Είναι το φρύδιH Samehada δεν είναι katana :3.
Ωραίο chapter!
Τα συγχαρητήρια μου στον Naruto που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με όσα του λέει η Sakura και ότι δεν θα μπορούσε να του κουβαληθεί ως εκεί μόνο γι αυτόν τον λόγο. Και μπράβο του που παραδέχεται ότι έχει τους δικούς του λόγους που θέλει τον Sasuke πίσω. Από την άλλη η Sakura πάει να αντιμετωπίσει τον Sasuke. Να του κάνει τι ήθελα να ήξερα.... Και από όλο το σκηνικό ο κακομοίρης ο Kiba την έφαγε την κλωτσιά που δεν έφταιγε σε τίποτα.
Eντύπωση μου έκανε το ότι ο Kakashi προσπάθησε να σταματήσει τον Naruto από το να πει τι έμαθε από τον Madara. Είχε ένα δίκιο στο ότι δεν ξέρουν τι αληθεύει από αυτά που τους είπε ο Madara (ελπίζω να μην κάνει καμιά βλακεία ο mangaka και καταστρέψει μια πανέμορφη πτυχή της ιστορίας με το να αποδειχθούν όλα ψέμματα - αλλά δεν νομίζω γιατί μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ένα 70% όσων λέει είναι αλήθεια και το υπόλοιπο 30 μια εναλλακτική εκδοχή της για να το θέσω κομψα) αλλά από την άλλη θα είναι άδικο αν όντως ισχύουν αυτά ο Itachi και η προσφορά του αλλά και το κατά πόσο ο θυμός του Sasuke είναι δικαιολογημένος να παραγνωριστούν και να στιγματιστούν και τα δυο αδέρφια ως παράλογοι εγκληματίες.
Ωραίο ήταν και το σκηνικό με το εναλλακτικό σχέδιο που περιελάμβανε την εξουδετέρωση Hachibi και Kyuubi. Δείχνει ακριβώς την νοοτροπία των Shinobi και το ότι γενικά οι ανταγωνισμοί κρατών είναι μια "big fish eats little fish" υπόθεση.Δείχνει όμως παράλληλα ότι σε περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου επικρατεί μια πιο ουσιαστική ενότητα η οποία επέτρεψε στον ιδεαλισμό του Gaara να βρει πρόσφορο έδαφος. (υπό αυτήν την οπτική αρχίζω και σκέφτομαι ότι η όλη φιλοσοφία του Pain δεν ήταν τελείως ανεδαφική, όντως το ανθρώπινο μεγαλείο φαίνεται σε περιόδους κρίσεως).
Η μάχη με τον Kisame προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο Killerbee θα δυσκολευτεί αρκετά. Και πάνω από όλα poor Ponta. xD Αλλά αν γίνεται ο δάσκαλος του τραγουδιού θέλω να ψοφήσει αργά και βασανιστικά. He creeps me out!!!

Τι να πώ εγώ το τσάπτερ ήταν εκπληκτικό και κύριως λόγως είναι ότι κανονλιζουν όλοι,ενώ ο ναρούτο βρίσκεται στην πλήρη άγνοια να επιτεθούν στον σάσουκε.Εμένα μου αρέσει έτσι όπως το έχει θέση ο κίσι.
Τα ερωτήματα είναι πολλά ,οι απαντήσεις λίγες (και μετά καλό ισοζύγιο σου λένε μετά

Να σας πώ την αλήθεια,εδώ συμφωνώ απόλυταμε την ίρι, η μάχη όντως φαίνεται και προορίζεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αν και εμένα με creepάρει ο κισάμε.Παναγία μου απέθαντος του νερού.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Άντε να πεθάνει( μου την δείνει ο τύπος).
Σακούρα και ναρούτο στην πλήρη αυτοκατανόηση και άγνοια αλλά τι να κάνουμε,η σακούρα δεν πέρνει από λόγια.Χμμμμ:smokingg:Sasuke vs Sakura καλό μου ακούγεται