori, άλλωστε από παλιά φαινόταν ότι ο πιο καλούλης από τους 2 αυτός ήταν, με το τραγικό παρελθόν and all, σε αντίθεση με τον Deidara, που ήταν καθαρά τρελάρα. :P Έκλεισε/λυτρώθηκε ωραία για μένα ο χαρακτήρας του, εκεί που την προηγούμενη φορά ήταν κάπως βιαστικό, αλλά δεν θα χαρώ αν γίνει το ίδιο με Deidara, για να δούμε... πάντως και ο Kankuro για μια φορά επιτέλους ήταν lead character και επιτυχής στην αποστολή του, καιρός ήταν να πάρει λίγο το spotlight από τον Gaara.

Τώρα όσο για τον Kabuto δεν μας τα λέει καλά, και ο Madara κατάλαβε ότι αυτός οδήγησε την Anko εκεί... δεν το 'χω σε πολύ να μας βγει καλός τίποτα στο τέλος, αν και με τον δικό του διεστραμμένο τρόπο. Όπως και να 'χει τον βλέπω έστω και έμμεσα να βοηθάει την συμμαχία τελικά. Αλλά αυτή η Anko πραγματικά κρίμα να γεννηθεί badass-wannabe γυναίκα σε αυτή την σειρά, τις έχει φάει από Orochimaru δύο φορές, μια από Kabuto τώρα, δεν μπόρεσε να ελέγξει το ίδιο καλά με Sasuke το cursed seal... να 'ναι καλά το δικτυωτό μπλουζάκι που φοράει τουλ (:P).

Για το νέο Naruto training σε γενικές γραμμές μου άρεσε (ειδικά το όλο θεωρητικό με το πως παίρνει chakra από το kyuubi και το yin yang chakra), η tailed beast bomb είναι από τις πιο cool τεχνικές που είχα δει παλιά, αλλά με χάλασε που για άλλη μια φορά μας βγήκε παράγωγο του rasengan, ελβετικός σουγιάς αυτή η τεχνική τελικά.

Πάντως νόμιζα ότι τώρα που ο Naruto πήρε το chakra από το kyuubi θα ήταν ανώτερος του Bee λόγω διαφοράς ουρών, αλλά τελικά με το που είδα το transformation του τελευταίου κατάλαβα πόσο δρόμο έχει να διασχίσει ακόμη για να φτάσει τον πιο uber jinchuuriki. Και δεν βλέπω γιατί δεν δοκίμασε καν να έρθει σε terms με το kyuubi, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει πριν αποφασίσουν άλλη τακτική... άλλωστε είχαμε δει πιο πριν ότι έχει μείνει incomplete η κουβέντα με το kyuubi. Naruto είναι αυτός, στο τέλος και με αυτόν θα γίνουν buddies, που θα πάει.

Edited by Zoro, 04 December 2010 - 00:31.

#7920 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 December 2010 - 00:23

χμμμ προσωπικα βλεπω τον καμπουτεριμον να φοβαται την υπερβολικη δυναμη του μανταρα και μαλλον ελπιζει ετσι να του δωθει μια καποια ευκαιρια να παρει τα ηνια ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]