Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 09:41
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 10:09
Θα ρωτησω κατι ασχετο αλλα ακομα 3 bijuu δεν χρειαζεται ο μανταρα;; Νομιζω οτι ακομα δεν επιασαν το 7 tail beast, αν καποιος γνωριζει ας μ απαντησει!
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 12:43
Τουλαχιστον πήραμε λίγο μάτι στην τελευταία σκηνη
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 13:30
Εμενα προσωπικα μ αρεσε αυτο το τσαπτερ απο θεμα κυριως πλοκης. Επιτελους ο kishi βαζει σε μια σειρα το manga κ την ιστορια.
Θα ρωτησω κατι ασχετο αλλα ακομα 3 bijuu δεν χρειαζεται ο μανταρα;; Νομιζω οτι ακομα δεν επιασαν το 7 tail beast, αν καποιος γνωριζει ας μ απαντησει!
το χουνε πιάσει,το 8ουρο και το 9ουρο λείπουνε μόνο..
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 13:54
Ας σκοτώσει κάποιος τον σασουκε!!!
Τουλαχιστον πήραμε λίγο μάτι στην τελευταία σκηνη
Κυριολεκτικά ''πήραμε λίγο μάτι'' σ εκείνη τη σκηνή (ο Sasuke τουλάχιστον)
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 16:35
εγώ άθελα μου αναρωτήθηκα τι είδε η Καριν μέσα στον Ναρούτο..ήταν το 9ουρο η είδε κάτι που έχει και ο Σασουκε;;Το μυαλό μου πήγε στην δύναμη που του έδωσε ο Ιτάτσι όταν η Κάριν είπε 'its like'..
Anyway,might be overthinking this
Αυτό πιστεύω είναι και το easter egg του chapter αυτού. It's like... Επίτηδες το εκοψε εκεί ο Kishi για να μας βασανίσει.
Πάντως πιστεύω πως έχει κάποια σχέση αυτό με τον Sasuke και όχι με το Kyubi.
Ο Itachi σιιιιιιιιιιιιιγουρα
Οπότε αυτό που έδωσε ο Itachi στον Naruto θα είναι κάτι το οποίο θα συνδέεται με τα sharingan του λογικά και από τη στιγμή που πήρε τα ματιά του Itachi ο Sasuke, υπάρχει σύνδεση μεταξύ Naruto και Sasuke.
Kάτι άλλο που βλέπω είναι συνέχεια η αναφορά της φράσης ότι αν πολεμήσουν Naruto και Sasuke θα πεθάνουν σίγουρα και οι δυο. Μηπως λοιπόν αυτό από τον Itachi είναι κάποιο jutsu το οποίο ο Naruto θα πρέπει να δώσει την ζωή του αλλά παραλληλά θα σκοτώσει και τον Sasuke?
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 18:01
Κυριολεκτικά ''πήραμε λίγο μάτι'' σ εκείνη τη σκηνή (ο Sasuke τουλάχιστον)
Πλακα πλακα μι το γελαται δεν ξερουμαι ακομα τι θα γινει με την τυφλομαρα του Sasuke:canthelp:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 23:57
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 14:24
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 14:30
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 16:32
Cliche chapter.. Μετά από τις βόμβες, πρέπει να χαλαρώσουν κάπως το story με humor και τις αντιδράσεις των άλλων. Πιστεύω και εγώ ότι ο Itachi είχε υποπτευθεί τις κινήσεις του Tobi, σχετικά με τα μάτια του. Δεν ξέρω αν όντως πίστευε ότι ο Sasuke θα έπερνε τα μάτια του, αλλά και για back up λόγους θα έδωσε κάποιο counter στον naruto.
Μου την έσπασε που δεν έδειξε καθόλου Kabuto.. Περίμενα να βλέπαμε τί σκαρώνει..
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 19:14
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 23:09
So close.. So close to the throne and the bitch wakes up.. *sigh*.. Πάντως πέρα από την πλάκα η Tsunade μου κολάει πιο πολύ ως Hokage. Ο Kakashi έχει να μάθει αρκετά πράγαμτα ακόμα για να φτάσει σε επίπεδο Hokage. Θα είχε πλάκα όμως να βλέπαμε το βαριεστημένο ύφος του δίπλα από τα κεφάλια των άλλων Hokages που είναι σκαλισμένα στο βουνό. LOL!
Cliche chapter.. Μετά από τις βόμβες, πρέπει να χαλαρώσουν κάπως το story με humor και τις αντιδράσεις των άλλων. Πιστεύω και εγώ ότι ο Itachi είχε υποπτευθεί τις κινήσεις του Tobi, σχετικά με τα μάτια του. Δεν ξέρω αν όντως πίστευε ότι ο Sasuke θα έπερνε τα μάτια του, αλλά και για back up λόγους θα έδωσε κάποιο counter στον naruto.
Μου την έσπασε που δεν έδειξε καθόλου Kabuto.. Περίμενα να βλέπαμε τί σκαρώνει..
+1
Οτι ειπε και το παλικαρι. Περιμενα να δω κατι απο Kabuto , αλλα προτιμησε αντι γιαυτο να μας ηρεμησει λιγο. Τωρα εγω οταν εμεινε η Shizune νομιζα για μια στιγμη απο το υφος της και των αλλων οτι η Tsunade πεθανε. Αλλα τελικα αποδειχθηκε πως ηταν το αντιθετο. Οσο γιαυτο με τον Ιτατσι πιστευω πως ηξερε οτι στην τελικη θα επερνε ο Sasuke τα ματια του και εδωσε κατι στον Naruto ωστε να μπορεσει να τα αντιμετωπισει ( πραγμα το οποιο φυσικα το ξερει μονο ο Naruto και κανενας αλλος, αρα σιγουρα ξερει ενα τροπο γιαυτο και το αφηνει στο φλου φευγοντας και σφυριζοντας). Αυτα λοιπον απο αυτο το τσαπτερ. Ουτε ζεστη, ουτε και κρυο.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 12:09
βλεπουμε χαρακτηρες που εχουμε καιροοοοοο να δουμε,και το μονο που λενε ειναι οτι ολοι θελουν να βοηθησουν τον ναρουτο(zdoink)(wow btw,ειδαμε shino και tenten xD)
και τσαντιστηκα παρα πολυ που τωρα βρηκε ο kishimoto να ξυπνησει την tsunade,και για 2η φορα ο kakashi να παρει τα αμελετητα του...και οσο για το οτι ο κακασι εχει να μαθει πολλα για χοκαγκε,νομιζω οτι ειναι τελειως λαθος,ο κακασι ειναι απο τους ανθρωπους που στα σιγουρα κανουν για χοκαγκε,και ειμαι και σιγουρη στο οτι δερνει ανετα την τσουναντε...
γενικα,ξενερωτο chapter,ουτε καν ειδαμε τον kabuto εστω για λιγο...whatever kishimoto...
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 12:43
lol,απλα ξενερα το ολο chapter.
βλεπουμε χαρακτηρες που εχουμε καιροοοοοο να δουμε,και το μονο που λενε ειναι οτι ολοι θελουν να βοηθησουν τον ναρουτο(zdoink)(wow btw,ειδαμε shino και tenten xD)
και τσαντιστηκα παρα πολυ που τωρα βρηκε ο kishimoto να ξυπνησει την tsunade,και για 2η φορα ο kakashi να παρει τα αμελετητα του...και οσο για το οτι ο κακασι εχει να μαθει πολλα για χοκαγκε,νομιζω οτι ειναι τελειως λαθος,ο κακασι ειναι απο τους ανθρωπους που στα σιγουρα κανουν για χοκαγκε,και ειμαι και σιγουρη στο οτι δερνει ανετα την τσουναντε...
γενικα,ξενερωτο chapter,ουτε καν ειδαμε τον kabuto εστω για λιγο...whatever kishimoto...
πιστευω πως χοκαγκε δεν τοσο να δερνεις...ειναι να εχει μυαλο αυτος που ειναι και για να δερνουν υπαρχουν και αλλοι πιο κατω αλλο που ολοι οι χοκαγκε ηταν υπερτουμπανα...αλλα οπως και να το κανουμε ο κακασι κανει για αυτη τη δουλεια...και ξενερωσα παρα πολυ που ξυπνησε η τσουναντε...