Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7636 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 September 2010 - 14:21

Εστω, ότι δεν ειναι ο Obito! Δεν μου κολλάει και πάλι να είναι ο Madara. Δε παίζει να ζεί απο τότε, και να αναφέρει συνέχεια και συνέχεια το όνομα του, ΟΠΟΟΥΥΥ και να βρίσκεται. Οκ φίλε το καταλάβαμε. Είσαι ο μέγας και τρανός Uchiha Madara. Τότε γιατί φοράς μάσκα , και το λες και λες και λες συνέχεια. Ε, αυτο εμένα δε μου κάθεται καθόλου καλά. Τόσα και τόσα έχουν γίνει. Δε θα ξαφνιαστώ αν δώ κάποιον άλλο εκτός του Madara. Θα κάνω bookmark Αυτη τη σελίδα έτσι ώστε όταν βγει η μάσκα του και δούμε και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ σίγουρα ποιος ή τι είναι πίσω απο τι μάσκα, και αποδειχτεί ότι έχει να κάνει σχέση με τον Obito η κάποιον άλλο,θα το κάνω copy + paste Και θα πω, XA! i told ya guys :P (hahaha j/k)

Οπως και να έχει, ο Tobi εφοσον ισχυριζεται και κωλοχτυπιεται τοσο πολυυυυ οτι ειναι ο Μανταρα, ο ποιο δυνατός απο ολους, ΔΕΝ θα ειχε λόγο να φοβηθει ΑΥΤΟ το άτομο το οποιο ηταν μεσα στο φέρετρο.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7637 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 September 2010 - 23:56

Στο τέλος μάλλον θα βγει κανένας αδερφός του Madara, που τρόμαξε όταν είδε το σώμα του πραγματικού του αδερφού στον τάφο. Άλλωστε τα αδέρφια γνωρίζονται καλύτερα από όλους και κατά συνέπεια μπορούν να αντικαταστήσουν ο ένας τον άλλον επάξια :thatsit:.
Posted Image

#7638 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2010 - 00:03

Ή θα μπορούσε να είναι ο αληθινός Madara και ο Kabuto να βρήκε το πτώμα του αδερφού του και πολύ απλά να είναι το μοναδικό πράγμα που να μην του πηγαίνει η καρδιά να κάνει (aka να σκοτώσει τον αδερφό του για δεύτερη φορά).Όλα παίζουν το θέμα με τις προβλέψεις όμως αρχίζει και ξεφεύγει ελαφρώς οπότε ας μείνουμε καλύτερα σε πράγματα τα οποία μπορούμε να βασίσουμε κάπου. ^^

#7639 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 14 September 2010 - 12:50

Παιδια το καινουριο chapter "ισως" να λεει κατι για το σωμα του Madara! (αν ειναι confirmed).

WARNING NEW SPOILERS!
Spoiler:

Posted Image

#7640 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 September 2010 - 13:25

Mε την δύναμη του Google

Tobi (トビ)

Obito (オビト)

Τώρα μυγάκια τα μεν, μυγάκια και τα δε αλλά κάποια από τα μυγάκια μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους από ότι τα υπόλοιπα :P

Bασικα τα δυο μυγακια (:P) μου φενοντε ιδια. αυτο το ξεμπαρκο (オ) ειναι το O απ το Obito? XD

Βασικά λέτε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι αυτό που είπε ο D.Dragon. Στα Ιαπωνικά, φωνητικώς και γραπτώς είναι αναγραμματισμός. Αυτό που δεν ξέρω για να εξηγήσω, είναι αν στο αυθεντικό κείμενο το όνομα είναι γραμμένο στο katakana ή στα hiragana.

Αλλά αυτό πάει πολύ στην σημασιολογία. Αλλά όποια από τις δύο περιπτώσεις και αν είναι, πάλι τό ίδιο αποτέλεσμα είναι. Αναγραμματισμό αποτελούν. と("to" in hiragana) ト("to" in katakana) and び("bi" in hiragana) ビ("bi" in katakana).

Εν ολίγις, αν το όνομα Tobi είναι γραμμένο στα hiragana το όνομα του θα σημαίνει κάτι(εδώ, μαύρος αητός, με την έννοια του πουλιού) ενώ στα κατακάνα απλά ένα όνομα. Αν όμως πάρουμε την λέξη Obito με hiragana είναι ένας αρχαϊσμός της ιαπωνικής γλώσσας, που δίνονταν σε μεγάλες οικογένειες, τίτλος ευγενείας. Στα katakana πάλι ένα όνομα.

Τέλος πάντων, πολύ επεκταθήκαμε.

Εστω, ότι δεν ειναι ο Obito! Δεν μου κολλάει και πάλι να είναι ο Madara. Δε παίζει να ζεί απο τότε, και να αναφέρει συνέχεια και συνέχεια το όνομα του, ΟΠΟΟΥΥΥ και να βρίσκεται. Οκ φίλε το καταλάβαμε. Είσαι ο μέγας και τρανός Uchiha Madara. Τότε γιατί φοράς μάσκα , και το λες και λες και λες συνέχεια. Ε, αυτο εμένα δε μου κάθεται καθόλου καλά. Τόσα και τόσα έχουν γίνει. Δε θα ξαφνιαστώ αν δώ κάποιον άλλο εκτός του Madara. Θα κάνω bookmark Αυτη τη σελίδα έτσι ώστε όταν βγει η μάσκα του και δούμε και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ σίγουρα ποιος ή τι είναι πίσω απο τι μάσκα, και αποδειχτεί ότι έχει να κάνει σχέση με τον Obito η κάποιον άλλο,θα το κάνω copy + paste Και θα πω, XA! i told ya guys :P (hahaha j/k)

Οπως και να έχει, ο Tobi εφοσον ισχυριζεται και κωλοχτυπιεται τοσο πολυυυυ οτι ειναι ο Μανταρα, ο ποιο δυνατός απο ολους, ΔΕΝ θα ειχε λόγο να φοβηθει ΑΥΤΟ το άτομο το οποιο ηταν μεσα στο φέρετρο.

Κοίτα, όλα αυτά είναι απλές υποθέσεις. Απλά συλλέγουμε τα στοιχεία που μας αφήνει ο δημιουργός. Σίγουρα κάτι παίζει.
Απλά αυτό για τον μαντάρα δεν είναι και τόσο κουλό, αν σκεφτείς ότι θα ήταν παραπάνω από 80 χρονών(?) Κατα πάσα πιθανότητα.
Μια δική υπόθεση είναι ότι αλλάζει κουφάρια, πχ.
Αν και ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε...

Edited by Night Wizard Seal, 14 September 2010 - 18:22.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7641 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 September 2010 - 14:15

Παιδια το καινουριο chapter "ισως" να λεει κατι για το σωμα του Madara! (αν ειναι confirmed).

WARNING NEW SPOILERS!

Spoiler:

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7642 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 14 September 2010 - 15:52

Πολυ νωρις δεν ειναι, ειναι απλα νωρις, αλλα μεχρι να βγει δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι! Πηρα μονο την μεταφραση απο το spoiler. Παρτε και το original, ειναι απο "ohana"

1:
Spoiler:

2:
Spoiler:

Posted Image

#7643 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 September 2010 - 16:11

Εάν είναι αληθινά, το μόνο που έχω να πω είναι:

ΤΙ; :terror2: :terror2: :terror2:

Spoiler:

Posted Image

#7644 Mystic_Goku

Mystic_Goku

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 14 September 2010 - 16:58

Εάν είναι αληθινά, το μόνο που έχω να πω είναι:

ΤΙ; :terror2: :terror2: :terror2:

Spoiler:

Spoiler:

#7645 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 September 2010 - 17:08

Καθίστε ρε παιδιά υπάρχει πολύ σποιλεράδα και είναι μπερδεμένη...δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο...
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=527462
Posted Image

#7646 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 14 September 2010 - 18:30

Καθίστε ρε παιδιά υπάρχει πολύ σποιλεράδα και είναι μπερδεμένη...δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο...
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=527462

+1000
Γι'αυτο αναμονη! Θα μαθευτουν ολα στην ωρα τους!!
Posted Image

#7647 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 14 September 2010 - 19:03

Spoiler:

I am late >.>

Posted Image

#7648 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 September 2010 - 22:13

Spoiler: Pic

Spoiler:

Posted Image

#7649 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 September 2010 - 22:15

lol μου θυμιζει τον
Spoiler:

#7650 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 September 2010 - 22:17

Spoiler: Pic

Spoiler:

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.