Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 13:44
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:21
Κατα τη γνωμη μου το μονο σημαντικο που ειχε ηταν αυτο με το Madara κ.λ. κατα τα αλλα απλα μας ξαναυπενθημησε οτι ξερουμαι δλδ O Naruto κυνηγαει τον Sasuke και οσο και να αρνειτε ο Sasuke ο naruto εκει,αλλα τουλαχιστον ειδαμε οτι ειναι ετοιμος να <<θυσιαστει>>...

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:01
Πρεπει να κοψω το πρωινο ξυπνημα...
Πολυ βαρετο τσαπτερ.Παλι chit chat μεταξυ των δυο
Ας φυγουν απο εκει και οι 2 αφου δεν προκειται να κανουν τιποτα μπας και δουμε καμια συνεχεια στο story:smokingg:
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 17:42
Το έχω ξαναπεί νομίζω. Ο χαρακτήρας του Naruto δεν υπονοεί τίποτα παραπάνω απ' ότι βλέπουμε. Πιστεύω ότι απλά είναι πεισματάρης γι αυτό παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα(Άσε που είναι πολύ αγαθός για να πάει το μυαλό του αλλού
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 18:01
φυσικα και σε πιανουμε xD...ενω ο σασκε ειναι καλυτερος???πολυ ωραιο chapter ωστοσο θα ηθελα να τον ψιλο-κανει κομματια ο ναρουτο γτ στο πρωτο τους clash τον αφεισε... (εξάλλου rasengan > chidori).... πάντος ο madara κατανταει σπαστικος ερχεται κ την κοπαναει με οποιον γουσταρει .....F1 = bsoe για οσους με πιανουν
f1=mangekyou
f2=amaterasu
f3=susanoo
f4=summom madara
f5=summon karin for heal
και καπου στο f12 ξεχασμενο κανα chidori...
τεσπα για το θεμα(ο θεος να το κανει θεμα) narusasu δν γινονται τετοια πραγματα...ο ναρουτο ειναι υπερβολικα πολυ αθωος για να παει το μυαλο του εκει...εδω η hinata πηγαινε διπλα του και λιποθυμουσε κυριολεκτικα και ο ναρουτο δεν καταλαβενε χρηστο,η τουλαχιστον αυτο δειχνει...
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 18:12
PS sorry for being off-topic
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 19:07
συγνωμη αλλα η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι πλεον παιδικα.. το στορυ αναβαθμιζετε και σε βια και σε πλοκη αν το εχεις παρατηρησει σε σχεση με την αρχη, ειναι προφανες οτι απευθυνετε στο κοινο που το ξεκινησε οταν πρωτοβγηκε και οχι στα σημερινα μικρα παιδια οπως πριν 8 χρονια.Ελεος με το θέμα ναρουτο- σασουκε... ειναι "παιδικα" κ απευ8υνονται σε "παιδια" αρα πρεπει μεσα απο δραση κ περιπετεια να τουσ περασουν αξιες κ ιδανικά.... το οτι τα βλεπουμε κ εμεισ τωρα κ μας φαινοντε γελία ειναι αλλο θεμα....
PS sorry for being off-topic
τωρα αν εμεις, που δεν μενουμε στην ιαπωνια οπου ξεκινησε να προβαλετε, το βλεπουμε ειναι αλλο θεμα.
αλλα βρες μου πολλα παιδια κατω των 12 που να βλεπουν ναρουτο.. υπαρχουν τοσα πολα καινουργια ανιμε, γιατι να δουν 300 επισδεια σερι μεχρι να καταλαβουν τι γινετε? και στον υπολοιπο κοσμο το αντιστοιχο γινεται..
το ναρουτο πλεον απευθυνετε σε ηλικιες ανω των 15, τα οσα μνυματα στελνει δεν τα στελνει μονο γιατι "πρεπει" αλλα και για να δικαιολογει το τι θα γινει στη συνεχεια της ιστοριας (το ιδιο εγινε και στην πρωτη μαχη ναρουτο σασουκε, καμια 10αρια διαλογοι ειχαν γινει πιο πριν), τα μηνυματα εχουν περασει 400 τσαπτερς τωρα..
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 20:15
συγνωμη αλλα η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι πλεον παιδικα.. το στορυ αναβαθμιζετε και σε βια και σε πλοκη αν το εχεις παρατηρησει σε σχεση με την αρχη, ειναι προφανες οτι απευθυνετε στο κοινο που το ξεκινησε οταν πρωτοβγηκε και οχι στα σημερινα μικρα παιδια οπως πριν 8 χρονια.
τωρα αν εμεις, που δεν μενουμε στην ιαπωνια οπου ξεκινησε να προβαλετε, το βλεπουμε ειναι αλλο θεμα.
αλλα βρες μου πολλα παιδια κατω των 12 που να βλεπουν ναρουτο.. υπαρχουν τοσα πολα καινουργια ανιμε, γιατι να δουν 300 επισδεια σερι μεχρι να καταλαβουν τι γινετε? και στον υπολοιπο κοσμο το αντιστοιχο γινεται..
το ναρουτο πλεον απευθυνετε σε ηλικιες ανω των 15, τα οσα μνυματα στελνει δεν τα στελνει μονο γιατι "πρεπει" αλλα και για να δικαιολογει το τι θα γινει στη συνεχεια της ιστοριας (το ιδιο εγινε και στην πρωτη μαχη ναρουτο σασουκε, καμια 10αρια διαλογοι ειχαν γινει πιο πριν), τα μηνυματα εχουν περασει 400 τσαπτερς τωρα..
Καλα εντάξει, το παρατραβάς τώρα, δεν είναι και Kodomo manga το naruto,Action shonen είναι, η πλειοψηφία τους έχουν βια (για το πλοκή δεν είμαι και τόσο σίγουρος) και όπως το λέει η λέξη απευθύνεται σε άτομα 12-18 χρόνων κυρίως και όχι σε μικροτερα. Αυτή είναι η επίσημη κατηγορία του. Ούτως η άλλως βια είχε από την αρχή, Στο Zabuza arc φεύγαν κεφάλια και είχε και καλύτερη πλοκή τότε
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 01:20
εμένα μου άρεσε το τσαπτερακι.
κατ΄αρχας γτ δίχνει τον ναρουτο επιτέλους.
κατα δεύτερον γτ διχνει τον ναρουτο(εδω μιλάει το naruto-fangirl).
τι συμβαίνει με τον σασουκε???
σαν να μαλάκωσε λιγάκι???
μάλλον ο ναρουτο ασκει μεγαλύτερη επιρροή απ΄οτι νομίζαμε(έρωτας αγάπη μου-εδω μιλάει τον yaoi-fangirl).
anyway....όσο yaoi και να γουστάρω αυτο που θα ήθελα πολυ να δω ειναι τον ναρουτο να του ορμάει σε sage-mode και να τον σαπίσει στο ξυλο!!!
να χύσει αίμα,να μη του μείνει δοντι του άμυαλου του σασουκε.
αλλα απ'οτι φαίνεται ο κισι αγαπάει πολυ αυτον τον σασουκε...τι να πω???
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 03:17
Δεν με συγκινησε δεν ξερω.Ηταν λιγο πολυ παλι μια απο τα ιδια.
Ξενερωσα απιστευτα που εμφανιστηκε παλι ο Madara.Αν και κραταω ελπιδες για το οτι θα εμφανισει επιτελους τη μασκα του.Τη χρειαζετε?Ελα χρυσε μου και εχεις τοσο ωραιο προσωπακι δειξε το μας,τοση μυστικοπαθεια ποια?Καποιο ψεμα θα κρυβει και αυτος πισω απο τη μασκα του,θα χει sharingan ακομα και στα ρουθουνια
Και θελει και rinnegan ο μπαγλαμας?χμμ...Kinky
Υπαρχουν ελπιδες ο καρχαριομαχος να ζει?
I mean, he is headless right?Θα μπορουσε να γινει νερο οπως ο Suigetsu στη μαχη με τον Killerbee και να κανει dodge το σωμα/κεφαλι του?heh τι λεω?Tι λενε..?
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 05:05
Υπαρχουν ελπιδες ο καρχαριομαχος να ζει?
I mean, he is headless right?Θα μπορουσε να γινει νερο οπως ο Suigetsu στη μαχη με τον Killerbee και να κανει dodge το σωμα/κεφαλι του?heh τι λεω?Tι λενε..?
Απ ότι ειπώθηκε μάλλον ζει, τώρα σε τι κατάσταση είναι δε ξέρουμε
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 14:10

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 16:19
Απ ότι ειπώθηκε μάλλον ζει, τώρα σε τι κατάσταση είναι δε ξέρουμε
τι ειπωθηκε δλδ???απλα ο μανταρα ειπε οτι ανασυχει για τον κισαμε και ειπε στον ζετσου να παει να δει τι παιζει...
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 16:47