Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7261 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 June 2010 - 14:09

Sorry ρε παιδιά,αλλά πριν 2-3 βδομάδες είχατε λυσσάξει το inner battle να μην κρατήσει πάνω απο 1-2 chapters και να ξεμπερδεύουμε(να δούμε kisame,λες κι αυτό είναι το θέμα του naruto σ'αυτή τη φάση..).Μια χαρά ήταν σε διάρκεια η μάχη,δε γινόταν να έχουμε Crash!Bang!Aaahhh! για ακόμα ένα chapter.Ο τρόπος που παγίδευσε ο Naruto το Kyuubi με προβλημάτισε(καθώς και το Rikudō Sennin look).
Άντε,σε 2 βδομάδες πάλι κι ας ελπίζουμε να λάβουμε αρκετές απαντήσεις.

φυσικά και έχουμε λυσσάξει να δούμε kisame :D υποθέτω δεν είμαι ο μονος που τώρα πια τον θεωρεί τον καλύτερο χαρακτήρα τις σειράς μιας και έχει πεθάνει όλη η ali akatsuki, όχι πως πριν δεν ήτανε γαμάτος. η όλη φάση με το inner battle δεν μου άρεσε αλλα χάρηκα σε πολλά σημεία. τώρα ελπίζω με το past να δούμε ωραία πράγματα αλλα ελπίζω και να μην κρατήσει μήνες η όλη υπόθεση. όσο για τον kisame, please thee μου να μην πεθάνει σαν κομπάρσος όπως ο Hidan, πέιν και Kakuzu. κάτι τον έχει πιάσει τον kishimoto και με έχει κάνει όλους τους akatsuki κομπάρσους του κερατα. ας ελπίσουμε να έχει να προσφέρει κάτι ο kisame

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7262 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 June 2010 - 14:13

υπαρχει η πολυ απλη λυση να μην διαβαζεις τα comment.Δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει την αποψη του ειτε αρεσει σε αλλους ειτε οχι.
Και στην τελικη δεν μπορουμε ολοι να εχουμε την ιδια γνωμη.

Με αυτήν την λογική "εγώ ποστάρω ότι γουστάρω και αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις" δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας κανόνας στο forum. Και ας είναι και spam. Το τι και πως το ποστάρεις δεν παίζει ρόλο δηλαδή ? :frozen:

#7263 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 17 June 2010 - 14:16

Υπάρχουν κάποια όρια στο "έχω αρνητική" γνώμη για ένα manga.

Το να γκρινιάζω συνέχεια και αδιακρίτως δεν θεωρείται γνώμη η οποία πρέπει να την ποστάρω σε ένα thread συζήτησης της συγκεκριμένης σειράς. Αποτελεί spam. Ναι, αποτελεί spam, ξαναδιάβασε το. Το να διαβάζω για πλάκα κάτι που δεν μου αρέσει, ακόμα και αν ήμουν ο πρώτος αναγνώστης του, και μετά να πηγαίνω να ποστάρω και το κράζω μόνο για χαβαλέ αποτελεί spam και όχι γνώμη. Μην προσπαθείτε να το περάσετε ως γνώμη. Έχει τεράστια διαφορά. Χώρια ο συνεχής διαγωνισμός ειρωνείας για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα κατά την διάρκεια του bashing. Αν θες να πεις τα "κακά" ενός chapter κάντο στον ίδιο τόνο που λες και τα καλά, γιατί χρησιμοποιείτε ειρωνεία; Γράφει ο ένας μια εξυπνάδα απαντάνε για χαβαλέ άλλοι 3 στον ίδιο τόνο και άντε γεια το topic.

Ας μην αναφέρουμε καν διάφορα επικριτικά σχόλια λες και οι αναγνώστες του Naruto είναι εγκεφαλικά ανάπηροι και δεν γνωρίζουν πως πρόκειται για shonen (με διάφορα γραφικά, cliche’, χαζά στοιχεία μέσα αυτονόητα) αλλά για καμιά ευρωπαϊκή, βαθυστόχαστη ταινία.

Κακώς ή καλώς, το συγκεκριμένο thread απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να συζητήσουν πάνω στην πλοκή του, στους χαρακτήρες του κλπ. Γι'αυτούς είναι το thread πρωτίστως αρέσει δεν αρέσει. Σεβαστείτε και μην σπάτε τα νεύρα σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε αυτό. Αν θέλετε να κοροϊδέψετε μπορείτε να το κάνετε και στο Black Hole το οποίο είναι thread καθαρά για spamfest.

QFT

Και όσοι δεν συμφωνείτε με ότι συμβένει και το θεωρείτε λάθος τόσο πολύ, μπορείτε να γράψετε/ζωγραφίσετε το δικό σας naruto manga το οποίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο, πιο πιστευτό, και με καλύτερα σχέδια, και να το πιστέψετε/πλασάρετε ως original να ησηχάσουμε.

Edited by Six Winged Angel, 17 June 2010 - 14:23.

#7264 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 June 2010 - 14:21

Με αυτήν την λογική "εγώ ποστάρω ότι γουστάρω και αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις" δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας κανόνας στο forum. Και ας είναι και spam. Το τι και πως το ποστάρεις δεν παίζει ρόλο δηλαδή ? :frozen:

Kατσε Μπυρα.Δεν σε αντιλεγω σε αυτο.Αλλα οταν ο αλλος μιλαει πανω σε συγκεκριμενα πραγματα και λεει την αποψη του στο τι δεν του αρεσει και γτ δεν μπορει να ερχεται να λεει καποιος να μην το γραψεις.Στην τελικη ολα ειναι στο ματι των moderator.Οταν βλεπουν κατι που δεν θα πρεπει να γραφτει το κανουν delete.
Και σου ξαναλεω αμα καποιος κανει συνεχομενα αρνητικα σχολια αλλα λεει την αποψη του και γτ δεν του αρεσει δεν μπορει κανενας να του πει να μην το ποσταρεις.

Posted Image

#7265 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 17 June 2010 - 14:28

QFT

Και όσοι δεν συμφωνείτε με ότι συμβένει και το θεωρείτε λάθος τόσο πολύ, μπορείτε να γράψετε/ζωγραφίσετε το δικό σας naruto manga το οποίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο, πιο πιστευτό, και με καλύτερα σχέδια, και να το πιστέψετε/πλασάρετε ως original να ησηχάσουμε.

six,it's the mangaka's job to keep the same level of his/her manga,as it was before
not mine
i'm the reader,he's the mangaka,he should do properly his job,but ...if I could draw(like u-or my sis)of course I would do it
but when a mangaka doesn't keep the same level,u can see it,and u are allowed to complain about it
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7266 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 June 2010 - 14:32

Kατσε Μπυρα.Δεν σε αντιλεγω σε αυτο.Αλλα οταν ο αλλος μιλαει πανω σε συγκεκριμενα πραγματα και λεει την αποψη του στο τι δεν του αρεσει και γτ δεν μπορει να ερχεται να λεει καποιος να μην το γραψεις.Στην τελικη ολα ειναι στο ματι των moderator.Οταν βλεπουν κατι που δεν θα πρεπει να γραφτει το κανουν delete.
Και σου ξαναλεω αμα καποιος κανει συνεχομενα αρνητικα σχολια αλλα λεει την αποψη του και γτ δεν του αρεσει δεν μπορει κανενας να του πει να μην το ποσταρεις.

Τι μπύρα ρε :P

Σου είπα. Απο την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το πως ποστάρεις κοιτάς το τι γράφεις, δεν χρειάζεται να σε διορθώνουν οι mods. Δεν τα έχω με την αρνητική γνώμη, και έγω έχω γράψει αρνητικά, αλλά με τα συνεχόμενα πικρόχολα σχόλια και την (άδικη πολλές φορές) γκρίνια την οποία διοχετεύται στο thread σε αυτές τις περιπτώσεις. Σου είπα, η γκρίνια δεν είναι κριτική. Με τα συνεχόμενα αρνητικά σχόλια χάνεται η ουσία της. Καταλήγει σε spam.

#7267 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 June 2010 - 14:41

Η υπόθεση καταντάει γελοία...

Ξανά και ξανά οι ίδιοι να γκρινιάζουν κι εγώ να αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουν, ενώ δηλώνουν στο forum πόσο απογοητευμένοι είναι. Ξανά και ξανά οι υπερασπιστές να τσιμπιούνται και να το υπερασπίζουν με επιχειρήματα της πλάκας κι εγώ να αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται και χαλάνε το thread.

Ας παίξω λίγο την adm, να με μισήσει το forum και να με κατηγορήσει για ψώνισμα...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ.

Όσοι λέτε ότι το Naruto έχει κατέβει επίπεδο, χάλια είναι, τί μ@λ@κί€$ που δείχνει κλπ, τόσο έχετε κατεβάσει το επίπεδο αυτού του thread. Όσοι το υπερασπίζεστε, απατάστε εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη των ανθρώπων μέσω διαδικτύου. Και μη λέτε ότι κάνετε συζήτηση. Δε τη κάνετε. Υπάρχει τρόπος να γράψετε γνώμη χωρίς εκφράσεις τύπου "εσένα δε σε παίρνει να το υπερασπίζεσαι γιατί όλο αυτό κάνεις" και "αν δε σας αρέσει, έξω". Και οι μεν και οι δε σπάτε τα νεύρα όλων και μόνο που τσιμπάτε να απαντήσετε σώνει και καλά, λες και σας έθιξαν την οικογένεια.

Μετά τιμής και συνειδήσεως,

Η Τσαγιέρα.

Posted Image

#7268 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 June 2010 - 14:42

Τι μπύρα ρε :P

Σου είπα. Απο την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το πως ποστάρεις κοιτάς το τι γράφεις, δενχρειάζεται να σε διορθώνουν οι mods . Δεν τα έχω με την αρνητική γνώμη, και έγω έχω γράψει αρνητικά, αλλά με τα συνεχόμενα πικρόχολα σχόλια και την (άδικη πολλές φορές) γκρίνια την οποία διοχετεύται στο thread σε αυτές τις περιπτώσεις. Σου είπα, η γκρίνια δεν είναι κριτική. Με τα συνεχόμενα αρνητικά σχόλια χάνεται η ουσία της. Καταλήγει σε spam.

Σε αυτο δεν αντιλεγω.Μα τα αρνητικα σχολια δεν ειναι σωνει και καλα γκρινια.Αυτο θελω να καταληξω.Σε κα8ε chapter παντα θα υπαρχουν ατομα που τους αρεσει και ατομα που περιμεναν κατι διαφορετικο.Δεν μπορεις να το κανεις αλλιως.Και οπως και να το κανουμε απο την στιγμη που σε καποιους δεν αρεσουν οι εξελιξεις οπως γινονται λογικο να το λενε σε καθε τσαπτερ.Και εδω ειναι το ολο ζητημα.

Αλλο πραγμα να λες δεν μου αρεσει σε καθε τσαπτερ και αλλο να λες γτ και πως δεν σου αρεσει.Μα ηταν ολα θετικα δεν θα υπηρχε λογος να συζηταμε καν για το ναρουτο.Η διαφορετικη αποψη ειναι παντα η βαση του διαλογου.

Posted Image

#7269 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 17 June 2010 - 14:51

Πιστευω οτι ολοι εχουμε καταλαβει το οτι ο Kishimoto βιαζεται να μας δειξει το τι θα γινει μετα στα επομενα chapters και αυτος νομιζω ειναι ο λογος που τα τελευταια chaps ειναι τοσο βιαστικα. Τι νομιζεις βρε Nancy και εγω οπως σιγουρα και πολοι αλλοι συμφωνω μαζι σου για το οτι τα chapters και σχεδιαστικα αλλα και γενικα οτι ολη η φαση ειναι πιο βιαστικη, αλλα δεν κολλαω σε αυτο!

Το μονο ρε παιδες που θελω να πω, ειναι οτι απλα απολαυστε το story! Δεν σας απαγορευω να λετε αυτο που δεν σας αρεσε στο chap ουτε κατι αλλο απλα just chill and enjoy the show! :thumbup:
Posted Image

#7270 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 17 June 2010 - 15:02

six,it's the mangaka's job to keep the same level of his/her manga,as it was before
not mine
i'm the reader,he's the mangaka,he should do properly his job,but ...if I could draw(like u-or my sis)of course I would do it
but when a mangaka doesn't keep the same level,u can see it,and u are allowed to complain about it

Άμα είναι, σε 2-3 χρονάκια μου γράφεις σενάριο και πάμε να χρεοκοπήσουμε τη JUMP! :orly:
Θα μου επιτρέψεις όμως να θαυμάζω κάποια σχεδιαστική ικανότητα μεγαλύτερη από την δική μου, προσωπικά ποτέ δεν με χάλασαν τα σχέδια, εκτός από κάτι φάσεις του sasuke με την καινούργια στολή του, ζωγραφίζει δε ζωγραφίζει ο kishimoto

Η γκρίνια στην τελική δεν οφελεί, why bother? Είναι τζάμπα στην τελική, love and rock, peace, και άσε τους mangaka να καπνίζουν ότι μπάφους θέλουν! Ποτέ άλωστε το Naruto δεν ήταν το υπέρτατο αριστούργημα, ήταν ένα πολύ ευχάριστο και ωραίο shounen, και συνεχίζει να είναι, γιαυτό και το διαβάζω

edit: και επειδή η tea-chan έχει κάποιο δίκιο, σταματάω να "υπερασπίζομαι" μια και καλή, και πάω να διαβάσω Veritas να στανιάρω

Edited by Six Winged Angel, 17 June 2010 - 15:13.

#7271 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 17 June 2010 - 15:14

Άμα είναι, σε 2-3 χρονάκια μου γράφεις σενάριο και πάμε να χρεοκοπήσουμε τη JUMP! :orly:
Θα μου επιτρέψεις όμως να θαυμάζω κάποια σχεδιαστική ικανότητα μεγαλύτερη από την δική μου, προσωπικά ποτέ δεν με χάλασαν τα σχέδια, εκτός από κάτι φάσεις του sasuke με την καινούργια στολή του, ζωγραφίζει δε ζωγραφίζει ο kishimoto

Η γκρίνια στην τελική δεν οφελεί, why bother? Είναι τζάμπα στην τελική, love and rock, peace, και άσε τους mangaka να καπνίζουν ότι μπάφους θέλουν! Ποτέ άλωστε το Naruto δεν ήταν το υπέρτατο αριστούργημα, ήταν ένα πολύ ευχάτιστο και ωραίο shounen, και συνεχίζει να είναι, γιαυτό και το διαβάζω και το διαβάζουμε

u know,το σχεδιο του ηταν καλουλι πριν,μου αρεσε!
(δεν θα χρεωκοπουσε η jump καλο μου,beleive me :P)

on topic : guys,για relax λιγακι,ο καθενας λεει την αποψη του για το τελευταιο chapter
(προσωπικα,μου αρεσε το προηγουμενο,αυτο οχι,i expected a more detailed let's say chapter)
ηρεμιστε,χαλαρωστε,και μην αρπαζεστε,οταν καποιος λεει κατι για το ναρουτο
εαν δεν δεχεστε και αλλες γνωμες-που στην ουσια δεν ειναι γκρινια,αλλα για καποιο λογο ετσι το εκλαμβανετε εσεις-don't be aggressive coz someone said something's not right in our beloved naruto
οποτε,relax,sit back,και αφηστε ο καθενας να λεει την αποψη του οπως θελει
if u want only θετικες γνωμες,καντε ενα thread-the narutards
if u want only αρνητικες γνωμες,καντε ενα thread-the naruto haters
εδω λεμε αποψεις,so just r-e-l-a-x

#7272 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 June 2010 - 15:29

Gentlemen (and ladies)......

Μιας και όπως προαναφέρθηκε είναι στο χέρι των mods να διατηρούν την τάξη επιτρέψτε μου να πώ κάποια πραγματάκια.

Καταρχήν το "λέω την γνώμη μου" δεν είναι συνώνυμο του "γκρινιάζω ολημερίς και ολονυχτίς για τα πάντα". Η μαγική λέξη είναι "το μέτρο". Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να πει κανείς ένα αρνητικό που τον πείραξε και το να γεμίζει σελίδες σελίδων κάνοντας πανομοιότυπα post με το γιατί η σειρά δεν είναι ωραία. Αυτό δεν είναι γνώμη είναι απλά γκρίνια. Γενικά όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι εστί Naruto. Είναι ένα μέσο fighting shounen με τα καλά του και τα κακά του, τα cliche του και τις πρωτοτυπίες του.Για ποιοτικές shounen σειρές υπάρχουν τα FMA, RuroKen, Gintama και D. Gray-man. Και αν κάποιος έχει κουραστεί από τα shonen γενικά υπάρχουν και τα seinen/josei. Οπότε όσοι εξακολουθούν για τον α ή β λόγο να διαβάζουν τη σειρά να έχουν υπόψιν τους ότι λίγο πολύ όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται οπότε οι σταυροφορίες για το σώσιμο των φτωχών παραπλανημένων Naruto fan δεν είναι απαραίτητες.

Kαι για να πιάσουμε και τους fan τώρα να μην μείνουν και αυτοί παραπονεμένοι. Το καλό με ένα forum είναι ότι μπορείς εύκολα να διαλέξεις σε ποιά post θα απαντήσεις χωρίς να αποσυντονίζεσαι (εν αντιθέση με irl συζητήσεις που τρώς την τσιρίδα του άλλου θες δεν θες). Αν κάποιου τα post δεν σας εκφράζουν δεν σας αρέσουν μπορείτε εύκολα να τα αγνοήσετε ή στην περίπτωση που είναι όντως ενοχλητικά και ενάντια στους κανονισμούς στέλνετε ένα report/pm στην ομάδα να παρέμβουμε. Δεν ξεκινάμε συζητήσεις "γιατί ποστάρεις όπως ποστάρεις" μέσα στα thread. Και πολύ βασικό αν βρίζουν την σειρά δεν σας βρίζουν το σπίτι. No need to rage there.

Kαι προς όλους. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ οι ειρωνίες τα off topic και τα flame να μείνουν εκτός thread. (hint: its not really a request).

Το thread περνάει ξεκαθάρισμα. Καλό είναι να μην συνεχιστούν κάποιες συμπεριφορές.

*παίρνει το σβηστήρι της και αναρωτιέται πότε θα προλάβει να πει και αυτή τη γνώμη της για το (*&(&^ chapter&*

#7273 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 June 2010 - 17:21

no way dear,naruto must win,it's a shonen!δεν ειπα εγω να νικησει το kyuubi,αλλο ειπα
να παλεψει ο ναρουτο,να κανει κατι,η μαχη να κρατησει παραπανω τσαπτερς,να μας δειξει οτι δεν buffαρει τον ναρουτο τοσο πολυ,να δειξει οτι ο ναρουτο παιδευτηκε,αλλα στο τελος τα καταφερε!τωρα ετσι οπως εγινε,ηταν ολα τοσο συντομα που ηταν τραγικα ξενερωτα!εαν η μαχη κραταγε παραπανω,δεν εκανε σιδηροδρομο rasengan,και δεν βοηθαγε η sweet ketchup,θα μου αρεσε,beleive me
λες οτι ειμαι υπερβολικη,αλλα εγω δεν ειπα πουθενα,να χασει ο ναρουτο απο το kyuubi,ειπα αυτα που λεω και τωρα!
cliche επισης,ειναι κατι που εχει χασει την πρωτοτυπια του.το ναρουτο πλεον δεν ειναι κατι πρωτοτυπο :P

Και εγώ σου ξανα λέω, ότι να τραβήξει περισσότερα τσάπτερ είναι άσκοπο. Ξέρουμε την δύναμη του Ναρούτο. Ξέρουμε την δύναμη του kyuubi. Βρισκόμαστε σε ένα νοητό πεδίο. Γιατί να το κάνει πόλεμο των Άστρων;
Από μένα πολύ καλά έκανε γιατί έχει καλύτερα πράγματα να δείξει.

Επίσης, το σχέδιο μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά στο συγκεκριμένο τσάπτερ.

Επίσης το ξανα λέω, το κλισέ που λέτε δεν είναι κλισέ. Και οι δύο οι γονείς του συνέβαλαν στην σφραγίδα, οπότε λογικό είναι να έχει μείνει το τσάκρα και των δύο. Το λέτε και το ξανα λέτε. That's not the point. Τη να έκανε δηλαδή; Εμένα που δεν μου κάνει για κλισέ τι είμαι Μα@#@κας; Και μην απαντήσετε, "Εσένα σου αρέσει το Ναρούτο και δεν κοιτάς τίποτα άλλο."

Και ένα σημείο από ένα πόστ σου Kelborn.

Επειδή είδαμε την χρήση των γονέων, λές ότι θα το κάνει αυτό συνέχεια. Που το στηρίζεις αυτό; 2 φορές έγινε και έγινε ο χαμός. "Ο Ναρούτο πρέπει να το κάνει μόνος του κλπ κλπ..." Ειδικά αυτό δεν έχει καμία ουσία. Είναι τελείως αβάσιμο. Μην είστε τόσο μονόπλευροι.
Μετά θα γκρινίαζετε, επειδή ο Ναρούτο θα είναι πολύ δυνατός, θα είναι ίμπα, θα είναι ο καλύτερος της Σειράς, θα τον έχει δυναμώσει με τόσα πλοτκάι κλπ...

On another tone... Ι totally agree with Iristella :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7274 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 June 2010 - 17:44

Και οι δύο οι γονείς του συνέβαλαν στην σφραγίδα, οπότε λογικό είναι να έχει μείνει το τσάκρα και των δύο.

Παρότι δεν το θεωρώ απίθανο, νομίζω δεν έχει ειπωθεί τίποτα τέτοιο ακόμα. As far as we know μόνο ο Minato έφτιαξε την σφραγίδα (και άλλο αν όταν την έφτιαχνε έβαλε και Kushina chakra μέσα), αν δεν κάνω λάθος πάντα.

Τώρα για μένα το chapter ήταν καλό γενικά και πιστό ειδικά στο κλίμα των τελευταίων chapters (πιο χαλαρά και με αρκετή βάση σε humor), αλλά όχι τόσο όσο θα το ήθελα (τα παλαιότερα trainings ήταν πιο καλά και ρεαλιστικά και μπλα μπλα :P).

Γενικά η ανάμειξη της Kushina από μόνη της μου άρεσε πάντως έχω να πω, πολύ απλά γιατί ο Naruto έχει κάποιες στάνταρ τεχνικές που όλοι ξέρουμε και αν τώρα ο Kishi έχανε κι άλλο χρόνο για να του μάθει κι άλλα κόλπα πριν ελέγξει το kyuubi θα είχαμε πάλι σχόλια (και δικά μου) για το πόσο το χρονοτριβεί, ενώ αν έβαζε τον Naruto μόνο του να νικάει το εννιάουρο με τις παρούσες τεχνικές του είμαι σίγουρος ότι τα σχόλια θα ήταν ακόμα χειρότερα από τώρα (ομοίως αν ο Naruto το είχε νικήσει από εξυπνάδα). Τι πάω να πω: αν το πάρουμε με την λογική του πως ήταν το Naruto παλιά ήταν so-so εξέλιξη, αλλά αν το πάρουμε με αυτήν του πως είναι πια η σειρά (ακόμα καλή btw imo, απλώς όχι όσο παλιά) την βρήκα μια χαρά καλή εξέλιξη.

Go Kushina go και άντε να μάθουμε τι παίχτηκε με kyuubi, jinchuurikis και Madara στο παρελθόν! Επίσης αυτά με Sage of the Six Paths και Naruto cares for the Kyuubi ελπίζω κι εγώ να εξηγηθούν πιο κει.

#7275 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 17 June 2010 - 17:48

so,guys,if we say our opinion,which is not cute,we are nagging
ok,let's all talk cute about naruto,in two weeks from now :knock-knock:
anywayz,δεν μιλαω αλλο,αφου οτι και να πουμε,περνιεται για γκρινια >_<

@nws,seriously,ηθελα more battle,δηλαδη κακο ειναι που θα θελα να δω να δινει περισσοτερα ο ναρουτο?:P
@everyone who says we're nagging
ειπα οτι θελω να δω τι εχει να πει η kushina,δηλαδη θελω να δω το development της ιστοριας!
και,στο κατω κατω,τι φταιω εγω που ο κισιμοτο δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες ορισμενων(+εμενα?)πλεον?

btw,ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα ακομα,οσο και να το ειδα...εκανε seal ο naruto,η κατι αλλο??coz i got messed up :frozen:
http://mangastream.com/read/naruto/89152425/14
here it is
and if someone answers,answer on the last question XD :P