Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5836 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 23:21

H Samehada δεν είναι katana :3.

Ωραίο chapter!

Τα συγχαρητήρια μου στον Naruto που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με όσα του λέει η Sakura και ότι δεν θα μπορούσε να του κουβαληθεί ως εκεί μόνο γι αυτόν τον λόγο. Και μπράβο του που παραδέχεται ότι έχει τους δικούς του λόγους που θέλει τον Sasuke πίσω. Από την άλλη η Sakura πάει να αντιμετωπίσει τον Sasuke. Να του κάνει τι ήθελα να ήξερα.... Και από όλο το σκηνικό ο κακομοίρης ο Kiba την έφαγε την κλωτσιά που δεν έφταιγε σε τίποτα.

Eντύπωση μου έκανε το ότι ο Kakashi προσπάθησε να σταματήσει τον Naruto από το να πει τι έμαθε από τον Madara. Είχε ένα δίκιο στο ότι δεν ξέρουν τι αληθεύει από αυτά που τους είπε ο Madara (ελπίζω να μην κάνει καμιά βλακεία ο mangaka και καταστρέψει μια πανέμορφη πτυχή της ιστορίας με το να αποδειχθούν όλα ψέμματα - αλλά δεν νομίζω γιατί μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ένα 70% όσων λέει είναι αλήθεια και το υπόλοιπο 30 μια εναλλακτική εκδοχή της για να το θέσω κομψα) αλλά από την άλλη θα είναι άδικο αν όντως ισχύουν αυτά ο Itachi και η προσφορά του αλλά και το κατά πόσο ο θυμός του Sasuke είναι δικαιολογημένος να παραγνωριστούν και να στιγματιστούν και τα δυο αδέρφια ως παράλογοι εγκληματίες.

Ωραίο ήταν και το σκηνικό με το εναλλακτικό σχέδιο που περιελάμβανε την εξουδετέρωση Hachibi και Kyuubi. Δείχνει ακριβώς την νοοτροπία των Shinobi και το ότι γενικά οι ανταγωνισμοί κρατών είναι μια "big fish eats little fish" υπόθεση.Δείχνει όμως παράλληλα ότι σε περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου επικρατεί μια πιο ουσιαστική ενότητα η οποία επέτρεψε στον ιδεαλισμό του Gaara να βρει πρόσφορο έδαφος. (υπό αυτήν την οπτική αρχίζω και σκέφτομαι ότι η όλη φιλοσοφία του Pain δεν ήταν τελείως ανεδαφική, όντως το ανθρώπινο μεγαλείο φαίνεται σε περιόδους κρίσεως).

Η μάχη με τον Kisame προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο Killerbee θα δυσκολευτεί αρκετά. Και πάνω από όλα poor Ponta. xD Αλλά αν γίνεται ο δάσκαλος του τραγουδιού θέλω να ψοφήσει αργά και βασανιστικά. He creeps me out!!!

Είναι το φρύδι:hahaha:.Πολύ φρύδι ρε παιδί μου (Tea-chan:hahaha:),αυτός όμως είναι χειρότερος και από το γκάι.
Τι να πώ εγώ το τσάπτερ ήταν εκπληκτικό και κύριως λόγως είναι ότι κανονλιζουν όλοι,ενώ ο ναρούτο βρίσκεται στην πλήρη άγνοια να επιτεθούν στον σάσουκε.Εμένα μου αρέσει έτσι όπως το έχει θέση ο κίσι.

Τα ερωτήματα είναι πολλά ,οι απαντήσεις λίγες (και μετά καλό ισοζύγιο σου λένε μετά:hahaha:)αλλά αυτό είναι και το καλύτερο point.
Να σας πώ την αλήθεια,εδώ συμφωνώ απόλυταμε την ίρι, η μάχη όντως φαίνεται και προορίζεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αν και εμένα με creepάρει ο κισάμε.Παναγία μου απέθαντος του νερού.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Άντε να πεθάνει( μου την δείνει ο τύπος).

Σακούρα και ναρούτο στην πλήρη αυτοκατανόηση και άγνοια αλλά τι να κάνουμε,η σακούρα δεν πέρνει από λόγια.Χμμμμ:smokingg:Sasuke vs Sakura καλό μου ακούγεται:smokingg:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5837 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 23:42

Αν πεθάνει ο Κισάμε τι θα απομείνει από τους Akatsuki ? Εγώ πιστεύω πως ο Naruto πρέπει να τον πολεμήσει, γιατί την ενέργεια της φύσης που προέρχεται από το Sage, λογικά δν μπορεί να την αποροφήσει το Samehada.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5838 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 00:06

:borednn9:παιδια δεν νομιζω οτι ολλα απο αυτα που ειπε η σακουρα ηταν ολλα ψεματα οντος τον αγαπαη απλα το καταλαβε αργα
Spoiler:
τωρα οτι παει να βρει τον σασουκε ειναι επικυνδινω και μαλλων απο το αποτελεσμα τισ συναντισησ τους θα αρχισουν τα πανυγηρια μαλλων η σακουρα τραυματηστει σοβαρα η καπιοσ θα πεθανει.

#5839 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 00:10

Πέρα από κάθε σκηνή που περιείχε την Sakura μέσα, που βρήκα ανούσια για άλλη μια φορά (τόσες σελίδες μπορούσαν να πάνε για καλύτερο σκοπό, τα δέντρα δεν τα λυπούνται; :borednn9:), καλό chapteraki όντως... και kudos στον Naruto που για μια φορά φάνηκε να σκέφτεται όχι μόνο κανονικά, αλλά και έξυπνα (με άλλα λόγια... yeah, yeah χυλόπιτα in ur face suckura! :twisted:). Μακάρι να την καθαρίσει ο Sasuke τώρα που είναι σε psycho φάση...

Ο Kisame παίζει να είναι ο τελευταίος αξιόλογος Akatsuki που έχει μείνει (δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι άλλοι 2, άντε λίγο ο Zetsu)... ελπίζω να νικήσει την συγκεκριμένη μάχη και να τον δούμε fully powered επιτέλους! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Νοέμβριος 2009 - 00:29

#5840 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 00:20

+1 zoro

Οι πρωτες 8-9 σελιδες ηταν πολυ βαρετες και ανουσιες....

φαινοταν απο το προηγουμενο τσαπτερ οτι η Σακουρα ελεγε ψεματα.
Και το μονο που μου αρεσε στις πρωτες σελιδες ηταν αυτο που πηγε να πει ο Ναρουτο για αυτα που τους ειπε ο Μανταρα ,αλλα παλι καλα τον εκοψε και το σταματησε....

Η μαχη φαινεται παρα πολυ ενδιαφερουσα....
και μου αρεσε αυτο που ειπε ο Hachibi

"Your eyes are pretty....
too bad
They'll soon
be pretty
DEAD!!!"

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5841 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 09:31

Επιτελους και λιγο δραση στο ναρουτο.Κισαμε εναντιων killerbee.Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω πραγματικα λυπηθηκα το καημενο το παντα οπως το ξεκολιασε ο κισαμε κριμα μωρε και ειναι τοσο γλυκουλι.
Απο και και περα τις σελιδες με την σακουρα της αφηνω ασχολιαστες.Οver drama για μια ακομη φορα.Aντε και να δουμε και στο επομενο τπ ξυλικι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5842 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 10:59

Επιτέλους θα τις φάει ο MC τις κακιάς ωράς! Όσο για το σπάθι του Kishame ταιριάζει και με την εποχή. Μόνο κάνα σκουφάκι κόκκινο μην βάλει! :terror2:

#5843 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 12:21

Ρε σεις σεβασμος στον Κιλλερμπι! :erk: :P Είναι ο μονος Host που εχει τετοιο ελεγχο με Bijuu. Μόνο και μονο που ο τυπος εχει βρει δασκαλο ραπερ αντι για κανονικο αξίζει όλη η φαση.
Απο την αλλη είμαι περιέργος να δω τι θα κανει ο Κισαμε, και για τι δυναμη μιλαμε.

Για τη Σακούρα δε ξερω τι να πω ακριβως, νομίζω θα μπορουσε να μιλησει πιο σταρατα στο ναρουτο και να αφησει τα περι σε θελω εσενα αντι για το σασουκε οποτε σταματα και ελα πισω. Δηλαδη τι περιμενε να πει ο Ναρουτο μετα απο όλα οσα εχει περασει; Α οκ μου φυγε ενα βαρος παμε όλοι μαζι στο χωριο να κατσουμε εκει;
Και η σκυλα δε κρατηθηκε επρεπε φυσικα να κλωτσησει και τον Κιμπα στα ξεκουδουνα.. ε ρε τι κανει η πολυ στερηση..

#5844 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 14:41

Η κεφαλία kisame-bee ηταν υπέρ-επική σκηνή.... σε γενικές γραμμές καλό chapter!

#5845 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 15:42

"Your eyes are pretty....
too bad
They'll soon
be pretty
DEAD!!!"

:hahaha::hahaha::hahaha:

Η ατάκα της εβδομάδας!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5846 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 17:04

Οντως,.. καλα θα της κανει της sakura η χιλοπιτα,... πως γενικα μου την εχει δωσει καπως ολη η φαση απο την μια εχουμε την συγκλονιστηκη μαχη και απο την αλλη ψοφιες εξομολογισεις,... Το καλο με το Naruto ηταν επισης καλο που δεν ειχε ερωτικα κλπ οχι πως δεν μου αρεσουν αυτες οι φασεις αλλα οχι στην συγκεκριμενη σειρα,..:borednn9:,.. αν ειναι να τα φτιαξει με καποια ο Naruto το παιδι, θα προτημουσα την Hinata, η Sakura και να ψοφήσει δεν μ'ενδιαφερει...:kill4u:

#5847 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 17:57

Αν πεθάνει ο Κισάμε τι θα απομείνει από τους Akatsuki ? Εγώ πιστεύω πως ο Naruto πρέπει να τον πολεμήσει, γιατί την ενέργεια της φύσης που προέρχεται από το Sage, λογικά δν μπορεί να την αποροφήσει το Samehada.

lol φαση θα εχει να δουμε το samehada να γινεται πετρινο βατραχι:hahaha:

#5848 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 15:13

Μαλλον δεν θα πεθανει η σακουρα
Spoiler:
απλα θα τραυματιστει σοβαρα απο τον σασουκε η απο την αλλη που ειναι μαζι τιυ μιας που και δεν εχουμαι δει τηςδυναμεις τις ο lee και ο kiba θα πολεμησουν με τουσ αλλουσ δυο

#5849 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 15:24

Μαλλον δεν θα πεθανει η σακουρα απλα θα τραυματιστει σοβαρα απο τον σασουκε η απο την αλλη που ειναι μαζι τιυ μιας που και δεν εχουμαι δει τηςδυναμεις τις ο lee και ο kiba θα πολεμησουν με τουσ αλλουσ δυο

Nessaj όσο μπορείς βάζε τελίτσες για να καταλαβαίνουμε τι προσπαθείς να μας πείς.

Αν και τώρα καθαρά πρέπει να δούμε την κατάληξη της μάχης(Δεν θέλω να χάσει ο κίλερμπι από αυτό το απαίσιο,γλειώδες πλάσμα:hahaha:).
Δεν ξέρω εμένα ποτέ δεν μου άρεσε ο κισάμε.Μου φαίνεται λίγο παράξενο που κουβαλάνε τέτοια σπαθιά και είναι λίγο άχαρο έτσι όπως παλεύουν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5850 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 15:26

Μπορει να ειναι ο KillerB ganster της δεκαρας, και ασχετος στη Rap, αλλα σκουπισε ευκολα το πατωμα με τον darth σασκε.
btw η μαχη πιστευω οτι θα διακοπει στη μεση.

qzMHWHd.png