Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5611 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 22:31

Δεν ξερω που το παει, αλλά ο Σασουκε το παιζει πολύ wanna-be ... ελεος! Δεν καταλαβαινω γιατι ο Κισιμοτο δεν φερνει λιγο τον Ναρουτο να τον σπάσει στο ξυλο, για να μην πειτε τιποτα ετσι και αλλιως θα καταληξει ετσι... να τελειωνουμε. Αφηστε που παει στο αντιθετο δρομο που τελικώς ήθελε ο αδερφος του, καποιο λογο θα είχε ο Itachi αλλα ναι ξεχασα οτι ο Sasuke δεν ειναι manipulated, πραττει με την δικια συνηδησα και όχι με τις "πλαστές" ευθυνες που του φυτεψε ο Madara... :orly:

Απο εκει και πέρα το chapter πολύ μικρο, σκεφτομαι να περιμενω να βγουν καμια δεκαρια και να τα δω όλα μαζι τα Χριστουγεννα γιατι 1-1 είναι gtp.

#5612 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 09:27

Eτσι και ετσι το τελευταιο τσαπτερ.Σιγουρα δεν ειδαμε το κατι το συνταρακτικο η απι8ανο.Η δραση συνεχιζεται με τον μικρο να 8ελεθ να παρει την εκδικηση του και να τα βαζει με ολους και με ολα.
Το βασικοτερο ομως που φαινεται σε αυτο το σημειο ειναι η αλλαγη της ψυχολογιας του αφου πλεον δεν υπολογιζει ουτε φιλους ουτε τπ προκειμενου να φτασει στον σκοπο του που ειναι ο 8ανατος του danzou.Σιγουρα η μεγαλυτερη μεταστροφη που εχουμε δει αφου ποτε δεν ειχε παρατησει ατομα στο πεδιο της μαχης.Αντε να τον δουμε και στο επομενο να τρωει ξυλο και απο την κυρια κage να συπμληρω8ει το καρε

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5613 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 09:28

Mizukage vs Sasuke στο επόμενο λοιπόν. Ενδιαφέρουσα μάχη αλλά βάζω στοίχημα πως η μάχη θα διακοπεί όπως και οι προηγούμενες. Τώρα που ο Danzo έφυγε απο το council και τρέχει να "σωθεί" είμαι σίγουρος πως ο Sasuke θα τον πιάσει τελικά, και θα έχουμε κάποια αποκάλυψη η κάτι τέτοιο. (one can hope!).

ΥΓ : I wanted more Gaara αλλά τουλάχισρτον όσο δεν παίζει ο Naruro η σειρά παίρνει τα πάνω της. :hahaha:

+1 για τα παραπανω. Οντως το chapter συνεχιζει την μεχρι τωρα καλη πορεια του αν και ηθελα να δω μια μικρη μαχη Gaara vs Sasuke, να μας θυμισει κατι απο τα παλια. Θα ηταν ακομη πιο ωραιο να βλεπαμε και τις ιδιοτητες του Susano γιατι σιγουρα εκτος απο την προσθηκη που ειχε κανει ο Itachi με το Totsuka sword θα πρεπει να εχει και αλλους ασους στο μανικι του.
Spoiler:

Επισης εννοειται οτι υποστηριζουμε Mizukage γιατι ειναι απλα θεα η γυναικα:himitsu:. Αλλα οπως ειπε και ο Black Kaiser και αυτη η μαχη μαλλον στα μισα θα μεινει. Ομως ετσι οπως παει το πραγμα θα κανει και ενα περασμα και ο Tsuchikage γιατι τι στο καλο..... να μεινει παραπονεμενος????? Δε λεει..... Θα πει κανενα my hips are lying about my pain αλα παραλλαγη Sakiras:erk: και θα πολεμησει εστω και λιγο..... Αλλιως αν δεν γινει κατι τετοιο δεν θα επρεπε να βαλουν στο τελος του chapter το Sasuke vs 5 kages. Εχουν περασει 3 και μενουν αλλοι 2.

Πάντως για να φανεί ο Σασούκε πιο darth "dark" τετοια chapter σαν το σημερινό πρεπει να φτιάξει ο Kishimoto. Είδαμε πώς δεν δίνει damn για τους συντρόφους του ο νεαρός Uchiha. Έτσι γίνεσαι κάθαρμα όχι με ταμπελίτσες τύπου "getting into darkness etc".

Οντως αλλα τωρα που ξεκινησε μην κανει πισωγυρισματα..... Η θα το παει μεχρι τελους δηλαδη να εξαντλησει την κακια του η θα λενε οι αλλοι ποσο sinister,evil κτλ κτλ ειναι και στην πραξη δεν θα ισχυει τιποτα τετοιο.

#5614 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 16:07

Η απορία μου είναι πύ βρίσκει ακόμα το chakra. Να πούμε ότι έχει, αλλά chakra για να τα βάλει με 2 ακόμα kages και 3 jounins μαζί θα είναι πολύ τραβηγμένο να έχει. Που και οι άλλοι 2 kages είναι μάχιμοι.

Sayan είναι και με κάθε μάχη αυξάνεται το chakra του κατακόρυφα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5615 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 14:11

Μια μικρη παρενθεση, στα τελευταια τσαπτερς βλεπω πολυ κακη σκηνοθεσια κ ντεκουπαζ, μοιαζει σαν να λειπουν καρε με την δραση να χωριζεται σε 2-3 δευτερολεπτα στην μια μαχη και μετα να περναει αλλο τοσο σε αλλη μαχη και παλι πισω... Με κουραζει πολυ να το διαβαζω...
Και τα προσωπα τεινουν να γινονται ιδια σιγα σιγα..
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα?

#5616 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 19:18

To σχολιο μου για το τελευταιο chapter

Mizukage! Mizukage! Mizukageeeeeee!!!

YΓ. Με τoν "κακο" Sasuke δεν θα ασχοληθω πολυ θα του πω απλα αυτο.
Διαβασε το "Handbook of Evil Characters" σελ 124 ... εκει λεει: Ο λογος που κατα 90% χανουν οι "κακοι" στα shounen ειναι επειδη υπερτιμουν τις ικανοτητες τους και αψηφουν ακομα και τους δικους τους συμμαχους...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5617 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 05:07

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ptomahawk. Πόσο ακόμα; Έχει τρελαθεί να χρησιμοποιεί το sharingan, amaterasu, susanoo, tsukiyomi (ή όπως λέγεται), πάλεψε με raikage. Πόσο ακόμα chakra έχει; Εκτός κι αν μας πει, ότι θα πέσει ξερός από την εξάντληση στο επόμενο chapter μπροστά στην mizukage και έρθει και τον πάρει ο madara και σηκωθεί και φύγει με yellow flash technique...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#5618 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 13:08

Σε αυτο το δωματιο btw δεν ειναι ακομα ο zetsu?Παντως ο sasuke εχει chakra το πολυ για ενα chidori, μετα game over, αντε να ερθει ο madaras να τον σωσει.

qzMHWHd.png

#5619 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 13:50

To σχολιο μου για το τελευταιο chapter

Mizukage! Mizukage! Mizukageeeeeee!!!

YΓ. Με τoν "κακο" Sasuke δεν θα ασχοληθω πολυ θα του πω απλα αυτο.
Διαβασε το "Handbook of Evil Characters" σελ 124 ... εκει λεει: Ο λογος που κατα 90% χανουν οι "κακοι" στα shounen ειναι επειδη υπερτιμουν τις ικανοτητες τους και αψηφουν ακομα και τους δικους τους συμμαχους...

sorry για το off topic τι ειναι το "Handbook of Evil Characters" ? !

#5620 Gom

Gom

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 17:52

Μια μικρη παρενθεση, στα τελευταια τσαπτερς βλεπω πολυ κακη σκηνοθεσια κ ντεκουπαζ, μοιαζει σαν να λειπουν καρε με την δραση να χωριζεται σε 2-3 δευτερολεπτα στην μια μαχη και μετα να περναει αλλο τοσο σε αλλη μαχη και παλι πισω... Με κουραζει πολυ να το διαβαζω...
Και τα προσωπα τεινουν να γινονται ιδια σιγα σιγα..
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα?

Νομίζω ξέρω τι λες αλλά αυτό το είχα και σε προηγούμενα τσαπτερς μαχης όπως Σασουκε - Ντεηνταρα , Σασουκε - Ιτατσι , Πεην - Ναρουτο κ λοιπα ... Εγω προσωπικά δεν καταλαβαίνω πολλά απο τις μάχες ειδίκα με την πρώτη ανάγνωση :P
Αν και χάνομαι κάπως στα τελευταία τσαπτερ δεν με κουράζουν ιδιαιτερα :] Και βασικα εγω περιμένω κάτι συγκλονιστικό να γίνει , ακόμα η όλη φάση μου φένεται σαν ζέσταμα για τα επερχόμενα γεγονότα !

#5621 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 19:24

Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως ο Sasuke είναι το δόλωμα και ενώ όλοι κυνηγάνε αυτόν, ο madara κάνει ότι θέλει από πίσω; Άλλωστε και το γεγονός ότι ο zetsu τον πρόδωσε στους kage, ώστε να πάνε να τον κυνηγήσουν, μας δείχνει ότι κάτι άλλο θέλει ο madara. Σίγουρα όχι τον Naruto. Λογικά θα το μάθουμε σε μερικά chapter, αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη, το προχωράει ΠΑΡΑ πολύ αργά....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#5622 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 20:10

^ Αυτο λεω τοσο καιρο και όλοι με βρίζουνε... ΛΟΛ

#5623 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 20:29

^ Αυτο λεω τοσο καιρο και όλοι με βρίζουνε... ΛΟΛ

Δεν σε συμπαθούνε..δώσε τους ενόχους και θα πάρουν αποβολή...

Πάντως τον σάσουκε δεν τον βλέπω καλά....αλλα πραγματικά μπορούν να γίνουν τα πάντα...η μιζουκάγκε τον έκοψε πάντως...μαλλον βρήκαμε πως θα ξεπαρθενεφτεί ο σάσουκε..αν δεν το έχει κάνει ήδη ο οροτσιμάρου....

Εγς πάντως θα της κόλαγα ......χαχαχα

Τον ναρούτο πραγματικά τον έχει βαρέθει η ψυχή μου..απάλευτος...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 28 Σεπτέμβριος 2009 - 20:36

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#5624 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 00:40

sorry για το off topic τι ειναι το "Handbook of Evil Characters" ? !

To εγχειριδιο του Κακου Χαρακτηρα!!! Ολα οσα πρεπει να ξερεις για να γινεις Κακος!

Προφανως δεν υπαρχει, απλα κανω πλακα...:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5625 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 14:55

Spoilers http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=53817
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα