Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 November 2009 - 23:55
Posted 18 November 2009 - 01:13
I really didint expected that....
Spoiler: script
Spoiler: pics
Αυτά είναι

και μέτα ο Kyuubi θα πάει στον Σασκε

Posted 18 November 2009 - 17:27

Posted 19 November 2009 - 15:26
Βγήκε το καινουργιο Chapter 472
Spoiler: 472
Όντως εχασε ευκολα, απο πλευρα μαχης απογοητευτηκα, περιμενα πιο συναρπαστικη μαχη για τετοιο επιπεδο shinobi... Γενικα ο Mr. Kishimoto έχει αρχισει να μας τα χαλαει τωρα τελευταια...

Posted 19 November 2009 - 15:30
Posted 19 November 2009 - 18:41
Posted 19 November 2009 - 20:58
Εμενα προσωπικα μου αρεσε.Απο αποψη μαχης και τακτικης φανηκε κα8αρα οτι ο κισαμε ειχε το πανω χερι σε ολη την διαρκεια.Εξουδετερωσε το σχεδιο του bee και πραγματικα τον εκανε να χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Τωρα το ολο σκηνικο με το samehada δεν με ενθουσιασε και τοσο.Αφηνεις τον μαστερ σου και πας στον αλλο επειδη εχει πιο ευγεστο chakra το βρισκω γελοιο αλλα και παλι οπως λεμε στην Ελλαδα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ως ιδεα παντως ειναι παροχυμενη(αντικειμενα με νοημοσυνη) εγω απλα το νομιζα οτι με καποιο jutsu καταναλωνει chakra οχι οτι εχει και δικη του 8εληση η κατι τετοιο.Περα απο αυτο το ολο σκηνικο καλο μου φανηκε ελπιζω να μη δω κατι ακυρο στη συνεχεια οπως με το samehada...
Η ιδέα ενός "αντικειμενου με νοημοσυνη" μπορει να μας φαινεται ακραια σε εμας, πάντως στην ασια είναι διαδεδομενη απο την αρχαιοτητα, σπαθια τα οποια όχι ακριβως εχουν νοημοσυνη ετσι όπως το εννοούμε εμείς, αλλα καποιου είδους πνευματικής ενεργειας. Ακόμα και στις μερες μας εζουν αναφερθει τα παραδειγματα με τα γνωστα (ή τα άγνωστα) Κρις (Kris ή Keris) ένα είδος ινδονησιακού σπαθιού, το οποίο μετα απο καποια διαδικασια "ενεργοποιείται" και αφιερώνεται σε ενα συγκεκριμένο προσωπο. Εχει κυρίως την αξία ενός ισχυρού φυλαχτού. Το συγκεκριμενο σπαθί μπορει ακόμα και να κινηθει απο μόνο του. (Για περισσότερες πληροφορες google.) Παρόμοια η περιπτωση με το Σαμεχαντα.
Εχω την εντυπωση όμως ότι θα παιξει καποιο ρόλο στη μαχη το Σαμεχάντα. Αφου το κλωτσησε ο Κισαμε, εδειξε ότι γατζωθηκε απο ένα κλαδί.
Posted 19 November 2009 - 21:14
Η ιδέα ενός "αντικειμενου με νοημοσυνη" μπορει να μας φαινεται ακραια σε εμας, πάντως στην ασια είναι διαδεδομενη απο την αρχαιοτητα, σπαθια τα οποια όχι ακριβως εχουν νοημοσυνη ετσι όπως το εννοούμε εμείς, αλλα καποιου είδους πνευματικής ενεργειας. Ακόμα και στις μερες μας εζουν αναφερθει τα παραδειγματα με τα γνωστα (ή τα άγνωστα) Κρις (Kris ή Keris) ένα είδος ινδονησιακού σπαθιού, το οποίο μετα απο καποια διαδικασια "ενεργοποιείται" και αφιερώνεται σε ενα συγκεκριμένο προσωπο. Εχει κυρίως την αξία ενός ισχυρού φυλαχτού. Το συγκεκριμενο σπαθί μπορει ακόμα και να κινηθει απο μόνο του. (Για περισσότερες πληροφορες google.) Παρόμοια η περιπτωση με το Σαμεχαντα.
Εχω την εντυπωση όμως ότι θα παιξει καποιο ρόλο στη μαχη το Σαμεχάντα. Αφου το κλωτσησε ο Κισαμε, εδειξε ότι γατζωθηκε απο ένα κλαδί.
I lol'ed δεν πιστευω να πιστευεις οσα εγραπσες παραπανω γτ οπως ξερεις οι ασιατες τα λενε αυτα επειδη ειναι μερος της ιστοριας τους, δεν ειναι δυνατο οι σημερινες κοινωνιες να πιστευουν σε τετιου ειδους πραγματα

Posted 19 November 2009 - 21:29
My friend, το τι πιστευει ο καθενας είναι προσωπικό του θεμα (I lol'ed δεν πιστευω να πιστευεις οσα εγραπσες παραπανω γτ οπως ξερεις οι ασιατες τα λενε αυτα επειδη ειναι μερος της ιστοριας τους, δεν ειναι δυνατο οι σημερινες κοινωνιες να πιστευουν σε τετιου ειδους πραγματα
....

Posted 19 November 2009 - 22:12
Τελικά προτιμώ τον Κισάμε στην κανονική του μορφή παρα σε αυτήν την alienation μορφή.
Και άλλη μία φορά τα σπόιλερ ήταν τέλειως άσκοπα για την εικόνα του τσάπτερ.Εγώ νόμιζα ότι θα δείξει κάτι τελείως κουλό,μάλλον ότι κάτι κουλό θα παιχτεί αλλά κατέληξε να είναι μια χαρά.
Θα συμφωνήσω με τον 8 ουρές και θα πώ ότι αυτή η ιδεά με το σπαθί είναι πολύ καλή.Σαν ιδεά δείνει έναν πολύ καλύτερο τόνο στην μάχη και δεν την κάνει βαρετή.
Να προσθέσω ότι η μάχη αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.Δεν έχει σημασία ποιός θα χάσει ή ποιός θα κερδίσει τουλάχιστον να βγεί κάτι καλό.Αυτό με το σπαθί του Κισάμε νομίζω ότι θα παίξει κάποια σημασία στην μετέπειτα μάχη γιατί ο Κισάμε πιστεύω να γνωρίζει τι κακό μπορεί να του κάνει το σπαθί του.(Δεν νομίζω με μία κλωτσιά να το έβγαλε Κ.Ο)(Κρατήθηκε και από τον κορμό του δέντρου).
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μπούμε και στα πιό

Posted 19 November 2009 - 22:13