Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6706 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 11:31

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6707 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 14:49

Full script from Ohana:

Spoiler:

Εικόνες:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6708 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:20

Spoiler:

#6709 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 21:10

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Μάρτιος 2010 - 21:17
spoiler tag inserted

#6710 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:07

It's out. Enjoy !
http://mangastream.com/read/naruto/488-79/1

#6711 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:18

Πο...καιρό είχα να διαβάσω καλό chapter στο ναρούτο...(μην βγείτε και με φάτε,εμένα μου άρεσε :D)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#6712 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:21

Ελαααα! Εκει που πηγε να γινει ο Kakashi Hokage ξυπνησε η Tsunade....:cry5:
O Naruto εχει αρχισει να μου την δινει καπως πολυ σοφος μας το παιζει....
Και ο ****** Sasuke πηρε τα ματια του Itachi-samaaa,..... και εγινε αθανατος,,.. aaa worst scenario ever!!! Πλακοστε τον!!! :burningbe3:
Αλλα γενικα καλο chapter.... ^_^
Αντε περιμενουμε Bleach τωρα, θα το παμε ολονυχτιας σημερα....

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#6713 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:21

Μου άρεσε που τα παιδιά ελάφρυναν την όλη ατμόσφαιρα. Άντε γιατί πολύ OH, TEH DRAMA!!!11 είχε πέσει.

Το Naruto πρώτη φορά τον βλέπω να παραδέχεται την ανωτερότητα του Sasuke στη δύναμη τόσο φανερά και ήρεμα. Μωρέ μπράβο... :blingeye2:

Ώπα, μυστικό... μάλλον δε τα είδαμε όλα σχετικά με τον τρόπο σκέψης του Naruto. Τώρα είμαι περίεργη.

Ichi-- Μια στιγμή, το Ichiraku ramen δεν έγινε παρελθόν από τον Pein;;;;;; :blurah5:

Βρεεε, η Tsunande όχι μόνο ξύπνησε, αλλά ξαναέγινε νέα. Για αυτό το lifting θα σκότωναν όλες οι ηθοποιοί του Hollywood! :hahaha:

Και συγγνώμη τώρα, ο Sasuke ξέρει ότι ο Madara έχει συλλογή από sharingan, πιθανότατα της νεκρής φατριάς του και είναι okay με αυτό;;;; ΠΟΣΟ χαμηλά θα πέσει, τέλος πάντων... από τη μία θέλει να "καθαρίσει" το όνομα των Uchiha, από την άλλη... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6714 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:26

Και συγγνώμη τώρα, ο Sasuke ξέρει ότι ο Madara έχει συλλογή από sharingan, πιθανότατα της νεκρής φατριάς του και είναι okay με αυτό;;;; ΠΟΣΟ χαμηλά θα πέσει, τέλος πάντων... από τη μία θέλει να "καθαρίσει" το όνομα των Uchiha, από την άλλη... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ασε,... εδω μιλαμε για την μπαζολα του αιωνα....:canthelp:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#6715 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:00

Kakashi "YESHZ! YESH! IM GOINNA BE MOTHERFUCKIN HOKAGE! FUCK YEEAAAA-"

Cockblocking Ninja: "Urgent News!!!"

Kakashi "You got to be fucking kidding me..."

Είναι ζεστή η τσάκρα του Naruto.....:hihi2:
Δεν έλεγε και τπτ το chapter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6716 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:03

Μμ έτσι κι έτσι. Πιο πολύ μου άρεσε το προηγούμενο.

Μου άρεσε που είδαμε και τι γινόταν στις υπόλοιπες countries και που αποφάσισαν τι θα κάνουν με την συμμαχία. Επίσης μου άρεσε που γυρίσαμε στην Konoha επιτέλους και ξεφύγαμε από τα προηγούμενα, τα βρήκα χάσιμο χρόνου σαν σύνολο: o Naruto και ο Sasuke συναντιούνται, πολεμάνε και χωρίζουν μέχρι την επόμενη φορά, ήδη είμαστε στην τρίτη. Το ems μπορούσε να το έχει πάρει εξαρχής μετά την μάχη με τον Itachi ο Sasuke, θα γλιτώναμε πολύ χρόνο έτσι και το αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν το ίδιο. :canthelp:

Μου άρεσε που η Tsunade ξύπνησε επιτέλους, είπαμε καλός ο Kakashi αλλά η baa-chan είναι uber, η πιο κατάλληλη γι' αυτή την θέση. Θα την δούμε και ανανεωμένη, δεν μπορούσα να ζητάω πιο πολλά, είναι ίσως η αγαπημένη μου Kunoichi εκεί μέσα άλλωστε. :king:

Μου άρεσε που οι υπόλοιποι κορόιδευαν τον Naruto.

Δεν μου άρεσε (κλασικά) ότι αφορούσε Naruto, Sasuke και Sakura.

O Naruto όντως πολύ σοφός το παίζει ενώ είναι ακόμη dumbass, όπως τον είπε και ο Kiba. Κλασικά θα τα κάνει όλα μόνος του, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τι γίνεται, κουβαλάει μόνος του το φορτίο, ο Sasuke είναι όλος δικός του (έελα) και τα σχετικά. Να πετύχαινε και τίποτα μετά... να 'ναι καλά και ο Kakashi που του έμαθε τι εστί teamwork. :canthelp:

Της Sakura από το προηγούμενο της έχει φύγει ο αέρας ευτυχώς και μόνο εκεί που λιποθύμησε ο Naruto "πετάχτηκε" (ενώ έφταιγε έμμεσα αυτή, να 'ναι καλά η Karin που τις το είπε, από τις λίγες που βελτιώθηκαν... αν και πάει για Naruto fan κι αυτή απ' όσο δείχνουν όλα :P) . Όσο δεν μιλάει είναι μια χαρά.

Ο Sasuke OK μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα είναι υπερτούμπανος, θα τους σφάξει όλους, άπειρο chakra και τα σχετικά... same ol' same ol'.

EDIT:

Τα chapter θύμισε λίγο τα παλιά, ίσως ο Κισιμότο φιλοτιμηθεί λίγο να χρησιμοποιήσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες τους οποίους έχει χεσμένους εδώ και καμιά 200αρία chapters.

Εδώ που τα λέμε ξέχασα να αναφέρω ότι είδαμε Hinata μετά από τόσα chaps, κι ας μην άνοιξε στόμα (αν είδα καλά), μακάρι να έχεις δίκιο. :

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Μάρτιος 2010 - 01:33

#6717 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:25

Τα chapter θύμισε λίγο τα παλιά, ίσως ο Κισιμότο φιλοτιμηθεί λίγο να χρησιμοποιήσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες τους οποίους έχει χεσμένους εδώ και καμιά 200αρία chapters.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6718 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:29

O Naruto όντως πολύ σοφός το παίζει ενώ είναι ακόμη dumbass, όπως τον είπε και ο Kiba. Κλασικά θα τα κάνει όλα μόνος του, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τι γίνεται, κουβαλάει μόνος του το φορτίο, ο Sasuke είναι όλος δικός του (έελα) και τα σχετικά. Να πετύχαινε και τίποτα μετά... να 'ναι καλά και ο Kakashi που του έμαθε τι εστί teamwork. :canthelp:

Θελει ολλον τον sasuke για την παρτη του:bleh:.

O kakashi ειναι για πολλα LOL.
wannabe uchiha, wannabe hokage τιποτα δε καταφερνει αυτο το παιδι:hahaha:.

qzMHWHd.png

#6719 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:35

Δεν ξέρω τι μου λέτε το τσάπτερ ήταν τέλειο. Θεικό και ανεπανάληπτο. Ο Κισιμότο έχει πάρει φόρα βλέπω. Τα λόγια είναι περιττά, αλλά στην τελική δεν είναι περιττά.

Ευτυχώς είδαμε και την παλιά μικρή παρέα. Χίλια fangirl screams για τον Neji...όταν είδα τον Νέτζι να μιλάει, δεν αντέδρασα. Έκατσα ακίνητος. Μέσα μου όμως είχε ξυπνήσει ο τρελός και παρανοικός ευατός μου. Η ευχαρίστηση στο φούλ.

Ο ναρούτο πάλια δε, πολύ παράξενα μας τα λέει. Κάτι κατάλαβε και ΜΑΣ κρύβει και λόγια και μας έχει βγάλει την πίστη. Αν το σκεφτείτε καλά όμως το κόνσεπτ είναι πολύ καλό. Πολύ πιασάρικο. Βλέπει τον Ναρούτο τον ζεστό και τον φωτεινό και μέσα.... άρε μέσα...

Τώρα να πώ και την πικρή αλήθεια ψιλοξενέρωσα με τον Σάσουκε. Εκτός απ'το ότι είναι αναποφάσιστος, δεν μπορώ άλλο power up. Μέχρι που θα πάει το σκοινί. Να μου πείτε είναι μια ανασύνταξη των δυνάμεων του, αλλά λίγο μέτρο ρε Κίσι. Άκου τους Αρχαίους!
"Πάν μέτρον άριστον".

Και Ξύπνησε και η ΤΣΟΥΝΑΝΤΕ. Καλά αυτήν την γυναίκα πάντα την συμπαθούσα.Δεν μπορώ να μισήσω τέτοιο χαρακτήρα. Η Τσουνάντε έρχεται δρυμήτερη και ευελπιστώ να κόψει ποπουδάκια!!!!
Spoiler:

:lovulovu:
Και ακόμη μεγαλύτερη αναμονή για την συνέχεια...

Απλά πόρωση:lovulovu:.
Πέστα ρε D.Dragon!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6720 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 02:20

εγώ άθελα μου αναρωτήθηκα τι είδε η Καριν μέσα στον Ναρούτο..ήταν το 9ουρο η είδε κάτι που έχει και ο Σασουκε;;Το μυαλό μου πήγε στην δύναμη που του έδωσε ο Ιτάτσι όταν η Κάριν είπε 'its like'..

Anyway,might be overthinking this :)
Δημοσιευμένη  εικόνα