Με εχασες...
Για ριξε μια εξηγηση παραπανω γιατι δε καταλαβα plx 
Ειναι μια δημοφιλης θεωρια που λεγεται πολυ στο Internet γενικα, και οσο την σκεφτομαι μου φαινετε να στεκει.
O pein δεν ειχε πει οτι ο rikudou sennin (the first rinnegan guy) εφιαξε το φεγγαρι με την chibaku tensei?E δε ξυπναει κανεις μια μερα και λεει, "χμμμ, βαριεμε, ας φιαξω ενα φεγγαρι....", λογικα για κατι το ηθελε.Πολλοι πιστευουν, πως οπως ο pein χρησιμοποιεισε την chibaku Tensei για να φυλακισει το 6-tails kuybi, ετσι και ο rikudu τη χρησιμοποιεισε για να φυλακισει μεσα στο φεγγαρι κατι αλλο.Εχω ακουσει οτι μπορει να αναφερεται ακομα και στον jashin, τον θεο του Hidan.Λογικα τωρα ο kishimoto δε θα ανεφερε οτι ο rikudou εφιαξε το φεγγαρι χωρις λογο, ουτε για να μας αποδειξει ποσο τουμπανος ηταν, καπου θα του χρειαστει μετα.Το σχεδιο του Μανταρα λεγεται "eye of the moon", το eye παει στο sharingan fetish που εχουν ολλοι οι uchihaχες, και το moon στην αναφορα του Pein για το chibaku tensei του rikudou.Δεδομενου βεβαια και του οτι ο madara Πιθανον να αλλαζει σωματα για αθανασια, ισως θελει να παρει το σωμα που βρισκετε μεσα στο φεγγαρι, εχει πει και το κλασικο αλλωστε "To become complete...".
Απλη εικασια ειναι βεβαια, αλλα κερδιζει δημοτικοτητα τωρα τελευταια και εγω θελω να την πιστευω, γιατι θα κανει το Naruto ξανα ενδιαφερων για μενα.