Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 19:59
Όλα τα λεφτά ήταν η ανατροπή με τον Kisame. Thank God! Τέτοιος χαρακτήρας και να πεθάνει τόσο άδοξα, θα ήταν μέγα fail. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα δούμε Gai VS Kisame, for old time's sake.
Kabuto is freaking back! Can't wait for the next one.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 21:18
Τώρα η Karin θα ερωτευτεί τον Naruto:hahaha:
Δεν ήμουν η μόνη λοιπόν που σκέφτηκε έτσι, ΖΗΤΩ!!!
Δόξα το Θεό που εμφανίστηκε ο Κάμπουτο... Φαντάζεστε μετά τον Μαντάρα να είχαμε άλλο ark να κυνηγάνε τούτον; Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μια αμυδρή ελπίδα ότι το manga δε θα το τελειώσουν τα δισέγγονα του Κισιμότο... Εκεί, στο βάθος, αχνοφαίνεται...
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 21:34
οκ αυτη είναι η πιο μεγάλη βλακία που έχεις πει το narutο ήταν 1000Χ φορες καλυτερο πριν αλλα τεσπα.Ένα καλό chapter μετα απο χιλια χρόνια... επιτέλους το μόνο που θέλω να δώ είναι πως θα γίνουν τα μάτια του sasuke τώρα με το συνδιασμο των 2 θα έιναι ολόκλητο το ματι μαύρο
![]()
Αν κάτσεις και το σκεφτείς θα δείς ποιός είπε την μεγαλύτερη βλακεία. Γιατί με παρεξήγησες. Με αυτό που είπα εγώ, έλεγα για το πώς έχει εξελίξει το σενάριο. Πως από τον μικρό ναρούτο φτάσαμε στους ακατσούκι και από τους ακατσούκι εδώ. Δεν είπα την γνώμη μου για το πιό είναι καλύτερο.
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να ανυσηχώ για την συνέχεια αυτού του χαρακτήρα(Σάσουκε). Έτσι όπως τον προβάλλει ο Κίσι, έχει αρχίσει να με μπερδεύει.
Θέλει σκέψη το θέμα
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2010 - 02:43
Μη δουμε οτι η samehada θα του γυρισει μπουμερανγκ του Βee.Τον εχω ικανο τον Κισι να πει πως ολα αυτα ηταν ενα plan του kisame και επαιζε θεατρο με το σπαθι του οταν εκεινο τον παραταγε..χεχ
Ααμ.. πολυ ωραιο chapter περα απο αυτα,προχωραει η πλοκη,εμφανιζεται ο Kabutoro μετα απο καιρο,creepy cool zetsu, φαινεται να μπαινουμε σε καλο δρομο..
Can't wait for the next one..
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2010 - 03:05
Στην συνέντευξή του είχε πει ότι ο Kisame θα κάνει κάτι που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο κόσμο, οπότε ήταν λίγο δύσκολο να πιστέψουμε πως είχε τελειώσει έτσι απλά.
Ο Kabutomaru εμφανίστηκε επιτέλους και δείχνει μια χαρά. Θα είναι από τους χαρακτήρες καταλύτες αν και μάλλον όχι ο τελικός κακός. ΝΑΙ θα ήθελα τον Orochimaru τελικό κακό, γιατί βασικά είναι ο μοναδικός genuine κακός της σειράς.
Τέλος παίδες δεν χρειάζεται να το κουράζουμε. Πρόκειται για μια ιστορία όπου ο πρωταγωνιστής θέλει να σώσει τον φίλο τους. Για να το πετύχει αυτό από τις 2 επιλογές, διαλέγει την 3η τον δικό του δρόμο. Αυτή είναι η όλη ιστορία.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2010 - 20:58
Nαι ρε φιλε!Κισαμε is back!Tι να λεμε τωρα..Something smell fishy with samehada η ειναι ιδεα μου?
Μη δουμε οτι η samehada θα του γυρισει μπουμερανγκ του Βee.Τον εχω ικανο τον Κισι να πει πως ολα αυτα ηταν ενα plan του kisame και επαιζε θεατρο με το σπαθι του οταν εκεινο τον παραταγε..χεχ
Can't wait for the next one..
Καλά άργησες. Ο κίσι αυτό ακριβός λέει σ'αυτό το chapter, 'οτι όλα ήταν ένα σχέδιο του kisame και του Madara.
Παιδιά συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αυτό με τα μάτια του Itachi, αν δεν κάνω λάθος τα είχε αχρηστεύσει στην μάχη με τον Κλαψούκε. Τι καλό θα του κάνουν τώρα; Αφού είχαν χάσει τις δυνάμης τους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Monad: 20 Μάρτιος 2010 - 11:03

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2010 - 21:08
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2010 - 22:26
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2010 - 13:42
αν το διάβασα καλά το σπαθάκι δεν είναι του kisame πια...με τον bee είναι...απλά ο kisame κρύβεται μέσα στο σπαθί κ το chackra τους το αναγνωρίζουν σαν 1 και δεν μπορούν να τον δουν...δηλαδή τι περίμενες?να πει το σπαθί "βρίσκεται μέσα μου ο πρώην αφέντης μου κρυμμένος"??...Καλά άργησες. Ο κίσι αυτό ακριβός λέει σ'αυτό το chapter, 'οτι όλα ήταν ένα σχέδιο του kisame και του Madara.
Παιδιά συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αυτό με τα μάτια του Itachi, αν δεν κάνω λάθος τα είχε αχρηστεύσει στην μάχη με τον Κλαψούκε. Τι καλό θα του κάνουν τώρα; Αφού είχαν χάσει τις δυνάμης τους.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2010 - 19:49
Αν και ο kabuto δεν ειναι orochimaru ακριβώς νομίζω θα ωφελήσει πολύ.Και πολλα respect Kisame , samehada uber alles πάντα.Τώρα με transplant ο sasuke νομίζω θα γίνει μέγας.Και χώρις το φόβο να τυφλωθεί.Γενικά οπού ανακατέβετε το ονομα itachi φόρος τιμης στον απόλυτο manga character...Aυτά
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2010 - 10:20
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2010 - 23:26
Eπίσης η Sakura αναγνωρίζει την αδυναμία της και αντί να γίνει πιο αποφασισμένη και να προσπαθήσει να βελτιωθεί κάνει στην άκρη και αποφασίζει να πιστέψει στα δύο σαϊνια. Σε έναν κοινωνικοπαθή ψυχάκια και σε έναν stalker με σύμπλεγμα Μεσσία. >_>
Σε γενικές γραμμές πάντως ωραία προχωράει. Για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής...
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 00:25
σιγα να μην πεθενε ενας απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες της σειρασ τοσο απλά!
μπραβο ρε kishi και ειχα αρχίσει να απογοητεύομαι πως θα το τελιώσει με ένα σορο σεναριακά κενά.
Αντε πόροση τωρα πάλι!!!
KISAME re!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 11:22
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 11:27
HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHA σόρρυ δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ
Για το chapter...