Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7501 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:30

Έπεσε ο server.

Posted Image

I want to reeeeeeeeeeead iiiiiiiiiiiiiiiiiit :Crying2::nanteee:
Oh come on now!!!!
[δεν ανοιγει >.>]
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#7502 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:34

Ωραιο τσαπτερ :canthelp:

O Gai ειναι θεος αλλα πιστευω οτι θα πεθανει :o

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7503 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:37

αστα να παει, τωρα το διαβασα. μεγαλο powerup για τον ναρουτο, και ο kishi προσπαθει να κανει το μανγα του αστειο( και μου ερχεται και η εξης απορια. με την χαρουμενη τροπη που εχει παρει τωρα το μανγα πως θα βαλει μεσα και τον σασουκε τον καταθληπτικο???)

#7504 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:41

Καλά δεν είναι και εντελώς αδύνατο να το πετύχει αυτό. Hoshino και Arakawa δεν είναι βέβαια αλλά τα έργα των δύο προαναφερθείσων mangaka δείχνουν ότι τα δύο στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν.

Υπομονή με τον server του mangastream. Κάποια στιγμή θα ανέβει.

#7505 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:51

O Gai έριξε το mangastream.:hero::hahaha:

Double post αλλά έχω λινκ http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=505&p=0

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Αύγουστος 2010 - 02:29
double post

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7506 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 01:36

Μπορείς να κάνει ένα edit στο πρώτο σου πόστ και το πρόβλημα λύνεται.

Το τσάπτερ μου άρεσε (για άλλη μια φορά) πολύ. Αν και περιμένω περαιτέρω πληροφορίες για να καταλάβω καλύτερα το state του Ναρούτο γιατί από ότι φαίνεται κάτι παίζεται.

Επίσης γουστάρω τις καινούργιες του δυνάμεις και την μάχη που αναμένεται να γίνει με τον ΚισαμόΣαμέντα. Ο Gai τρελός όπως πάντα και έτοιμος να προωθήσει τα "νιάτα" :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7507 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 01:43

Super Saiyan Naruto...δώσεεεε,δεν μου άρεσε καθόλου η μορφή του !

I hope Gai kicks Kisame's ass,το στυλ μάχης Gai k Lee είναι το αγαπημένο μου της σειράς και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από πόσα chapter θα το ξαναδώ...βέβαια ΕΑΝ μας κάνει την χάρη ο αγαπητός Kishi !

Berserk___Gatsu.jpg

#7508 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 02:59

Πάλι καλά που έδωσε το link ο D.Dragon γιατί αν περιμέναμε από το mangastream χαιρετίσματα.

Αφενός έχω να σχολιάσω ότι με το upgrade του Naruto και αυτό του Sasuke έτσι και παλέψουν αυτοί οι δύο θα καταστρέψουν κανά πλανήτη ala Dragonball. :P Aν και ο naruto παραμένει γκαφατζής.

Ο Kisame ήταν το λιγότερο σιχαμένος σε αυτό το chapter. Μου θύμιζε κάτι βγαλμένο από το Alien (αυτά τα ροζουλί που σου κόλλαγαν στη μούρη μέχρι να εκολλαφθεί ο εξωγήινος, να σου φάει τα εντόσθια και να πεταχτεί από το στομάχι σου με τον χαρακτηριστικό ήχο *scrrrrrrrrrrrrrriiiiiitch*). Πραγματικά με ανατρίχιασε.

Το flashback με τα τελευταία λόγια του naruto έκλεισε ίσως με τον καλύτερο τρόπο. Μου άρεσαν τα πράγματα που του είχε πει η Kushina ενώ πέθαινε. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να έμοιαζαν αστεία αλλά αν αναλογιστείς ότι δεν μπορείς να συμμαζέψεις το μεγάλωμα και τις νουθετήσεις ενός παιδιού στα πέντε λεπτά ζωής που σου απομένουν ήταν συγκινητική η απόπειρά της να το πετύχει.

Ο Guy έχει πολύ γέλιο. Και αν μη τι άλλο ήταν ενδιαφέροντα αυτά που άκουγε από τον άλλο του εαυτό πριν πεταχτεί σαν τον διάολο ο Kisame. We got to know him a little better.

Tωρα από humor τα πάει αρκετά καλά η σειρά τώρα τελευταία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Αν και με ξένισε λιγάκι η στροφή στο χαρακτήρα του Yamato.

#7509 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:47

Αν και με ξένισε λιγάκι η στροφή στο χαρακτήρα του Yamato.

Δηλαδή;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7510 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 04:19

To εχει παρακάνει λίγο με το κωμικό στοιχείο αυτού του χαρακτήρα ο mangaka. Δεν ήταν ποτέ ο ιδιαίτερα σοβαρός/badass χαρακτήρας αλλά τον τελευταίο καιρό πολύ σε comedy relief τον εχει γυρίσει.

#7511 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 08:45

μας έγινε και yellow flash ο naruto! ωραία τροπή, όχι πως δεν το περιμέναμε αλλα εντάξει more :Ο
ο κισαμε είναι γενικά χαμένος από χέρι. ελπίζω να νικήσει τον γκάι πριν πεθάνει. το ότι θα γινότανε τέτοια μάχη το ξέραμε από τότε που κυνηγάγανε τον sasori αλλα έτσι όπως έχουνε πάει τα πράγματα δεν θέλω να νικήσει ο γκάι. τον παραέχουν κάνει strong τον "κισαμε" για να χάσει από τον γκάι. εδώ τα είχε πάει τόσο καλά όταν ήτανε μονο με το 20% τις δύναμης του και επιπλέον δεν είχε δείξει όλες τις κινήσεις που έχει :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7512 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 10:27

το τσαπτερ αρκετα καλο, παντα τετοια κισι

αμα χωθει κανας ναρουτο ή μπι και διακοψει τη μαχη θα κανω χαρακιρι..

#7513 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 12:51

Επιτέλους! Μάχη με @@ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ! θελω 15 chapter μάχη το λιγότερο! Και εγώ νομίζω οτι θα χάσει ο Guy, αλλα ελπίζω να μην πεθάνει βέβαια, και τον kisame να το κάνει κομμάτι ο Lee! Αν και πιθανότατα, θα γίνει sandbox του Naruto στο τέλος!! Η μορφή του Naruto είναι...κάπως, και δε με πολυτρελαίνει, αλλα oh well, τι να κάνουμε, το προσπερναμε και πάμε παρακάτω.. Πολλά μαζεμένα win chapters μαζεύονται. Καιρός ήταν..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#7514 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 14:14

- Gai! Boy, I missed this clown and his student!:blingeye2:

- "And I get plenty of sleep! Probably too much!" ~ LOL

- Awww, οι ομάδες. Πότε θα τους δούμε ξανά σε δράση, Kishimoto; :(

- Jiraiya is the true pimp of this manga. :mafia:

- "To become a bigger badass than my father!" Good luck with that, kid! You'll need it.

- "A stronger shinobi than my mother"? Δηλαδή αυτό λέει Kushina > Minato; LOL.

- Brofisting is cool. :8):

-
Posted Image

:OMG3:

Posted Image

DO NOT WANT!!!!!!!!! :run::run::run:

- Καλέ, παίξτε λίγο και τον Yamato παιδάκια! Θα κλαίει ο καημένος! :nanteee:

- Ο Gai γεμάτος ενέργεια όπως πάντα. Και θέλει να γίνει και cheerleader του Naruto, ε; Μόνο μη του βάλουν καμιά φουστίτσα, δε θα το αντέξω. :unlucky:

- Το Kyuubi chackra έγινε μπαλόνι που ίπταται στον ουρανό; Πολύ ποιητικός, ρε Kishi...

- Super Shinobi Naruto lvl... έχασα το μέτρημα! :Crying2:

- So, Yamato get a wood from Naru-- never mind.

- "It's kinda... evil! Something...! That...!" Στο μέλλον, άσε κάποιον άλλο να σου γράφει τους λόγους σου για Hokage, Naruto. Ευφράδεια μηδέν. :hihi2:

- ΩΧ. Άμα μπορεί και διαισθάνεται μίσος, ο Naruto θα πάθει ασφυξία έτσι και βρεθεί κοντά στο Sasuke με αυτή τη μορφή!

- Kisame looks both funny and freakish. Me likes! :kill4u:

- Τον Zetsu γιατί τον δείχνει; Δικιά του τεχνική ήταν ο κλώνος; Μα τί τρέχει με τα κύτταρα αυτού του φρικιού;;;

- ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ! Πώς κάποιος από ψάρι γίνεται έντομο; Μα τί εξελικτική πορεία είναι αυτή; Kishimoto, τον Δαρβίνο δεν τον έχεις ακουστά; Ντιπ; Και τί έπαθαν το Naruto και το Bleach αυτήν την εβδομάδα και μας δίνουν εχθρούς-έντομα; :wet2: Τουλάχιστον στο Bleach είχαμε και μια ωραία πεταλούδα (no rly). :borednn9:

- Κατά μάνα κατά κύρη... δε χάνει καιρό ο Kishimoto να δείξει το power-up του Naruto, ε; Καλά κάνει. :joyful: Do want.

- O έλεγχος του chakra ήταν ανέκαθεν η μεγαλύτερη αδυναμία του Naruto. Ακούς εκεί κόλλησε το πόδι... :hahaha:

- "Like white on rice". Αγγλική φιλολογία τελείωσα, αυτό δε το κατάλαβα. :hmmm: Ή είναι τόσο χαζό που το απορρίπτω.

- Εχμ, Gai, ο Naruto δεν ήταν ποτέ δικός σου μαθητής...

- Character exposition for Gai! Αργήσαμε, αλλά εδώ είμαστε. MOAR plz!

- "Prepare to face your true self..." WHOOSH βγαίνει o Kisame. Έχω λυθεί!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

- Καταλαβαίνω Gai. Κι εγώ θα έφριττα. :OMG3:

- Bizarre ο ένας, bizarre ο άλλος... είμαστε μια χαρούμενη παρέα από bizarre άτομα γενικώς. Pass me the beer, mate. :hihi2::hihi2:

- "Νow it's time for some youth!" YOSH!!! :bike: Θα τη χαρώ πολύ αυτή τη μάχη. :awww:

Γενικά, ο Kishimoto θα έπρεπε να το γυρίσει σε κωμωδία νωρίτερα. Τα πάει πολύ καλά. :gotit:

Ο Guy έχει πολύ γέλιο.

Gai
λέγεται ο άνθρωπος!! :roar: Να χ*** τη μετάφραση! Μου είπαν και το χωριό της Kushina Εddy. Ό,τι νά'ναι... :burningbe3:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 05 Αύγουστος 2010 - 14:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7515 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 14:24

φυσικά ο kisame δεν μοιάζει με κατσαρίδα :| με clamp μοιάζει. έτσι είναι το σωστό άλλωστε, ο kisame είναι γνήσιος και σωστός, όχι εμετικό βδέλυγμα σαν τις κατσαρίδες :Ø
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.