Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5911 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 17 November 2009 - 22:23

Spoiler:

Posted Image

#5912 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 17 November 2009 - 23:55

Spoiler:

#5913 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 November 2009 - 01:13

I really didint expected that....

Spoiler: script

Αυτά είναι:deadga6:
και μέτα ο Kyuubi θα πάει στον Σασκε:thatsit:

Posted Image

#5914 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 18 November 2009 - 17:27

Γελειοτοιτες απο τον Kishimoto γ ακομα μια φορα >.> επεσα απο τα συνεφα με αυτα που διαβασα...αρχισε να βαζει μπαρουφες γν δωσει στο ανιμε περισσοτερη διαρκεια:nod:.

Posted Image

#5915 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 19 November 2009 - 14:10

Βγήκε το καινουργιο Chapter 472

Spoiler: 472

#5916 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 November 2009 - 15:26

Βγήκε το καινουργιο Chapter 472

Spoiler: 472

Όντως εχασε ευκολα, απο πλευρα μαχης απογοητευτηκα, περιμενα πιο συναρπαστικη μαχη για τετοιο επιπεδο shinobi... Γενικα ο Mr. Kishimoto έχει αρχισει να μας τα χαλαει τωρα τελευταια...:unlucky:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#5917 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 19 November 2009 - 15:30

Ή πολύ απλά ο Kisame ήταν πολύ δυνατότερος... Ήξερε να στριμώξει τον Bee και να μην του αφήσει περιθώρια δράσης... Μ'άρεσε ο τρόπος που αλλαξοπίστησε το Samehada αλλά τώρα θα μας δείξει και πόσο πραγματικά δυνατός είναι ο Kisame χωρίς το τρομερό σπαθί του.. Περιμένω να δώ αν όλη του η δύναμη ήταν σ'αυτό ή είναι και ο ίδιος σε τόσο υψηλό επίπεδο...

Posted Image

#5918 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 November 2009 - 15:42

Εχω ξενερώσει απίστυετα γιατί είμαι σίγουρος πως θα χάσει ο Kisame.

Edited by D.Dragon, 19 November 2009 - 15:49.

Posted Image

#5919 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 19 November 2009 - 18:23

η μαχη δεν ειχε να κανει καθαρα με την δυναμη του καθενα. απλουστατα ο bee εγινε outclassed.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#5920 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 November 2009 - 18:41

Εμενα προσωπικα μου αρεσε.Απο αποψη μαχης και τακτικης φανηκε κα8αρα οτι ο κισαμε ειχε το πανω χερι σε ολη την διαρκεια.Εξουδετερωσε το σχεδιο του bee και πραγματικα τον εκανε να χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Τωρα το ολο σκηνικο με το samehada δεν με ενθουσιασε και τοσο.Αφηνεις τον μαστερ σου και πας στον αλλο επειδη εχει πιο ευγεστο chakra το βρισκω γελοιο αλλα και παλι οπως λεμε στην Ελλαδα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ως ιδεα παντως ειναι παροχυμενη(αντικειμενα με νοημοσυνη) εγω απλα το νομιζα οτι με καποιο jutsu καταναλωνει chakra οχι οτι εχει και δικη του 8εληση η κατι τετοιο.Περα απο αυτο το ολο σκηνικο καλο μου φανηκε ελπιζω να μη δω κατι ακυρο στη συνεχεια οπως με το samehada...

Posted Image

#5921 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 19 November 2009 - 20:58

Εμενα προσωπικα μου αρεσε.Απο αποψη μαχης και τακτικης φανηκε κα8αρα οτι ο κισαμε ειχε το πανω χερι σε ολη την διαρκεια.Εξουδετερωσε το σχεδιο του bee και πραγματικα τον εκανε να χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Τωρα το ολο σκηνικο με το samehada δεν με ενθουσιασε και τοσο.Αφηνεις τον μαστερ σου και πας στον αλλο επειδη εχει πιο ευγεστο chakra το βρισκω γελοιο αλλα και παλι οπως λεμε στην Ελλαδα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ως ιδεα παντως ειναι παροχυμενη(αντικειμενα με νοημοσυνη) εγω απλα το νομιζα οτι με καποιο jutsu καταναλωνει chakra οχι οτι εχει και δικη του 8εληση η κατι τετοιο.Περα απο αυτο το ολο σκηνικο καλο μου φανηκε ελπιζω να μη δω κατι ακυρο στη συνεχεια οπως με το samehada...

Η ιδέα ενός "αντικειμενου με νοημοσυνη" μπορει να μας φαινεται ακραια σε εμας, πάντως στην ασια είναι διαδεδομενη απο την αρχαιοτητα, σπαθια τα οποια όχι ακριβως εχουν νοημοσυνη ετσι όπως το εννοούμε εμείς, αλλα καποιου είδους πνευματικής ενεργειας. Ακόμα και στις μερες μας εζουν αναφερθει τα παραδειγματα με τα γνωστα (ή τα άγνωστα) Κρις (Kris ή Keris) ένα είδος ινδονησιακού σπαθιού, το οποίο μετα απο καποια διαδικασια "ενεργοποιείται" και αφιερώνεται σε ενα συγκεκριμένο προσωπο. Εχει κυρίως την αξία ενός ισχυρού φυλαχτού. Το συγκεκριμενο σπαθί μπορει ακόμα και να κινηθει απο μόνο του. (Για περισσότερες πληροφορες google.) Παρόμοια η περιπτωση με το Σαμεχαντα.

Εχω την εντυπωση όμως ότι θα παιξει καποιο ρόλο στη μαχη το Σαμεχάντα. Αφου το κλωτσησε ο Κισαμε, εδειξε ότι γατζωθηκε απο ένα κλαδί.

#5922 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 19 November 2009 - 21:14

Η ιδέα ενός "αντικειμενου με νοημοσυνη" μπορει να μας φαινεται ακραια σε εμας, πάντως στην ασια είναι διαδεδομενη απο την αρχαιοτητα, σπαθια τα οποια όχι ακριβως εχουν νοημοσυνη ετσι όπως το εννοούμε εμείς, αλλα καποιου είδους πνευματικής ενεργειας. Ακόμα και στις μερες μας εζουν αναφερθει τα παραδειγματα με τα γνωστα (ή τα άγνωστα) Κρις (Kris ή Keris) ένα είδος ινδονησιακού σπαθιού, το οποίο μετα απο καποια διαδικασια "ενεργοποιείται" και αφιερώνεται σε ενα συγκεκριμένο προσωπο. Εχει κυρίως την αξία ενός ισχυρού φυλαχτού. Το συγκεκριμενο σπαθί μπορει ακόμα και να κινηθει απο μόνο του. (Για περισσότερες πληροφορες google.) Παρόμοια η περιπτωση με το Σαμεχαντα.

Εχω την εντυπωση όμως ότι θα παιξει καποιο ρόλο στη μαχη το Σαμεχάντα. Αφου το κλωτσησε ο Κισαμε, εδειξε ότι γατζωθηκε απο ένα κλαδί.

I lol'ed δεν πιστευω να πιστευεις οσα εγραπσες παραπανω γτ οπως ξερεις οι ασιατες τα λενε αυτα επειδη ειναι μερος της ιστοριας τους, δεν ειναι δυνατο οι σημερινες κοινωνιες να πιστευουν σε τετιου ειδους πραγματα:orly:....

Posted Image

#5923 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 19 November 2009 - 21:29

I lol'ed δεν πιστευω να πιστευεις οσα εγραπσες παραπανω γτ οπως ξερεις οι ασιατες τα λενε αυτα επειδη ειναι μερος της ιστοριας τους, δεν ειναι δυνατο οι σημερινες κοινωνιες να πιστευουν σε τετιου ειδους πραγματα:orly:....

My friend, το τι πιστευει ο καθενας είναι προσωπικό του θεμα (εκτός απο το αν ο Τζιραιγια ειναι loser ή όχι :D ) Ανεφερα απλα ότι η συγκεκριμενη ιδεα είναι διαδεδομενη στην ασια και ναι συναντιεται και πιστευεται και στις σημερινες ασιατικες και κυρίως ινδονησιακες κοινωνιες.

#5924 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 November 2009 - 22:12

Πολύ καλό το τσάπτερ.Η μάχη αρκετά καλή μπορώ να πω και ο Κισάμε καθαρά είχε το πάνω χέρι και γενικώς από μεριά τακτικών ήταν πολύ ωραίο και προπάντων καθόλου βαρετό.

Τελικά προτιμώ τον Κισάμε στην κανονική του μορφή παρα σε αυτήν την alienation μορφή.

Και άλλη μία φορά τα σπόιλερ ήταν τέλειως άσκοπα για την εικόνα του τσάπτερ.Εγώ νόμιζα ότι θα δείξει κάτι τελείως κουλό,μάλλον ότι κάτι κουλό θα παιχτεί αλλά κατέληξε να είναι μια χαρά.

Θα συμφωνήσω με τον 8 ουρές και θα πώ ότι αυτή η ιδεά με το σπαθί είναι πολύ καλή.Σαν ιδεά δείνει έναν πολύ καλύτερο τόνο στην μάχη και δεν την κάνει βαρετή.

Να προσθέσω ότι η μάχη αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.Δεν έχει σημασία ποιός θα χάσει ή ποιός θα κερδίσει τουλάχιστον να βγεί κάτι καλό.Αυτό με το σπαθί του Κισάμε νομίζω ότι θα παίξει κάποια σημασία στην μετέπειτα μάχη γιατί ο Κισάμε πιστεύω να γνωρίζει τι κακό μπορεί να του κάνει το σπαθί του.(Δεν νομίζω με μία κλωτσιά να το έβγαλε Κ.Ο)(Κρατήθηκε και από τον κορμό του δέντρου).

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μπούμε και στα πιό :drink:πράγματα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5925 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 November 2009 - 22:13

E δεν νομιζω να με καταλαβες.Δεν το 8εωρω ακραιο απλα οχι τοσο προτωτυπο.Το εχω δει αρκετες φορες σε ανιμε και γενικοτερα σε πολλα βιβλια φαντασιας και για αυτο το ε8εσα.Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο παραξενο απλα για την συγκεκριμενη περιπτωση περιμενα κατι διαφορετικο απο τον κισιμοτο.

Posted Image