δεν ζητησα απαντηση σε τιποτα,εδω εξαλλου κουβεντα κανουμε,και απλα
δεν θα πω τιποτα παραπανω για το τσαπτερ του ναρουτο,το ειπα στο τελευταιο μου ποστ! ^_^
εαν καποιος συμφωνει,συμφωνει,εαν οχι,οχι,δεν ειναι αναγκη να λες οτι ειμαι απολυτη,γιατι με την ιδια λογικη,εισαι και εσυ,γιατι αυτο που λεω δεν ειναι κατι λαθος,το οτι απλα χαλαει το ναρουτο,επειδη χαλανε τα χαρακτηριστικα των ηρωων.
προφανως και ειναι ενα μανγκα για τον ναρουτο,ειναι αυτονοητο οτι θα ειναι ο ηρωας,κτλ,και εμενα μου αρεσει ο ναρουτο σαν χαρακτηρας,πολυ μπορω να σου πω(πιο πολυ μου αρεσε πριν το σιπουντεν βεβαια)αλλα το βλεπεις οταν κατι χαλαει,και λες,εδω κατι δεν παει καλα(οπως βλεπω οτι παει εδω και πολυ καιρο το ναρουτο)και οταν λεω κατι χαλαει,αναφερομαι κυριως για το kyuubi και μετα για ολα τα αλλα,γιατι συζηταγαμε το τελευταιο τσαπτερ.
απο εκει και περα,εαν θες να με πεις απολυτη και τα σχετικα,καλυτερα καντο σε vm
(btw,αυτο για το πραγμα που ειπες για το zabuza arc ειναι μακραν το οτι ποιο αστειο εχω διαβασει τοσο καιρο)
(so,εαν θες να απαντησεις σε κατι,η να συζητησουμε και αλλο για ναρουτο,do it in vm plz,γιατι μεχρι το next chapter δεν θα μπω καθολου εδω να τσεκαρω τι πανε να μου πουνε,εαν διαφωνει καποιος η συμφωνει.Kαι για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω επιθετικο υφος,αντιθετα,θα θελα πολυ να μιλησουμε για το ναρουτο,να ανταλλαξουμε αποψεις,αλλα plz οχι αλλο εδω)
can't wait to see the next chapter,i guess θα πεσει πολυ γελιο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nancy_neko: 07 Ιούνιος 2010 - 01:48