Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7156 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:12

Ισχυει, ηταν υπερβολικα σοβαρο, μεχρι που μπηκε ο κ. Χταποδης.. μετα ακολουθησαν και τα υπολοιπα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#7157 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:16

Πολύ ωραίο chapter μάθαμε και μερικά πραγματάκια. Όντως ο χαρακτήρας της τα σπάει Επίσης πόσο περίεργοι παίζει να είναι οι υπόλοιποι για να μην έχουν προσέξει τα μαλλιά της Kushina, ειναι loooong, red and beautifull!

I think i'm in love.

#7158 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:20

παντως το παραγωγο του κοκκινου και του κιτρινου δεν το περιμενα να αφορα το μανγκα , πολυ εξυπνο σαν πατερν ΄ απο την αρχη μαλλον το ειχε σκεφθει.

Ye, γι'αυτο αλλωστε εδειχνε, (τραβωντας) την "μπλουζα" του, οταν ειπε το orange hokage (blah blah blah) Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.

#7159 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 03:26

Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.

Σε πολλούς δε θα αρέσει αν κρίνω από προηγούμενα ch. Γούστα είναι αυτά

#7160 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 05:26

είναι η ιδέα μου ή το manga πήρε μια στροφή προς τα πάνω από την στιγμή που ο mangaka αποφάσισε να αφήσει κατά μερος τα κλαμματα και το υπερβολικό angst?

Εννοείς απο την στιγμή δηλαδη που έπαψε να δείχνει Sasuke ? :P

Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες πως το chapter ήταν αρκετά καλό. Ξέραμε πως η μητέρα του Naruto σίγουρα θα έπαιζε κάποιο ρόλο στην σειρά, αργήσαμε να το μάθουμε αλλά χαλάλι. Ο Kishimoto την δημιούργησε πολύ καλά.

Spoiler:

Άντε στο επόμενο να δούμε και τι θα κάνουν με το ninetails.

#7161 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 07:46

πολυ καλο τσαπτερ μου αρεσε ο χαρακτηρας της κουσινα...μπραβο στον κισι πολυ καλο...ρε παιδια το διαβασατε εκει που λεει στα panels για την προφορα απο διαφορες λεξεις η τι σημενει μια επιθεση στα ιαπωνικα και τετοια ειδατε που ελεγε η κουσινα dattebane???loooooool
και κατι αλλο δεν σας θυμιζει η κουσινα λιγο σακουρα???ετσι που βαραει μπατσες ειναι ψηλοτσαμπουκας,ειχε προβλημα στο κεφαλι της μικρη(εμφανησιακα,μαλλια-μετωπο)σχεδον ιδιο χρωμα μαλλια...

#7162 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 08:03

Ye, γι'αυτο αλλωστε εδειχνε, (τραβωντας) την "μπλουζα" του, οταν ειπε το orange hokage (blah blah blah) Oh, και ... εμενα δεν μου αρεσε το chapter.

Ουτε εμενα:puke:.
Και τα προηγουμενα ηταν αρκετα καλα, αυτο ηταν απλα...........

Να ερχετε η madam kushina απο το πουθενα και να ριχνει pwnage στο kuybi......ασχολιαστο αυτο.

Απο αποψη χαρακτηρα συγχωρατε με αλλα δε βλεπω πραγματικα τι το ιδιαιτερο μπορει να εχει ενα αγοροκοριτσο που περνει εκφρασεις αλλα suckura και κατεληξε να περιμενει και αυτη τον minato να την σωσει.Οσο αδιαφορος ειναι ο Naruto σα χαρακτηρας, αλλο τοσο ειναι και αυτη.

qzMHWHd.png

#7163 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 09:33

το chapter ήτανε τέλειο, και μου άρεσε πολύ περισσότερο από όλα τα chapters από όταν πήγανε στο κολονισο μάλλον. μου την δίνει λίγο η μετάφραση αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει και πολύ καλός τρόπος για να μεταφράσουν τα dattebane etc από τα ιαπωνικά, αν και γενικά αυτό το I'm like, totally like, που μου θυμίζει μια τύπισσα από το gintama μου την βαράει αφάνταστα :P και πάλι το chapter μου άρεσε πολύ, η kushina είναι και γάμο τους χαρακτήρες, και µaµw τα γκομενάκια αν και το be honest φοβάμαι να την δω χρωματιστή (από όσο θυμάμαι δεν την έχει δείξει σε καμια χρωματιστή σελίδα) μετά την νίλα που έφαγα με την karin και το μαλλί της είμαι reluctant :P
Anyways ωραίο chapter αν και θα μπορούσαμε να μάθουμε για την kushina κάποια ali στιγμή, ελπίζω να μην συνεχίσουνε τώρα flashbacks etc. η ιστορία δεν προχωράει από την στιγμή που ψόφησε ο Danzou.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7164 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 09:33

αν και ψυλοlame και μεσα στα κλισε, ειναι περιεργο αλλα μου αρεσε :x3:
χωρις σασουκε και σακουρα αποδικνυετε αλλη μια φορα ποσο καλο θα μπορουσε να ήταν το μάνγκα./.:canthelp:

#7165 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:09

Aφου στην αρχη το θεμα δεν εξελιχτηκε σε mother/son incest καλα ειμαστε.Εγω να πω την αληθεια το βρηκα να εχει πλακα μεχρι το τελος.Συγκινητικο δεν θα το ελεγα αλλα σιγουρα ενδιαφερον.Απαντηθηκε και το ερωτημα τι εγινε η μαμα.Μπραβο στον Minato γτ ως σωστος αντρας ηξερε οτι ολες οι γυναικες ειδικα στο συμπαν του ναρουτο περα της χινατα ειναι bitches and whores και δεν την αφησε να ζησει :nod:.
Τωρα για το θεμα του powning του kyuubi ουτε λογος.Καλλιστα ενα απο τα πιο ομορφα plotkai της σειρας.Αντε να δουμε τωρα mother/son σε δραση:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7166 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:19

το be honest φοβάμαι να την δω χρωματιστή (από όσο θυμάμαι δεν την έχει δείξει σε καμια χρωματιστή σελίδα) μετά την νίλα που έφαγα με την karin και το μαλλί της είμαι reluctant :P

δεν ξερω αν παρακολουθεις το ανιμε αλλα υπαρχει εκει χρωματιστη οταν πεθενει ο jira που αρχιζει και σκεφτετε το παρελθον τ και θυματε τον μινατο και τν κουσινα να τ λενε οτι θα βγαλουν το μωρο ναρουτο

#7167 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 10:24

Εμένα το manga μ' αρέσει και με τον Sasuke και τη Sakura, και οπωσδήποτε...

KUSHINA IS MY FAVORITE FEMALE CHARACTER IN THERE!:lovulovu: Είναι σαν τον θηλυκό Ναρούτο, ολόιδιοι αυτοί οι δύο, like mother like son! Και μη μου αρχίζετε τις συγκρίσεις Kushina-Sakura, γιατί δεν υπάρχει απολύτως καμία, μα καμία σχέση. Η Kushina είχε τα κότσια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ενώ η Sakura το μόνο που ήξερε ήταν να βαράει τον Naruto όποτε τη νευρίαζε... Όταν την κορόιδευαν για το μεγάλο της μέτωπο, αυτή καθόταν κι έκλαιγε μέχρι να την παρηγορήσει η Ino. Επίσης, η Σάκουρα δεν είχε ποτέ ένα όνειρο σαν την Κουσίνα, ούτε καν τα κότσια να εκφράσει κάτι τέτοιο, το μόνο όνειρο που είχε ποτέ ήταν να τα φτιάξει με τον Σάσουκε. Την Κουσίνα δεν την ένοιαζαν αυτά, και μάλιστα τον Minato τον έβλεπε σαν φλώρο. Άλλαξε όμως γνώμη όταν αυτός την έσωσε (Η Σάκουρα παραμένει ηλιθιωδώς κολλημένη στο Σάσουκε όσες φορές κι αν τη σώσει ο Ναρούτο - καλύτερα όμως, από μια άποψη, γιατί το NaruSaku είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στη σειρά) και τον ερωτεύτηκε. Και δε μπορώ να καταλάβω πώς υποτιμάει το γυναικείο φύλο το γεγονός ότι την απήγαγαν κι αυτή ερωτεύτηκε αυτόν που την έσωσε, άλλωστε δεν ήταν κάποιος που δεν τον ήξερε από πριν. Φυσιολογικό μου φαίνεται, αφού μέχρι τότε δεν τον αντιπαθούσε, αλλά απλώς δεν της γέμζε το μάτι. Kushina rocks and had nothing to do with Sakura, that's it!:ureshii:

#7168 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 11:51

Νταξ μωρέ διαβαζότανε αν και ήθελα την Κουσίνα να είναι πιο ηλίθια, όπως έχω πει για τον εσωτερικό κόσμο του Ναρούτο έχουμε δει και χειρότερα, τι έγινε αυτήν την εβδομάδα ο Kubo έκλεψε τον background assistant του Kishi.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7169 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 12:02

Καλά το τσάπτερ ήταν καταπληκτικό. Εννοείται από τα πιο όμορφα. Κάθε φορά με τα τσάπτερ των γωνιών, η σειρά απογιώνεται.

Μετά. Και εγώ άλλος ένα τρελός φαν της Kushina. Δεν είναι το μοιάζει με τον Ναρούτο, απλά όπως έχω πεί και πιο πρίν, από όταν την είδα στο flashback με τον Minato, την συμπάθησα. Άλλωστε ήταν μητέρα και σχεδόν ίδια με τον γιό της. Πολύ αστεία η συζήτησούλα τους και ευτυχώς που θα συνεχιστεί. Είπε ότι έχουν πολλά να πούν.

Επίσης, το flashback αν και μικρούλι ήταν πάρα πολύ ωραίο και χαριτωμένο, όπως είπε και η Iristella. Αυτό το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ στο θέμα της αγάπης τους, είναι ότι η Kushina με την αγάπη της για τον Minato, αγάπησε και τον ευατό της. Βρήκε το συντροφό της με το κατάλληλότερο τρόπο. Είχε καλή αυτοσυνειδησία και αγάπη για τον ευατό της. Απέκτησε δηλαδή πιο δυνατή θέληση. Εξίσου όμορφο είναι και το πως ένας άνθρωπος κατάφερε να την "χτίσει" εσωτερικά.
Πανέμορφος χαρακτήρας, όντως. Μακρύ κόκκινο μαλλάκι!

Και τώρα για το chakra της. Αφού μιλάμε σε μια νοητή διάσταση δεν παίζει ρόλο το πόσο δυαντός είναι κανείς εξωτερικά. Εδώ παρακολουθούμε ποια θέληση θα υπερισχύσει. Και όσον αφορά το chakra της έχω και εγώ μεγάλη περιέργια να δω τι είναι. Αλλά γιατί να μην βοηθάει;
Είδαμε ότι τα δύο πιτσουνάκια έχουν πολύ καλή συνεργασίαμεταξύ τους.

Επίσης το "i love you" και η σκηνή της αγκαλιάς ήταν όλα τα λεφτά.

Άντε να πούνε και άλλα πράγματα και να τελειώνει και το kyuubi να ησυχάσουμε.

^Edit. @D.Dragon.
Ώριμη γυναίκα γιατί να είναι χαζή; Μου ακούγεται τελείως χαζό και άκυρο. Έλεγε μικρή ήταν σαν τον Ναρούτο. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει; Να αρχίσει να χορεύει;

Και όσο για το background o Kubo βαριέται να κουνήσει το δάχτυλο του να κάνει ένα ουρανό, κάτι τέλος πάντων. Εδώ είμαστε μέστα στο μυαλό του Ναρούτο... Τι background να έχει; Κυματάκια;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7170 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 12:10

Anw είναι η ιδέα μου ή το manga πήρε μια στροφή προς τα πάνω από την στιγμή που ο mangaka αποφάσισε να αφήσει κατά μερος τα κλαμματα και το υπερβολικό angst?

Exactly. Από τότε που πήραν να ηνία οι Naruto, Killer B , Kushina και ο πρωταγωνιστής έπαψε να είναι πρωταγωνιστής εδώ και 8 chapter τώρα, το manga έχει μπει σε καλό δρομο.

^Edit. @D.Dragon.
Ώριμη γυναίκα γιατί να είναι χαζή; Μου ακούγεται τελείως χαζό και άκυρο. Έλεγε μικρή ήταν σαν τον Ναρούτο. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει; Να αρχίσει να χορεύει;

Πιο κοντά στο μυαλό του Naruto εννοούσα. Simple Minded. Δεν μου έφτασε να μου πει πως ήταν σαν τον Naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα