Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7816 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 02:35

Tα κάνει όλα και συμφέρει και είναι και πιο ανθεκτικός και από το euro στις πιέσεις της αγοράς. (εν τω μεταξύ ας μου εξηγήσει κάποιος τι ρόλο βαράει ο μαύρος εφόσον βλέπουμε ότι μόνο ο λευκός παράγεται από το λουλουδιthingy).

Ίσως ο ασπρόμαυρος να είναι ο αυθεντικός και οι άλλοι να φτιάχτηκαν με βάση αυτόν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7817 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 02:38

ή ισως τον εκανε ετσι για απλο show off xD

2bbd14fc.jpg

#7818 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 03:04

What's better than watching the most DESPICABLE character dying.. And dying again!

An army of Deidara

#7819 GvFirefox

GvFirefox

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 13:00

Ίσως ο ασπρόμαυρος να είναι ο αυθεντικός και οι άλλοι να φτιάχτηκαν με βάση αυτόν.

Ή μπορεί να είναι μόνο ο μαύρος ο κανονικός και ο άσπρος απλά αναλώσιμος. Για τον άσπρο έχουμε δει ό,τι έχει πολλές χρήσεις, όπως έκανε τον αληθοφανή κλώνο του Kisame. Αλλά για τον μαύρο δεν ξέρουμε και πολλά.

Καλώς σας βρήκα.

#7820 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 14:59

Και τωρα το μονο που λειπει ειναι ενα Byakugan στην τρίτη τρυπα της μασκας xD

Ακριβώς αυτή την σκέψη έκανα, μόλις τελείωσα να διαβάζω το τσάπτερ.

Επίσης γιατί τόση φασαρία για τον Deidara; Αφού είναι summon του Edo Tenshei.

Απ'ότι φαίνεται όμως, έδεσε την ψυχή των πεθαμένων με τα πεθαμένα αυτά σώματα. Πάλι δεν παύει να είναι υποχύριο του. Για μένα δεν έχει και τόση σημασία. Το κακό(γι'αυτόν) είναι ότι πρέπει να θυσιάζει και ένα νεκρό σώμα για να το κάνει αυτό. Αν θυμάστε από παλιά...
(Αν και από τέτοια ο Kabuto σκίζει.)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7821 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 16:33

An army of Deidara

oi, why the deidara hate?xd

Χαλαστηκα που ξεφυγε ο kabuto.Κανε αλλο ενα summon ρε αδερφε.Περιμενω remacth στα επομενα chapter.

qzMHWHd.png

#7822 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 22:48

Ακριβώς αυτή την σκέψη έκανα, μόλις τελείωσα να διαβάζω το τσάπτερ.

Επίσης γιατί τόση φασαρία για τον Deidara; Αφού είναι summon του Edo Tenshei.

Απ'ότι φαίνεται όμως, έδεσε την ψυχή των πεθαμένων με τα πεθαμένα αυτά σώματα. Πάλι δεν παύει να είναι υποχύριο του. Για μένα δεν έχει και τόση σημασία. Το κακό(γι'αυτόν) είναι ότι πρέπει να θυσιάζει και ένα νεκρό σώμα για να το κάνει αυτό. Αν θυμάστε από παλιά...
(Αν και από τέτοια ο Kabuto σκίζει.)

Δεν χρειάζεται να θυσιάζει νεκρά σώματα πλέον. Έχει ολοκληρώσει την τεχνική του Edo Tenshei...

#7823 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2010 - 23:10

μετά τη μάχη της konan και του μασκαρά έχει πέσει το naruto και έχω μπερδευτεί (ίσως και ο kishi μαζί) που πηγαίνει η ιστορία.Δεν ξέρω καθόλου τι να πώ και με λυπεί αυτό.

#7824 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 06:27

ο μαυρος ισως ειναι κατι σαν host ωστε να τρεφετεαι ο ασπρος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#7825 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 17:44

Μια τεραστια χαρη (Off topic) ...απο που μπορω να κατεβασω τα επεισοδια 82-133 που μου λειπουν απο την συλλογη μου????
Δεν βρισκω με τιποτα seeders...ευχαριστω και παλι.:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7826 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:13

its out! http://mangastream.com/read/naruto/92329668/1
σαν πολυ νωρις δεν ειναι?

#7827 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:36

Απο τα καλυτερα τσαπτερ.Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.Ο Μπαρμπα-Τσουτσις σηκωσε ολο το νησι??(οχι την σπιναλογκα) Δηλαδη απο ποιον κοσμο ειναι ο τυπος?Στα νιατα του πρεπει να εκοβε κ......ς.Ο ναρουτο σε προπονηση.To joint shinobi army με custom forehead:riiight::riiight:.O διαχωρισμος σε divisons και ο ορισμος των captains. O Gaara general???Μπραβο και δεν του φαινοταν.Και για το τελος ο στρατος των Akatsuki...Απο ολα εχει ο ψοφιμ μπακτσες.Οποιος εχει πεθανει στη σειρα ξαναζωντανεψε.Ρε μπας και μας βγαλει και κανεναν J-sama και μας τρελανει??Μπραβο Κishimoto τρελανε μας κι'αλλο!!

#7828 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:38

Tραγικο αυτο που εχει κανει ο Kishi σχετικα με το edo tensei. Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να δω εκει τον asuma, τον αντρα της tsunade, ουτε Haku, ουτε τον pain.

Edit: Αν ζωντανεψει Μινατο ή Jiraya θα ειναι τρελη ιερωσυλια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7829 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:50

*faints* παίζει να είναι το καλύτερο chapter που έχω διαβάσει στο naruto από τον θάνατο του asuma. θα γίνει χαμός, ελπίζω να αξίζει του κερατα και να το κάνει τέλειο όλο. και ελπίζω μετά από αυτό να μπει στην τελική ευθεία, αν το παρακάνει θα χαλάσει η σειρά και τώρα έχει πάει πολύ ψιλά και θα ήτανε άσχημο. δεν μπορώ να πω πολλά, μπορεί να κάνω edit το post μου ali στιγμή, παραείμαι stunned αυτή την στιγμή, ήτανε ΤΈΛΕΙΟ

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7830 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 00:54

I JUST GOT A BONER:burningbe3:

Ντάξει όντως το chapter ήταν ΕΠΙΚΟ.Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Μια παρατήρηση μόνο για το Edo Tensei.Όντως το παράκανε λίγο ο Kishi.Βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι με ποια λογική φέρνει τον Χ και δε (μπορεί να) φέρ(ν)ει τον Ψ.

Πχ γιατί δεν έφερε τον 1ο,2ο,3ο,4ο,Jiraiya,White Fang κτλ;

Δημοσιευμένη  εικόνα