Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6736 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 13:13

dηλαδή θέλατε να κοιμάται για πάντα η Tsunade ? :P
Εγώ από την άλλη χάρηκα που ξύπνησε καθώς κ εγώ τρέφω μία συμπάθεια στον χαρακτήρα της
Τον Kakashi των προτιμώ ως soldier tbh
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6737 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 13:40

Σχετικά με αυτό, βλέπω και τους δύο να θέλουν να παραχωρήσουν τη θέση στον άλλον

"Παρακαλώ, η θέση ήτανε πάντα δική σου Tsunande!"
"Μα όχι, είσαι νεότερος, καλύτερα να πάρεις τη θέση εσύ!"
"Σε παρακαλώ καλή μου, προτιμώ να είναι στο πεδίο μάχης και να διαβάζω τσόντα."
"Σε παρακαλώ καλέ μου, θέλω να αποφύγω το χαρτομάνι και να πίνω sake."

Το βασίλειό μου για μια τέτοια σκηνή! :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6738 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 09:38

δεν ξερω εμενα μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι θα γινει οπως στον jiraya θα του πουν να γινει αλλα θα αρνηθει και θα ψαχνουν καμια rin η κατι παρομοιο...

#6739 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 13:03

δεν ξερω εμενα μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι θα γινει οπως στον jiraya θα του πουν να γινει αλλα θα αρνηθει και θα ψαχνουν καμια rin η κατι παρομοιο...

Rin?? Αυτη δεν εχει πεθανει?:smokingg:

gVaaH5O.jpg

#6740 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 13:31

δεν ξερουμε αν εχει πεθανει η οχι..."Rin's fate after this is unknown"λεει η naruto pedia...
http://naruto.wikia.com/wiki/Rin

#6741 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 15:54

Εγώ πιστεύω ότι η Rin μας έχει αφήσει.. Ο Kakashi έπρεπε να την προστατέψει, αλλά δεν τα κατάφερε και καταπάτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Obito.. Νομίζω ότι υπονοεί ότι μάλλον έχει σκοτωθεί.. Check: http://www.onemanga.com/Naruto/425/02/

#6742 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 17:10

πιστευω πως χοκαγκε δεν τοσο να δερνεις...ειναι να εχει μυαλο αυτος που ειναι και για να δερνουν υπαρχουν και αλλοι πιο κατω αλλο που ολοι οι χοκαγκε ηταν υπερτουμπανα...αλλα οπως και να το κανουμε ο κακασι κανει για αυτη τη δουλεια...και ξενερωσα παρα πολυ που ξυπνησε η τσουναντε...:(

lol,ενοω οτι ο κακασι την εχει την τσουναντε απο ολες τις αποψεις,γιαυτο και δεν αναφερθηκα στο απιθανο μυαλο του κακασι γιατι αυτο ειναι αυτονοητο :P
μια απ΄τα ιδια και εγω,ξενερωσα που ξυπνησε αυτη,και που ο κακασι για ακομα μια φορα gets powned xD
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#6743 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 02:44

H Tsunade είναι μια χαρά για hokage, με τίποτα δε θα θελα να δω τον Kakashi σ αυτή τη θέση

#6744 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 03:40

δεν ξερουμε αν εχει πεθανει η οχι..."Rin's fate after this is unknown"λεει η naruto pedia...
http://naruto.wikia.com/wiki/Rin

η Naruto pedia τότε χρειάζεται να κάνει refresh τα γεγονότα της γιατί μια χαρά ξέρουμε τι συνέβη στην Rin

chapter 425 p 1
chapter 425 p 2

Κοινώς αν και δεν ξέρουμε πώς συνέβη ακριβώς ξέρουμε ότι η Rin κατά την γνώση του Kakashi βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Δεν είναι μόνο το "I broke my promise to you[...] protect Rin" κομμάτι που θα μπορούσε να αφήνει το περιθώριο η Rin απλά να έχει πάρει ένα "λάθος μονοπάτι"/να έχει προδώσει το Konoha. Είναι το "Obito,RIn, Master ... I ll be there soon" που δείχνει καθοριστικά τη μοίρα του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Ο Kakashi σε εκείνη την στιγμή ξέρει ότι πεθαίνει και λέει ότι θα πάει να συναντήσει τους γνωστούς του, από τους οποίους δύο στους τρείς είναι σίγουρα νεκροί. Νομίζω δεν μας μενει και πολύ αμφιβολία για την μοίρα και της τρίτης της παρέας.

Σχετικά με το chapter θα πώ ότι εμένα μου άρεσε. Αφενός θεώρησα πολύ ωραίο το ότι είδαμε χαρακτήρες τους οποίους ο Mangaka φαίνεται να είχε ξεχάσει. Ι mean ακόμη και ο Neji και η Tenten είχαν ατάκες (woah!). Το κράξιμο προς Sakura και Naruto ήταν πλήρως δικαιολογημένο και ο Sai έδωσε ρέστα με τις ατάκες του.

Kαι ναι ξύπνησε η Tsunade! Πολύ το χάρηκα που αυτός ο χαρακτήρας δεν πήγε στράφι. ^^ Δεν ξέρω αν θα αναλάβει ξανά Hokage ή αν θα περάσει ο τίτλος στον Kakashi αλλά σε κάθε περίπτωση ο κάθε ένας από τους δύο έχει πράγματα να προσφέρει στο Konoha.

#6745 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 03:44

Rin=Madara xD

#6746 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 12:39

Με βάση ΚΑι το μανγκα και το ανιμέ αλλά επειδή βαριέμαι να ψάξω η Rin νομίζω ζει ;
Μάλλιστα δεν είναι και στους Anbu η τύπισσα που μίιλαγε μαζί με τον Κακάσι στον τάφο για τους νεκρούς δεν θυμάμαι το όνομα του πως το λένε.....

Μάλλον θα κατσικωθώ να το ψάξω

Edit: Για αυτό τον τάφο μιλάω http://www.onemanga.com/Naruto/244/19/
Θεωρητικά μία συζήτηση που είχε κάποια στιγμή ο Κακάσι με μία τύπισα... θεωρώ πως αυτή ήταν η Rin με βάση τα λεγόμενα του .. θα κοιτάξω κατά τον θάνατο του 3ου

Θα μου πεις ότι είναι αρκετά chatper πίσω.. αλλά έχει ξαναεμφανιστεί και σε άλλο chapter πιο μετά ... δεν θυμάμαι πότε όμως....
http://www.onemanga.com/Naruto/139/11/
http://www.onemanga.com/Naruto/139/12/
I See dead people :P
η Rin είναι νεκρή είπαμε ; Μια χαρά μανάρι είναι δώ :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jedimastermaniac: 29 Μάρτιος 2010 - 13:25

Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6747 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 13:47

Δε νομίζω να είναι η Rin αυτή. Έχουν τελείως διαφορετική εμφάνιση.

Και εμμέσως πλην σαφώς, ο Kakashi είπε ότι η Rin σκοτώθηκε, μιας και είχε υποσχεθεί στον Obito ότι θα την προσέχει, αλλά εκείνος παραδέχθηκε ότι απέτυχε να κρατήσει το λόγο του. Αυτό έχει συζητηθεί τριακόσιες εικοσιεννιά φορές. Σώνει πια.

Το γεγονός ότι δε τη βλέπουμε έχει να κάνει με την απροθυμία του Kishimoto να ασχοληθεί με γυναίκες στην ιστορία του. Τίποτε άλλο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 29 Μάρτιος 2010 - 13:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6748 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 13:53

Δεν είναι η Rin, αφού έχουμε όνομα, Yūgao Uzuki λέγεται αυτή. :P

Άσε που έτσι όπως μιλάει στον Kakashi (senpai, obito-san κλπ) δεν δίνει εντύπωση ότι ήταν στην ίδια ομάδα με τους 2 τους. Επίσης, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο Kakashi όταν τον σκότωσε ο Pein δήλωσε ότι η Rin είναι νεκρή, δεν νομίζω πως δεν θα έδειχναν πως πέθανε, αν επρόκειτο για την Anbu κοπέλα.

Για το μια χαρά μανάρι συμφωνούμε πάντως. ;)

#6749 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 13:55

Aυτή δεν είναι η Rin αυτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Hayate o oποίος δολοφονήθηκε από τον Gaara κατά την διάρκεια των Chuunin exams. To όνομά της είναι Yugao Uzuki
και αφενός δεν έχει κάποια σχέση σχεδιαστικά με την Rin αφετέρου αναφέρεται στον Kakashi σαν "senpai" κάτι που δεν θα έκανε ένας συνομήλικος χαρακτήρας του Kakashi.

Α και στην narutopedia -presumed deceased- είναι η Rin. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην τους τα χώνουμε και άδικα για παραπληροφόρηση :P

edit: lol ninjaed

#6750 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 14:37

Άχρηστος Kakashi, μια υπόσχεση δε μπορεί να κρατήσει.