Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:12

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:16
I think i'm in love.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:20
παντως το παραγωγο του κοκκινου και του κιτρινου δεν το περιμενα να αφορα το μανγκα , πολυ εξυπνο σαν πατερν ΄ απο την αρχη μαλλον το ειχε σκεφθει.
Ye, γι'αυτο αλλωστε εδειχνε, (τραβωντας) την "μπλουζα" του, οταν ειπε το orange hokage (blah blah blah) Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:26
Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.
Σε πολλούς δε θα αρέσει αν κρίνω από προηγούμενα ch. Γούστα είναι αυτά
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 05:26
είναι η ιδέα μου ή το manga πήρε μια στροφή προς τα πάνω από την στιγμή που ο mangaka αποφάσισε να αφήσει κατά μερος τα κλαμματα και το υπερβολικό angst?
Εννοείς απο την στιγμή δηλαδη που έπαψε να δείχνει Sasuke ?
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες πως το chapter ήταν αρκετά καλό. Ξέραμε πως η μητέρα του Naruto σίγουρα θα έπαιζε κάποιο ρόλο στην σειρά, αργήσαμε να το μάθουμε αλλά χαλάλι. Ο Kishimoto την δημιούργησε πολύ καλά.
Άντε στο επόμενο να δούμε και τι θα κάνουν με το ninetails.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 07:46
και κατι αλλο δεν σας θυμιζει η κουσινα λιγο σακουρα???ετσι που βαραει μπατσες ειναι ψηλοτσαμπουκας,ειχε προβλημα στο κεφαλι της μικρη(εμφανησιακα,μαλλια-μετωπο)σχεδον ιδιο χρωμα μαλλια...
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 08:03
Ye, γι'αυτο αλλωστε εδειχνε, (τραβωντας) την "μπλουζα" του, οταν ειπε το orange hokage (blah blah blah) Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.
Ουτε εμενα
Και τα προηγουμενα ηταν αρκετα καλα, αυτο ηταν απλα...........
Να ερχετε η madam kushina απο το πουθενα και να ριχνει pwnage στο kuybi......ασχολιαστο αυτο.
Απο αποψη χαρακτηρα συγχωρατε με αλλα δε βλεπω πραγματικα τι το ιδιαιτερο μπορει να εχει ενα αγοροκοριτσο που περνει εκφρασεις αλλα suckura και κατεληξε να περιμενει και αυτη τον minato να την σωσει.Οσο αδιαφορος ειναι ο Naruto σα χαρακτηρας, αλλο τοσο ειναι και αυτη.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 09:33
Anyways ωραίο chapter αν και θα μπορούσαμε να μάθουμε για την kushina κάποια ali στιγμή, ελπίζω να μην συνεχίσουνε τώρα flashbacks etc. η ιστορία δεν προχωράει από την στιγμή που ψόφησε ο Danzou.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 09:33
χωρις σασουκε και σακουρα αποδικνυετε αλλη μια φορα ποσο καλο θα μπορουσε να ήταν το μάνγκα./.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:09
Τωρα για το θεμα του powning του kyuubi ουτε λογος.Καλλιστα ενα απο τα πιο ομορφα plotkai της σειρας.Αντε να δουμε τωρα mother/son σε δραση

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:19
το be honest φοβάμαι να την δω χρωματιστή (από όσο θυμάμαι δεν την έχει δείξει σε καμια χρωματιστή σελίδα) μετά την νίλα που έφαγα με την karin και το μαλλί της είμαι reluctant
δεν ξερω αν παρακολουθεις το ανιμε αλλα υπαρχει εκει χρωματιστη οταν πεθενει ο jira που αρχιζει και σκεφτετε το παρελθον τ και θυματε τον μινατο και τν κουσινα να τ λενε οτι θα βγαλουν το μωρο ναρουτο
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:24
KUSHINA IS MY FAVORITE FEMALE CHARACTER IN THERE!
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 12:02
Μετά. Και εγώ άλλος ένα τρελός φαν της Kushina. Δεν είναι το μοιάζει με τον Ναρούτο, απλά όπως έχω πεί και πιο πρίν, από όταν την είδα στο flashback με τον Minato, την συμπάθησα. Άλλωστε ήταν μητέρα και σχεδόν ίδια με τον γιό της. Πολύ αστεία η συζήτησούλα τους και ευτυχώς που θα συνεχιστεί. Είπε ότι έχουν πολλά να πούν.
Επίσης, το flashback αν και μικρούλι ήταν πάρα πολύ ωραίο και χαριτωμένο, όπως είπε και η Iristella. Αυτό το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ στο θέμα της αγάπης τους, είναι ότι η Kushina με την αγάπη της για τον Minato, αγάπησε και τον ευατό της. Βρήκε το συντροφό της με το κατάλληλότερο τρόπο. Είχε καλή αυτοσυνειδησία και αγάπη για τον ευατό της. Απέκτησε δηλαδή πιο δυνατή θέληση. Εξίσου όμορφο είναι και το πως ένας άνθρωπος κατάφερε να την "χτίσει" εσωτερικά.
Πανέμορφος χαρακτήρας, όντως. Μακρύ κόκκινο μαλλάκι!
Και τώρα για το chakra της. Αφού μιλάμε σε μια νοητή διάσταση δεν παίζει ρόλο το πόσο δυαντός είναι κανείς εξωτερικά. Εδώ παρακολουθούμε ποια θέληση θα υπερισχύσει. Και όσον αφορά το chakra της έχω και εγώ μεγάλη περιέργια να δω τι είναι. Αλλά γιατί να μην βοηθάει;
Είδαμε ότι τα δύο πιτσουνάκια έχουν πολύ καλή συνεργασίαμεταξύ τους.
Επίσης το "i love you" και η σκηνή της αγκαλιάς ήταν όλα τα λεφτά.
Άντε να πούνε και άλλα πράγματα και να τελειώνει και το kyuubi να ησυχάσουμε.
^Edit. @D.Dragon.
Ώριμη γυναίκα γιατί να είναι χαζή; Μου ακούγεται τελείως χαζό και άκυρο. Έλεγε μικρή ήταν σαν τον Ναρούτο. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει; Να αρχίσει να χορεύει;
Και όσο για το background o Kubo βαριέται να κουνήσει το δάχτυλο του να κάνει ένα ουρανό, κάτι τέλος πάντων. Εδώ είμαστε μέστα στο μυαλό του Ναρούτο... Τι background να έχει; Κυματάκια;
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 12:10
Exactly. Από τότε που πήραν να ηνία οι Naruto, Killer B , Kushina και ο πρωταγωνιστής έπαψε να είναι πρωταγωνιστής εδώ και 8 chapter τώρα, το manga έχει μπει σε καλό δρομο.Anw είναι η ιδέα μου ή το manga πήρε μια στροφή προς τα πάνω από την στιγμή που ο mangaka αποφάσισε να αφήσει κατά μερος τα κλαμματα και το υπερβολικό angst?
Πιο κοντά στο μυαλό του Naruto εννοούσα. Simple Minded. Δεν μου έφτασε να μου πει πως ήταν σαν τον Naruto.^Edit. @D.Dragon.
Ώριμη γυναίκα γιατί να είναι χαζή; Μου ακούγεται τελείως χαζό και άκυρο. Έλεγε μικρή ήταν σαν τον Ναρούτο. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει; Να αρχίσει να χορεύει;